Kahramanmaras///46

ayy ikram etmez miyim hiç fıstıklı dondurma :) nasılsa bizim mahalleye de açıldı bi akdo artık, burçinlere daha yakın, gider orda yeriz artık burçinle, dilek de gelir :) ama sensiz olmaz göknurcum sen de gelirsin :) melihayı da al gel :)

günaydın canlarım....

göknurcum evet canım,benim eğilmemem gerekiyor ama koli yapmam da lazım,eee böyle olunca ağrı kaçınılmaz.Hep aklımda soramadım,baban nasıl oldu,düzelme var mı?

ayşegülcüm güzel fikir cidden ,Akdo'da buluşuruz artık,dilek de gelir.Meliha ile göknur da Konya'da buluşur,bize resim yollarlar.

Bugün netim kapanıyor,yarın taşınıyoruz ya,inş en kısa zamanda bağlanır,KK'ya girmeden,size bir merhaba demeden olmuyor.

herkese merhabalar:))bir derdim var insallah önerileriniz beklıyoru.insallah seneye düğünümüzü niaşnlım kahramanmaraşlı olduğundan orda yapılacak.buyuzden sizinde bılıdıgınız hem hoş hem fiyat konusunda uygun olan düğün salonları varmı bana önerebileceginiz:)

ne güzel ramazan gelmeden yerleştireceksin inşl canım.bir tane kız kardeşin olsaydı keşke yardımlaşıp yapardınız :)ben o yönden şanslıyım şükür.Babamda artık iyi değil canım ya kemoterapi alıyor ve her biri yedi saat sürüyor.artık halsizliği ve mide bulanısı çoğaldı.Ağır kürler uyguluyorlarmış. rabbimden hayırlısı diyoruz.sana hala kolay gelsin diyim canım.Keşke ir yardımcı falan ayarlasydın daha birde bu kutular açılacak.kendimizi yoruyoruz sonra derdi uzun süre geçmiyor.

gelirim walla bende azcık eksiklik var biliyorsun :)hafta sonu olursa bir gece biner bir gece inerim konyaya heeç sorun olmaz yani.işin içinde fıstıklı var :)hem daha somuncudan aldığım dondurma bitmedi.tadı çıkmıyor ki hiç.herşey yerinde güzelmiş bir kez daha anladım yani :)yediğimden hiç birşey anlamıyorum yani.Ben akdodan yemem somuncu olursa tamam :)ay havamı yesinler emi.

burçincim, inşallah sorun yaşamadan taşınırsın, sağlığına da dikkt et, göknurun dediği gibi gerekirse birini tutun, acı ççekmek kolay değil...

göknurcum,babanın aldığı bu ağır kürler işe yarar inşallah, kemoterapi de aynı şekilde. allah herşeyin hayırlısını versin...
eksik kalma somuncudan sen emi :))) ben de mado markalı olanı seviyorum,dondurmacıda,somuncuda ondan var daha bi güzel oluyor...

merhaba, maraşta düğün salonlarıyla hiç işim olmadığı için bi bilgim yok bu konuda arkadaşım...

şimdiden hayırlı olsun.Buralı değilim ama gittiğim düğünlerden yola çıkarak,Şato mu Duygu muydu hatırlayamadım ama trabzon caddesindeki bir düğün salonuydu,zaten orda bir tane var.Orayı hiç beğenmedim,çok basık, havasız ve küçük,insanın içi daralıyor.Pınarbaşındaki Paşa düğün salonu ordan nispeten daha iyiydi,ama düşünmek lazım.Arsan Center düğün salonu gittiklerimin en iyisiydi.Ama orda iki tane salon var sanırım,artık hangisiyse gittiğim bilmiyorum.Hünkar düğün salonu çok hoş görünüyor,insanı cezbediyor.Ama içine girmedim,biri orda düğün yapsa da görsem.

göknurcum inşallah baban atlatır bu durumu ve inş kemoterapi işe yarar.Ben bayılıyorum Akdo'nun dondurmasına,somuncudan eksiği yok valla.

sağol canım.Bizim taşınma pazara kaldı,adamlar boya bitmez demiş,1 gün daha burdayım bakalım

meraba kızlar nasılsınız çok özledim ya burayı da sizi de :) inş herkes iyidir. görüşmek üzere...

meraba kızlar nasılsınız çok özledim ya burayı da sizi de :) inş herkes iyidir. görüşmek üzere...

merhaba canım.ben iyi sayılırım hala evime geçemedim ve çok sıkıldım bu durumdan.bide ramazan oruç sıcak hepsi bir arada.onun haricinde iyiyim yani:)sen nasılsın bakalım şimdi nerdesin muğladamısın.

hayırlı ramazanlar kızlar....

sonunda netim bağlandı,hepinizi çok özledim valla.Tamamen yerleştim şükür,darısı sana göknurcum

ramazan susuzluk içinde zor geçiyor bana,umarım sizler dayanabiliyorsunuzdur.

hayırlı ramazanlar cnm...
çok şükür netin bağlanmış sık sık girersin artık bende de var aynı sıkıntı susuzluk oluyo ama rabbim yardım ediyo geçip gidiyo bi şekilde iyi olmuş yerleşmişsin ramazanda zor olur ev yerleştirmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…