teşekkür ederim meliha ve dilek... diyabet nedeniyle yattım, pompa denilen cihaz monte edildi vücuduma artık onunla yaşıycam sürekli, iğneyle vücuduma bağlı, minik hortumu da var, ordan cihaza bağlı, cihaz cep telefonu büyüklüğünde kalın birazcık ama. sütyenimin içine koymaya çalışıyoum rahatsız edior ama alışırım herhalde, cebime koyunca hem ağırlık yapıyor hem de hortumu görünüyor, hoş olmuyor idrar torbası bağlıymış gibi görünüyorçok zor olacak gerçektn böyle yaşamak, hastanede kaldığm 5 gün boyunca o kadar ağladım ki yalnızlığıma mı ağlayayım, hastalığıma mı, böyle yaşayacak olmama mı. hepsine toptan ağladım valla :) sadece eşim geldi gitti öğleyin ve akşamları, bazı gece yanımda kaldı, küçücük yatakta sıkış tepiş yattık :) yatalak değildim şükür ama gene de insan ailesinden ayrı, soğuk bi hastane odasında... gerçekten çok zordu. karbonhidrat sayımı eğitimi alıcam bayramdan sonra, yedikelrimi tartarak, karbonhidratını hesaplayarak iğnemi kullanıcam.o yüzden hassas terazi alıcaz, elmayı bile tartarak yiycem çok kötü değil mi :)
allahım herkese sağlık versin, şifa isteyenlere şifa versin, herşey sağlık, gerisi boş... kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. herkes iyi sanırım. öpüyorum hepinizi
kimi unuttum diyordum :) dilekcim, sen de iyisindir inşallah canım... bir an önce tanışırız umarım :)))
saol canım çok iyiyim annemler geldiler kaldılar iki gün Alahtan bende evdeydim onlarla ilgilenebildim. Yarın başlıyor yine tempo hayırlısı bakalım...Ben hafta sonları izinli oluyorum ( ek görev yazmazlarsa ) inş. görüşelim ...
bende geldim .herkese iyi bir gün diliyim önce.çıtırım nasılsın bakalım.biz antalya alanya yaptık geldik 3günlük bir tatildi.güzel geçti.en azından değişiklik yaptık.ev stresi bizi germişti.
burçincikim sen nasılsın.sende yoğun bir tail geçidin sanırdım .
saol canım çok iyiyim annemler geldiler kaldılar iki gün Alahtan bende evdeydim onlarla ilgilenebildim. Yarın başlıyor yine tempo hayırlısı bakalım...Ben hafta sonları izinli oluyorum ( ek görev yazmazlarsa ) inş. görüşelim ...
herkese selam kızlar.nasılsınız bakalım.kimse uğramamış.bende birilerini sobelerim demiştim.okul başladı hanımlar okuldan gelmiştir sanırım.dilekde görevde.
merhaba canım,ben de stresliydim bugün.Kağan yeni bakıcısıyla kaldı tüm gün,neyse ki sorun olmamış ama yemek de yememiş
cnm benim ya küçücük kağancık alışması kolay diil tabi inşallah çabuk alışır..
Herkese hayırlı geceler kızlar.
Bayram yoğunluğundan hiç uğrayamadım
ama herkes yoğun geçirmiş bayramı sanırım. Umarım herkes iyidir.
Ayşegül hanım sen nasılsın?
Nasıl oldun, o cihazla yaşamaya alışabildin mi? biraz...
Burçin arkadaşım 2 yıl önceki hallerim geldi aklıma,
yani kuzucuğumu bakıcıya bıraktığım günler...
Biz anaokuluna başlayınca rahatladık çok şükür,
darısı başınıza.
Görüşmek üzere...
merhaba canım,ben de stresliydim bugün.Kağan yeni bakıcısıyla kaldı tüm gün,neyse ki sorun olmamış ama yemek de yememiş
Herkese hayırlı geceler kızlar.
Bayram yoğunluğundan hiç uğrayamadım
ama herkes yoğun geçirmiş bayramı sanırım. Umarım herkes iyidir.
Ayşegül hanım sen nasılsın?
Nasıl oldun, o cihazla yaşamaya alışabildin mi? biraz...
Burçin arkadaşım 2 yıl önceki hallerim geldi aklıma,
yani kuzucuğumu bakıcıya bıraktığım günler...
Biz anaokuluna başlayınca rahatladık çok şükür,
darısı başınıza.
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?