ayy ben hiç bilemem ki ne zaman uygun olur ki :18:
şöyle olabilir, birinci çocuk kendini kurtardığı zaman, yani tuvaletini yapmayı öğrenicek, yemeğini kendisi yiyebilecek, çok mızmızlanmaycağı yaşlarda ve kardeşi olduğunda onunla az da olsa ilgilenebilecek yaşa geldiğinde ikincisi için uygundur. bu anlattıklarım için uygun yaş kaçtır, 4 falan mı, çocuk büyütmedğim için hangi yaşta ne yapar bilemiyorum...
:26:
ben yine de çabucak 2 çocuğum olsun istedğim için 2 ya da 3 sene arayla yaparım :))) çalıştığım için ona göre ayarlamak da lazım tabi... kısmet artık...zaman nasıl gösterirse...
Herkesleri bu tarafa alalım buluşmamız kolay olsun.Hayırlısıyla senin de olur inşallah bebeğin.Bu ünlüler nassssıl ikiz doğuruyor öğrenmek lazım bir kerede 2 tane oh ..ben dört çocuğum olsun istiyorum ama tırsıyorum sezeryandan artık.Aç kapa aç kapa dikiş tutmaz olacak :)
ayrıca bende bir kısmetsizlikmi var ne.ben geldim konya ya maraş şenlendi.dilek geldi tayin nedeniyle.diğer arkadaşlar .daha önce üç silahşör olarak bir ayşegül, burçin ve ben vardık.zeynep görünmez adam olarak aramıza azcık katıldı okadar :)belki bir buluşmanızda olurum inşl.yada işnl az bulurşunuz hepinizin işi olur :)::):):) ay ne fesatıııııım:)melihacık var
burda belki biz szden önce görüşürüz.
ben de ikizim olsun çok isterim valla, bi kerede bitsin :))) bizim iki tarafta da var ikiz doğumlar ama kısmet. ünlülerden gülben ergenin var bildiğim,yabancı ünlülerden de var sanırım. başka kimin var?
beceriksiz göknur ve ayşegül yani ben :) bu komik oldu :))) dur bi ben başlıyim, eğer olmazsa ondan sonra beceriksiz lakabını kendime tam layık görücem :) şu an fazlasıyla dikkat ediyorum çünkü :) hata kaza kalırım falan, bebiş sağlıklı olmazsa vicdan azabı çekerim valla. tam tekmil hazırlanıp başlıycam, gerekirse sürekli rapor alıp evde geçiricem, ufak bi yükselme ya da düşme herşeyi altüst edebilir. tabi becerebilirseeem he heee :)))
burçincim valla hiç gecikmiycem, sabırsızlkla bekliyorum uygun zamanıbuluşma konusunda buluşacağımıza inanıyorum ben, en azından dilekle buluşuruz, yeni olarak. :)
göknurcuk yeni evin hayırlı olsuuuunnn çok sevindim gerçekten, fotolarını çek gönder bana :) melihayla fırsatını bulduğunda buluş, biliyosun erteleyince olmuyor :)
inşallah gönlüne göre olur canım,sağlığın düzene girsin,hemen başla çalışmalara :))
inş canım.4 tane mi,bravo valla,ben uğraşamam o kadarıyla sanırım,hele de sezaryen olmuşsan zor olabilir.
bakalım buluşabilecek miyiz göknurcum,pek ümidim yok ama...Gelsen ne güzel olur ya
artık burda hep birbirimizi sobeliyorduk ama denk gelemiyoruz malesef.nasılsın burçin.kağan nasıl.Buluşursunuz inşl canım ya.bayramdan sonra beklerim resimlerinizi:)Bir ormanlık alanda falan :)İşe başlıcam bende bayramdan sonra.para kazanırsam belki kaçar gelirim inşl :)
Hayırlı geceler,
Hepinize teşekkürler.
Evet, Rabbim isteyen herkesin kucağını bebeğiyle doldursun.
Bende ikizlerim olsun diye çok istemiştim, düşününce büyütmek çok zor olacakmış gibi geliyor ama,
ikisi birden büyüyüp aradan çıkar ne güzel. Kısmet artık, hakkımızda hayırlısı...
Görüşmek üzere.
sağlıklı bebişlerin olsun ama tek tek olsun yaw.belki sonra tekrar küçük bir bebek sevmek istersin ya ondan :)
buluşursanız bir dilekle olur zaten :)))))ayrıca beceriksiz kısmını kabul etmezssen etmeben senin lakabınıda alırım bana tam uyar çünki.
eviminde tam olarak herşeyi bitsin eklerim canım resimleri.Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
Hayırlı geceler,
Hepinize teşekkürler.
