Kahramanmaras///46

normal günde hiç gitme canım.Hormon testi 2 veya 3. günde tespit ediliyormuş.Burçine sordum oda ben size demeyi unuttum onu dedi:)yani boşa zahmet etme.2.günü git daha garanti olsun.

hadi yaa... hmm iyi oldu öğrendiğim, senin için zor olmuş, ama bilmiyorduk napalım
anaaam ben o zaman yakın zamanda gitmeliyim, bahar hanıma mı gittin?

gel buyur birtanem başımın üzerinde yerin var inşallah yakın bir zamanda görüşelim ,aklıma gelmişken sen hangi semttesin ?

sana en yakın benim zeynepcim,çocuk bahçesindeyim.İnşallah görüşürüz.
Merhabalar iyiyim çok şükür iş bulamadım şansızım biraz herşeyde bir hayır vardır.Marifetliyimdir bir gün marifetlerimi göstermek inşallah kısmet olurda sizlerde görürsünüz:)

Hemen pes etme meliscim,daha yolun başındasın.Hayırlısıyla bir iş bulursun inş.

selam tontişler, çok vaktim yok size selam verip kaçacağım hemen, misafirim var akşamları açamıyorum, işyerinde de neti açmak zaten mümkün değil özledim sizleri
melis,berfinsena hoşgeldiniz

kaçak,nerelerdesin? Kolay gelsin akşama.

aaa ciddi misin, öyle hasta hasta mı gidilmesi gerekmiş, ufff ne iğrenç... gitmiycem işte...

Endişelenme canım,hormon sonucunun doğru olması için kanı hastayken alıyorlar.Göknur korkutmasın seni.Ben en iyisi ikinizinde elinden tutup götüreyim hastaneye.Size kalsa....

hadi yaa... hmm iyi oldu öğrendiğim, senin için zor olmuş, ama bilmiyorduk napalım
anaaam ben o zaman yakın zamanda gitmeliyim, bahar hanıma mı gittin?

yok deva ya gittim bizim büroya yakın die.Mehmet ceylan die bir doktorçBen sandımki kan tahlili verip çıkacam.Meğer neleer neleer varmış:)ama 2.günümde bahar hanıma gidecem.Varsada bir sorun o takip etsin die.

ekledim tamamdır adaşım.Selamlar nanelişeker ne işle meşgulsunüz

bana gelmedi istek henüz

Endişelenme canım,hormon sonucunun doğru olması için kanı hastayken alıyorlar.Göknur korkutmasın seni.Ben en iyisi ikinizinde elinden tutup götüreyim hastaneye.Size kalsa....

hıı kan alıyolar sadece de mi, ben de sandım ki... ohhh

yok deva ya gittim bizim büroya yakın die.Mehmet ceylan die bir doktorçBen sandımki kan tahlili verip çıkacam.Meğer neleer neleer varmış:)ama 2.günümde bahar hanıma gidecem.Varsada bir sorun o takip etsin die.

tahlilden başka neler var merak ettim şimdi, bi ara özelden konuşak

Endişelenme canım,hormon sonucunun doğru olması için kanı hastayken alıyorlar.Göknur korkutmasın seni.Ben en iyisi ikinizinde elinden tutup götüreyim hastaneye.Size kalsa....[/QUOTE]

wallam korkutmadım apla :)Sadece zamanını söledim.Hem ben gidecem aten.Dr film falan diyince korktum.bari başlıyımda bir problem varsa inşl ona gerek almadan düzelsin die.korkmadın dimi syşegül:)

wallam korkutmadım apla :)Sadece zamanını söledim.Hem ben gidecem aten.Dr film falan diyince korktum.bari başlıyımda bir problem varsa inşl ona gerek almadan düzelsin die.korkmadın dimi syşegül:)

:18: cık korkmadım

düşündüğün şey yok ayşegülcüm :))

:18: cık... tutabilirseniz götürürsünüz beni doktora

İnşallah gerek kalmaz canım,iyi düşün iyi olsun.Eşini istemelerinin nedeni de sperm sayısına veya hareketliliğine bakmak olabilir,ama ondan da kan alırlar öncelikle.Çok mu açık oldu ne Ama sen ilk etapta sadece tahlilini yaptır.Gerek olursa film çektir bence.

evet bende hemen yat bakalım kızım dicekler die çok korktumda:)öle olmadı.Zaten öle olsaydı hemen kaçacaktı m:)sanırım önce kan tahlili sonra artık devamı anladığım kadarıyla.Tabi benm için.sana daha farklı olur ayşegül.Herifim ve ben eşşek kadar olduğum için değişik geldi adama :):)2.günüm olsun size herbişeyi anlatırım :)

bilemiyorum ki nasıl olur, gidince belli olur artık... inşallah ikimizin de sorunu yoktur ve zor şeylerle karşılaşmayız

ya evet sen öel diyince netten araştırıdm.Ayyy kadın nasıl bağırıyo öle :)sanki doğum yapıyor.ben zaten bu işi bebek için değil artık sırf sağlık için gidecem.Vaz geçtim bebek mebek yapmaktan :) nasıl bir filmse artık.başlayalım bakalım zaman ne göstercek

ben sana seve seve öğretirim şekerim amanda şımardım mı ne size ce ee deyip kaçıyorum yazılanları okudum hepiniz çok şekersiniz neyse kızlar ben kaçar mutfak bionik kadını yani beni bekler vallahi ev kadınlığı kadar nankör bi meslek yok :84:

ayy yaşasııınnn, ama burda anlatmakla nasıl anlıycam, uygulamalı yapmamaız gerek nyse önce anlatırsın beceremezsem eve gelirim artık

bilemiyorum ki nasıl olur, gidince belli olur artık... inşallah ikimizin de sorunu yoktur ve zor şeylerle karşılaşmayız

arkadaşlar geçmiş olsun hayırdır.....

günaydın canlarım....

bugün çok işim var.Israrla 2 yazılıyı okumuyorum ama bakalım bugün okuyabilecek miyim?

göknur ve ayşegül bi kere başladınız mı o tedaviye artık bebiş olana kadar bırakamazsınız, ya da ben gibi gemileri yakarsınız
ben bıraktım artık kapattım bebek konusunu
göknurcum yaş faktöründen dolayı daha fazla gecikme olmasın diye eşinden de tahlil istemiştir doktorun, size tavsiyem eşinizle birlikte gidin. o da bebek istiyorsa eğer gelsin sizinle, o sorumluluğu yüklensin, sonuçta bebek tek başına olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…