Selam, bugün daha iyiyim çok şükür, dr. antibiyotik verdi, c.tesi de çekecek
ve kökten kurtulacağım inşaallah.
Maraş ta yaşayan Maraş lı güzelleri, kıskandım doğrusu.
Demek o kadar yakınsınız ve buluşmuyorsunuz öyle mi?
Bebiş konusunu da ben başlattım ama, umarım hayırlı haberler alırız,
müsait olanlardan...
Görüşmek üzere, hayırlı günler.
off,of.Komşu deme bana.Hiç şansım yok bu konuda.Seninkilerin iyi olmasına sevindim ama.
geçmiş olsun ayşegülcüm.Diş ağrısını çok iyi bilirim.
Kilo vermeyi bekleme,nasılsa ikincide tekrar alacaksın :) Bakalım güzel haberi ilk kim verecek?
teşekkürler ilkazra, böyle düşünmen yeter :)
ayşegül hanım, yakınız aslında ama sadece ilkazrayla buluşamadık, ben, burçin ve göknur buluştuk çok :) evlerimizde de buluştuk,dışarda da. çok güzel anılarımız oldu yani.
bebek konusu sizden önce de vardı da, şimdilerde gündemde yine. geçmiş olsun tekrar
morkalem ayşegül kayseride yaşıyor ama ben ayşegül maraştayım, o yüzden benim bebişim olduğunda yardıma geliceksin, hiç anlamam bana ne :) burçin de yardım eder kendisinin olmazsa :)
burçincim senden ya da göknurdan bekliyoruz artık güzel haberi, aktif olarak siz varsınız herhalde, melihacık, ben ve adaşım pasif şu an ayy çok heyecanlandım bu arada burçin, komşularından yana ne sıkıntı var, biz de komşu saylırız, yürüyüşe falan çıkıyorsan uğra, köşedeki parka gelirseniz falan haber ver, oruçla çıkmıyorsundur ama gene de ben teklifte bulunayım sen bilirsin :)
ayşegül, çok geçmiş olsun, hiç diş ağrısı yaşamadım ama dedikelrine göre en zor ağrılardanmış... inş iyileşirsin...
meliha, misafirler 1 den sonra mı gitti offfDD yazık sana... bebiş konusunu da düşünmeye devam et bakalım kolay gelsin :)
göknurcuk, ağaca ben sarılırım tamam, ağaca dönük dururum,bi ayağımı da dizden büktüm müydü geri doğru tamamdır :)))
Selam, bugün daha iyiyim çok şükür, dr. antibiyotik verdi, c.tesi de çekecek
ve kökten kurtulacağım inşaallah.
Maraş ta yaşayan Maraş lı güzelleri, kıskandım doğrusu.
Demek o kadar yakınsınız ve buluşmuyorsunuz öyle mi?
Bebiş konusunu da ben başlattım ama, umarım hayırlı haberler alırız,
müsait olanlardan...
Görüşmek üzere, hayırlı günler.
evet biz çok buluştuk.ve çok eğlenceli geçiyordu.ayşegülcüküm dediği gibi çocuk meselesi burçinciğin sayesinde başlamıştı :)ne zorlukla bilmeden dr karşısında ne çekmiştik hele ben ayak bastığımız yeri falan kırıyordum :)
ben cidden artık kendimden endişe etmeye başladım kendime eylül ayının sonuna kada süre verdim oldu oldu olmadı bakıyım çaresine diyorum.Fikrim değişmesse tabiki :)haydi bakalım yarışa girelim.çıtırcık sağlığın biran önce düzelse de beraber başlasak seninle :) amiiiiiin
göknurcum inşallah kendiliğinden olur,bir sorun çıkmaz.Valla haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
ayşegülcüm yumurta rezervimde,rahimde bir sorun yokmuş şükür,hormonlara da hastayken bakması gerekiyor ya.İnşallah bu ay hamilelik olursa gitmeme gerek kalmayacak ama olmazsa tahlil yapılacak,bakalım.