Evet, Rabbim isteyen herkesin kucağını bebeğiyle doldursun.
Bende ikizlerim olsun diye çok istemiştim, düşününce büyütmek çok zor olacakmış gibi geliyor ama,
ikisi birden büyüyüp aradan çıkar ne güzel. Kısmet artık, hakkımızda hayırlısı...
Görüşmek üzere.
iyiyiz canım,sağol.İnşallah buluşursak ekleriz resimleri.Ama ağaca kim sarılacak?,sen de yoksun ki :)))
Bu aralar herkes aynı şeyi düşünüyor galiba.Ben de ikiz olsa ne güzel olur diye aklımdan geçiriyorum,bakalım,kısmet.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
aman olsun da tek tek de olsun ikişerli de olsun :))) aa ben beceriksiz değilim demedim ki, beceriksiz lakabını tam anlamıyla o zaman alıcam dedim :) zaten şimdi de beceriksizim napalımsen benim lakabı alma, ben kullanıyorum onu daha :))) tamam canım istediğin zaman ekle sorun değil, inş bizim de istediğimiz gibi evimiz olur amin ...
::)::)ağaca sarılma işini çıtıra devrediyim bari :)tek ayağını ağacın arkasına sakladımı bu iş tamam demektir.:)evin nasıl komsuların falan alıştınmı.bizim apartmandaki komşular her akşam gece 12 ye kadar kamelyada oturuyorlar :)Allaha şükür şimdilik iyi bir komşularımız oldu.
Serin bir kayseri gecesinden herkese merhaba,
Şu vakitte çoğunuz uykuya geçmişken,
diş ağrısı ile cebelleşip, (20 lik dişim beni mahvetti).
diş doktoru fobisini alt edip, Kayseri ye dişçiye geldim.
Benim sıkıntılarım geldi mi? Böyle üst üste gelir.
Yıkılmadım ayaktayım, yarın kısmetse tekrar Göksun dayım
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çoook yorgunum bugün iftgarda misafirlerim vardı koşturdum baya yeni gittiler bende hemen girip bi slm veriyim dedim
göknurcum hayırlı olsun yeni evin güle güle otur inşallah benim evimde ikinci el sayılır ve çok tadilat istiyo epey masraf yaptık aldığımızdan buyana dahada çok masrafı var ama benim yaptırmaya niyetim yok hem maddi olarak zor olck hemde ben artık bıktım evin içinde döküntüden aman biraz idare etsin bizi bakalım nasip artık
herkeze hepimize rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde versin bebişlerimizi inşallah ben oğlumla kardeşi arasında fazla yaş farkı olsun istemiyorum aslında hem birlikte büyümeleri hemde birbirleriyle daha çok şey paylaşmalarını istiyorum şu anda şükür tuvalet sıkıntımızda kalmadı yani düşünebilirim aslında neyse biraz kilo veriyim böyle hamile kalmak istemiyorum sonra iyice şişmek istemiyorum
Sizlerin ikisi olsun yeter ki.Büyütme kısmında azcık yardım ederiz.Alıştık nasıl olsa bebek büyütmeye.İşiniz olduğunda bırakırsınız bizim küçüklerede arkadaş olur.Baba işten gelene kadar atmadığım takla,yapmadığım şakrabanlık kalmıyor
Serin bir kayseri gecesinden herkese merhaba,
Şu vakitte çoğunuz uykuya geçmişken,
diş ağrısı ile cebelleşip, (20 lik dişim beni mahvetti).
diş doktoru fobisini alt edip, Kayseri ye dişçiye geldim.
Benim sıkıntılarım geldi mi? Böyle üst üste gelir.
Yıkılmadım ayaktayım, yarın kısmetse tekrar Göksun dayım
morkalem ayşegül kayseride yaşıyor ama ben ayşegül maraştayım, o yüzden benim bebişim olduğunda yardıma geliceksin, hiç anlamam bana ne :) burçin de yardım eder kendisinin olmazsa :)
burçincim senden ya da göknurdan bekliyoruz artık güzel haberi, aktif olarak siz varsınız herhalde, melihacık, ben ve adaşım pasif şu an ayy çok heyecanlandım bu arada burçin, komşularından yana ne sıkıntı var, biz de komşu saylırız, yürüyüşe falan çıkıyorsan uğra, köşedeki parka gelirseniz falan haber ver, oruçla çıkmıyorsundur ama gene de ben teklifte bulunayım sen bilirsin :):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?