Kahramanmaras///46

anladım melihacım, gez tabi, ayy alışveriş ne güzel, benim de yapasım geldi :)))

evet göknurcuk, hastalar çoğaldı, yalnız değildik zaten, gittikçe de çoğalıyoruz ne yazık ki :))) şükür halimize, allah daha kötüsünü göstermesin.

ben bugün yolcuyum... öğlen çıkıyorum, yarın sabaha anca varırım (( uff çok uzak... öpüyorum sizleri, bizim de köyde evde net yok ama imkan oldukça girerim. yaklaşık 1 ay sonra dönerim sanırım, kocişim 10 gün sonra gelicek

öpüyorum hepinizi bye

Son düzenleme:
merhaba canlarım

ayşegülcüm iyi yolculuklar,sağsalim gidip dönersin inş.İyi tatiller,iyi gezmeler

göknurcum çok yorma kendini,kolay gelsin

dilekcim ne zaman taşınıyorsunuz? Sanki 15'i demiştin.Ben de kolilemeye başladım.

melihacım ohh,gezin valla,oturmak çok sıkıcı.Bir ablamın olmasını öyle çok isterdim ki.....

ramazana kadar gezebilicez cnm sonra zaten kıpırdayacak halim olmaz iftara kadar çıkmam dışarı gerçekten kız kardeş önemli benim bide küçük kız kardeşim var üç kız çok iyi oluyo bende isterim iki yada daha çok kızım olsun ama şimdilik çok şükür bi oğlum var

iyi yolculuklar cnm benim bol bol gez ne güzel memlekete gidiyosun internete girebildikçe yaz ne var ne yok görüşürüz inşallah iyi tatiller...

ben iyiyim cnm herşey aynı geçmiş olsun cnm inşallah bian önce tevadi olurda iyileşirsin... bu arada kolay gelsin zor olur ev telaşı neyse ki memlekettesin bütün zorluklar aşılır inşallah

burçincim kolay gelsin sanada canım.inşl en yakın sürede bitirirsin işlerini.dilek taşınma telaşında sanıırım.meelihacık da höydür höydür geziyor ne güzel :):) tabi erkenden temizliğini yaptı tatilinide yaptı ooooh :):)

ayşegülcüküm sanada iyi tatiller canım.güzelce dinlenirsin gezersin artık.

ya kızlar sıkıldım,burda olsaydınız toplanırdık ama kimse kalmadı,bir ben varım (

ben geldiiiiimmmm herkes iyi galiba, ben de iyiyim.teşekkür ederim güzel tatil temennileriniz için bu arada. abimin iş yerine geldim de hemen gireyim dedim bakiyim bizim kızlar napıyor :) abimin minik laptopu da var bana vericek köyde girebilirim nete sanırım...
biz de apart alıcaz ona bakmaya geldik babamla muğlaya. arabamızı satmıştık maraştayken zaten, yeni araba alma girişimlerindeyiz. herşey yoluna girse de sıkıntıdan kurtulsak. sıkıntı dediğim iyi bişey tabi sonuçta ama ev ve araba bakma aşaması yoruyor insanı. o yüzden dedim.ayy inşallah hem evimiz hem arabamız olucak .
sanırım öğleden sonra denize gidicez abimle :)
siz de kendinize dikkat edin, öpüyorum

inşaallaah temiz bir araba denk gelir çıtırcık.bizim aldığımız araba 12 bin di şimdi 15e adam oldu :)hehhe.onun için araba ve ev cidden sıkıntı oluyor.geriyor insanı resmen.Sen şimdilik ara ver onlara git tatilin keyfini çıkar mis gibi.bizim tatil işi kaldı sanırım.sen deniz falan diyince içim kaldı valla.

inş iyi bir araba ve ev bulursunuz canım.

of ya valla aynen bende sıkıldım burçin .kızlar olsaydı toplansaydınız sanırım bu kafayla ilk otobüsle orda olurdum :)sen şimdilik maraşı bekle kızlar gelir yakında.

