Kahramanmaras///46

çok geçmiş olsun canım.Diş ağrısı zor bir ağrı cidden.bende mayıs gibiydii sanırım çektirdim kurtuldum Allaha şükür.

aman en önemli şey nerdeyse komşu.Maraşta çok sıkıntı çekmiştim biliyorsunuz.Onun için komşuluk iyi birşey.Ayhan bile şaşırdı aaa ne güzelmiş bu.herkes hoşgeldin demeye geliyor die :)orda ölsek kimsenin haberi olmuyordu diyor.Belki alışırlar sanada inşl. yeni taşındın ya ondandır diyim :)

evet biz çok buluştuk.ve çok eğlenceli geçiyordu.ayşegülcüküm dediği gibi çocuk meselesi burçinciğin sayesinde başlamıştı :)ne zorlukla bilmeden dr karşısında ne çekmiştik hele ben ayak bastığımız yeri falan kırıyordum :)
ben cidden artık kendimden endişe etmeye başladım kendime eylül ayının sonuna kada süre verdim oldu oldu olmadı bakıyım çaresine diyorum.Fikrim değişmesse tabiki :)haydi bakalım yarışa girelim.çıtırcık sağlığın biran önce düzelse de beraber başlasak seninle :) amiiiiiin

günaydınlar......

inşallah verebilirim güzel haberler.Komşularımla görüşmeyecekmişiz gibi geliyor,önceki apartmanda da öyleydi.Kafama göre biri olsa keşke.Sabırsızlıkla yan komşumu bekliyorum.Hemşerimmiş ve o da öğretmenmiş.İnşallah iyi anlaşabiliriz.

Malesef öyle ayşegülcüm.Göknur,ayşegül ve ben çok buluştuk ama aramıza kimsa katılamadı devamlı olarak.İnşallah dilek ve ilknur katılır da sayımız artar.

Son düzenleme:

ayy hatırlatma o ilk doktora gitmelerimizi, hatta korkudan gidemeyişimizi önce :) senin durumu gözümde canlandırıyorum da gülesim geliyor hala :) ben de pek heyecanlıydım, dr a yalvarıyorum nolur bakmayın, ben biraz sonra geliyim, eve gidiyim de falan diye, yok kadın dinlemedi, çıkardı beni oraya :) korkulacak bişey yokmuş tabi, alışınca hadi bakalım eylül sonuna kadar çalış dersine, olmazsa gene bi görünürsün, nasılsa herşey yolundaydı, bugün yarın gelir haber diye düşünüyorum :) ah ben de başlayabilsem bi, sen benden 1 sene öndesin en azından, benim kaybım çok şimdiden umutsuzum aslında...
burçincim sen dr diyordun noldu gittin mi?

göknurcum inşallah kendiliğinden olur,bir sorun çıkmaz.Valla haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

ayşegülcüm yumurta rezervimde,rahimde bir sorun yokmuş şükür,hormonlara da hastayken bakması gerekiyor ya.İnşallah bu ay hamilelik olursa gitmeme gerek kalmayacak ama olmazsa tahlil yapılacak,bakalım.

göknurcum inşallah kendiliğinden olur,bir sorun çıkmaz.Valla haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

ayşegülcüm yumurta rezervimde,rahimde bir sorun yokmuş şükür,hormonlara da hastayken bakması gerekiyor ya.İnşallah bu ay hamilelik olursa gitmeme gerek kalmayacak ama olmazsa tahlil yapılacak,bakalım.

oh iyi sevindim :) hadi bakalım hayırlısı...

slm kızlar nasılsınız? iftar yaklaşıyo eminim herkezde telaş başlamıştır benim dünden kalma bişiler var bide çorba yaparsam tamam :))
dün akşam kocişin bi arkadaşı vardı yemekte 2 ay sonra evleniyo bizim oğlanı görünce ben galiba 10 sene çocuk yapmam diyo yani öyle böyle diil çok yaramaz bi çocuk napcam ben bilmiyom hemde hala ikinciyi düşünüyorum delimiyim ne

Çocuk dediğin yaramaz olur sizinki hakkını veriyormuş ne güzel.Iyyyhh hiç istemem bir köşede oturan çocuğu zaten problemlidir öyle çocukta.Yine çok akıllı şimdiki çocuklar evin içinde hapis hayatı yaşıyor çoğu tv başında.Ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum gecelere kadar dışarda dururduk.Ağaç başlarında saklambaç oynardık şimdikliler bize göre şamda kayısı

:))))) bende şimdi gülüyorum neden okadar tepki verdimki die.:)ama işte ilk ke olunca tedirgin oluyor insan sonra seninde dediğin gibi alışınca kendiliğinden yatıyorsun falan :):)
walla kısmet artık çıtırcık sorun yok gibi ama olmuyorda kısmet demekki.aman ne zor işmiş böle yaa.herkesin çocuğu olunca kolay gibiydi sanki :)seninde benimde zamanımız var demekki.Allah hayırlısını versinde varsın geç olsun notak :)

yarın benimde davetim var inşl başarıyla tamamlarım görevimi :)sende bebek yaparsan topik eğlenceli olacak.uslanır belki kardeş gelince yada tam tersi olur.denemekte yarar var bence :)

Doğru söylüyorsun arkadaşım,
Çocuk dediğin gözü açık ve hareketli olacak.
Gerçi senin de yazdığın gibi bizim çocukluğumuza bakarsan,
şimdikiler dört duvar arasında hele birde tek çocuksa hapis hayatı yaşıyor.
Ne kadar parka çıkarsan da, evde ilgilensen de hep bir şeyler eksik.
Enerjilerini boşaltamadıkları için sürekli asabi dolaşıyorlar.
Yani benim kızım öyle.
Göksun a geldiğimizden beri komşu çocuklarıyla sabah 10 da çıkıyor, akşam 7 e kadar bahçede.
Yemeği yerken uyumaya başlıyor nerdeyse,
ama çoook mutlu.

günaydın kızlar.....

