Kahramanmaras///46

slm kızlar napıyosun görşemedik uzun zamandır özledim sizleri. Sonunda eve net bağlatabildik artık akşamları fırsat buldukça buralardayım..

slm kızlar napıyosun görşemedik uzun zamandır özledim sizleri. Sonunda eve net bağlatabildik artık akşamları fırsat buldukça buralardayım..

hoşgeldin dilekcim ne güzel artık sık sık girersin nete... bizler iyiyiz şükür yani kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın maraşa alışabildin mi nasıl gidiyo hayat

merhaba dilek, aramıza döndün hadi bakalım :)
göknurcum 23 kişiye yemek mi hazırladın, maşallah sen pişmişsin, zaten pişmiştin de yandın artık, ellerine sağlık canım, başarıyla atlatmışsın gerçekten :) tebrik ederim...
melihacık, doğru söylüyorsun, evde çocuk olunca olmuyordur herhalde, eşekten düşenin halinden anca eşekten düşen anlar demişler, ben çocuk durumunu henüz düşünemiyorum,evdeki faktörünü yani, düşünüyorum da sen yaşamış biri olarak, asla sen kadar anlayamam tabi. kemana yazık olmuş, eve geldiğine pişman olmuş zavallaı :) çocukla ilgilenmek daha önemli, keman dursun orda,vakti gelince el atarsın boşver :)

hoşgeldin dilekcim ne güzel artık sık sık girersin nete... bizler iyiyiz şükür yani kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın maraşa alışabildin mi nasıl gidiyo hayat

çok şükür canım nolsun bir koşturmaca gidiyor taşındık işe başladım zaten ramazan girdi. Şimdi işe git eve gel yemek yap ye yat hayatım bundan ibaret bir kaç eksiklik var fırsat buldukça onları tamamlamaya çalışıyoruz ama ramazanda ve bu sıcakta çok zor oluyor... Yani maraşı pek gezemedim artık ramazandan sonra gezdirirsiniz

evet cnm çocuk faktörü insanın hayatını hepten değiştiriyo artık kendin için diil onun için planlıyosun herşeyi ona göre yaşıyosun artık şu an bile bi yandan yazıyorum bi yandan onunla balık tutmaca oynamaya çalışıyorum dediğin gibi ilerde belki o okula falan gidince ancak çalabilirim kemanda bi gün yüzü görmüş olur

Ramazanda çok çıkılmıyor evden malesef.Sen iste biz gezdiririz seni

Çocuk insanın her şeyini değiştiriyor gerçekten.Herşey ona bağlı oluyor.Aman uyusun da çıkalım,aman yesin de gidelim derken gün bitiyor.Eskiden ne çok yürürdüm,sinemaya giderdim.Kağan doğduğundan beri çok nadir.

cnm tıpkı benim oğlumu anlatıyosun ah ah ne yaramazdır oda aynı şeyleri yapar...
ilknurcum senin kızların arasında kaç yaş var?

35 ay var.Yeni bir bebek güzel oluyormuş.Özlemişim bebek kokusunu.Sezeryandan sonra stop dedim yok başka istemiyorum diyordum ama bi kaç gündür üçüncü olursa adı şu olur ddiyorum

cnm benim çok isterdim ama ben maraşda diilim sadece bayramda seyranda gelebiliyorum ama eminim arkadaşlar seve seve gezdirir...

35 ay var.Yeni bir bebek güzel oluyormuş.Özlemişim bebek kokusunu.Sezeryandan sonra stop dedim yok başka istemiyorum diyordum ama bi kaç gündür üçüncü olursa adı şu olur ddiyorum

hay maşallah benim oğlum şimdi 30 aylık demekki gayet güzel de olabiliyomuş küçük falan dememeliyim senin ikiside mi sezeryan?
ooooo en güzel şimdiden üçüncü planları yapıyosun kızlarının ismi ne cnm

aynı bende öyle cnm sinemayı bile unutmuştum taki yine herşey olduğu gibi filmi bile onun için seçip kungfu pandaya gittim yıllar sonra

yok canım sende .Sadece ağır biirisin ya yani hanım birisi diyim bari :) ondan öle dedim.öenmli olan her kötü şartlarda kendi benliğini kaybetmemek dimi.Herkesin vardır öyle deli zamanı.

