merhaba kızlar... haber veremeden gittim kusura bakmayın, hastanedeydim ben, bi kaç saat önce çıktım, pazartesi öğleyin gittim yatışım yapıldı hemen...akşama yazarım. öpüyorum...
merhaba kızlar... haber veremeden gittim kusura bakmayın, hastanedeydim ben, bi kaç saat önce çıktım, pazartesi öğleyin gittim yatışım yapıldı hemen...akşama yazarım. öpüyorum...
iyiyim cnm oğlumda iyi babasını çıldırtıyor şu anda uyumamakta ısrarlı
maraşa gidiyomusun cnm bayramda biz inşallah cumartesi yolcuyuz bayramın 2.günü dönmeyi düşünüyoruz...
teşekkür ederim meliha ve dilek... diyabet nedeniyle yattım, pompa denilen cihaz monte edildi vücuduma artık onunla yaşıycam sürekli, iğneyle vücuduma bağlı, minik hortumu da var, ordan cihaza bağlı, cihaz cep telefonu büyüklüğünde kalın birazcık ama. sütyenimin içine koymaya çalışıyoum rahatsız edior ama alışırım herhalde, cebime koyunca hem ağırlık yapıyor hem de hortumu görünüyor, hoş olmuyor idrar torbası bağlıymış gibi görünüyorçok zor olacak gerçektn böyle yaşamak, hastanede kaldığm 5 gün boyunca o kadar ağladım ki yalnızlığıma mı ağlayayım, hastalığıma mı, böyle yaşayacak olmama mı. hepsine toptan ağladım valla :) sadece eşim geldi gitti öğleyin ve akşamları, bazı gece yanımda kaldı, küçücük yatakta sıkış tepiş yattık :) yatalak değildim şükür ama gene de insan ailesinden ayrı, soğuk bi hastane odasında... gerçekten çok zordu. karbonhidrat sayımı eğitimi alıcam bayramdan sonra, yedikelrimi tartarak, karbonhidratını hesaplayarak iğnemi kullanıcam.o yüzden hassas terazi alıcaz, elmayı bile tartarak yiycem çok kötü değil mi :)
allahım herkese sağlık versin, şifa isteyenlere şifa versin, herşey sağlık, gerisi boş... kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. herkes iyi sanırım. öpüyorum hepinizi
teşekkür ederim meliha ve dilek... diyabet nedeniyle yattım, pompa denilen cihaz monte edildi vücuduma artık onunla yaşıycam sürekli, iğneyle vücuduma bağlı, minik hortumu da var, ordan cihaza bağlı, cihaz cep telefonu büyüklüğünde kalın birazcık ama. sütyenimin içine koymaya çalışıyoum rahatsız edior ama alışırım herhalde, cebime koyunca hem ağırlık yapıyor hem de hortumu görünüyor, hoş olmuyor idrar torbası bağlıymış gibi görünüyorçok zor olacak gerçektn böyle yaşamak, hastanede kaldığm 5 gün boyunca o kadar ağladım ki yalnızlığıma mı ağlayayım, hastalığıma mı, böyle yaşayacak olmama mı. hepsine toptan ağladım valla :) sadece eşim geldi gitti öğleyin ve akşamları, bazı gece yanımda kaldı, küçücük yatakta sıkış tepiş yattık :) yatalak değildim şükür ama gene de insan ailesinden ayrı, soğuk bi hastane odasında... gerçekten çok zordu. karbonhidrat sayımı eğitimi alıcam bayramdan sonra, yedikelrimi tartarak, karbonhidratını hesaplayarak iğnemi kullanıcam.o yüzden hassas terazi alıcaz, elmayı bile tartarak yiycem çok kötü değil mi :)
allahım herkese sağlık versin, şifa isteyenlere şifa versin, herşey sağlık, gerisi boş... kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. herkes iyi sanırım. öpüyorum hepinizi
merhba kızlar.
dilekcim gerçekten sağol cnm, böyle düşünmen yeterli, inş tanışınca söylenenler havada kalmaz :) tanışmış olunca daha güzel olucak.
burçincim,aradığın için sağol canım. iyiye gidiyorum işte. sana da iyi bayramlar... gelince görüşmek farz oldu artık hadi bakalım :)
hmm ben o ihtimali hiç düşünmemiştim ya tanışınca birbirimize gıcık olursak hıı yoksa tanışmasak mı büyü bozulmasın
Ayşegülcüğüm çok geçmiş olsun,
rabbim bu mübarek günlerin hatırına,
sana şifalar versin.
hmm ben o ihtimali hiç düşünmemiştim ya tanışınca birbirimize gıcık olursak hıı yoksa tanışmasak mı büyü bozulmasın
valla huyunu tam olarak bilmiyorum ama.çıtırcığın ve burçin bambaşka insanlar cidden.tanımanı şiddetle tavsiye ediyorum.en gıcıkları bile gıcıksız kalabilirler yanında.ay aklıma ilk buluştuğumuz geldi somuncuda herkes binbir panikle gelmişti.burçin hariç tabi :)dilekcim senide burdan yazdıklarından tanıdğım kadarıyla inşl buluşursunuz diyecem.
valla huyunu tam olarak bilmiyorum ama.çıtırcığın ve burçin bambaşka insanlar cidden.tanımanı şiddetle tavsiye ediyorum.en gıcıkları bile gıcıksız kalabilirler yanında.ay aklıma ilk buluştuğumuz geldi somuncuda herkes binbir panikle gelmişti.burçin hariç tabi :)dilekcim senide burdan yazdıklarından tanıdğım kadarıyla inşl buluşursunuz diyecem.
burçincik sen gitmişssindir ama hayırlı yolculuklar diliyim sana.sağ salim dönersin inşl.
çıtırcıkıııııım sen dikkatli insansın umarın en kısa sürede bunu da atlatırsın.sivastan sonra konya yakın çık gel yanıma diyecem yine gelemicen :):):)
dilekcim sen maraştasın ailenin yanına gidemiyeceksin sanırım.
Ayşegülcüğüm çok geçmiş olsun,
rabbim bu mübarek günlerin hatırına,
sana şifalar versin.
ay Allahım oruç başıma vurdu alıntı yaptığını farketmesim bi an okuyunca eyvah dedim bizim kızlara noluyo teker teker hastamı oluyolar... Ay aman 3 gündür iyce pilim bitti rabbim günah yazmasında elimi kolumu kaldırıcak halim kalmadı ayağa kalktıkça gözlerim kararıyor... Tiroid kansızlık vitamin eksikliği tavan yaptı sanırım...
günaydın canlarım...
biz bugün göksun yolcusuyuz bakalım,uzun zaman olmuştu gitmeyeli.Sonra memleketlere geçeceğiz inş.
anlaşacağımıza eminim dilekcim,tanışalım mutlak....
:90: :78: canım,sen de öylesin,inan içten yazıyorum.İnşallah dostluğumuz daim olur.
perşembenin geleceği çarşambadan bellidir derler katılıyorum burda güzel bir arkadaşlığımız oldu inş. müsait olduğumuzda buluşuruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?