Kahramanmaras///46

aaayyy valla allah yardım etsin yaaa.Nöbet tahliye diyince varya tüylerim böle bir tuhaf oluyor vallahi.Bitmez artık o işler.bi arkadaş vardı o nöbetçiyken ay rahat geçti bugün derdi hep.Bende nöbetçiyken tıklım tıklım dolu olurdu.Aynen ağlıyorsun valla.Allah yardım etsi sana.Başka ne diyim

çok bunaldım canım ya, bende çok şansızımdır bu konuda hiç bir nöbetimin sakin geçtiğini görmedim daha. hiç çıkmayan işler çıkar benim nöbetimde. altı ayda bir çıkar denilen işler çıkar benim nöbetimde. bu kadan şansızım ben
bir hafta oluyor bizde nöbet süresi, öyle çok bunaldım ki her gün bişi çıktı, şimdi de bi sürü iş dolu, kararlar ilamlar kafayı yemek üzereyim artık :26:

ayyy ağlama canım ya... neden ağlıyorsun, umarım sadece iş yüzünden ağlamışsındır, ondan bile ağlama da... kolay gelsin o zaman...

wallahi ağlanıyor ayşegülcük.Normalde ben çok zor ağlarım ama Hele nöbet akşamı varya o kararı yazmak ölüm geliyor resmen.Herkesin dediği batıyor sana.Normalde 10 dk da yazacağın şeyi sinirden bitiremiyorsun bile.Öle gıcık bir iş bu.Hele birde saçma sapan işler için bile kafaı şişirmeleri o kararlar tutanaklar allah allah :) olsun ama sen eğlenmeye bak napacan şeker geçmez zaman yoksa

aynen canım ya, herkes başımda ahkam kesiyor, zaten işler birikmiş, hele bi dosya var dosyada diyemem üç klasör ve çok karmaşık adam tahliye edilecek ve bi kelime eksik hatalı yazsan başım ağrıyacak o kadar karışık ki anlatamam, savcı gitti sen hazırla diye ben içinden çıkamıyorum gelmiş odacısı ayrı dırdır ediyor tepemde mübaşiri ayrı, tabi bende en sonunda yanlış yazdım,bi sürü azar işittim, neler neler üffff

:):):) aaa odacılar ayrı bir efedir onlar.Hele mübaşir sanırsın savcı kendisi O klasör dosylardan nefret ediyorum bende.İnanki şuan eski günlerim aklıma geldi.Gerçekten çok üzüldüm şimdi sana.Aradığını bulamssın zate.Bide telinden çıkar yırtılmış olur aman kaybolmasın die onunla uğraş.Bide fosforlu kağıt koyarız arasına inan bana o kağıtlar bile batardı.Klasör dosyaysa eğer görünce tamam bittiğim andır derdim hepte mutlaka bir aksilik çıkardı o işte.

şuan bende o anlattığın durumdayım işte

şuan bende o anlattığın durumdayım işte

klasör dosya demeseydin aman keyfini çıkar dicektim.Ama onu söyleyince hiç birşey diyemiyorum şimdi sana şekerim.Kesin yanakların kulakların kıpkırmızı olmuştur şimdi eminim bunaD:Gerçekten allah yardım etsin canım ya.savcılık zor oluyor.İcrada zor ama bu kadar zor değil orası.

göknucuk sen bu işi yaptın mı ?

göknucuk sen bu işi yaptın mı ?

katiplik işte ayşegülcük yaptm canım.Ama ben sözleşmeliydim.Nanelişeker kadrolu.Ben savcılıkta çok az 6 ay kadar durdum daha sonra icradaydım hep.Sonrada dayanamayıp bir avukatın yanına geçtim.Kalan yıllarım orda geçti.sabretseydim eğer kadroya geçebilecektim.Hatta katip hastalığıdır boyun fıtığı biliyorsundur belki.Ben ameliyat bilem oldum yani:)Zor iş yani.

hadi yaaa ((üzüldüm cnm geçmiş olsun. iyi ki çalışmıyorsun şimdi diyesim geliyor :) zormuş demek ki ben bilmiyordum. benm de bi arkadaşım var katip olmaya çalışıyor senelerdir , uğraşıyor bakalım giriyor sınavlara...

semacım üzülme canım ya,Allah kolaylık versin
ayşegülcüm çok sevindim canım,artık hafta içi buluşabiliriz
göknurcum yarını sabırsızlıkla bekliyorum

hadi ya girsin bakalım :):)Her işin bir zorluğu vardır işte.Bu bambaşka birşey.Başka şeyler belki hata kabul edebilir ama bu iş asla.En ufak bir hatan en ufak bir kaybın seni bitirebiliyor.Savcın var.müdürün var odacın var mübaşirin var jendermen var gardiyanın var polisin var tutuklun var :):) yok yok gibi bu iş yani.Arkadaşına şimdiden kolaylık ve sabır diliyorum :)

semacım üzülme canım ya,Allah kolaylık versin
ayşegülcüm çok sevindim canım,artık hafta içi buluşabiliriz
göknurcum yarını sabırsızlıkla bekliyorum

hoşgldin miskokulum.Aynen ben senden de sabırsız bekliyorum.Artık miskokulumun iki tane çocuğu oldu.Birisi oğlu biriside kızı yani ben :)bir oğlunu bir beni avutacak.

ayşegülcük vallam kurtlar vadisi başladı ben kaçar :)kocişin olmadığı için izleyemiyeceksin sen yani şimdi dimi.Hadi aralarda gelirim ben.:):)

ilahi göknurcum,ikinizi de gezdiririm ben :) kurtlar vadisi daha özzette,boşver

semacım eşinin iş durumu nasıl oldu?

sen o arkadaşının adını ve numarasını ver bana da ben bi konuşayım onunla :)))
iyi düşün diyeyim

çok güzel anlatmışsın, eksiği var fazlası yok

ilahi göknurcum,ikinizi de gezdiririm ben :) kurtlar vadisi daha özzette,boşver

semacım eşinin iş durumu nasıl oldu?

görüşmeler yapıyor canım, işkura kayıt yaptırdı, akşama kadar da geziyor iş ilanı filan veren varmı diye, kurumlara müdürlük vs her yere de cv bırakıyor
nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…