merhaba canlarım
ayşegülcüm iyi yolculuklar,sağsalim gidip dönersin inş.İyi tatiller,iyi gezmeler
göknurcum çok yorma kendini,kolay gelsin
dilekcim ne zaman taşınıyorsunuz? Sanki 15'i demiştin.Ben de kolilemeye başladım.
melihacım ohh,gezin valla,oturmak çok sıkıcı.Bir ablamın olmasını öyle çok isterdim ki.....
anladım melihacım, gez tabi, ayy alışveriş ne güzel, benim de yapasım geldi :)))
evet göknurcuk, hastalar çoğaldı, yalnız değildik zaten, gittikçe de çoğalıyoruz ne yazık ki :))) şükür halimize, allah daha kötüsünü göstermesin.
ben bugün yolcuyum... öğlen çıkıyorum, yarın sabaha anca varırım(( uff çok uzak... öpüyorum sizleri, bizim de köyde evde net yok ama imkan oldukça girerim. yaklaşık 1 ay sonra dönerim sanırım, kocişim 10 gün sonra gelicek
öpüyorum hepinizi bye
herkese gecikmeli bir merhaba diyim.nasılsınız kızlar.ben pek bir yorgunum ev işi ile uğraşmaktan.emsalsizde de tiroid varmış ne güzeel :)hepimiz hastayız şükür.töbe töbe geçmiş olsun dilekcim.malesef bende de çıktı.maraşta dahiliye ye gitmiştim.bir tane hap verdi sonra gidemedim.cidden hap olunca birini içiyorsun diğerleri kalıyor.tam tedavi olmuyor.ben sadece dahiliye bakıyor sanıyordum sayende yenisini öğrendim.bende inşl. ev işi bitince gidecem.Benmki azcık ilerlemiş dr kolay olur demişti.inşl seninkide o seviyededir yada daha azdır diyim.
burçincik,ayşegülcük, melihacık sizlerde iyisinizdir inşl.
ben geldiiiiimmmmherkes iyi galiba, ben de iyiyim.teşekkür ederim güzel tatil temennileriniz için bu arada. abimin iş yerine geldim de hemen gireyim dedim bakiyim bizim kızlar napıyor :) abimin minik laptopu da var bana vericek köyde girebilirim nete sanırım...
biz de apart alıcaz ona bakmaya geldik babamla muğlaya. arabamızı satmıştık maraştayken zaten, yeni araba alma girişimlerindeyiz. herşey yoluna girse de sıkıntıdan kurtulsak. sıkıntı dediğim iyi bişey tabi sonuçta ama ev ve araba bakma aşaması yoruyor insanı. o yüzden dedim.ayy inşallah hem evimiz hem arabamız olucak .
sanırım öğleden sonra denize gidicez abimle :)
siz de kendinize dikkat edin, öpüyorum
ya kızlar sıkıldım,burda olsaydınız toplanırdık ama kimse kalmadı,bir ben varım(
ben geldiiiiimmmmherkes iyi galiba, ben de iyiyim.teşekkür ederim güzel tatil temennileriniz için bu arada. abimin iş yerine geldim de hemen gireyim dedim bakiyim bizim kızlar napıyor :) abimin minik laptopu da var bana vericek köyde girebilirim nete sanırım...
biz de apart alıcaz ona bakmaya geldik babamla muğlaya. arabamızı satmıştık maraştayken zaten, yeni araba alma girişimlerindeyiz. herşey yoluna girse de sıkıntıdan kurtulsak. sıkıntı dediğim iyi bişey tabi sonuçta ama ev ve araba bakma aşaması yoruyor insanı. o yüzden dedim.ayy inşallah hem evimiz hem arabamız olucak .
of ya valla aynen bende sıkıldım burçin .kızlar olsaydı toplansaydınız sanırım bu kafayla ilk otobüsle orda olurdum :)sen şimdilik maraşı bekle kızlar gelir yakında.
burçincim ve göknurcum teşekkür ederim
göknurcum hiç için gitmesin denize, ben de gidemedim çünkü :) işlerimiz yetişmedi... apart işini hallettik,şükür, alıyoruz. ara verme şansım yok bu işlere çünkü eve ne kadar vericemizi ayarlayıp eşime haber vericez ki o da araba için eksik para kadar kredi çekip arabayı alıp gelicek buraya, zamanla yarışıyorz yani :) ailemden kalan para vardı bu arada kızlar yoksa evi arabayı peşin alamazdık.
göknurcum demek arabayı adam ettiniz hadi bakalım, :))) biz de 12 ye satmıştık adam edemedik biz he hee :))) iyi bişeyler alıcaz inş.
selam kızlar bilin bakim ben nerdeyimmm....
Maraşa geldik bu gün evi temizledik eşyalarımız yarın geliyor her tarafım ağrıyor tuşlara basarken bile parmaklarım acıyor temizliği abarttım galiba...Hiç bir yerini görmedim ama sevdim sanırım bu şehri))
burçincim kolay gelsin sanada canım.inşl en yakın sürede bitirirsin işlerini.dilek taşınma telaşında sanıırım.meelihacık da höydür höydür geziyor ne güzel :):) tabi erkenden temizliğini yaptı tatilinide yaptı ooooh :):)
ayşegülcüküm sanada iyi tatiller canım.güzelce dinlenirsin gezersin artık.
Maraşa geldik bu gün evi temizledik eşyalarımız yarın geliyor her tarafım ağrıyor tuşlara basarken bile parmaklarım acıyor temizliği abarttım galiba...Hiç bir yerini görmedim ama sevdim sanırım bu şehri))
çok sevindim canım,inş arabayı da halledersiniz.
hoşgeldin dilekcim,aslında çok da kötü değil ama...
bu arada ben öleceğim galiba,dün ağrım feciydi.Gece hiç uyuyamadım,yarım nefes alabildim anca.Şuan da öyleyim,çok kötüyüm...
çok sevindim canım,inş arabayı da halledersiniz.
hoşgeldin dilekcim,aslında çok da kötü değil ama...
bu arada ben öleceğim galiba,dün ağrım feciydi.Gece hiç uyuyamadım,yarım nefes alabildim anca.Şuan da öyleyim,çok kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?