Kahramanmaras///46

hoşgeldin canım,özledim valla seni.İnşallah görüşme imkanımız olur.

slm kızlar bi kaç gündür ps sorunlu giremedim bi türlü girsemde hemen kapandı gıcık etti beni
ee görüşmeyeli nasılsınız benim içinde yeseydiniz dondurma

iyiyiz melihacım,buluştuk ama ben dondurma yemedim(

haziranda gelirsen görüşme ihtimalimiz çok yüksek.İnşallah ayarlarız.

Selam bayanlar bugün dondurma yiyecektiniz naptınız nasıl geçti :)

İyi geçti meliscim,gelebilseydin keşke...

inşallah canım,topiğe özgü gün mü yapsak ne? Göknur çok sevinir valla. Çağla mı toplayacaksın?Çok severim ya,bugün zeytinlilerden aldım ben de,çok güzeldi,bayılırım...

inşallah canım,topiğe özgü gün mü yapsak ne? Göknur çok sevinir valla. Çağla mı toplayacaksın?Çok severim ya,bugün zeytinlilerden aldım ben de,çok güzeldi,bayılırım...

ay birisi günmü dedi:) doğrumu duydum burçin.Ay yapalım yapalım.Ben her taktiği öğrendim günle ilgili.Berfinsena da maraşlıyımış.Oda dolmaları yapar tamaaam.Al sana gün işte.Bide maraş kısırı onuda berfin sena yapar:)::)işte bukadar işte.bizde şimdi görümceme yemeğe gidiyoruz.
Hem varyaaa bugün hadiseye gittim hahaha:)dün geç olur de oyalanmamıştım.Bugün gezdim ama çok kalabıktı.geriye kalanlarıda akşam çıkacam.İyi bir vitrinlere falan baktım.Dünki gibi saf saf bakmadım bugün :):):):

bana uyar bi gün de dopiğimiz için yaparız bağa gittik ama bayağı küçüktü haftaya olur
sanırım
afiyet sıhhat olsun arkadaşıma bu arada evin hangi semtte ? unuttum inan aklımda hiç birşey kalmıyor desem yeri

dolmalar kısırlar havada uçuşuyor yaparım tabiki ,salı günü bayağı kalabalık misafirim var yarın pasta börek yapmam lazım, bu aralar yoğunum ama şimdiden söyleyeyim yemeklerim güzel olur parmaklara dikkat

ilk zamanlar pek alışamaıştım kısırınıza.Ama şimdi yiyebiliyorum.Sevmeye bile başladım.Burçinle bna yemek de sen yeterli :) orda hemen biz oluruz.Çıtırımız için aynı şey geçerli değil tabi.Çay yeterli ona :)

gecikmeli olarak günaydın günaydın günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese

hımmmm şeker şey benim kısır maraş kısırına benzemez ben farklılığı severim yemem diyenler dahi tekrar istiyor bu arada çıtır kim tanımayınca sormak lazım dimi ama , bu arada bugün yine pek giremem yarına hazırlık yapmam lazım şimdiden affola

hımmmm şeker şey benim kısır maraş kısırına benzemez ben farklılığı severim yemem diyenler dahi tekrar istiyor bu arada çıtır kim tanımayınca sormak lazım dimi ama , bu arada bugün yine pek giremem yarına hazırlık yapmam lazım şimdiden affola[/QUOTE]

çıtır benim :78: en küçük benim bu kızların arasında da bana çıtır diyor göknurcum... ben de ona pıtırcık diyorum, minyon tipliyiz de biz burçincim de bizim gibi çıtı pıtı, ama o daha sakin ve ağır başlı ben yemek yapmayı da yemeyi de sevmiyorum, ondan çay yeter diyorum, bi de diyabet hastasıyım ben, yiyemiyorum
maraş kısırını ben de sevmedim, sade bulgurlu bişey, pilav gibi, boş yeşilli ve azcık daha ıslak olsa güzel olur, benim yedikelrim hep kupkuruydu, damak tadıma uymuyordu pek ama yapanların eline sağlık
gün müüüü aman allahım bizim kızlar gün yapicii ben gelmiim

bu arada brunch harika görünüyor ellerinize sağlık, yiyenlere de afiyetler olsun benim gibi yemeyenler de baksın birer tane alıyorum yine de...

sen benim kısırı tarif ettin kuru olmayan bol yeşillikli neyse ben övmiyeyim yiyince siz kendiniz karar verin, bu arada geçmiş olsun ALLAHIM amansız hastalıklardan esirgesin , gün olacaksa hep birlikte olur adı üstünde dopiğin günü arkadaşlar aklıma gelmişken zeynep ben inşallah bi gün yüzyüze tanışırız

hmmm resimdeki kısır çok güzel görünüyor, tam benim tarif ettiğimi gibi, demin dikkat etmemiştim ama güzel görünüyormuş eminim tadı da güzeldir amin, allah tedavisi olan hastalık versin, en azından tedavi görebiliyorum buna da şükür, sağlıklı olmak gibisi yok
ben ayşegül, inşallah görüşebiliriz, siz ne tarafta oturuyorsunuz peki? siz de tanıtsanız kendinizi, benle göknur tanımıyoruz da, benim görev yerim maraş olduğu için burdayım, muğlalıyım, 84 doğumluyum, çocuğum neyim yok henüz :)

afiyet olsun branç türkçeye katkı için okunuşunu yazdım tatlım sen söylersin yasak listende olmayan pasta börekleri bizde yaparız

aaa kusura bakma ben yazılışına vurgu yapmak için yazmadım,dikkat bile etmedim ben ingilizceci olduğum için öyle yazdım yani, el alışkanlığı benimkisi, öyle bi niyetim kesinlikle olamaz düzeltmek gibi, lütfen yanlış anlaşılmasın elim alışmış, bazen kemal i, kemıl diye bile okuyorum :44:

zeynep ben doğukent sitelerinde oturuyorum 78 doğumluyum 16 yıllık evliyim 3 evladım var ALLAHIM olmayanada nasip etsin, çalışmıyorum diyeceğim ama dünyanın en ağır işini yapıyorum anneyim daha ne olsun değilmi ama :104:

yanlış anlamadım şeker şey türkçe yazım takıntısı olduğu için açıklama yaptım

evet en ağır iş hakkaten,biz bi de hem anne hem çalışan kadın olucaz abooow gözüm korkuyo zaten, ne kadar genç evlenmişsin bravo, allah uzun ömürler versin eşinle çocuklarınla, tanıttığın için sağol kendini. öpüyorum :80:

çıkmadan nerede oturduğunu söyleseydin arkadaşım hem 17 ,ye kadar kapatma pc.yi k.k..da sayım var ,ve evet evde kalırım diye korkmuşum

he heee çıkmaım aslında da kek yapıyordum pc başında değildim...
hürriyet mahallesinde oturuyorum ben, kadın doğum hastanesi civarında. ne sayımıymış bu, bugüne özel bişey miydi? haberim yok valla aşkolsun evde kalmak mı, onu sen bize söyle, kaç yaşındayız yeni evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…