- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
selam arkadaşlardöndüm artık hep buradayım sizleri çok özledim:2: neler değişti yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sayfamızı yanlız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum, şimdi kaçıyorum misafirim gelecek daha sonra görüşürüz:79:
slm kızlar bi kaç gündür ps sorunlu giremedim bi türlü girsemde hemen kapandı gıcık etti beni
ee görüşmeyeli nasılsınız benim içinde yeseydiniz dondurma
ay çok utandım şimdi kusura bakma biliyodum aslında şimdi hatırladım konuşmuşuk. şelale parkı biliyorum ben gitmiştik oraya eşimle inşallah haziranda yıllık iznimizi kullancaz maraşa gelcez belki sizin fırsatınız olursa görüşürüz o zaman :82:
Selam bayanlar bugün dondurma yiyecektiniz naptınız nasıl geçti :)
hoşgeldin canım,özledim valla seni.İnşallah görüşme imkanımız olur.
inşallah canım,topiğe özgü gün mü yapsak ne? Göknur çok sevinir valla. Çağla mı toplayacaksın?Çok severim ya,bugün zeytinlilerden aldım ben de,çok güzeldi,bayılırım...
inşallah canım,topiğe özgü gün mü yapsak ne? Göknur çok sevinir valla. Çağla mı toplayacaksın?Çok severim ya,bugün zeytinlilerden aldım ben de,çok güzeldi,bayılırım...
dolmalar kısırlar havada uçuşuyoray birisi günmü dedi:) doğrumu duydum burçin.Ay yapalım yapalım.Ben her taktiği öğrendim günle ilgili.Berfinsena da maraşlıyımış.Oda dolmaları yapar tamaaam.Al sana gün işte.Bide maraş kısırı onuda berfin sena yapar:)::)işte bukadar işte.bizde şimdi görümceme yemeğe gidiyoruz.
Hem varyaaa bugün hadiseye gittim hahaha:)dün geç olur de oyalanmamıştım.Bugün gezdim ama çok kalabıktı.geriye kalanlarıda akşam çıkacam.İyi bir vitrinlere falan baktım.Dünki gibi saf saf bakmadım bugün :):):):
dolmalar kısırlar havada uçuşuyoryaparım tabiki ,salı günü bayağı kalabalık misafirim var yarın pasta börek yapmam lazım, bu aralar yoğunum ama şimdiden söyleyeyim yemeklerim güzel olur parmaklara dikkat
ilk zamanlar pek alışamaıştım kısırınıza.Ama şimdi yiyebiliyorum.Sevmeye bile başladım.Burçinle bna yemek de sen yeterli :) orda hemen biz oluruz.Çıtırımız için aynı şey geçerli değil tabi.Çay yeterli ona :)
çıtır benim :78: en küçük benim bu kızların arasında da bana çıtır diyor göknurcum... ben de ona pıtırcık diyorum, minyon tipliyiz de bizburçincim de bizim gibi çıtı pıtı, ama o daha sakin ve ağır başlı ben yemek yapmayı da yemeyi de sevmiyorum, ondan çay yeter diyorum, bi de diyabet hastasıyım ben, yiyemiyorum
maraş kısırını ben de sevmedim, sade bulgurlu bişey, pilav gibi, boş yeşilli ve azcık daha ıslak olsa güzel olur, benim yedikelrim hep kupkuruydu, damak tadıma uymuyordu pek ama yapanların eline sağlık
gün müüüüaman allahım bizim kızlar gün yapicii ben gelmiim
bu arada brunch harika görünüyor ellerinize sağlık, yiyenlere de afiyetler olsunbenim gibi yemeyenler de baksın birer tane alıyorum yine de...
afiyet olsun branç türkçeye katkı için okunuşunu yazdımtatlım sen söylersin yasak listende olmayan pasta börekleri bizde yaparız
hmmmresimdeki kısır çok güzel görünüyor, tam benim tarif ettiğimi gibi, demin dikkat etmemiştim ama güzel görünüyormuş eminim tadı da güzeldir amin, allah tedavisi olan hastalık versin, en azından tedavi görebiliyorum buna da şükür, sağlıklı olmak gibisi yok
ben ayşegül, inşallah görüşebiliriz, siz ne tarafta oturuyorsunuz peki? siz de tanıtsanız kendinizi, benle göknur tanımıyoruz da, benim görev yerim maraş olduğu için burdayım, muğlalıyım, 84 doğumluyum, çocuğum neyim yok henüz :)
aaa kusura bakma ben yazılışına vurgu yapmak için yazmadım,dikkat bile etmedimben ingilizceci olduğum için öyle yazdım yani, el alışkanlığı benimkisi, öyle bi niyetim kesinlikle olamaz düzeltmek gibi, lütfen yanlış anlaşılmasın elim alışmış, bazen kemal i, kemıl diye bile okuyorum :44:
zeynep ben doğukent sitelerinde oturuyorum 78 doğumluyum 16 yıllık evliyim3 evladım var ALLAHIM olmayanada nasip etsin, çalışmıyorum diyeceğim ama dünyanın en ağır işini yapıyorum anneyim daha ne olsun değilmi ama :104:
çıkmadan nerede oturduğunu söyleseydin arkadaşımhem 17 ,ye kadar kapatma pc.yi k.k..da sayım var ,ve evet evde kalırım diye korkmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?