kıyamadın de mi bana çemkirmeyebu seferlik çektim nazını, bi daha olmaz
şaka tabi ki pıtırcığım, senin ben nazını da çekerim çemkiriğini de
ayy kocişin kahvaltı masasını toplamamış mıııııonun da işi çokmuş demek ki
melihacık sen nasılsın nasıl oldun.Hiç haberlerini vermiyorsun bize.
bana çemkirhadi
melihacım nasılsın, iyi hissediyor musun kendini[/QUOTEu,03oq6,
ayşegülcüm bugün daha iyiyim dikiş yerlerim acıyo pek bişeyim yok sizler nasılsınız?
bende adanalıyım fakat k.maraşta yaşıyorum kızlar
iyiyim göknurcum çok sık giremiyorum son bikaç gündür çok kötüydüm miğdem hem ağrıyodu hemde bulanıyodu ve sürekli çıkarıyodum (akşam akşam sizinde miğdenizi bulandırdım :26: ) bugün daha iyiyim bide dikişler alınsa dahada rahatlıcam inşallah..
iyi geceler dopiğimin güzel hatunlarınasılsınız neler oldu ben yokken fırçayı hakettim aslında:26: ama gecikmeli olarak buradayım yine kimse yok offf offf bu yoğunluk öldürüyor beni , sabah kahvaltıdan beri misafir trafiğim yoğundu az önce uğurladım bi türlü pc başında oturamıyorum doğru dürüst ben adımı değiştiriyorum biyonik zeynep olacağım artık
heyooo çok sevindim melihacım gerçekten...ayşegülcüm bugün daha iyiyim dikiş yerlerim acıyo pek bişeyim yok sizler nasılsınız?
iyi geceler dopiğimin güzel hatunlarınasılsınız neler oldu ben yokken fırçayı hakettim aslında:26: ama gecikmeli olarak buradayım yine kimse yok offf offf bu yoğunluk öldürüyor beni , sabah kahvaltıdan beri misafir trafiğim yoğundu az önce uğurladım bi türlü pc başında oturamıyorum doğru dürüst ben adımı değiştiriyorum biyonik zeynep olacağım artık
iyiyim göknurcum çok sık giremiyorum son bikaç gündür çok kötüydüm miğdem hem ağrıyodu hemde bulanıyodu ve sürekli çıkarıyodum (akşam akşam sizinde miğdenizi bulandırdım :26: ) bugün daha iyiyim bide dikişler alınsa dahada rahatlıcam inşallah..
ahayakaladım seni pıtırcık
hııı pışşşık yakalamadın şekerim.Yakalasan sazan gibi atlardım sobe die :)nasılsın canım görüşemiyoruz gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?