normal günde hiç gitme canım.Hormon testi 2 veya 3. günde tespit ediliyormuş.Burçine sordum oda ben size demeyi unuttum onu dedi:)yani boşa zahmet etme.2.günü git daha garanti olsun.
tamam canım, ben sana benmkini atayım, sen ekle o zaman açık msn şu an benim
gel buyur birtanem başımın üzerinde yerin varinşallah yakın bir zamanda görüşelim ,aklıma gelmişken sen hangi semttesin ?
Merhabalar iyiyim çok şükür iş bulamadım şansızım biraz herşeyde bir hayır vardır.Marifetliyimdir bir gün marifetlerimi göstermek inşallah kısmet olurda sizlerde görürsünüz:)
selam tontişler, çok vaktim yok size selam verip kaçacağım hemen, misafirim var akşamları açamıyorum, işyerinde de neti açmak zaten mümkün değilözledim sizleri
melis,berfinsena hoşgeldiniz
aaa ciddi misin, öyle hasta hasta mı gidilmesi gerekmiş, ufff ne iğrenç...gitmiycem işte...
hadi yaa... hmm iyi oldu öğrendiğim, senin için zor olmuş, ama bilmiyorduk napalım
anaaam ben o zaman yakın zamanda gitmeliyim, bahar hanıma mı gittin?
ekledim tamamdır adaşım.Selamlar nanelişeker ne işle meşgulsunüz
Endişelenme canım,hormon sonucunun doğru olması için kanı hastayken alıyorlar.Göknur korkutmasın seni.Ben en iyisi ikinizinde elinden tutup götüreyim hastaneye.Size kalsa....
yok deva ya gittim bizim büroya yakın die.Mehmet ceylan die bir doktorçBen sandımki kan tahlili verip çıkacam.Meğer neleer neleer varmış:)ama 2.günümde bahar hanıma gidecem.Varsada bir sorun o takip etsin die.
wallam korkutmadım apla :)Sadece zamanını söledim.Hem ben gidecem aten.Dr film falan diyince korktum.bari başlıyımda bir problem varsa inşl ona gerek almadan düzelsin die.korkmadın dimi syşegül:)
düşündüğün şey yok ayşegülcüm :))
wallam korkutmadım apla :)Sadece zamanını söledim.Hem ben gidecem aten.Dr film falan diyince korktum.bari başlıyımda bir problem varsa inşl ona gerek almadan düzelsin die.korkmadın dimi syşegül:)
İnşallah gerek kalmaz canım,iyi düşün iyi olsun.Eşini istemelerinin nedeni de sperm sayısına veya hareketliliğine bakmak olabilir,ama ondan da kan alırlar öncelikle.Çok mu açık oldu neAma sen ilk etapta sadece tahlilini yaptır.Gerek olursa film çektir bence.
ayy ne güzel oldu topiğimiz canlandı, arkadaşlar çoğaldı :) yaşasıııın, marifetli hanımlar da geldi, bize ev hanımlığını da öğretirler inşallah... bana birisi şu maraş dolmaları, kabak, patlıcan dolmaları falan nasıl yapılıyor öğretir miiiiibayılıyorum dolmanıza
ben sana seve seve öğretirim şekerimamanda şımardım mı ne size ce ee deyip kaçıyorum yazılanları okudum hepiniz çok şekersiniz neyse kızlar ben kaçar mutfak bionik kadını yani beni bekler vallahi ev kadınlığı kadar nankör bi meslek yok :84:
ayy yaşasııınnn, ama burda anlatmakla nasıl anlıycam, uygulamalı yapmamaız gereknyse önce anlatırsın beceremezsem eve gelirim artık
evet bende hemen yat bakalım kızım dicekler die çok korktumda:)öle olmadı.Zaten öle olsaydı hemen kaçacaktı m:)sanırım önce kan tahlili sonra artık devamı anladığım kadarıyla.Tabi benm için.sana daha farklı olur ayşegül.Herifim ve ben eşşek kadar olduğum için değişik geldi adama :):)2.günüm olsun size herbişeyi anlatırım :)
bilemiyorum ki nasıl olur, gidince belli olur artık... inşallah ikimizin de sorunu yoktur ve zor şeylerle karşılaşmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?