oyyyyy oyyyyy sofraya bakzaten maraşlılar yapmayıda yemeyide severler ben ne zaman maraşa gelsem haftada 3 4 kilo alırım
melis merhaba canım.Nasılsın bakalım iş bulabildinmi.sende marifetlisindir herhal.Maraşlı hatunların maşaallahı var.
hmm özbaş sitelerinin karşı tarafları canım...
ÇOK YAKINDA OTURUYORUZ :) demek adın Ayşegül Benimde iki adım var Diğer adım Ayşegül Adaşız :)
amannıııın meliscim tanışsak bari, birbirimize gider gelirdik kapı komşuysakne güzel olurdu :) adaşmışız da :) diğer adın da melis mi ? ne çok ayşegül varmış, bi tane daha denk gelmişti burda
Demek birkaçtane daha adaşımız var,evet benim iki adım var a.melis işte.Müsait olduğumuz bir zamanda mutlaka tanışalım
şu bizim aşağıdaki spor alanında buluşuruz, geliyoruz arada oraya spor yapmayabu arada msn kullanıyorsan özelden adreslerimizi gönderebiliriz , eğer sen de istersen tabi
göknur sobeeee
herkese merhabalar.Ablacık öncelikle allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşl.Herşey gönlüne göre olsun.
berfinsena sanda helal walla.Ben iki gün üstüste misafir ağırlasam bilmem neolurum:):)
çıtırcık sen nasılsın.Hem ben drye gittim bugün.Birsürü birşey istedi benden.Tabi bende hemen burçini aradım anam bu dr ne diyor die :):)::)tabi birdaha ne zaman giderim bellide olmaz.sende git hadi bakalım sana ne dicek :)benim zamanım var daha drye gitmeyi regl dönemimi beklicekmişim.Sende 2.günü git gideceksen öle olmamız lazımmış.
herkese merhabalar.Ablacık öncelikle allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşl.Herşey gönlüne göre olsun.
berfinsena sanda helal walla.Ben iki gün üstüste misafir ağırlasam bilmem neolurum:):)
çıtırcık sen nasılsın.Hem ben drye gittim bugün.Birsürü birşey istedi benden.Tabi bende hemen burçini aradım anam bu dr ne diyor die :):)::)tabi birdaha ne zaman giderim bellide olmaz.sende git hadi bakalım sana ne dicek :)benim zamanım var daha drye gitmeyi regl dönemimi beklicekmişim.Sende 2.günü git gideceksen öle olmamız lazımmış.
aaa ciddi misin, öyle hasta hasta mı gidilmesi gerekmiş, ufff ne iğrenç...gitmiycem işte...
ebe ebe ebe:)olsun sobele napim.
nanalişeker hanımefendi nerdesin sen yine kaçaak.Nöbet zamanımı.
öyle hemen kurtulamazsın doktorun ellerinden yakalamış bi kere bırakır mı gerekli gereksiz herşeye baktırır
aallah aşkına git ya.Valla destek olalaım birbirimize.Kapıda bekleriz ikimizde destek olmuş oluruz.Kan vermeye beraber gideriz öle iyi olur gibi sence:):)ya cidden iğrenç bir durum.Daha birde eşimi istedi :):) herhal yaşımız olduğu içinmi artık ne bilmiyorum ama.Belki sana öle demez.Burçinede dememiş çünki.
adaşım ben özelden msj yazamıyorum 100 tane msj yazmadığım için özel mesjım açılmamış daha :)şu bizim aşağıdaki spor alanında buluşuruz, geliyoruz arada oraya spor yapmayabu arada msn kullanıyorsan özelden adreslerimizi gönderebiliriz , eğer sen de istersen tabi
göknur sobeeee
cuma günü giriyorum nöbete, haftsonu topiğe bekliyorum hepinizi de beni nöbette yalnız bırakmayın tamammı
adaşım ben özelden msj yazamıyorum 100 tane msj yazmadığım için özel mesjım açılmamış daha :)
tatlım senle seve seve gelirim gerçekten, hiç problem değil, bütün öğleden sonraları uygunum ben, önemli bi sorun olmadıkça yanındayım, destekçinim... lakiiiinnnnn benim gidesim gelmedi şimdihmm eşini çağırması da ilginç olmuş yani, vardır bildikelri bişey tabi, sonu hayır olsun
ama ben de gidicem de önce bi normal günümde gideyim bence, çağırırsa 2. için öyle giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?