Kahramanmaras///46

iyi akşamlar....

kırkının çıkmasını bekleme bence,çok sıkıldıysan al ufaklığı çık.Ben hiç beklememiştim valla.

iyi akşamlar....

kırkının çıkmasını bekleme bence,çok sıkıldıysan al ufaklığı çık.Ben hiç beklememiştim valla.

Benim cadıların biri 3 yaşında diğeri de malum. Üstelik buralarda (kadın doğum civarı) buz dolabı gibi .Yada ben kansızlıktan çok üşüyorum.Ben yinede 40 çıkmasını bekleyim.

teşekkürler burçincim...
artık burçin de bizim burda oturuyor ilkazra. serin bu taraf ama buzdolabı kadar değil sanırım, akşamları serin esiyor bize, ama bebiş için soğuktur herhlde,bilemiyorum :) ay ne güzel doğum yaptın kurtuldun, ben daha 1. ye başlamadım, keşke sağ salim doğum yapsam,sağlıklı bebeğim olsa, da gerisi sorun olsa :) şöle akşamüzeri çık yürüyüşe bebişinle falan, dikkat edersin :)

Benim cadıların biri 3 yaşında diğeri de malum. Üstelik buralarda (kadın doğum civarı) buz dolabı gibi .Yada ben kansızlıktan çok üşüyorum.Ben yinede 40 çıkmasını bekleyim.

benim oğlum da 3 yaşında,demek buluşsak oyun arkadaşı olabilecekler.Cidden buralar acaip serin,2 gecedir üşüyorum .

Ben de 2.yi başaramıyorum ya,pztesi bahar hanımdan randevu aldım,umarım bir sorun yoktur ((

inşallah sorun yoktur burçincim, bence yoktur, sen daha iyi bilirsin alanına giriyor sonuçta, daha bi kaç ay oldu herhalde, olur sıkma canını :) hem beni bekle, beraber yapalım :)

slm kızlar ya ben ne kadar ara vermişim buraya çok özledim hepinizi...

ayşegülcüm hem nice nice yıllara hemde çok geçmiş olsun canım

dilekcim hoş geldin

burçincim sen nasılsın cnm ne güzel ikinci bebği düşünüyosun bende mi başlasam çalışmalara

ilkazra Allah analı babalı büyütsün ne güzel ikinci bebişin oldu demek

göknurcum sen nasılsın cnm evine geçtinmi ?

eeee görüşmeyeli hepiniz iyisiniz inşallah hepinizi çok öpüyorum...

meraba melihacım, bayağıdır yokmuşsun evet, boşlama burayı :) sen de başla hadi 2. bebişe, şenlensin burası :)))

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım.

48ve58 sanırım sadece doğduğumuz gün değil isimlerimizde aynı.
Bende Ayşegül.

Miskokulum, eğer bebiş istiyorsan geç kalmadan, düşün.
Benim gibi geç kalma, ha bugün, ha yarın derken kızım 6 yaşına girdi, ben 38 ime.
Geçen gün bahsetmiştim ya bebek bekliyoruz diye.
Yaş ilerleyince başka sıkıntılarda çıkıyor.
Ben 6 haftalık hamileyim derken dünden beri kanama başladı,
bebişi kaybettik.
Veee daha iyi anladım ki, herşeyi vakti -zamanında yapmak en sağlıklısı.

aa çok üzüldüm adaşım bebişini kaybetmene, ama moralini bozma, ümidini kaybetme, her işte vardır bi hayır, belki böyle olması gerekiyordu, böylesi hayırlısıydı, ne denir ki... daha kötüsü de olabilirdi, yeniden bebişiniz olur bence :)))
bu arada adaş olmamıza çok şaşrıdım, tesadüfün bu kadarı yani... :)))) siz hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Teşekkür ederim arkadaşım,
İlk saatlarde üzüldüm, ama sonra güzel kızıma sarılınca üzüntüm geçti.
Çok şükür sağlıklı, bana anneciğim diyen bir yavrum var,
Rabbim hiç olmayanlara yardım etsin diye düşündüm.
Evet söylediğin gibi her işte vardır bir hayır...

