günaydın canlarım....
3.'yü düşünmen ne güzel,genç yaşta anne olunca böyle oluyor işte.Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim.30'uma kadar doğururdum,30'dan sonra rahatlardım.Afra'nın anlamı ne ilknurcum?
günaydınlar......
inşallah görüşürüz dilekcim
göknurcum biz bayramda yokuz ki
Aşkolsun ne kaprisi.Şuan ki yaşımdan memnunum ama tekrar 18 imi ne çok istiyorum.Duygularıma tercüman oldun.Ocakta 18 olcam..Ah benm deli yaşım
günaydın canlarım....
canım ya,ne gerek vardı yaprağa? Bayramın 1.günü akşam burda olacağız biz,belki bir ara görüşürüz ama bilemiyorum.Ayşegül belki burda olabilir,onlar sık gidemiyor ya.
rüyamda bebeğim olmuş onu emziriyormuşum.Ne anlama gelir ki? Gönlümden geçen belli de....
ayrıca bugün benm doğum günüm taaaam 18 yaşıına girdim:)sanırım bundan sonra hiiiç 19 yaşına girmicem:)hersene 18 yaşım bilin yani.şaka bir tarafa zaman su giibi derlerdi de inanmazdım.cidden su gibi.ne zaman 32 olduk bilmiyorum
Çocuk büyüdükçe insan rahata alışıyor rahatım bozulmasın aman bu yılda geçsin diye diye erteliyor.Ben rahata ermeden ikinciyi yapıverdimİkiside sezeryan (bence çok güzel) normal doğuramıyormuşum.İlkim Azra iki numaram Rana üçüncü de olursa Afra yada Arda koymayı düşünüyorum.Benim içimden yine kız geçiyor Komşumun 5 kızı vardı sürekli kavga ederlerdi lojmanda da herkese duyulurdu kavgaları sanırım onları kınadım
günaydın canlarım....
ilahi,yıllar sonra pandaya gittin yani,ufaklık durdu mu ki,benimki durmaz diye cesaret edemiyorum henüz.
evet cnm yıllar sonra ilk defa pandaya gitiim ama çok güzeldi sevdim ben oğlumda zaten panad hastasıydı kungfu panda 1 i defalarca seyretti o yüzden ona gittik son 10 dakikaya kadar çok iyiydi ama sonra sıkıldı ve bütün sinemayı bize güldürcek kadar yüksek sesle babaaaaaaaaaaa gidelim eve diye bağırdı durdu
şekerim bayrama az kaldı gelirsin belki kimbilir gelirsen görüşürüz inş.
cnm gelicem inşallah ama çok kısa kalcamız için ve kayınvalidemler merkezde oturmadıkları için pek merkeze gelemiyoruz ama çok istiyorum sizlerde bigün tanışmayı inşallah bakalım bigün olur...
rüyamda bebeğim olmuş onu emziriyormuşum.Ne anlama gelir ki? Gönlümden geçen belli de....
göknurcum yakaladın beni yine nasılsın görüşmeyeli
walla uzun bir aradan sonra seni yakaladım ancak.iyiyim ben canım sen nasılsın.oğluşun napıyor.
len merem ne işin var kız.burası maraş topiği sen izmir topiğine bakacaksın :)
walla uzun bir aradan sonra seni yakaladım ancak.iyiyim ben canım sen nasılsın.oğluşun napıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?