iyi akşamlar kızlar....
evi tutmuşsunuz,hayırlı olsun dilekcim,inşallah memnun kalırsınız
melihacım ilk zamanlar uğraştırır bu canavarlar,sabretmekten başka çare yok
göknurcum kolay gelsin canım
dün sabah ne yazık ki anneannemin vefat ettiği haberini aldık,hemen mersin'e gittik,yeni döndük.Offff,ne zormuş kalanlara....
iyi akşamlar kızlar....
dün sabah ne yazık ki anneannemin vefat ettiği haberini aldık,hemen mersin'e gittik,yeni döndük.Offff,ne zormuş kalanlara....
iyi akşamlar kızlar....
günaydın kızlar....
sağol göknurcum,23'ünde taşınıyorum canım.Cumartesi halılar kalkacak,sonra da kolilemeye başlayacağım işte.Sen tam olarak ne zaman evine geçiyorsun?
iyi akşamlar kızlar....
ayyy çok üzüldüm burçincim, içim cız ettimekanı cennet olsun, allah sabır versin hepinize...zor ama ... başınız sağolsun...
dilekcim, diyabetliyim ya ben :) endokrinoloji bölümü gerek bana, tıp fak. gibi... dr tavsiyesine gelince ben tam bi tavsiyede bulunamıycam, endokrin haricinde. ben de yeni yeni dr lar ediniyorum...
meliha ve göknurcuk, size de merabalar... iyisiniz inşallah
ayyy çok üzüldüm burçincim, içim cız ettimekanı cennet olsun, allah sabır versin hepinize...zor ama ... başınız sağolsun...
dilekcim, diyabetliyim ya ben :) endokrinoloji bölümü gerek bana, tıp fak. gibi... dr tavsiyesine gelince ben tam bi tavsiyede bulunamıycam, endokrin haricinde. ben de yeni yeni dr lar ediniyorum...
meliha ve göknurcuk, size de merabalar... iyisiniz inşallah
ayşegülcüm iyiyim ben evde pek duramayınca nete sık sık giremiyorum.. sen nasılsın cnm iyimisin?
iyiyim şükür melihacım, evde neden duramıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?