Kahramanmaras///46

günaydın burçin... ve kızlar...
ayy melihacım doğru söylüyosun ,işte demek istediğim oydu. ilgisiz aileler. yoksa sevilmez mi çocuklar, hele kendi yavrun olunca, ne yaparsa yapsın evlat sonuçta,kızması zor olur :)
kızlar bugün eşimin doğumgünü, akdoya gidip pasta mı alsam acaba şimdi, yürüyerek gitmem gerek ama. gözümde büyüyor. sürpriz yapmak isterdim ama hem yapmayı sevmiyorum, hem erkeğe ne sürprizi yapılır bilemiyorum. benimki de pek takmaz zaten sürprizmiş hediyeymiş falan...

günaydın burçincik ayşegülck ve kızlar...

ayşegülcüm eşin anlamasada sen yinede yap bi sürpriz sevinir kim sevmezki önemsenmeyi

günaydın burçincik ayşegülck ve kızlar...

ayşegülcüm eşin anlamasada sen yinede yap bi sürpriz sevinir kim sevmezki önemsenmeyi

merhaba melihacık
doğru söylüyosun, ben de kalktım kek yaptım hemen, kalpli kalıpta :) şu an pandispanyası fırında, süslerim o gelmeden de. sınavda görevli bugün, iyi denk geldi yoksa evde olucaktı. bi de kağıtların üzerine notlar yazmayı düşünüyorum, klişe oldu ama ben daha hiç yapmadığım için sürpriz olur :) o bana doğumgünümde keman almış, çok sevinmiştim, çok severim kemanı

eşinin doğumgünü kutlu olsun ayşegülcüm,ben de hiç beceremem romantik şeyleri,azıcık olsaymış iyi olurdu aslında.Tuhaf gelecek belki ama ne yıldönümü ne de doğumgünleri kutlarız biz evlendiğimizden beri.Bu yılki evlilik yıldönümü ikimiz de unutmuştuk mesela

aman biz de öyle özel şeyler yapmıyoruz, forumda okuyorum da neler yapanlar var :) gözüm yok valla, içinden ne gelirse onu yapmalı insan, sırf özel olsun diye yapılırsa hiç gereği yok. kuru bi sözle kutlama da yetiyor bize :) ama benimki bana çiçek alır sağolsun özel günlerde hep, okula gönderir, eve gönderir :) teşekkürler bu arada.
pastam :) yükleyebilirsem eğer...sıcakta ve oruçta yenesi yok valla,içimden geldi, komşulara dağıtırım birer dilim

daha fazla süsleme malzemem olsaydı, sade oldu biraz.

Kızlar benm kız bir yaramaz bir yaramaz hergün 1 tabak ve bir bardak kesin kırılır.Eline kalem geçirmesin yeter ki tüm dolap ve duvarların kurtuluşu yok.En son dün bordo ojemi koltuğun üzerine boşaltmış neyseki kız yaramaz diye koltuğun üzerine örtü örtüyorum koltuğu kurtardımBöyle teslli ediyorum kendimiNeyseki bakıcımız biraz sıkıştırıyor sanırım çocuk misafirlikte süt dökmüş kedi gibi koltuğumun altına sokuluyor .Korkmanıza gerek yokŞaka bir yana ama evimde yaramazlığını seviyorum kendisine zarar vermediği sürece

Ayşegül komşu sayılırızBu arada sen keman çalabiliyomusun.öyleyse ne güzel bende bağlama almıştım kurs alırım filan diyordum hamile kalınca kaldı çocuğun kulkları tırmalanmasın diye

yok ilkazra çalamıyorum amaçok seviyorum, sesini. ingilizceci zümrem var okulda, o biraz bişeyler çalabiliyordubasitçe, ondan yardım alırım, belki kursa falan gideriz. çalmayı çok istiyorum, bu konuda çok hevesliyim. netten notaları indirdim, şimdilik ses çıkarmaya, notaları çalmaya çalışıyorum. bağlamadan nerdeyse nefret ediyorum küçüklüğümden beri babam, ondan sonra da abim kulağımı kuruttular, o kadar dinledim ki bıkkınlık geldi artık, pek sevmiyorum yani. bence çalmaya başlamalısın, bağlama kursları hep açılıyor halkeğitimde, o kadar takip ediyorum keman kursu yok...belki çocuklarını da yönlendirmiş olursun ufaktan, ama bıktırma onları :)

ah ah ne isterdim keman çalmayı,beni benden alıyor sesi.Hele yanında ney de varsa,değmeyin keyfime...Üniversite yıllarım aklıma geldi.Göknur duymasın :)))

ben öğreniyim, sana çalarım burçin :) ah ben de öğrensem bi... beraber çalarız:)
göknur'a hatırlatma konya'nın arka sokakları olaylarını

Son düzenleme:
Ayşegül kemanı,ben bağlamayı,biriside neyi öğrensin cumalarda çalar para kazanırızÇok planlarım vardı hepsi yarım kaldı (hamilelikten ).Tenis öğrenicektim,yüzmeyi öğrenicektim,bağlama,halkoynuna gittim yarım kaldı(zıplamaktan çocuk düşer diye bırakmak zorunda kaldım).Bakalım bu yıl yapabilecekmiyim.En iyisi eve yatılı bakıcı alıp eşinle gitmek

cnm iyi etmişsin hazırlık yapmakla ne güzel severim böyle şeyleri
ayşegülcüm banada eşim geçen sene askerdeyken almış göndermişti kemanı benimde çok istediğim bişeydi keman çalmak bildiği için sevinirim diye almış ama henüz bende çalamıyorum kursa falan gitmek lazım vakit olmadı gidemedim internetten bende bakındım biraz tıngır mıngır sesler dışında pek bişi yapamıyorum ama çok istiyorum oğlum çalsın küçük yaşta göndermek istiyorum

cnm tıpkı benim oğlumu anlatıyosun ah ah ne yaramazdır oda aynı şeyleri yapar...
ilknurcum senin kızların arasında kaç yaş var?

