Kahramanmaras///46

mrb canımmmm biz msn de konuştuk bugün ondan girmedim buraya hiç.. iyiyim yani ben şahsen...

göknurcum inşallah diyelim. bende sizlerle tanışmayı çok arzuluyorum.
k.maraş elbistan arasında böyle bir çekişmeyi ilk defa duydum.
sahi neyi paylaşamıyorlar. çok hoşuma gitti.

aman iyi ol.Ne biliyim baktım kimsecikler yok ,yani en azından herkes merhaba falan derdi.Miskokulumda yok nanelişekrde.Öksüz gibi kaldım

oyy oyy kıyamam sana ben tatlım.. ben selam vermesem de kalbim hep sizinle tamam mı, bi daha böyle kendini öksüz hissetme... kızarım bak

iyi akşamlar fıstıklaaarrrr
bu selamlaşmanın sonu gelmeyecek sanki :44:

çookk iyiyiiiim. her şey yolunda bugünlerde ... okul işleri bitti sayılır, kalan işler de zevkli işler zaten. bugün yerli malımız adı altında yaptığımız dönem sonu partimiz çok güzeldi, fotolarımız var bi sürü facebook olsaydı sizin ordan bakardınız... haftaya da muğla yolcusuyuz inşallah... daha ne olsun
sen nasılsın göknurcukum

oh oh maşallah çok sevindim senin adına canım.Gez gel bakalım değişiklik iyidir herzaman.Bende hiçbirşey yok aynı bildiğin gibi.bir aksilik olmaz ise haftaya gelecekler konyadan misafirlerim gelirlerse de tek değişiliğim bu olacak işl :):)

o da süper bi değişiklik olur şekerim gerçekleşirse... inşallah sorun olmaz gelirler...

sırf bu yüzden face üyeliğim yok diye gıcık oluyorum bazen.Banane,ben de bakmak istiyorum

face kötü değil ki neden yok , edinin bi face kimliği, burdan daha güvensiz olamaza, burdaki yazıştıklarımızın erkek olmadığını nerden bilicez... orda en azından tanıdıklarını ekliyorsun, fotosunu görüyorsun, isteemzsene klemiyorsun, istemezsen kimse seni göremez bulamaz... çok da kötü bi yer değil yani.. üzülme miskokulum göknurcuka msn den yolladım sana da yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…