- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
hayırlı ramazanlar kızlar....
sonunda netim bağlandı,hepinizi çok özledim valla.Tamamen yerleştim şükür,darısı sana göknurcum
ramazan susuzluk içinde zor geçiyor bana,umarım sizler dayanabiliyorsunuzdur.
günaydın canlarım....
niye boşladınız burayı bakim?
Uzuuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba miskokulum,
Bilmem hatırlanacak mıyım ama.
Hayırlı cumalar,nasılsın? Biraz mesajlara baktım ev değiştirmişsin.
Hala maraş'ta mısın yoksa şehir dışına mı çıktın?
Görüşmek üzere...
merhaba canım,nerelerdesin sen ya,özlettin kendini.Hala Maraştayım,sadece mahalle değiştirdik.Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
hayırdır canım,inşallah atlatmışsınızdır sıkıntılarınızı.First lady ablam uğramaz oldu malesef,ama yeni arkadaşlar var sağolsunlar.Hazır okullar tatilken uğra topiğe,okul başlayınca seni göremiyoruz zaten.
selaaaaaaam
şükür herkesler iyi okuduğum kadarıyla, ben de iyiyim. oruç tutuyor herkesler ne güzel, allah kabul etsin. çok zordur tabi, tahmin edebiliyorum ,ama hasta olup tutamamaktansa sağlıklı olup tutmak daha iyi değil mi :)))
ben de köydeyim şimdi bahçede çardağın altında oturdum size yazıyorum, evde herkes uyuyor, annem,babam,eşim, abim. bi ben ayaktayım, gündüz uyuyamam davınn la bağlandığım için net yavaş , bağlanmak güç oldu ama değdi :) hava esiyor burda, serin, biraz tatil yaptık biz de ,gezdik falan, sıcakta da tatil tatillikten çıkıyor, ama inanın muğlanın bütün 0 rakımlı deniz yerleri bile maraştan daha serin. şimdi marar da nasıl sıcaktır, biz gece yorganla yatarken maraşta sıcaktan uyunmuyordu, gelince klima taktırmayı düşünüyoruz yoksa çatlarım ben.
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm :) hem abim hem eşim bana pasta almışlar, birazını dayanamadım yedim az önce :)
burçincim yeni evin hayırlı olsun inşallah, taşınma telaşın bitmiş gözünaydın.
göknurcum ve melihacım sizi de öpüyorum çok :)
Ablam da benim gibi biraz ara verdi herhalde.
Teşekkür ederim arkadaşım bu günlerde iyiyim çok şükür,
Ramazanı en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşıyoruz, Rabbim herkese kolaylık versin.
Bu mübarek günlerde sizden dua istiyorum, kısmetse kızıma bir kardeş istiyoruz,
3-5 gün içinde belli olacak inşaallah dua dua dua...
Görüşmek üzere, Hayırlı iftarlar...
Bende maraştayım selamlar :)
selaaaaaaam
şükür herkesler iyi okuduğum kadarıyla, ben de iyiyim. oruç tutuyor herkesler ne güzel, allah kabul etsin. çok zordur tabi, tahmin edebiliyorum ,ama hasta olup tutamamaktansa sağlıklı olup tutmak daha iyi değil mi :)))
ben de köydeyim şimdi bahçede çardağın altında oturdum size yazıyorum, evde herkes uyuyor, annem,babam,eşim, abim. bi ben ayaktayım, gündüz uyuyamam davınn la bağlandığım için net yavaş , bağlanmak güç oldu ama değdi :) hava esiyor burda, serin, biraz tatil yaptık biz de ,gezdik falan, sıcakta da tatil tatillikten çıkıyor, ama inanın muğlanın bütün 0 rakımlı deniz yerleri bile maraştan daha serin. şimdi marar da nasıl sıcaktır, biz gece yorganla yatarken maraşta sıcaktan uyunmuyordu, gelince klima taktırmayı düşünüyoruz yoksa çatlarım ben.
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm :) hem abim hem eşim bana pasta almışlar, birazını dayanamadım yedim az önce :)
burçincim yeni evin hayırlı olsun inşallah, taşınma telaşın bitmiş gözünaydın.
göknurcum ve melihacım sizi de öpüyorum çok :)
Bende maraştayım selamlar :)
48ve58 doğum günün kutlu olsun,
ne güzel tevafuk bugün benimde doğum günüm,
nice güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı yıllar dileklerimle...
Ciran sende hoşgeldin.
Slm kızlar .Ben ikinci kızımı da kucağıma aldım çok şükür.Bir türlü tanışamadık en kısa zamanda görüşürüz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?