Kahramanmaras///46

Ben de kullandığımda evdekiler çıldırıo
Bütün gün yağlı ve mecburen odaya kapanıktım

çok komik.. e haksız sayılmazlar yani, evde bitkisel bitkisel, yumurta, sarımsak veya envai çeşit ot kokan biri yani
herşeyin çaresi de bitkilerde ama

çok komik.. e haksız sayılmazlar yani, evde bitkisel bitkisel, yumurta, sarımsak veya envai çeşit ot kokan biri yani
herşeyin çaresi de bitkilerde ama

Saçlarım çok uzun ve çok gürdü
Çok bunaldığım bi dönem bi hata yapıp rengini değiştirmeye karar verdim
Kahveydi çikolataydı derken bi baktım kıpkırmızı olmuşum
Allahtan sarı yapmadım tarık mengüç gibi dolaşırdım ortalarda
Kızılı da tutmak o kadar zor ki boyadım da boyadım
Saçlarım mahvoldu tabi kestirdim ama olan olmuştu
Şimdi yeni yeni toparlıorum bi daha da tövbe :26:

amaaan şu saç sorunları var ya başımızın belası... kuaför iyi denk gelmiyor, çok para veriyosun, hadi verdiğine göre iyi olsa bari, istedğin gibi de olmazsa haydiiii moraller sıfır falan... benim de dönem dönem sorunlarım oldu saçla ilgili ama iyi şimdi, çok uzun saç sevmiyorum ben, anca omzumun az aşağısı yüz tipime de gitmediğini düşünüyorum. düzleştirmesi de zor oluyor, dalgalı olduğu için saçlarım. jölelesem kıvır kıvır oluyor ama kıvır saç hiç sevmiyorum, yani kendimde sevmiyorum, herkese yakışan bi stil var
inş toparlanır, uzatırsın yine

Teşekkür ederim
Ben kuaförlere sinir oluorum
Azıcık kesme kavramı yok onlarda algıları kapalı
Saçlarını da çok beğenmiştim resimde
Annem de buraya yazdığımı gördü bi ağlamaklı oldu kadın
Yazın gidelim tamam mı dio sürekli

amaan memleket tabi, duygulanmıştır, gelin yazın bi
benim saçlarımı mı beğenmiştin? düğün resmimde olsa gerek:44: şimdiki saçımla hiç ilgisi yok ama

aynen ben de kuaförlere sinirim , bi renk anlatıyorum zıttı bi renk çıkıyor ortaya öff az daha okusaydık da kuaför olsaydık madem

Son düzenleme:

saol burçincim amin... cnm sen hataylıydın dimi benim eşimin iskenderuna ataması çıkmıştı 4 ay çalıştı istifa etti ben gidemedim görmedim ama şubatta bile yaz gibi demişti eşim sıcak oluyomuş

kızlar kızlar ben geldim sabah 5 te uğurladık annemle babamı gittiler sağ salim dönerler inşallah çok kötü oldum çok duygulandım
ayşegülcüm geldim artık inşallah buralarda olurum görüşürüz bol bol neler yaptınınz görüşmeyeli göknur gelmedi heralde daha konyadan ayrılamamıştır cnm benim ya şu an çok duygusalım herşeye ağlıyorum zaten bide göknurun memleketten dönüşüne ağlarım şimdi

oy oyyy kıyamam sana beennn insanız yani, duygulanırız haliyle, kolay değil melihacım. ama kutsal bi görev için gidiyorlar, ne mutlu onlara... allah yardım eder üzülme sen .
göknur gelmedi herhalde, gelse girerdi. kalsın azcık orda, 3 gün tatil neye yeter ki

saol cnm benim inşallah yardım eder rabbim ...
yetmez tabi 3 gün senin ailen muğladamı şimdi epey uzak maraşa nasıl gidip geliyosun cnm arabaylamı?

evet muğladalar. uzak tabi, yıllardır zaten senede 2 kez gidiyordum, bi yaz tatilinde bi de sömestrda geçen yazdan beri 1 kez gittik zaten eşimle sömestrda, otobüsle gittik, arabayla kışın zor olur die, bi de aracın muayenesi yoktu. bu yaz arabamızla gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım, arabayı ya değiştirmemiz gerek ya da buna masraf etmemiz gerek kararsızız
uzak olunca böyle işte,napıcaksın, 5 yıldır burdayım

cnm olduğun yerde mutlu olduktan sonra hiç önemli diil tabi bizde de aynı sıkıntı var haziranda yolculuk var ama arabanın masrafı var eşim bakım yapmadan çıkılmaz diyo bakalım napcaz önc maraş sonra manavgat derken 15 günde baya yol yapıcaz arabayı değiştirmek için elimizde toplu para yok mecbur bakım olcak

aynen bizimki de bakım yapılmadan çıkılmaz diyor. yeni almaya kalksan birikim yok daha, düğün borçlarımız bitmedi henüz, bitmek üzere, elimizdekini satsak istediğimiz aracın yarısı eder. bilmiyoruz işte ...:44:arabasız da tatilin hiç anlamı yok hayırlısı

Evet çok beğenmiştim rengini de modelini de
Kuaföre annemle gitmek lazım
Resmen strese sokuo kuaförü valla istediğim olmazsa para vermem dio
İnşallah geliriz bu yaz çok merak ediorum

evet ya baştan konuşmak lazım da, kuaför de gıcık giderse artık yapabileceklerinin sonu yok diye düşünüyorum
gelin tabi maraşa, belki burda olursak görüşebiliriz de
saçlarım şimdi daha açık renkli ve kısa , ensem açıkta yani :81:

şekerler merhaba 2 günden beri giremiyorum oğlum el koydu pc ye anneyi değil neti özlemişşş:44: pardon bide benim yemekleriii, çokkk yoruldum, bugünde pikniğe gittik kapıçama arada hava kapandı maraşın deli rüzgarı esti ama pes etmedik biz kazandık akşama doğru tekrar güneş açtı, epey bi çocukluk yaptım
melihayigit tatlım ALLAH kavuştursun çok güzel bir duygudur ALLAHIM cümle MUHAMMED ümmetlerinede nasip etsin inşallah,
buluşma ister evde ister dışarıda olsun farketmez benim için uyarım, banada gelebilirsiniz
beklerim eğer ben burada olmazsam telden ulaşın ok. güzel hatunlar öpüyorum sizleri şimdilik ben kaçar hepinize iyi geceler güzel rüyalar

çok teşekkür ederim zeynep ablacım amin inşallah rabbim hepinize nasip etsin... ne güzel piknik yapmışsınız biz öyle oturduk akşama kadar :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…