Kahramanmaras///46

afiyet olsun canım ,
face'de iletildi bize mail olarakta geldi, pazartesi 200.000 kişi rekorunu kıralım diye

hmm ne faceden ne de kk dan mesaj geldi bana, bilseydim çıkmazdım belki ben de sayılmışımdır

merhaba canlarım.....

zeynepcim o ne güzel sofra öyle,hele benim gibi yemek canavarı biri için....

gün adı altında toplanırız işte,fena mı? Ayşegül gelmezsen üzülürüz

bugün pilim bitik,oğlum yatar yatmaz yatarım herhalde........

merhabalar afiyet olsun canım , bende pek iyi sayılmam bugün hem ev işi hem yarına hazırlık pil şarj etmeye arada buraya takılıyorum

en iyisini yapıyorsun canım,kolay gelsin şimdiden.Çok kalabalık olacak mı?

Selam K.maraştaki muğlalı çok afedersin adını bilmiyorum o yüzden öyle hitap ettim demek hürriyet mahallesinde oturuyorsun çok yakınız bizde esentepe civarında oturuyoruz

warya sadece sabah girmedim neler neler kaynatmışssınız ama hepsini okudum heheh.Hem siz dert etmeyin gün yaparız yapalım hatta.Çıtır hanımda canı isterse gelecek.İstemesede gelecek :)ben onu bir günde göreyim de gerisi boş :):)
ayşegül en küçüğümz bizim.Onun için adı çıtır.Bnm adım kırık :)burçincimizde ağır abla :)bölelikle dengeyi kurmuş olduk.

hem sanada maşşaallah zeynep.3 tane çocuk.bşrde ev hanımlığı.Valla ben sevemedim ev hanımlığını.Çok sıkıcı ve çok zor bir iş.Tebrk ediyorum seni yani.

Selam K.maraştaki muğlalı çok afedersin adını bilmiyorum o yüzden öyle hitap ettim demek hürriyet mahallesinde oturuyorsun çok yakınız bizde esentepe civarında oturuyoruz

hmm özbaş sitelerinin karşı tarafları canım...

günaydın bayanlar.....

hava güzel bugün,herzamanki gibi oğlumla gezmeyi düşünüyoruz.

uzun bir moladan sonra herkeze merhaba. görüşemediğimiz sıralarda hayatımda çok şeyler değişti.
başta oğluşumu askere yolladım. kısa dönem yapacak, ama kötü bir yerde. bu yüzden moralim bozuk.
sadece sağ sağlimen gelmesi için dua ediyorum. aklım bu yüzden çok karışık.
eşimin işleri düzelmeye başladı şükürler olsun.
kızım yine işsiz kaldı. tabii çok üzgün.
evimize yeni bir kedi daha aldık. işim azdı, oda geldi ve daha azaldı.
birde badana ile uğraştım. daha tam bitmedi ya neyse.
havalar az ısınsın kızım devam edecek. (kapılarımı boyayacak)
ben sık olmazsada arada uğramaya çalışacağım. faceden çıkabilirsem tabii.
hepinizi öpüyorum.

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum , sabah 6.dan beri koşturuyorum kendime 2 dakika mola verdim,duracak zaman değil ama yoruldum biraz öpüyorum sizleri

oğlun sağsalim gelir inşallah ablacım.Ve kızın da inşallah iyi bir iş bulur.Çocuklar büyüyünce dertleri de büyüyor galiba.

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum , sabah 6.dan beri koşturuyorum kendime 2 dakika mola verdim,duracak zaman değil ama yoruldum biraz öpüyorum sizleri :

şimdi misafir ağırlıyorsundur canım,kolay gelsin.Yakın olsak kesin uğrardım,hakkımı ayırmayı unutma.

Son düzenleme:

betüş ablam hoşgeldin, 2 günden beri seni aramak aklımdan geçiyordu üzülme ne olur iyi düşünelim iyi olsun, ben oğluma senin oğlunu örnek gösteriyorum inşallah onun gibi güzel bir bölümde okusun onun gibi saygılı ayakları üzerinde durabilen , mantıklı vatanına ailesine hayırlı biri olsun , ALLAHIM senin yakışıklı evladınıda tüm kötülüklerden korusun sağ salim askerliğini bitirip evine dönmek nasip etsin,güzel kızında inşallah tez zamanda iyi bir iş bulur sen üzülme kıyamam ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…