Allah sabır versin melihacım,çocukla uğraşmak çok zor ya,benimki de ev değiştirdikten sonra sapıttı,bakalım ne zaman düzelecek
Kolay gelsin göknurcum,döktürürsün sen yine.
Ayşegülcüm biz de yarın göksun'a gidiyoruz,pazar döneceğiz inşallah.Belki karşılaşırız bile,ama tanımayınca geçer gideriz.
Ayşegülcüm,ilknurcum sizler de iyisiniz umarım

teşekkürler burçincim, iyiyim sağol :)
göknur kolay gelsin tatlım, sen halledersin, panik yapıyor insan ne kadar hamarat olsa da, ama kolaylıkla geçip gidiyor :)
ayy melihacım, yaramaz mı oğlun :)))benim de yaramaz çocukları görünce isteğim kaçıyor, he hee :))) dediğiniz doğru, çocuk işte, hareket edicek, biz gibi oturup sohbet etmiycek ya :) ama ben şeyi sevmiyorum, böyle çocuğuyla misafirliğe gittiğinde çocuk evi alt üst ediyor, bağırıyor çağırıyor, anneyi babayı sıkıştırıyor sürekli, çay içerken falan hoplayıp zıplıyor korkuyor insan çaydanlığa değecek çayı dökecek yanacak diye. annenin de umrunda olmuyor çok ilginçtir ki, herhalde o anneler "çocuktur yapar" felsefesine fazla kaptırmış kendini :))) maaşallah burçinin oğlu sakin, yani çocuk tabi, hareketli ama saldırgan değil melihacım senin oğluşun da öyledir eminim, misafir arkadaşınız çocuğu olmadığı için henüz, ona yaramaz geliyordur, dışardan hep öyle görünür, hele biraz daha büyüsün, unutur herşeyi boşver, ikinciyi düşünmene engel olmasın
ya sema nerelerde, haberi olan var mı ? msnyi de açmıyor hiç, iyidir inşallah

sağol ayşegülcüm,ama sen kağan'ın son hallerini görmedin , ergenliğe girmiş sanırsın,agresif bir çocuk oldu.
cidden sema uzun zamandır girmiyor.Yıllık iznini almış olabilir,tatile gitmişlerdir veya maraş'a gelmişlerdir,bilmem ki...

amaaan yeni nesil bi alem işte, erken giriyorlar demekki ergenliğe :)
semanın profiline baktım.en son dün akşamüstü 4 te girmiş siteye, neden buraya uğramıyor acaba... özelinden mesaj atayım...

tabi doğru söylüyosun cnm yaramaz olması akıllı olmasına delaletmiş bende öyle teselli ediyorum kendimi.. benim çocukluğumda öyle hiç girmezdik eve annem bağıra bağıra gecenin yarısı sokabilirdi bizi ve tabi hemen olduğumuz yerde uyur kalırdık ah ah keşke oğlumda öyle olabilseydi...

yarın benimde davetim var inşl başarıyla tamamlarım görevimi :)sende bebek yaparsan topik eğlenceli olacak.uslanır belki kardeş gelince yada tam tersi olur.denemekte yarar var bence :)

cnm banada aynen öyle diyolar kardeş olunca değişir diye ama tabi iyi yönde mi kötü yöndemi bilemiyorum
ay Allah kolaylık versin cnm benimde davetler bitmedi haftaya iki davet daha var sonrada bayrama maraşa gidicez inşallah ama tabi kociş arefe günü izin alabilirse...

saol cnm seninkiyle benimki yakın yaşlardalar ne zor olduğunu sen bilirsin ne güzel sen düşünmeye başladın ikinciyi bende inşallah cesaretlenmeyi bekliyorum kociş çok istiyo bakalım nasip...

ayşegülcüm hiç sorma çok yaramaz bizimki ama kaçmasın isteğin yarmaz olduğu kadar da tatlı olmasa ne yaprdım Allah korusun... bende pek hoşalnmıyorum rahat annelerden tamam çocuktur yaramaz oluyo onun için yapacak bişi yok ama annlere ve babalara çok görev düşüyo çocukla ilgilenmezsen herşeyi yapabilir daha 3 gün önce aynı şeyi yaşadım misafirim vardı kızıda çok yaramaz ama annesi hiiiiiiiçççç umursamıyo çocuk evi alt üst etti takmadı bile börek verdi eline inan ertesi gün evin heryerinde börek parçaları buldum en sevmediğim şey neticede üstüne basılıyo günah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…