- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
ben de çok yağlanıyorum valla,güzel oluyor.Ama sarımsak yağı devreye girdi mi eşim uyuz oluyor :))
hoşbulduk ayşegül,yine yağmur geliyormuş sanırım
Ben de kullandığımda evdekiler çıldırıo
Bütün gün yağlı ve mecburen odaya kapanıktım
çok komik.. e haksız sayılmazlar yani, evde bitkisel bitkisel, yumurta, sarımsak veya envai çeşit ot kokan biri yani
herşeyin çaresi de bitkilerde ama
Saçlarım çok uzun ve çok gürdü
Çok bunaldığım bi dönem bi hata yapıp rengini değiştirmeye karar verdim
Kahveydi çikolataydı derken bi baktım kıpkırmızı olmuşum
Allahtan sarı yapmadım tarık mengüç gibi dolaşırdım ortalarda
Kızılı da tutmak o kadar zor ki boyadım da boyadım
Saçlarım mahvoldu tabi kestirdim ama olan olmuştu
Şimdi yeni yeni toparlıorum bi daha da tövbe :26:
amaaan şu saç sorunları var ya başımızın belası...kuaför iyi denk gelmiyor, çok para veriyosun, hadi verdiğine göre iyi olsa bari, istedğin gibi de olmazsa haydiiii moraller sıfır falan... benim de dönem dönem sorunlarım oldu saçla ilgili ama iyi şimdi, çok uzun saç sevmiyorum ben, anca omzumun az aşağısı yüz tipime de gitmediğini düşünüyorum. düzleştirmesi de zor oluyor, dalgalı olduğu için saçlarım. jölelesem kıvır kıvır oluyor ama kıvır saç hiç sevmiyorum, yani kendimde sevmiyorum, herkese yakışan bi stil var
inş toparlanır, uzatırsın yine
hoşgeldin ilknurcum,seni de aramızda görelim bir dahaki toplantıda.Benim adım burçin.
Allah kabul etsin melihacım,sağsalim gidip dönsünler inşallah.Bize de nasip olur umarım oraları görmek...
ben de çok yağlanıyorum valla,güzel oluyor.Ama sarımsak yağı devreye girdi mi eşim uyuz oluyor :))
İnşallah sen gel de tanıması kolay canım.Benim için ev daha uygun olur ama çoğunluğa uyarım tabii.
bu arada ben geldimmmm.Valla bizim oralara yaz çoktan gelmiş,kısa kolluyduk hep.Buranın rüzgarının herzamanki gibi maşallahı var
ayyy utandımtamam ceza yok sana,ben sana kıyar mıyım
merak ettim seni, hasta mısın falan diye, biliyorum zamanın olmadığını...
bi de herkes giti ya tatilde bi yerlere, o yüzden yalnız kaldım burda
öpüyorum canım....
kızlar kızlar ben geldim sabah 5 te uğurladık annemle babamı gittiler sağ salim dönerler inşallahçok kötü oldum çok duygulandım
ayşegülcüm geldim artık inşallah buralarda olurum görüşürüz bol bol neler yaptınınz görüşmeyeli göknur gelmedi heralde daha konyadan ayrılamamıştır cnm benim ya şu an çok duygusalım herşeye ağlıyorum zaten bide göknurun memleketten dönüşüne ağlarım şimdi
oy oyyy kıyamam sana beennninsanız yani, duygulanırız haliyle, kolay değil melihacım. ama kutsal bi görev için gidiyorlar, ne mutlu onlara... allah yardım eder üzülme sen .
göknur gelmedi herhalde, gelse girerdi. kalsın azcık orda, 3 gün tatil neye yeter ki
evet muğladalar. uzak tabi, yıllardır zaten senede 2 kez gidiyordum, bi yaz tatilinde bi de sömestrdageçen yazdan beri 1 kez gittik zaten eşimle sömestrda, otobüsle gittik, arabayla kışın zor olur die, bi de aracın muayenesi yoktu. bu yaz arabamızla gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım, arabayı ya değiştirmemiz gerek ya da buna masraf etmemiz gerek kararsızız
uzak olunca böyle işte,napıcaksın, 5 yıldır burdayım
amaan memleket tabi, duygulanmıştır, gelin yazın bi
benim saçlarımı mı beğenmiştin? düğün resmimde olsa gerek:44: şimdiki saçımla hiç ilgisi yok ama
aynen ben de kuaförlere sinirim , bi renk anlatıyorum zıttı bi renk çıkıyor ortaya öff az daha okusaydık da kuaför olsaydık madem
şekerler merhaba2 günden beri giremiyorum oğlum el koydu pc ye anneyi değil neti özlemişşş:44: pardon bide benim yemekleriii, çokkk yoruldum, bugünde pikniğe gittik kapıçama arada hava kapandı maraşın deli rüzgarı esti ama pes etmedik biz kazandık akşama doğru tekrar güneş açtı, epey bi çocukluk yaptım
melihayigit tatlım ALLAH kavuştursunçok güzel bir duygudur ALLAHIM cümle MUHAMMED ümmetlerinede nasip etsin inşallah,
buluşma ister evde ister dışarıda olsun farketmez benim için uyarım, banada gelebilirsiniz
beklerimeğer ben burada olmazsam telden ulaşın ok. güzel hatunlar öpüyorum sizleri şimdilik ben kaçar hepinize iyi geceler güzel rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?