Kahramanmaras///46

Afra nın anlamını biliyorum desem yalan olur.Amaaaaaaaa google diyor ki ayın 13.gecesi-beyaz toprak-Sahabe hanımlardan birinin adı

günaydınlar......

inşallah görüşürüz dilekcim

göknurcum biz bayramda yokuz ki

:)biliyordum olmayacağınızı zatende.gönül işte:)olsanız ne iyi olurdu hem ben sizin yapraklarınızı nasıl verecem okadar hazırladım çıtıra ve sana.

Aşkolsun ne kaprisi.Şuan ki yaşımdan memnunum ama tekrar 18 imi ne çok istiyorum.Duygularıma tercüman oldun.Ocakta 18 olcam..Ah benm deli yaşım

ya biz yaşlandıkça genelde geriye gitmeyi severiz.yanii hep özleriz.yada ben kendi adıma diyim ozaman.tabiki her yaşın ayrı bir güzelliği var en güzel çağındayız :):):)

günaydın canlarım....

canım ya,ne gerek vardı yaprağa? Bayramın 1.günü akşam burda olacağız biz,belki bir ara görüşürüz ama bilemiyorum.Ayşegül belki burda olabilir,onlar sık gidemiyor ya.

rüyamda bebeğim olmuş onu emziriyormuşum.Ne anlama gelir ki? Gönlümden geçen belli de....

kısmet görüşme işimiz artık burçin hayırlısı artık.sen bebek işin baya takmışssın :)rüyana bile girdiğine göre.acaba yakınmı bebek haberi senden .Hiçte anlamam rüyadan ama hayırlara gelsin diyelim inşl.

çok yorgunum öldüm bittim bu nedir yahuu

işe git eve gel yemek yap ye sonra yemeğin rehaveti çöküyor zorla masayı topla yarının yemeğini ayarla biraz evi topla yat sahura kalk sabah işe kalk işe git gel yine aynı teşal ne zormuş hergün çalışmak üstüne ek görevlere gitmek yarın sabahın köründe yine işe gidicem sahurdandüşerim yollara....ben eski vardiyalı sistemime dönmek istiyoommmm
geleli nerdeyse 1 ay oldu sadece 1 kerecik eşimle maraşı gezebildik... 6 sene nası geçcek garii

Herkese merhaba,
Hayırlı sahurlar, nasılsınız arkadaşlar?
Ben cumartesinden beri kötüydüm,dişimi çektirdim çoook fenaydım çok.
Ancak bugün gözümü açabildim... O yüzden hiç uğrayamadım,
Neler yapıyorsunuz?
Ayyyy kemana ben de bayılırım Ayşegül ama bu yaştan sonra zor.
Ancak kızım öğrensin istiyorum bende ondan dinlerim İnşaallah...
Göknur biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yıllara.
Burçin görüşmeyi çok isterdim, ama kayserideydim, malum dişimi çektirmek için.
Kısmet başka zaman inşallah.
Ay gece gece çenem düştü, yatıp uyusamya ne iyi olurdu.
Şimdi yatarsam da sahura kalkamam, neyse biraz daha dayanıp sahuru yapıp yatayım.
Hayırlı geceler

geçmiş olsun ayşegülcüm,diş ağrısı zordur,bilirim.Gerçi hangi ağrı kolay ki....

geçmiş olsun ayşegül .bende senin gibiyim sahur yapmadan atmıyorum artık birkere denedşm ve sahura kalkamadım .oyüzden ben yatmıyorum.

bizim çıtır nerde kızlar.girmiyor artık gittimi acaba sivasa.

ayrıca maliha sobeeeee.

cnm çok geç oldu ama yinede kutlamadan geçmek istemedim nice nice yıllara...

cnm Allah bağışlasın evlatlarını senin kadar cesur olmak isterdim ama keşke hemen cesaret edebilsem ama benim oğlanla biraz zor ne güzel isimleri varmış kızlarının inşallah rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla...
herkezden aynı şeyi duyuyorum çocuk büyüdükçe zorlaşıyomuş bakmak istemiyomuşun zamanla o yüzden geciktirme diyolar bakalım kısmet artık...

burçincim rabbim inşallah en kısa zamanda ve hayırlı sağlıklı kucağına verir inşallah onun habercisidir bu rüya..

walla uzun bir aradan sonra seni yakaladım ancak.iyiyim ben canım sen nasılsın.oğluşun napıyor.

iyiyim cnm oğlumda iyi babasını çıldırtıyor şu anda uyumamakta ısrarlı

maraşa gidiyomusun cnm bayramda biz inşallah cumartesi yolcuyuz bayramın 2.günü dönmeyi düşünüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…