havada nekadar güzel.Ama ben yine temizliğe başlıcam.Sevmiyorum pazar gününü kakılmış gibi hissediyorum pazar günleri kendimi :)yapmasanda olmuyor.
meraba canım, bana mesaj geldiği için ben bakabiliyorum hemen
malik ejder dediğin neresi? piknik alanı mı? günün güzel geçmiş sanırım, sevindim, yarına da güzel başlarsın
malik ejder türbeymiş canım.Türbe ziyareti :)Kayınvalidem çok istiyordu beni götürmeyi Dün hediyesini vermeye gittiğimizde dedi.Yarın hazır olun oraya götürecem seni die.Gittim artık.Ordan da atatürk parkına oturduk ordanda bize geldik.Baya güzeldi yani:)sen neler yaptın bakalım.Gerçi eşin çalışmıştır bugün malüm başbakanımız geldi dimi .:)
ben sınavda görevliydim isteğim üzerineyedekteydim ama, öğretmenler odasında oturdum geldim, tv izledim orda eşim çarşıda görevde değildi, adliyenin açılışına katıldı başbakan, çarşıdan sonra, açılışta görevliydi yani
türbeden ne medet umdun söyle bakim
meraba arkadaşlar naslsınız, dün başbakanı görmeye gittiniz mi
ben bugün işbaşı yaptım, üç gün izinliydim, kız kardeşimin bebeği oldu. teyze oldum, maşaallah öyle güzel bi bebiş ki, Allah nazardan saklasın, misler gibi kokuyor, anneler günü hediyesi oldu
Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?