Kahramanmaras///46

günaydın canlarım....

bayram nasıl geçiyor?

göknurcum iyi tatiller,iyi eğlenceler....

cnm benim çok geçmiş olsun kusura bakma nolur ben epeydir giremedim maraşa gittik bayram tatiline ordada nete giremedim dün gece döndük eve şimdi okuyabildim rabbim yar ve yardımcın olsun ayşegülcüm Allah dermansız dert vermesin zordur eminim ama üstesinden geleceğinden eminim seni sadece burda tanıdım yazılarından öğrendim herşeyi ama senin azimli hayat dolu dertleri tasaları elinin tersiyle itecek kadar güçlü olduğunu düşünüyorum bu yüzdende bunuda atlatacağına inanıyorum mevlam kuluna kaldıramayacı yükü vermezmiş inşallah sen bunu kaldıracak kızsın :82::82: cnm keşke orda olsaydımda yanında olabilseydim çok üzüldüm senin yanlız olduğunu öğrenince neyseki eşin var hep yanında ALLAH onu eksik etmesin...
cnm tekrar tekar geçmiş olsun çok öpüyorum..

kızlar herkeze hayırlı bayramlar... bayram geçti ben daha yeni girebildiğim için şimdi kutluyorum hepiniz iyisinizdir inşallah...

Ayşegül canım öncelikle çoook geçmiş olsun inan maraşta olup haberim olsaydı hastaneye gelirdim ziyarete böylelikle tanışırdıkta.Allahım acil şifalar versin.Ben hala annemlerdeyim(osmaniye)o nedenle takılamadım herkesin bayramı iyi geçmiştir inş.En kısa zamanda görüşürüz umarım öpt. hepinizi

merhaba kızlar....
melihacım, çook teşekkür ederim gerçekten, içtenlikle yazdığından eminim... böyle düşünmen yeterli, dediğin gibi burdan tanıdığımız kadar biliyoruz birbirimizi ama ben de senni ne kadar iyi niyetli biri olduğunu anlayabiliyorum, burda tanıştığım diğer arkadaşalrım gibi... çok sağol cnm tekrar, senin de geçmiş bayramın mübarek olsun...

ilknurcum, teşekkürler, evet keşke tanışsaydık uğrardınız yanıma, ama ben de haber vermedim kimseye açıkçası, oruç zamanı olunca... sıcaktı da havalar, susuzluktan kırılıyor mille benle mi uğraşsınlar dedim :) düşünmen yeterli cnm...

göknurcum utandım şimdi, sen de çok tatlı, çok içten, çok iyisin... somuncuyu ben de hatırladım şimdi söyleyince :) güzel oldu ama iyi ki cesaret edip tanışmışız :) ikimiz adına diyim :) kocan seni nereye tatile götürüyor bakalım, gerçekten sürpriz olmuş, iyi tatiller iyi eğlenceler :)

burçincim sana da iyi eğlenceler, dönersin bugün yarın herhalde... inş byramınız iyi geçmiştir... nice bayramlara inşallah....

ayşegül hanım, size d eteşekkürlerimi ileteyim, çok sağolun geçmiş olsun dilekleri için... :)

kimi unuttum diyordum :) dilekcim, sen de iyisindir inşallah canım... bir an önce tanışırız umarım :)))

bende geldim .herkese iyi bir gün diliyim önce.çıtırım nasılsın bakalım.biz antalya alanya yaptık geldik 3günlük bir tatildi.güzel geçti.en azından değişiklik yaptık.ev stresi bizi germişti.
burçincikim sen nasılsın.sende yoğun bir tail geçidin sanırdım .

