Kahramanmaras///46

selam kızlar
nanelişekercim, biz öylesine bi hormon testi yaptıralım dedik, ne var ne yok durum nedir falan, bebek düşünmüyorum ben henüz de , diyabet sorunum da olduğu için genel bi kontrol yaptırmak istiyorum aslında her bayanın arada bir yaptırması gereken kontrol yani de insanlar yaptırınca bebek istiyorlar düşüncesi oluşuyor haliyle, ben biraz daha beklemek istiyorum bebek için, olursa da kabulümdür yapacak bişey yok
berfinsenacım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, sorunu da anlatmış oldum sanırım
hmmm ders almak için çay şartı mı var yani tamam o zaman, yaptığımız dolmalardan da tadarız artık

aşkolsun kısmet olur bir araya gelirsek çay içmeyelimmi

ooo üzülme ama sen girdikçe senle sohbet ederiz napalım :92: sen gir yeter ki arada, nasıl gidiyor yolunda mı her şey?

saol cnm benim iyiyim şükür yolunda herşey sadece sürekli bişeyler yemek istiyorum kendime hakim olamıyorum bu gidişle iyice şişicem
ee ayşegülcüm sen nasılsın ?

saol cnm benim iyiyim şükür yolunda herşey sadece sürekli bişeyler yemek istiyorum kendime hakim olamıyorum bu gidişle iyice şişicem
ee ayşegülcüm sen nasılsın ?

hmm benim de iştahım çok açık bugünlerde yaa , sürekli atıştırmak istiyorm tutmaya çalışıyorum kendimi ama bazen tutamıyorum bi kaç aydır 2 kilo aldım zaten, başka almamak için uğraşıyorum iyiyim ben, okuldan geldim işte bişeyler atıştırdım, bu arada yolda bi kadına çarpıyordum ya korktum valla biraz, kadın hiç sağına soluna bakmadan geçiyor, ben de sandım ki yolun ortasına gelince durucak ben geçerim, yok kadın salına salına yürüyor, arkdşım vardı yanımda onu evine bırakıyordum, hart diye bi durdum ama kornaya basa basa, kadın tın yani, hayat ona güzelmiş valla ne diyim

geçmiş olsun cnm böyle tipler insanı deli eder bi öğrenmişler yayaların geçiş önceliği var diye çok rahatlar bende sadece konyada var sanıyodum böyle tipleri demek her yerde varmış

geçmiş olsun cnm böyle tipler insanı deli eder bi öğrenmişler yayaların geçiş önceliği var diye çok rahatlar bende sadece konyada var sanıyodum böyle tipleri demek her yerde varmış

olmaz mı, maraş çok bilinçsiz bazı konularda, sürücüler de yayalar da çok hatalı davranıyor, sabırsızlar, bi tek kendileri varmış gibi trafikte öyle davranıyorlar. her yerde var tabi bu sorunlar, insanın olduğu her yerde...

haklısın herkez önce kendini düşünüyo gerçi her konuda öyleler.
cnm sen maraşlı biriyle evlisin dimi? sana bişi sorcam bencillik demişken aklıma geldi sen şimdi yeni evlisin sana takılan takılar duruyomu sende yani istediler mi eşinin ailesi?

maraşlı değil eşim, sivaslı. şanslıyım ben iyi ki maraşlı değil takılara gelince, kimse benden takılarımı isteyemez,vermem de asla, kimin haddineymiş, çok saygısızca, bana gelen benimdir, kendi isteğimle verirsem veririm ama başka eşimin ailesinintakılar üstünde hiç bir hakkı olamaz ,tabi benim fikrim bu, verenler olabilir, herkesin fikri başka,saygı duyarım eşimin ailesi tarafı o konuda çok iyidir, daha bana vermeye çalışırlar ellerinde varsa

ne güzel cnm ben senin kadar şanslı diilim benim eşim daha düğünün ertesi günü davetlilerin taktığı bütün altınları istediler daha doğrusu kendi malları gibi aldılar nerden baksan 30 cumhuriyet altınıydı. 1 ay sonrada diğerlerini istediler şu anda alyansımdan başka altınım yok ve vermeye niyetleri de yok 15 bilezik 1 set 3 yüzük 3 künye vs. gitti yaklaşık 25- 30 bin liralık altınım gitti çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.

anlıyorum canım onların da adeti öyleymiş demekki, napıcaksın, tavır da bi yere kadar oluyor eşinin ailesine karşı... hele eşin de ailesini desteklerse, tek kalıyorsun ve sesin çıkmıyor, sıkma canını, canınız sağolsun, varsın alsınlar, o da kendilerinin ayıbı. en mantıklısı eşinle konuşup, halletmeye çalışman, senden yanaysa zaten durum çözülür, eğer değilse, tek başına çırpınman ne kadar sonuç getirir biemiyorum, çok farklı bi durum bu...allah kolaylık versin canım , inşallah mantıklı bi çözüme ulaşırsınız, aranız bozulmadan tabi

cnm Allahtan eşimde beni desteklito babası kalp hastası öyle olmasa tavrımı koycam satsınlar ev dükkan versinler diyo sadece annesine tavır yapıyo oda geçiştirio yani üzüldüğüm şey birincisi takım yok takacak lim kolum bom boş ikincisi ev aldık krediyle her ay kredi ödüyoruz ne gerek var takılarım olsaydı daha az ödicektik bi tane sıfır ev bulmuştuk çok güzel çok uygun alamadık insan bunları düşününce üzülüyo şimdi aldığımız ev tadilat istiyo zor oluyo hem maddi hem manevi evin içinde tadilat beni mahfediyo ve hiç umurlarında diil en ufak destekleri yok

hmmm aslında üzücü bir durum tabi, haklısın... borç verilse bile aileler geri öder benim bildiğim, benim oğlumun ya da kızımın bu para deyip karşılıksız almamak gerek, ki bu borç da değil. takı takmak neyse, takmasan da olur ama eğer senin ihtiyacın varsa, sen sıkışıyorsan, yardım etmeleri gerekirdi, içleri rahat sanırım, benim içim rahat olmazdı o kesin. maraşta böyle bir adet olduğunu bilmiyordum canım, en azından eşin de aynı fikirde, bu ; evde gerginlik olmasını az da olsa önler ya da en aza indirir. allah yardım etsin ne desem ki bilemedim :44: biz bileziklerin bi kısmını eşimin abisine gönderdik, iş kuruyordu istanbulda, isteğimizle gönderdik, altınları bozdurup borcumuzda kullandık, kalan bilezikelrimiz de bankada şu an...

zoruma giden umurlarında olmaması hiç üstünde bile durmuyolar tamam deseler ki size borcumuz var elimize para geçer geçmez vericez deseler yada tadilat sırasında az da olsa destek olmaya çalışsalar hiç takmadıkları gibi kaynanam evimide beğenmez eskiymiş küçükmüş gelde deli olma
neyse cnm senin kafanı şişrdim

aşkolsun melihacım, ne demek, her zaman dinlerim, hayat acısıyla tatlısıyla hayat, her zaman güzel olmaz ya, bazen de yolunda gitmez her şey, mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de paylaşırız, elimden bişey gelmez ama insan anlatacak arkadaş arıyor bazen. inş yoluna girer her şey, boşver takma, kaynanalar öyle zaten, benmki de çoğu şeyi beğenmez, kıyafetimi, yüklüğümü düzenleme şeklimi falan filan onlar öyle... sıkma hiç canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…