aman ne güzel netin bağlanmış senin birde benmki bağlansa ne güzel olurdu.Hayırlı olsun tekrar yeni görev yeriniz caım.sen bayramdan sonra ayşegül ve burçin hanıma sıkı sıkı sarıl.maraşta öğrenmediğin yer kalmaz :)hele burçin hergün çarşıda zaten :)görev yerin ve evin merkezde zaten alışırsın kısa sürede inşl.

ayrıca bugün benm doğum günüm taaaam 18 yaşıına girdim:)sanırım bundan sonra hiiiç 19 yaşına girmicem:)hersene 18 yaşım bilin yani.şaka bir tarafa zaman su giibi derlerdi de inanmazdım.cidden su gibi.ne zaman 32 olduk bilmiyorum

Çocuk büyüdükçe insan rahata alışıyor rahatım bozulmasın aman bu yılda geçsin diye diye erteliyor.Ben rahata ermeden ikinciyi yapıverdimİkiside sezeryan (bence çok güzel) normal doğuramıyormuşum.İlkim Azra iki numaram Rana üçüncü de olursa Afra yada Arda koymayı düşünüyorum.Benim içimden yine kız geçiyor Komşumun 5 kızı vardı sürekli kavga ederlerdi lojmanda da herkese duyulurdu kavgaları sanırım onları kınadım

Son düzenleme:

Yeni yaşın hayırlı olsun 18 mi?Benden bir yaş büyükmüşsün Nice 18 lere

günaydın canlarım....

doğumgünün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara inş.Bu arada biz 31'iz,32'den gün almış olsak da

aynı bende öyle cnm sinemayı bile unutmuştum taki yine herşey olduğu gibi filmi bile onun için seçip kungfu pandaya gittim yıllar sonra

ilahi,yıllar sonra pandaya gittin yani,ufaklık durdu mu ki,benimki durmaz diye cesaret edemiyorum henüz.

3.'yü düşünmen ne güzel,genç yaşta anne olunca böyle oluyor işte.Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim.30'uma kadar doğururdum,30'dan sonra rahatlardım.Afra'nın anlamı ne ilknurcum?

merhaba kızlar
bi bebek muhabbetidir aldı yürüdü :) maşallah, ağzımızın tadı bozulmasın...
göknurcum dün faceden kutladım ama yine de iyi ki doğdun diyorum, iyi ki tanıdım seni :)

Ramazanda çok çıkılmıyor evden malesef.Sen iste biz gezdiririz seni

evet canım eve canımı zor atıyorum gerçi bitti sayılır artık ne kaldı ki şurda...Ramazandan sonra görüşelim

cnm benim çok isterdim ama ben maraşda diilim sadece bayramda seyranda gelebiliyorum ama eminim arkadaşlar seve seve gezdirir...

şekerim bayrama az kaldı gelirsin belki kimbilir gelirsen görüşürüz inş.

saol canım, maraşı öğrensem hiç fena olmaz hani ramazandan sonra hastaneye gitmem lazım ne zamandır tiroidimi ölçtürmüyorum ama hastane nerde nası gidilir hiç bilmiyorum ee öğrenmek içinde gezmek şart

Yeni yaşın hayırlı olsun 18 mi?Benden bir yaş büyükmüşsün Nice 18 lere

neden yaş konusunda kapris yapıyorsak onuda anlamadım gitti ya neyse.teşekkür ederim canım.

ben biraz peşinciyim sanırım burçincik.girdik işte .yolun yarısı dedikleri yaşa az kaldı.sağlığımız olsunda nice 70li yaşlara olsun :):):

merhaba kızlar
bi bebek muhabbetidir aldı yürüdü :) maşallah, ağzımızın tadı bozulmasın...
göknurcum dün faceden kutladım ama yine de iyi ki doğdun diyorum, iyi ki tanıdım seni :)

ay çok mersi canım.bende iyiki tanıdım sizleri.bugün içinde tekrar teşekkür ederim .

öğrenirsin inşallah canım kolay maraş öğrenemicek gibi değil yani.hele sen istanbuldan geldin yani:)orası sana şeker gibi gelir emin ol.hastaneleri burçine sor ama sanırım vatana yakınsın sen.

ayrıca bayrama geliyoruz biz kısmetse.orda olan arkadaşlar olursa inşallah görüşme imkanımız olur.

günaydınlar......

inşallah görüşürüz dilekcim

göknurcum biz bayramda yokuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…