Evet adaşmışız, bende çok şaşırdım.
Ben K.Maraş Göksunluyum ama Kayseri de yaşıyorum orda çalışıyorum.

üzülmek zaten çok normal böyle bi durumda... kendini toparlaman da çok iyi, dediğin gibi gerçekten en azından bi yavrun var allah olmayanlara da versin...

çok üzüldüm canım ya,inşallah yeniden olur,neden olmasın ki? Moralinin düzelmesine çok sevindim.Bebeği düşünüyorum da henüz bir şey yok bakalım.

slm ayşegül seninle tanışamadık henüz ben meliha konyalıyım ve konyada yaşıyorum benim eşim maraşlı 1 tane oğlum var 2.5 yaşında 27 yaşındayım vay be yarışmaya kaltılmış gibi hissettim kendimi
çok geçmiş olsun cnm rabbim tekrar nasip eder inşallah ne güzel ki bi kızın var sana destek

meraba melihacım, bayağıdır yokmuşsun evet, boşlama burayı :) sen de başla hadi 2. bebişe, şenlensin burası :)))

cnm benim boşlar mıyım hiç fırsat olmadı ramazan çok yoğun geçiyo misafirler davetler...

cnm korkuyorum biraz oğlum küçük diye kafam karışık sizce en iyi zaman ne zaman ikinci bebiş için

ayy ben hiç bilemem ki ne zaman uygun olur ki :18:
şöyle olabilir, birinci çocuk kendini kurtardığı zaman, yani tuvaletini yapmayı öğrenicek, yemeğini kendisi yiyebilecek, çok mızmızlanmaycağı yaşlarda ve kardeşi olduğunda onunla az da olsa ilgilenebilecek yaşa geldiğinde ikincisi için uygundur. bu anlattıklarım için uygun yaş kaçtır, 4 falan mı, çocuk büyütmedğim için hangi yaşta ne yapar bilemiyorum...
:26:
ben yine de çabucak 2 çocuğum olsun istedğim için 2 ya da 3 sene arayla yaparım :))) çalıştığım için ona göre ayarlamak da lazım tabi... kısmet artık...zaman nasıl gösterirse...

ikinci çocuk için en iyi zaman yoken kısa sürede olursa ikisi bir büyür.her yaşta kıskanılıyor çünkü ikinci çocuk..Bnimkiler arasında 35 ay var ben birazda iş yerinden bunaldığım için kaçış olarak yaptım ikinciyi.Doğum izniydi yıllık izindi rapordu heyetti deken 6-7 ay kafamı dinlerim

Son düzenleme:

Herkesleri bu tarafa alalım buluşmamız kolay olsun.Hayırlısıyla senin de olur inşallah bebeğin.Bu ünlüler nassssıl ikiz doğuruyor öğrenmek lazım bir kerede 2 tane oh ..ben dört çocuğum olsun istiyorum ama tırsıyorum sezeryandan artık.Aç kapa aç kapa dikiş tutmaz olacak :)

bende herkeslere merhaba diyim.canım bn geçtim evime 4 gün falan oldu Şükür.Allah kimseye 2.el birşey vermesin diyim :)İnşl sizlerin evi sıfır olur.çok uğraştırdı bizi.Bide Allah kimseyi yatağından etmesin .:)

canım çok üzüldüm bende.Allah kızına ömür versin.bu bebişin stresini atlat inşl olur bebek.sende bir tane var şükür beceriksiz ayşegül ve benim halim ne olacak bilmiyorum :)dediğin gibi herşey zamnında güzel bencede.ama senin bebk yaşında çok geçmiş değil.Hakkında hayırlısı olur inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…