heyooo çok sevindim melihacım gerçekten...hastalık zordur bilirim.. kendim de hep hastenelerde yaşadığım için bi dönem...
merhaba htcgl01, hoşgeldin aramızaumarım seninle de tanışırız,buluşuruz... sık sık uğra buraya, bekliyoruz...
ya insaf amabi insanın evine bu kadar mı misafir gelir... çok ayıp yakıştıramadım,senin de bi hayatın var
bu arada sana abla diyesim geliyor, yaşın büyüktür herhald ebenden ,abla desem ayıp olur mu ki
teşekkürler melihacım,iyiyim.Bugün sen de daha iyisindir umarım.
iyi geceler dopiğimin güzel hatunlarınasılsınız neler oldu ben yokken fırçayı hakettim aslında:26: ama gecikmeli olarak buradayım yine kimse yok offf offf bu yoğunluk öldürüyor beni , sabah kahvaltıdan beri misafir trafiğim yoğundu az önce uğurladım bi türlü pc başında oturamıyorum doğru dürüst ben adımı değiştiriyorum biyonik zeynep olacağım artık
nerdesin bakiyim,bu kadar da misafir ağırlanmaz ki canım.Yokluğun hissediliyor valla
şeker şey 79 luyum istediğin gibi davran, bu arada aceba ebem yaşıyormuya insaf amabi insanın evine bu kadar mı misafir gelir... çok ayıp yakıştıramadım,senin de bi hayatın var
bu arada sana abla diyesim geliyor, yaşın büyüktür herhald ebenden ,abla desem ayıp olur mu ki
zeynep sende cidden tam maraşlısın maşallah.Ne gelen eksik ne giden :)walla iyi dayanıyorsun yoğunluğa.Allah güç kuvvet versin sana ne diyelim.Çok gitme ki sanada az gelsinler nasıl taktik ama ::):):)):)
Allah kolaylık versin zeynepcim ne kadar yoğunsun hemde 3 çocukla cnm senin çoculkar kaç yaşlarındalar
saol cnm iyiyim şimdi evden çıkcam dikişlerimi aldırmaya gidiyorum bide onlardan kurtulsaydım
offf canısı bi bilsem neredeyim son zamanlarda çok yoğunum bi gün çığlığı basacağım yeter diyee
aklım burada ama dediğim gibi yoğunum bugün ve yarın şu an için misafirim yok pardon yarın akşam vardıcumarteside var kızlar gelin kaçırın beni valla şaka bi yana anacığım seviyorlarki geliyorlar başımın üzerlerinde yerleri var , çalışmak ev hanımlığına göre avantaj yaptığın işin karşılığını görüyorsun
şeker şey 79 luyum istediğin gibi davran, bu arada aceba ebem yaşıyormubu aralar anway ve orflime satışları arttı o yüzden misafirim çok oluyor
amin canım cümlemizeevet cidden maraşlıyım ama her maraşlı ben gibi olmaz bunu belirteyim ah ben bi gidebilsem hepsi şikayetçi gitmiyorum diye valla bi fırsatını bulsam kendimi dışarı atacağım eve kapanmak istemiyorum ev gezmesi cazip değil bu sıralar
teşekkürler tatlım evet yoğun bi dönem atlatıyorumALLAHIM sağlık sıhhat huzur versin tek derdimiz bu olsun dimi ama 32 yaşındayım 15 yaşında oğlum kerim tuncay 9 yaşında kızım mekseliyna 3 buçuk yaşında küçük cadı kızım eylülsena
offf canısı bi bilsem neredeyim son zamanlarda çok yoğunum bi gün çığlığı basacağım yeter diyee
aklım burada ama dediğim gibi yoğunum bugün ve yarın şu an için misafirim yok pardon yarın akşam vardıcumarteside var kızlar gelin kaçırın beni valla şaka bi yana anacığım seviyorlarki geliyorlar başımın üzerlerinde yerleri var , çalışmak ev hanımlığına göre avantaj yaptığın işin karşılığını görüyorsun
şeker şey 79 luyum istediğin gibi davran, bu arada aceba ebem yaşıyormubu aralar anway ve orflime satışları arttı o yüzden misafirim çok oluyor
amin canım cümlemizeevet cidden maraşlıyım ama her maraşlı ben gibi olmaz bunu belirteyim ah ben bi gidebilsem hepsi şikayetçi gitmiyorum diye valla bi fırsatını bulsam kendimi dışarı atacağım eve kapanmak istemiyorum ev gezmesi cazip değil bu sıralar
teşekkürler tatlım evet yoğun bi dönem atlatıyorumALLAHIM sağlık sıhhat huzur versin tek derdimiz bu olsun dimi ama 32 yaşındayım 15 yaşında oğlum kerim tuncay 9 yaşında kızım mekseliyna 3 buçuk yaşında küçük cadı kızım eylülsena
saol cnm gerçekten Allah sağlık versin benimki basit bi ameliyat olmasına rağmen zor oldu Allah herkezin yardımcısı olsun seninde şeker seni fazla zorlamazda düşer inşallah en aşşalara yani normaletabi çokda düşmesinde neyse cnm benim norkozun etkisi hala geçmedi heralde saçmaladım
melihacım aldırdın mı dikişleri,sorun yoktur inş
göknur ayşegül sobeeeeeeee
evet cnm aldırdım bugün doktor çok iyi dedi iyleşmiş baya sorun yok çok şükür
oleeey oleeey yakalandıııım:)bak bu sefer borcunu ödedin şekerim.
aman ne güzel bir haber verdin bize melihacım.Çok sevindim.Diğer ağrılarında en kısa sürede geçer inşl.
saol cnm benim ağrılarda pek kalmadı inşallah 1 haftaya kadar diet ve spora başlamam lazım kilo aldım biraz
burdayım kızlarama çıkıyorum, tiyatroya gidicem de öpüyorum sizi, gelince konuşuruz gari
burdayım kızlarama çıkıyorum, tiyatroya gidicem de öpüyorum sizi, gelince konuşuruz gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?