waaay çıtırcık yine döktürmüşssün maşaallah.keşke komşun olsaydım valla.neyse burçinle komşu oldunuz sayılır.benm dilim hakkımı burçine ver nasıl olsa oda benm gibi affetmez:)

ayrıca semaya ben özelden 2 kere msj attım ama cevap gelmedi küstüme ne anlamdım.yada maraş topiğiini girmek istemiyor.:)maraş ya kızı bıktırmışlar adını bile duymak istemiyor sanırım.:)ben başka birşey bulamadım yani.birde sen at bakalım msj.belki sana cevap verir.Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.Nice sağlıklı ve uzun yıllarınız olsun beraberce.İkiz ikiz bebekleriniz olsun işalllaaaah :)

ah ah ne isterdim keman çalmayı,beni benden alıyor sesi.Hele yanında ney de varsa,değmeyin keyfime...Üniversite yıllarım aklıma geldi.Göknur duymasın :)))

hay Allahım ya bir sana bakıyorum birde üniversite yıllarına hiiç bağdaşmıyorsunuz.Yok saydığın yerleri bilemesem ve sende ççok iyi bilmesen atıyor bu kız diyecem ama.:)Sen kemanı evinde otur çal şekerim.Arka sokaklar olmasın mümkünse :)

ben öğreniyim, sana çalarım burçin :) ah ben de öğrensem bi... beraber çalarız:)
göknur'a hatırlatma konya'nın arka sokakları olaylarını

aman çıtırım walla şaka gibi burçin :)hele o apa barajı olayı yokmu:)walla hala aklıma geldikçe kızın verilmiş sadakası var die düşünüyorum hep.Cesur yürek burçin :)::)Kazasız belasız bitirmiş okulunu :)

bizim eve net pazartesi günü bağlanacak inşl.şimdilik telefondan bağlanıyoruz.ve çok yawaş.Artık pazartesi daha sık girerim buraya.hem yemek bölümü bile boş kaldı :)yeni deneyler yapmam lazım :)dün davette tam 23 kişi vardı .:)Hem kuran falanda okundu.güzel geçti yani.2 büyük tencere mercimek çorbası vardı hiç birşey kalmadı yani.Başarıyla geçmiş oldum.

melihacık ben senin gibi arka arkaya davet yapamam herhalde gerçekten yorucu oluyor.Allah sana kolaylık versin şimdien.

günaydın kızlar....

ayşegülcüm öğren cidden,harika olur.Gelir yanına dinlerim.Meliha da burda olsa iki kişi daha hoş olurdu.Hemen öğrenin kızlar.

göknurcum öyle bir yazdın ki,okuyanlar beni çok farklı düşünecek.Olur da Konya'ya tekrar yolum düşerse ki istiyorum,beraber gezeriz oraları.Gelirsen tabiii,gerçi ben korurum seni :))

3 hafta bitti ramazanda,çoğu gitti bakalım.Ne zor geldi ya

teşekkür ederim canım...ya kemanın var ve geçen yıldan beri çalma fırsatın olmadı mı, çok yazık olmuş, inşallah bundan sonra çalma şansını yakalarsın, kesinlikle elinde varsa kaçırılmayacak bi fırsat bence... ben notları indirdim, evde şimdi uğraşıyorum, notasız 9. senfoniyi kulaktan dolma çalmaya başladım, yavaşça tabi, dün akşam yaptım onu da eşim de şaşırdı oluyor valla dedi, bakayım bugün de uğraşıyım azcık :)

teşekkür ederim canım, işte sizin gibi hamarat olmaya çalışıyorum :) ya ben de semaya attım mesaj 2 gün önce, giriyor yani siteye ama bizimle irtibat yok, kızdı mı ki noldu, ama bi sorun da yaşamadık ki, ne bileyim, benim de aklıma başka bişey gelmiyor...ayy amin derim ben bu duaya şimdi :))) evet burçinin yaşadıklarıyla şu anki hali hiiiç uyuşmuyor ama üniversite bu, bambaşka oluyor, insan yapmayacağı şeyleri o dönem yapıyor, benim de bazı anılarım var, iyisiyle kötüsüyle... kesinlikle hayatı öğrendiğim bi dönemdi, bana uzak ya da bana ters yaşantılara karışmıştım ben de, hayatı bizimki gibi yaşayan yok sadece, anne baba sevgisi olmadan büyüyen, hayatı başka algılayanlar var...tecrübe oldu tek diyebileceğim bu...

öğrenicem kesin, bakalım...seni biz tanıyoruz burçincim :) hadi az kaldı, allah kolaylık versin...

ayşegülcüm keman geçen yıldan beri var ama 2.5 senedirde bi canavar var evde onunla keman çalmak imkansız en son çıkarıp çalmaya çalıştığımda telinin birini koparmıştı bizim oğlan kocişte tamir edicem derken diğer telini kopardı yani daha fazla zarar gelmesin diye kaldırdım şimdilik

oooo sen ilerletmişsin birazda uğraşta burçincik sen dinlesin bari benden şimdilik ümit yok

Son düzenleme:

ellerine sağlık cnm atlatmışsın çok şükür benim de yarın var davet şimdiden başlasam ancak olur birazda evi temizlicem çünkü yorucu oluyo ama napalım bide maraşa gitme durumu var bi ihtimal cumartesi çıkıcak gibiyiz bi an önce halletmem lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…