off,başka çarem var mı?

burçincim ve göknurcum teşekkür ederim
göknurcum hiç için gitmesin denize, ben de gidemedim çünkü :) işlerimiz yetişmedi... apart işini hallettik,şükür, alıyoruz. ara verme şansım yok bu işlere çünkü eve ne kadar vericemizi ayarlayıp eşime haber vericez ki o da araba için eksik para kadar kredi çekip arabayı alıp gelicek buraya, zamanla yarışıyorz yani :) ailemden kalan para vardı bu arada kızlar yoksa evi arabayı peşin alamazdık.
göknurcum demek arabayı adam ettiniz hadi bakalım, :))) biz de 12 ye satmıştık adam edemedik biz he hee :))) iyi bişeyler alıcaz inş.

hayırlı olsun ayşegülcüm inşallah evde arabada gönlüne göre olur sen şanslısın memleket deniz kenarı olunca hem tatil yapıyosun hemde aileni görmüş oluyosun hadi bakalım kolay gelsin sana çok öpüyorum

selam kızlar bilin bakim ben nerdeyimmm....
Maraşa geldik bu gün evi temizledik eşyalarımız yarın geliyor her tarafım ağrıyor tuşlara basarken bile parmaklarım acıyor temizliği abarttım galiba...Hiç bir yerini görmedim ama sevdim sanırım bu şehri ))

çok sevindim canım,inş arabayı da halledersiniz.

hoşgeldin dilekcim,aslında çok da kötü değil ama...

bu arada ben öleceğim galiba,dün ağrım feciydi.Gece hiç uyuyamadım,yarım nefes alabildim anca.Şuan da öyleyim,çok kötüyüm...

evet cnm erkenden hem tatili hem temizliği hallettim rahat oldu

hayırlı olsun dilekcim yeni evin ne güzel seversen yaşamak daha kolay olur inşallah hep böyle devam eder hep seversin maraşı...

Allah korusun burçincim ne biçim konuşuyon neren ağrıyoki bu kadar kötü oldun

melihacım çoook teşekkür ederim cnm, evet tatil yeri olunca tatili de aradan çıkartıyoruz.

burçincim geçmiş olsun, inşallah geçer yakın zamanda ağrıların, dikkat etmedin mi yoksa kendine acısını bi tek sen çekiyorsun sen biliyorsun, aman dikkat et...

dileeek hoşgeldin maraşa ben gittim sen geldinşu an sıcak zamanları maraşın, inş seversin mraşı, sevilmezse zaten çekilmez oluyor, mutlu olmaya bak. temizliği de keşke kadın tutsaydınız ya, bu sıcakta bütün ev temizliği bi günde zor olmaz mı tabi, ben yapamıyorum öyle, hemencik yoruluyorum, şekerim düşüyor falan alt üst oluyor , tatil dönüşü de bi temizliğe el atmam lazım.

Aman Allah korusun burçiincik.kemik ağrıları birşeyede benzemez.İnşaaallah geçr kısa sürede.sen bu ara çok stres oldun anneannen vefat etti ev işin çıktı.Düğün telaşın vardı hepsi üstüste geldi sanırım.sende şimdi ev topla yerleştir derken dikkat edemiyor insan.Geçmiş olsun canım.

hşgeldiiiiiiin marraşa :)maraşı sevmen için dondurması bile yeter merak etme ayşeügl sana fıstıklı dondurma ikram eder dimi kız çıtır :).bende son zamanlarda alışmıştım maraşa.sen daha çabuk alışırsın iş olduğu için.Aynı zamanda azcık da üzüldüm sana ya :)ne sıcaktır şimdi orası nemde maşaallah zaten.Allah sabır versin diyim.Sıcağı seviyorsan problem olmaz.2 günde ev yerleştireceksin.sonra bol bol gezersin.sanada kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…