Kahramanmaras///46

aaa inanmıyorum ben de profiterol yapmayı düşünüyordum, aynı şeyi düşünmüşüz ama malzemelerim tam mı bakmadım henüz, bugün yapamayabilirim, kolay gelsin, bekliyorum yorumunu şekerim

merhaba ...
benim aklıma bişey geliyor ama:44::44::44:

yok canım,düşündüğün şey değil

senin adına çok sevindim.Darısı benm başıma inşl.bugünde bende tam tersi bir durum var.böle bir sıkıntı bir rehavet çemkiresim var birilerine.

hayırdır canım,eşine çemkir diyeceğim ama adam alışık,tadı da çıkmaz ki :90:

aslında olur sana çemkiriyim çıtırcık.burçinin dediği gibi kociş kaşarlandı artık:)Tadı çıkmıyor onunla kavganın.Burçinede çemkiremem korkarım ondan:) en iyisi sensiiin.

beni samimi bulduğun için teşekkürler hadi bakim çemkir de göreyim seni....:117::121:

aaa,benden mi korkarsın,hiç benden korkan biri olmamıştı valla,öğrencilerim de birazcık korksa iyi olabilir aslında

beni samimi bulduğun için teşekkürler hadi bakim çemkir de göreyim seni....:117::121:

:):))::) öle bir dedinki çemkiresim geri gitttii çıtırcık:)çok yoruldum bugün,işler çok birikti hepsi bende ondanmı oldu ne.Birde sevgili kocam yine kahvaltı masasını toplamamış görünce koptum gitti.Geçti ama şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…