Kahramanmaras///46

havada nekadar güzel.Ama ben yine temizliğe başlıcam.Sevmiyorum pazar gününü kakılmış gibi hissediyorum pazar günleri kendimi :)yapmasanda olmuyor.

havada nekadar güzel.Ama ben yine temizliğe başlıcam.Sevmiyorum pazar gününü kakılmış gibi hissediyorum pazar günleri kendimi :)yapmasanda olmuyor.

kolay gelsin canım,ben bir posta gezdim,eşim sınavdan gelsin,onunla da gezeceğim

merhaba kızlar.... anneler günümüzü kutluyorum, özellikle gerçekten annelik duygusunu tatmış olanları...

kimsecikler yokmuuuş.Malik ejdere gittik bugün kızlar.Kayınvalidemlerle gezdik.Siz neler yaptınız.Şimdide bizde oturuyoruz ben azcık kaçıp size bakim demiştim ama kimse yokmuş:)

meraba canım, bana mesaj geldiği için ben bakabiliyorum hemen
malik ejder dediğin neresi? piknik alanı mı? günün güzel geçmiş sanırım, sevindim, yarına da güzel başlarsın

meraba canım, bana mesaj geldiği için ben bakabiliyorum hemen
malik ejder dediğin neresi? piknik alanı mı? günün güzel geçmiş sanırım, sevindim, yarına da güzel başlarsın

malik ejder türbeymiş canım.Türbe ziyareti :)Kayınvalidem çok istiyordu beni götürmeyi Dün hediyesini vermeye gittiğimizde dedi.Yarın hazır olun oraya götürecem seni die.Gittim artık.Ordan da atatürk parkına oturduk ordanda bize geldik.Baya güzeldi yani:)sen neler yaptın bakalım.Gerçi eşin çalışmıştır bugün malüm başbakanımız geldi dimi .:)

ben sınavda görevliydim isteğim üzerine yedekteydim ama, öğretmenler odasında oturdum geldim, tv izledim orda eşim çarşıda görevde değildi, adliyenin açılışına katıldı başbakan, çarşıdan sonra, açılışta görevliydi yani
türbeden ne medet umdun söyle bakim

meraba arkadaşlar naslsınız, dün başbakanı görmeye gittiniz mi
ben bugün işbaşı yaptım, üç gün izinliydim, kız kardeşimin bebeği oldu. teyze oldum, maşaallah öyle güzel bi bebiş ki, Allah nazardan saklasın, misler gibi kokuyor, anneler günü hediyesi oldu
Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin

merhabalar
teşekkürler berfinsena, haftamız iyi geçer inşallah...

semacım, allah bağışlasın bebeğinizi, bize de nasip etsin inşallah :92:

hiç bir medet ummadım birkere.Kayınvalidem çok seviyormuş orayı.Kıramadım gittim.Ziyaret iyidir ama medet ummaak yoook evet adliyeden kalan balonlar bize eğlence oldu hahay.Gelen giden bir iğne patlattı.Kalnlarda güneşten patladı

semacım bebişiniz hayırlı uğurlu sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inş.Darısıda bebiş yapmasını beceremeyenlerin başına olsun :):):

hayırlı olsun semacım,analı babalı,sağlıkla büyüsün kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…