iyi değilim canım ya, nöbetçiyim. bilirsin sen nöbet durumunu
nöbette her gün bişi çıktı, bugünde çok yoğun, çok bunaldım. karar çıkacak onu bekliyorum sonra da tahliye işlemlerini yapıcam işte
çok bunaldım bu hafta çok kötü geçti, dokunsan ağlayacağım, hoş biraz önce ağladım biraz da
aaayyy valla allah yardım etsin yaaa.Nöbet tahliye diyince varya tüylerim böle bir tuhaf oluyor vallahi.Bitmez artık o işler.bi arkadaş vardı o nöbetçiyken ay rahat geçti bugün derdi hep.Bende nöbetçiyken tıklım tıklım dolu olurdu.Aynen ağlıyorsun valla.Allah yardım etsi sana.Başka ne diyim
iyi değilim canım ya, nöbetçiyim. bilirsin sen nöbet durumunu
nöbette her gün bişi çıktı, bugünde çok yoğun, çok bunaldım. karar çıkacak onu bekliyorum sonra da tahliye işlemlerini yapıcam işte
çok bunaldım bu hafta çok kötü geçti, dokunsan ağlayacağım, hoş biraz önce ağladım biraz da
çok bunaldım canım ya, bende çok şansızımdır bu konuda hiç bir nöbetimin sakin geçtiğini görmedim daha. hiç çıkmayan işler çıkar benim nöbetimde. altı ayda bir çıkar denilen işler çıkar benim nöbetimde. bu kadan şansızım ben
bir hafta oluyor bizde nöbet süresi, öyle çok bunaldım kiher gün bişi çıktı, şimdi de bi sürü iş dolu, kararlar ilamlar kafayı yemek üzereyim artık :26:
wallahi ağlanıyor ayşegülcük.Normalde ben çok zor ağlarım ama Hele nöbet akşamı varya o kararı yazmak ölüm geliyor resmen.Herkesin dediği batıyor sana.Normalde 10 dk da yazacağın şeyi sinirden bitiremiyorsun bile.Öle gıcık bir iş bu.Hele birde saçma sapan işler için bile kafaı şişirmeleri o kararlar tutanaklar allah allah :) olsun ama sen eğlenmeye bak napacan şeker geçmez zaman yoksa
aynen canım ya, herkes başımda ahkam kesiyor, zaten işler birikmiş, hele bi dosya var dosyada diyemem üç klasör ve çok karmaşık adam tahliye edilecek ve bi kelime eksik hatalı yazsan başım ağrıyacak o kadar karışık ki anlatamam, savcı gitti sen hazırla diye ben içinden çıkamıyorum gelmiş odacısı ayrı dırdır ediyor tepemde mübaşiri ayrı, tabi bende en sonunda yanlış yazdım,bi sürü azar işittim, neler neler üffff
:):):) aaa odacılar ayrı bir efedir onlar.Hele mübaşir sanırsın savcı kendisiO klasör dosylardan nefret ediyorum bende.İnanki şuan eski günlerim aklıma geldi.Gerçekten çok üzüldüm şimdi sana.Aradığını bulamssın zate.Bide telinden çıkar yırtılmış olur aman kaybolmasın die onunla uğraş.Bide fosforlu kağıt koyarız arasına inan bana o kağıtlar bile batardı.Klasör dosyaysa eğer görünce tamam bittiğim andır derdim hepte mutlaka bir aksilik çıkardı o işte.
şuan bende o anlattığın durumdayım işte
klasör dosya demeseydin aman keyfini çıkar dicektim.Ama onu söyleyince hiç birşey diyemiyorum şimdi sana şekerim.Kesin yanakların kulakların kıpkırmızı olmuştur şimdi eminim bunaD:Gerçekten allah yardım etsin canım ya.savcılık zor oluyor.İcrada zor ama bu kadar zor değil orası.
göknucuk sen bu işi yaptın mı ?
hadi yaaa((üzüldüm cnm geçmiş olsun. iyi ki çalışmıyorsun şimdi diyesim geliyor :) zormuş demek ki ben bilmiyordum. benm de bi arkadaşım var katip olmaya çalışıyor senelerdir , uğraşıyor bakalım giriyor sınavlara...
semacım üzülme canım ya,Allah kolaylık versin
ayşegülcüm çok sevindim canım,artık hafta içi buluşabiliriz
göknurcum yarını sabırsızlıkla bekliyorum
hadi yaaa((üzüldüm cnm geçmiş olsun. iyi ki çalışmıyorsun şimdi diyesim geliyor :) zormuş demek ki ben bilmiyordum. benm de bi arkadaşım var katip olmaya çalışıyor senelerdir , uğraşıyor bakalım giriyor sınavlara...
hadi ya girsin bakalım :):)Her işin bir zorluğu vardır işte.Bu bambaşka birşey.Başka şeyler belki hata kabul edebilir ama bu iş asla.En ufak bir hatan en ufak bir kaybın seni bitirebiliyor.Savcın var.müdürün var odacın var mübaşirin var jendermen var gardiyanın var polisin var tutuklun var :):) yok yok gibi bu iş yani.Arkadaşına şimdiden kolaylık ve sabır diliyorum :)
ilahi göknurcum,ikinizi de gezdiririm ben :) kurtlar vadisi daha özzette,boşver
semacım eşinin iş durumu nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?