Kahramanmaras///46

vay be ev sahibinin pişkinliğine bak hem pahalıya ver hemde aza oturduğunuzu söyleyin diyo gelde sinirlenme.

hani derlerya kötü evsahibi adamı ev sahibi yapar diye ilk defa geçen gün dedimki ev alalım zaten 6 sene kalsak 30.000 gidicek elimizde ne varsa hepsini çıkaralım birde kredi çekelim... Ama 1. arabayı unutucaz. 2. bebek fikrini erteliycez... ama ben arabada istiyorum bebekte Nolucak bilmem hayırlısı artık...

kuzum neyin var geçmiş olsun hıı bu arada benimde bir dr.a ihtiyacım olacak gelince bir dr. tavsiyesinde bulunursunuz...

iyi akşamlar kızlar....

evi tutmuşsunuz,hayırlı olsun dilekcim,inşallah memnun kalırsınız
melihacım ilk zamanlar uğraştırır bu canavarlar,sabretmekten başka çare yok
göknurcum kolay gelsin canım

dün sabah ne yazık ki anneannemin vefat ettiği haberini aldık,hemen mersin'e gittik,yeni döndük.Offff,ne zormuş kalanlara....

cnm başın saolsun çok zor tabi kalanlara Allah sabır versin ananenin de mekanı cennet olsun

başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara cideen zor olur.
bittimi senin ev işin burçincik.

günaydın kızlar....

sağol göknurcum,23'ünde taşınıyorum canım.Cumartesi halılar kalkacak,sonra da kolilemeye başlayacağım işte.Sen tam olarak ne zaman evine geçiyorsun?

ayyy çok üzüldüm burçincim, içim cız etti mekanı cennet olsun, allah sabır versin hepinize...zor ama ... başınız sağolsun...

dilekcim, diyabetliyim ya ben :) endokrinoloji bölümü gerek bana, tıp fak. gibi... dr tavsiyesine gelince ben tam bi tavsiyede bulunamıycam, endokrin haricinde. ben de yeni yeni dr lar ediniyorum...
meliha ve göknurcuk, size de merabalar... iyisiniz inşallah

teşekkür ederim ayşegülcüm,amin.

kızlar berat kandiliniz mübarek olsun,bakalım bugün 1 yıllık kaderimize neler yazılacak?

günaydın kızlar....

sağol göknurcum,23'ünde taşınıyorum canım.Cumartesi halılar kalkacak,sonra da kolilemeye başlayacağım işte.Sen tam olarak ne zaman evine geçiyorsun?

ben biraz zor gibi canım ya.tadilat başladı işte.sanırım ağustos başı gibi.ramazanda yani.Allah yardımcın olsun canım.

bende herkesin berat kandilini kutluyorum.Hakkımızda hayırlısı olur inşl.

aaa başınız saolsun canım mekanı cennet olsun inş. Rabbim geriye kalanlara hayırlı ömürler versin...Saol canım inş. hayırlı olur bakalım

Geçmiş olsun canım.Banada lazım aslında endokrinoloji bir düzenimiz otursunda ismini alırım canım dr. un bende tiroid var nerdeyse 5 senedir hep dahiliyeye gidiyordum ama endokrinoloji ilgileniyormuş aslında.

dilekcim,
endokrin için benim dr a gidersin sen de, çok iyi bir doktorum var şükür :) ben de hep dahiliyeye giderdim, geçiş yaptım, daha iyi böyle...

inş. canım eskiden pek umrumda olmazdı bir kaç hafta hap kullanırdım sonra sıkılır bırakırdım. Ama bebek olmasında ve hamilelikte bebeğin sağlığında problem olurmuş tiroidi olanlarda şimdi bunuda duyunca korktum adam akıllı bir yere görüneyim dedim..

miskokulum hoşgeldin gülümm sanada iyi hafdtasonları

Son düzenleme:
merhabalar kızlar
evet dilek, tiroid sorun oluyormuş, ben de yeni öğrendim, insanın işi olmayınca işte bebekle falan, bilmiyor, yeni yeni şeyler öğreniyorum, daha neler öğrenicez bakalım :))) bende de nodüller gördü dr ama kan tahlilim iyi çıktı, bişeye gerek kalmadı şimdilik. senin sorun ne?

ayşegülcüm iyiyim ben evde pek duramayınca nete sık sık giremiyorum.. sen nasılsın cnm iyimisin?

iyiyim şükür melihacım, evde neden duramıyorsun canım?

cnm genelde ablamda annemde yada ananemde oluyorum ablam öğretmen tatil olunca sürekli alışverişe çıkıyıroz ramazan gelmeden yapacaklarımızı yapalım diye bu ay koşturuyoruz bütün akrabalarla görüşmeye çalışıyoruz tatil olunca şehir dışındakilerde geliyo öyle olunca pek evde duramıyorum

herkese gecikmeli bir merhaba diyim.nasılsınız kızlar.ben pek bir yorgunum ev işi ile uğraşmaktan.emsalsizde de tiroid varmış ne güzeel :)hepimiz hastayız şükür.töbe töbe geçmiş olsun dilekcim.malesef bende de çıktı.maraşta dahiliye ye gitmiştim.bir tane hap verdi sonra gidemedim.cidden hap olunca birini içiyorsun diğerleri kalıyor.tam tedavi olmuyor.ben sadece dahiliye bakıyor sanıyordum sayende yenisini öğrendim.bende inşl. ev işi bitince gidecem.Benmki azcık ilerlemiş dr kolay olur demişti.inşl seninkide o seviyededir yada daha azdır diyim.
burçincik,ayşegülcük, melihacık sizlerde iyisinizdir inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…