- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
günaydın burçincik ayşegülck ve kızlar...
ayşegülcüm eşin anlamasada sen yinede yap bi sürpriz sevinir kim sevmezki önemsenmeyi
aman biz de öyle özel şeyler yapmıyoruz, forumda okuyorum da neler yapanlar var :) gözüm yok valla, içinden ne gelirse onu yapmalı insan, sırf özel olsun diye yapılırsa hiç gereği yok. kuru bi sözle kutlama da yetiyor bize :) ama benimki bana çiçek alır sağolsun özel günlerde hep, okula gönderir, eve gönderir :) teşekkürler bu arada.
pastam :) yükleyebilirsem eğer...sıcakta ve oruçta yenesi yok valla,içimden geldi, komşulara dağıtırım birer dilim[.
merhaba melihacık
doğru söylüyosun, ben de kalktım kek yaptım hemen, kalpli kalıpta :) şu an pandispanyası fırında, süslerim o gelmeden de. sınavda görevli bugün, iyi denk geldi yoksa evde olucaktı. bi de kağıtların üzerine notlar yazmayı düşünüyorum, klişe oldu ama ben daha hiç yapmadığım için sürpriz olur :) o bana doğumgünümde keman almış, çok sevinmiştim, çok severim kemanı
Kızlar benm kız bir yaramaz bir yaramaz hergün 1 tabak ve bir bardak kesin kırılır.Eline kalem geçirmesin yeter ki tüm dolap ve duvarların kurtuluşu yok.En son dün bordo ojemi koltuğun üzerine boşaltmış neyseki kız yaramaz diye koltuğun üzerine örtü örtüyorum koltuğu kurtardımBöyle teslli ediyorum kendimi Neyseki bakıcımız biraz sıkıştırıyor sanırım çocuk misafirlikte süt dökmüş kedi gibi koltuğumun altına sokuluyor .Korkmanıza gerek yok Şaka bir yana ama evimde yaramazlığını seviyorum kendisine zarar vermediği sürece
aman biz de öyle özel şeyler yapmıyoruz, forumda okuyorum da neler yapanlar var :) gözüm yok valla, içinden ne gelirse onu yapmalı insan, sırf özel olsun diye yapılırsa hiç gereği yok. kuru bi sözle kutlama da yetiyor bize :) ama benimki bana çiçek alır sağolsun özel günlerde hep, okula gönderir, eve gönderir :) teşekkürler bu arada.
pastam :) yükleyebilirsem eğer...sıcakta ve oruçta yenesi yok valla,içimden geldi, komşulara dağıtırım birer dilim
Eki Görüntüle 244198 Eki Görüntüle 244199
daha fazla süsleme malzemem olsaydı, sade oldu biraz.
ah ah ne isterdim keman çalmayı,beni benden alıyor sesi.Hele yanında ney de varsa,değmeyin keyfime...Üniversite yıllarım aklıma geldi.Göknur duymasın :)))
ben öğreniyim, sana çalarım burçin :) ah ben de öğrensem bi... beraber çalarız:)
göknur'a hatırlatma konya'nın arka sokakları olaylarını
cnm iyi etmişsin hazırlık yapmakla ne güzel severim böyle şeyleri
ayşegülcüm banada eşim geçen sene askerdeyken almış göndermişti kemanı benimde çok istediğim bişeydi keman çalmak bildiği için sevinirim diye almış ama henüz bende çalamıyorum kursa falan gitmek lazım vakit olmadı gidemedim internetten bende bakındım biraz tıngır mıngır sesler dışında pek bişi yapamıyorumama çok istiyorum oğlum çalsın küçük yaşta göndermek istiyorum
waaay çıtırcık yine döktürmüşssün maşaallah.keşke komşun olsaydım valla.neyse burçinle komşu oldunuz sayılır.benm dilim hakkımı burçine ver nasıl olsa oda benm gibi affetmez:)
ayrıca semaya ben özelden 2 kere msj attım ama cevap gelmedi küstüme ne anlamdım.yada maraş topiğiini girmek istemiyor.:)maraş ya kızı bıktırmışlar adını bile duymak istemiyor sanırım.:)ben başka birşey bulamadım yani.birde sen at bakalım msj.belki sana cevap verir.Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım.Nice sağlıklı ve uzun yıllarınız olsun beraberce.İkiz ikiz bebekleriniz olsun işalllaaaah :)
aman çıtırım walla şaka gibi burçin :)
günaydın kızlar....
ayşegülcüm öğren cidden,harika olur.Gelir yanına dinlerim.Meliha da burda olsa iki kişi daha hoş olurdu.Hemen öğrenin kızlar.
göknurcum öyle bir yazdın ki,okuyanlar beni çok farklı düşünecek.Olur da Konya'ya tekrar yolum düşerse ki istiyorum,beraber gezeriz oraları.Gelirsen tabiii,gerçi ben korurum seni :))
3 hafta bitti ramazanda,çoğu gitti bakalım.Ne zor geldi ya
bizim eve net pazartesi günü bağlanacak inşl.şimdilik telefondan bağlanıyoruz.ve çok yawaş.Artık pazartesi daha sık girerim buraya.hem yemek bölümü bile boş kaldı :)yeni deneyler yapmam lazım :)dün davette tam 23 kişi vardı .:)Hem kuran falanda okundu.güzel geçti yani.2 büyük tencere mercimek çorbası vardı hiç birşey kalmadı yani.Başarıyla geçmiş oldum.
melihacık ben senin gibi arka arkaya davet yapamam herhalde gerçekten yorucu oluyor.Allah sana kolaylık versin şimdien.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?