Kahramanmaras///46

sen o arkadaşının adını ve numarasını ver bana da ben bi konuşayım onunla :)))
iyi düşün diyeyim

diyarbakırda arkdşm, evli, eşi uzman, evde sıkılmış artık, ben de eve katkıda bulunayım iyor, bi kere girdi alınamadı,şimdi gene ahzırlanıyor bu sene alım çokmuş, bu sefer de 2. çocuğuna hamlekaldı, acaba sorun olur mu diye telaşlanıyor
çok istiyor bilmem napar artık

merhaba kızlar....
hayırlısıyla bir iş bulur en kısa zamanda inşallah semacım
göknurla gezdik geldik,hiç girmediğim yerlere girdim sayesinde,en kısa zamanda yineleyelim.İyi ki tanıdım sizleri ya...

Yurdum insanından Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir.
Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.

İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.

Bebelerinen evde oturup ağlarım.

Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.

Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.

Bi tokat salladım değmedi bile,

La bok mu var babağan evinde.

Ula ne bilinmez bir avradmışşın,

Bebelerinen beni mevlam gayırsın.

Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.

Üzelme Osman abi deyiveriyo,

Bebelerin başını okşayarakatan,

Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.

Bugün geliverdi zabahın köründe,

Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.

Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,

La kadınım bak göğnüm çok daraldı.

Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.

Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.

Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,

La kadınım sağa bir şans daha verdim.

Zabaha kadar geliyosan gel eve,

Vallahi gelmezsen böyük tehlike.

Hatçe bekliyor elinde kese,

Vallah keseynen kalsa keşke.

“ hadi bakalım gelmesinde göreyim.”
diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca; mızıldanmakta olan çocuğuna;
“meraklanma yavrum anan ağşama evde"

evet bugün miskokulumla heryere girdik .taktık takıştırdık falan :)bideee ayşegülcüküm biz fıstıklı dondurmada yedik.yani ben yedim.Kulakların çin çin ettimi.Bide miskokulm palyaçyolarla resmimi de çekmedi.:)): cidden güzel bir gün geçirdim.Bidaha bidaha miskokulum beni gezdirmeyi unutma:)

yaaaaa ben çok kıskandım ama.... bi de ballandıra ballandıra anlatıyolar şunlara bak yaaa
ben de yarın kocişimlen gezicem işte çarşıda... mesajlarınızı okuttum da ben de sana dondurma yediririm üzülme sen dedi şaka bi yana da sevindim eğlendiğinize...

inşallah hep beraber gezeriz canım,tam kadro.İkinci dönem günler de uzamış olur,rahatça dolaşırız

aay kocanlamı gezeceen.Aaaay çok baneeeel:))hiç tarzımız değil.Hadi bizim her girdiğimiz mağazaya takıcıya kat bakalım ne kadar dayanıyor :):) se öğlenci ol da gezeriz hepberaber işl.

nihayet sizlere kavuştum. pc.m bozulmuştu.
masrafta çoktu. malzemeleri aldık, kızın takmasını bekledim.
baktım takmıyor, oğluşumun bir arkadaşına yolladım.
sağolsun hallettide ben pc.me kavuştum.
halada ufak tefek masrafı var. bu hale geldi ya önemli olan buydu.
oğluşun laptopu pek bana düşmüyordu. bu yüzden uğrayamadım.
artık ev işlerinden zaman buldukça uğrarım.
hepinizi özledim.

biz de seni özledik ablacım
ayşegülcüm çarşıda seni gördüm,yani son anda farkettim.Yanında eşin olunca arkadan seslenmek istemedim,zaten oğlum da durmazdı.Düşündüm de bu topiğe gelip tanışamadığımız diğer arkadaşları da bir şekilde bir yerde görmüşüzdür.Maraş küçük yer.

aay kocanlamı gezeceen.Aaaay çok baneeeel:))hiç tarzımız değil.Hadi bizim her girdiğimiz mağazaya takıcıya kat bakalım ne kadar dayanıyor :):) se öğlenci ol da gezeriz hepberaber işl.

haklısın göknurcuk, en fazla 10 dk dayandı o da zaten bu da yeter canım, eskisine göre bugün çoook gezdik maşallah
miskokulum keşke bi seslenseydin ya güzel olurdu görüşmüş olurduk, sanki her gün mü görüşüyoruz oğluşunu da durdururduk azcık.. neyse olsun artık 2. döneme kısmetse... :79:

bende taziye evindeydim bugün.Eşimin teyzesinin eşi vefat etti orda geçti günümüz.KOnyadan misafirlerimde babam azcık rahatsızlandığı için haftaya kaldı malesef.Erkekler hastalaınca neden nazlı nazlı oluyor acaba.Babam gibi yani.Yollamadı annemleri.bütün hayellerim yıkıldı

başınız sağolsun göknurcum,babana da geçmiş olsun.Cidden ya,bu erkekler hiç hastalanmasın,hele de benim kocam,ben hepsinin yerine hasta olmaya razıyım.

ben de düşünmüştüm misafirlerin geldi mi gelmedi mi diye de sormamıştım.. başınız sağolsun

teşekkürler arkadaşlar.Dostlar sağolsun.Babamdan dolayı gelemediler.Aslında geleceklerdi ama babamın tahlilleri salı günü çıkacağı için annemde bırakıp gelemedi.Önemli birşeyide yok sadece yüüksek tansiyon çıktı.Tabi babamda abarttı hepsi bu yani :)

göknurcum başınız sağolsun.
bir ben k.maraşa gelemedim.
zaten gelsemde, direk elbistana giderdik.
babamı kaybettikten sonra kısmet olmamıştı.
amcam kuzenlerim çağırıp duruyor.
bir türlü kısmet olmadı. ömrümüz gurbette geçti.
aslında çocuklarıma oraları göstermek isterdim.

teşekkürler ablacım.Bir yaz tatili ayarlayın değişiklik olur .Gerçi elibistanlılar maraşı maraşlılarda elbistanlıları pek tutmuyorlar gibi :)Aynı konya ve ereğli gibi yani:)tatile gelin bir fıstıklı dondurma yemeye hemde kısmetse tanışırızda işl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…