ohh ne güzel oldu 3 günlük tatil :) 3 gün bile olsa yetiyor insana. değişiklik oldu dediğin gibi, güzel geçmesine de sevindim canım

kimi unuttum diyordum :) dilekcim, sen de iyisindir inşallah canım... bir an önce tanışırız umarım :)))

saol canım çok iyiyim annemler geldiler kaldılar iki gün Alahtan bende evdeydim onlarla ilgilenebildim. Yarın başlıyor yine tempo hayırlısı bakalım...Ben hafta sonları izinli oluyorum ( ek görev yazmazlarsa ) inş. görüşelim ...

aman ne güzel olmuş.bu tatil herkes için güzel geçti nerdeyse.Şimdiden Allah kavuştursun diyim canım.İş olmayınca da sıkılıyor insan ya.evde durmak çok daha sıkıcı.

herkese selam kızlar.nasılsınız bakalım.kimse uğramamış.bende birilerini sobelerim demiştim.okul başladı hanımlar okuldan gelmiştir sanırım.dilekde görevde.

iyiyim canım sağol,epey yoğundu.Sen de ne güzel gezmişsin,ohh

görüşelim tabii,hatta bu hafta sonu bile olabilir.Bana hepsi uyar,siz ayarlayın.

herkese selam kızlar.nasılsınız bakalım.kimse uğramamış.bende birilerini sobelerim demiştim.okul başladı hanımlar okuldan gelmiştir sanırım.dilekde görevde.

2 toplantım ve 2 sınav görevim vardı bugün,gece de uyuyamadım zaten.Acaip uykum var

ne güzel olmuş dilek, annenlerin gelmesi. haftasonu tatil demek senin,iyi o zaman. görev olmazsa görüşebiliriz o zaman. bizim de okul başladı artık bugün. uzun tatilden sonra hiç çekilmiyor öff,sadece arkadaşlarımı gördüm diye sevinçliyim, sabah heyecandan erkenden uyandım hatta :)))

göknur ve burçin merhabalar size de

merhaba canım,ben de stresliydim bugün.Kağan yeni bakıcısıyla kaldı tüm gün,neyse ki sorun olmamış ama yemek de yememiş

slm herkeze kızlar nasılsınız görüşmeyeli
göknurcum ne güzel oh oh gezmiş gelmişsin
dilekcim annenler gelmiş gitmiş Allah kavuştursun tekrar cnm

Herkese hayırlı geceler kızlar.
Bayram yoğunluğundan hiç uğrayamadım
ama herkes yoğun geçirmiş bayramı sanırım. Umarım herkes iyidir.
Ayşegül hanım sen nasılsın?
Nasıl oldun, o cihazla yaşamaya alışabildin mi? biraz...
Burçin arkadaşım 2 yıl önceki hallerim geldi aklıma,
yani kuzucuğumu bakıcıya bıraktığım günler...
Biz anaokuluna başlayınca rahatladık çok şükür,
darısı başınıza.
Görüşmek üzere...

günaydın canlarım...

cnm benim ya küçücük kağancık alışması kolay diil tabi inşallah çabuk alışır..

inşallah canım,sağol.Sen nasılsın?

amin ayşegülcüm,seneye kreşe de verebilirim belki,bakalım artık.Bizimki de okula başlasaydı....

merhaba canım,ben de stresliydim bugün.Kağan yeni bakıcısıyla kaldı tüm gün,neyse ki sorun olmamış ama yemek de yememiş

oo yazık kağana :) alışır annesi,alışır ama işte farklı bi ortam, farklı ev farklı insan, ondan zorlanması doğal,hamgimiz yeni ortama girince biraz afallamıyoruz ki :) kısa zamanda alışır umarım...

ayşegül hanımcığım, iyiyim şimdilik, uyum sağladım evet alıştımda bayağı, tek sorun işte vücuda giriş yerindeki yapışkan kısım çıkıyor, iğne de çıkıyor o zaman, tam pantolon kemeri kısmına denk geliyor, o yüzden ne düzgün oturabliyorum, ne yatabiliyorum, ne çömelebiliyorum... sağlığım yerinde olsun da dikkat ederim artık napiyim... siz de iyisiniz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…