Kahramanmaras///46

saol cnm gerçekten Allah sağlık versin benimki basit bi ameliyat olmasına rağmen zor oldu Allah herkezin yardımcısı olsun seninde şeker seni fazla zorlamazda düşer inşallah en aşşalara yani normale tabi çokda düşmesinde neyse cnm benim norkozun etkisi hala geçmedi heralde saçmaladım

Allah kolaylık versin zeynepcim ne kadar yoğunsun hemde 3 çocukla cnm senin çoculkar kaç yaşlarındalar

nerdesin bakiyim,bu kadar da misafir ağırlanmaz ki canım.Yokluğun hissediliyor valla

offf canısı bi bilsem neredeyim son zamanlarda çok yoğunum bi gün çığlığı basacağım yeter diyee
aklım burada ama dediğim gibi yoğunum bugün ve yarın şu an için misafirim yok pardon yarın akşam vardı cumarteside var kızlar gelin kaçırın beni valla şaka bi yana anacığım seviyorlarki geliyorlar başımın üzerlerinde yerleri var , çalışmak ev hanımlığına göre avantaj yaptığın işin karşılığını görüyorsun

şeker şey 79 luyum istediğin gibi davran, bu arada aceba ebem yaşıyormu bu aralar anway ve orflime satışları arttı o yüzden misafirim çok oluyor
zeynep sende cidden tam maraşlısın maşallah.Ne gelen eksik ne giden :)walla iyi dayanıyorsun yoğunluğa.Allah güç kuvvet versin sana ne diyelim.Çok gitme ki sanada az gelsinler nasıl taktik ama ::):):)):)

amin canım cümlemize evet cidden maraşlıyım ama her maraşlı ben gibi olmaz bunu belirteyim ah ben bi gidebilsem hepsi şikayetçi gitmiyorum diye valla bi fırsatını bulsam kendimi dışarı atacağım eve kapanmak istemiyorum ev gezmesi cazip değil bu sıralar

Allah kolaylık versin zeynepcim ne kadar yoğunsun hemde 3 çocukla cnm senin çoculkar kaç yaşlarındalar

teşekkürler tatlım evet yoğun bi dönem atlatıyorum ALLAHIM sağlık sıhhat huzur versin tek derdimiz bu olsun dimi ama 32 yaşındayım 15 yaşında oğlum kerim tuncay 9 yaşında kızım mekseliyna 3 buçuk yaşında küçük cadı kızım eylülsena

maşaallah aramızda 4 yaş var daha bende 2 yaşında bi çocuk sen büyütmüşsün ooooo ne güzel

maşallah canım,aramızda 1 yaş var,ben 78'li olarak hatırlıyordum seni.O zamanlar sıkıntı çekmişsindir belki ama şuan ne kadar güzel geliyordur,genç yaşta 3 çocuk sahibisin.Allah bağışlasın.

melihacım aldırdın mı dikişleri,sorun yoktur inş

Son düzenleme:

aşkolsun saçmalamadın ben iğne kullandığım için bi iniyor bi çıkıyor, düşmesi çıkmasından daha kötü ama onu ayarlamak zor zaten, yoksa yaşlılarınki gibi olsa çok kolay, sadece yedikelrine dikkat et yeter, benmki daha fazlası... allah herkese sağlık versin...

şeker şey 79 luyum istediğin gibi davran, bu arada aceba ebem yaşıyormu bu aralar anway ve orflime satışları arttı o yüzden misafirim çok oluyor

ayyy çok komik "herhalde benden" yazmak istemiştim, "herhald ebenden" olmuş "e" harfi öbür kelimeye atlamış ben de oriflame temsilcisiyim ama işim olmaz ayol uğraşamıycam milletin kozmetiğiyle artık ablasın benim için

burdayım kızlar ama çıkıyorum, tiyatroya gidicem de öpüyorum sizi, gelince konuşuruz gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…