slm kızlar nasılsınız? iftar yaklaşıyo eminim herkezde telaş başlamıştır benim dünden kalma bişiler var bide çorba yaparsam tamam :))
dün akşam kocişin bi arkadaşı vardı yemekte 2 ay sonra evleniyo bizim oğlanı görünce ben galiba 10 sene çocuk yapmam diyo yani öyle böyle diil çok yaramaz bi çocuk napcam ben bilmiyom hemde hala ikinciyi düşünüyorum delimiyim ne
ayy hatırlatma o ilk doktora gitmelerimizi, hatta korkudan gidemeyişimizi önce :) senin durumu gözümde canlandırıyorum da gülesim geliyor hala :) ben de pek heyecanlıydım, dr a yalvarıyorum nolur bakmayın, ben biraz sonra geliyim, eve gidiyim de falan diye, yok kadın dinlemedi, çıkardı beni oraya :) korkulacak bişey yokmuş tabi, alışıncahadi bakalım eylül sonuna kadar çalış dersine, olmazsa gene bi görünürsün, nasılsa herşey yolundaydı, bugün yarın gelir haber diye düşünüyorum :) ah ben de başlayabilsem bi, sen benden 1 sene öndesin en azından, benim kaybım çok şimdiden umutsuzum aslında...
burçincim sen dr diyordun noldu gittin mi?
slm kızlar nasılsınız? iftar yaklaşıyo eminim herkezde telaş başlamıştır benim dünden kalma bişiler var bide çorba yaparsam tamam :))
dün akşam kocişin bi arkadaşı vardı yemekte 2 ay sonra evleniyo bizim oğlanı görünce ben galiba 10 sene çocuk yapmam diyo yani öyle böyle diil çok yaramaz bi çocuk napcam ben bilmiyom hemde hala ikinciyi düşünüyorum delimiyim ne
Çocuk dediğin yaramaz olur sizinki hakkını veriyormuş ne güzel.Iyyyhh hiç istemem bir köşede oturan çocuğu zaten problemlidir öyle çocukta.Yine çok akıllı şimdiki çocuklar evin içinde hapis hayatı yaşıyor çoğu tv başında.Ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum gecelere kadar dışarda dururduk.Ağaç başlarında saklambaç oynardık şimdikliler bize göre şamda kayısı
Çocuk dediğin yaramaz olur sizinki hakkını veriyormuş ne güzel.Iyyyhh hiç istemem bir köşede oturan çocuğu zaten problemlidir öyle çocukta.Yine çok akıllı şimdiki çocuklar evin içinde hapis hayatı yaşıyor çoğu tv başında.Ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum gecelere kadar dışarda dururduk.Ağaç başlarında saklambaç oynardık şimdikliler bize göre şamda kayısı
yarın benimde davetim var inşl başarıyla tamamlarım görevimi :)sende bebek yaparsan topik eğlenceli olacak.uslanır belki kardeş gelince yada tam tersi olur.denemekte yarar var bence :)
günaydın kızlar.....
Allah sabır versin melihacım,çocukla uğraşmak çok zor ya,benimki de ev değiştirdikten sonra sapıttı,bakalım ne zaman düzelecek
Kolay gelsin göknurcum,döktürürsün sen yine.
Ayşegülcüm biz de yarın göksun'a gidiyoruz,pazar döneceğiz inşallah.Belki karşılaşırız bile,ama tanımayınca geçer gideriz.
Ayşegülcüm,ilknurcum sizler de iyisiniz umarım
teşekkürler burçincim, iyiyim sağol :)
göknur kolay gelsin tatlım, sen halledersin, panik yapıyor insan ne kadar hamarat olsa da, ama kolaylıkla geçip gidiyor :)
ayy melihacım, yaramaz mı oğlun :)))benim de yaramaz çocukları görünce isteğim kaçıyor, he hee :))) dediğiniz doğru, çocuk işte, hareket edicek, biz gibi oturup sohbet etmiycek ya :) ama ben şeyi sevmiyorum, böyle çocuğuyla misafirliğe gittiğinde çocuk evi alt üst ediyor, bağırıyor çağırıyor, anneyi babayı sıkıştırıyor sürekli, çay içerken falan hoplayıp zıplıyor korkuyor insan çaydanlığa değecek çayı dökecek yanacak diye. annenin de umrunda olmuyor çok ilginçtir ki, herhalde o anneler "çocuktur yapar" felsefesine fazla kaptırmış kendini :))) maaşallah burçinin oğlu sakin, yani çocuk tabi, hareketli ama saldırgan değilmelihacım senin oğluşun da öyledir eminim, misafir arkadaşınız çocuğu olmadığı için henüz, ona yaramaz geliyordur, dışardan hep öyle görünür, hele biraz daha büyüsün, unutur herşeyi boşver, ikinciyi düşünmene engel olmasın
ya sema nerelerde, haberi olan var mı ? msnyi de açmıyor hiç, iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?