- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
günaydın canlarım...
inşallah canım,sağol.Sen nasılsın?
cnm iyiyim saol bugün bütün gün temizlik yaptım belim çok ağrıyo şuanda artık dinlenme zamanı geldi sanırım sen nasılsın kağan nasıl alıştımı biraz daha ikinci bebişten ne haber cnm eylülde doktora gidicem diyodun
Allahım herşeyden önce sağlık versin ,ne zor hastalıklarla uğraşmak .Başka yere yapıştırma olmuyor muydu canım,hiç olmazsa hareketini kısıtlamasaydı.
ben demiştim ayşegülcük yapar dikkatli insan die.çok sevindim canım valla.inşl diğer sorunuda atlatırsın.Allah acil şifa versin .
günaydın canlarım...
inşallah canım,sağol.Sen nasılsın?
cnm iyiyim saol bugün bütün gün temizlik yaptım belim çok ağrıyo şuanda artık dinlenme zamanı geldi sanırım sen nasılsın kağan nasıl alıştımı biraz daha ikinci bebişten ne haber cnm eylülde doktora gidicem diyodun
sağol canım,iyiyiz.Alıştı,sevdim diyor,bakalım nasıl devam edecek.Bu ay da hasta olursam adetliyken gideceğim canım.Adetim tam bayramda oldu,burda olmayınca gidemedim.Bu bebek işi ne zormuş ya,beceremedik bir türlü :))
teşekkürler kızlar. göknurcum sağol canım, sanırım zaman herşeyin ilacı dedikelri bu...hem alışmayıp da napıcaz, insanoğlu neler neler öğreniyor şu ömründe, alışmak gerekiyorsa alışılıyor, allah beterlerinden korusun hepimizi.
burçincim, başka yere yapıştırma konusu var da ben en çok karnıma takarken rahat oluyorum, iğnesi çok büyük ve acı yapıyor, en iyi karın bölgesi oluyor benim için. diğer yerler de zaten pek farklı değil, bacağa, karnın tam arka taraftaki bel kısmına veya kola takılıyor. yani şöyle düşününce en iyi yine bu...görünsün istemem zaten.
Nasıl rahatsan orası olsun tabi canım,Allah kolaylık versin
teşekkürler kızlar. göknurcum sağol canım, sanırım zaman herşeyin ilacı dedikelri bu...hem alışmayıp da napıcaz, insanoğlu neler neler öğreniyor şu ömründe, alışmak gerekiyorsa alışılıyor, allah beterlerinden korusun hepimizi.
burçincim, başka yere yapıştırma konusu var da ben en çok karnıma takarken rahat oluyorum, iğnesi çok büyük ve acı yapıyor, en iyi karın bölgesi oluyor benim için. diğer yerler de zaten pek farklı değil, bacağa, karnın tam arka taraftaki bel kısmına veya kola takılıyor. yani şöyle düşününce en iyi yine bu...görünsün istemem zaten.
sağol canım,iyiyiz.Alıştı,sevdim diyor,bakalım nasıl devam edecek.Bu ay da hasta olursam adetliyken gideceğim canım.Adetim tam bayramda oldu,burda olmayınca gidemedim.Bu bebek işi ne zormuş ya,beceremedik bir türlü :))
Nasıl rahatsan orası olsun tabi canım,Allah kolaylık versin
alemsin niye beceremicen cnm gereken uygulamayı yaptıktan sonra gerisini hücreler halleder
alemsin niye beceremicen cnm gereken uygulamayı yaptıktan sonra gerisini hücreler halleder
:))))) ozaman hücreler çalışmıyor sanırım melihacık :)walla zor işmiş.burçinde zor dedikten sonra.gerçekten zor demektir :)
cnm Allah kolaylık versin inşallah çabuk alışırsın takılıp çıkan bişimi bu yoksa sürelki orda mı kalıyo bilmiyorum cnm ondan soruyorum kusur bakma
aman ne güzel olmuş.bu tatil herkes için güzel geçti nerdeyse.Şimdiden Allah kavuştursun diyim canım.İş olmayınca da sıkılıyor insan ya.evde durmak çok daha sıkıcı.
herkese selam kızlar.nasılsınız bakalım.kimse uğramamış.bende birilerini sobelerim demiştim.okul başladı hanımlar okuldan gelmiştir sanırım.dilekde görevde.
görüşelim tabii,hatta bu hafta sonu bile olabilir.Bana hepsi uyar,siz ayarlayın.
ne güzel olmuş dilek, annenlerin gelmesi. haftasonu tatil demek senin,iyi o zaman. görev olmazsa görüşebiliriz o zaman. bizim de okul başladı artık bugün. uzun tatilden sonra hiç çekilmiyor öff,sadece arkadaşlarımı gördüm diye sevinçliyim, sabah heyecandan erkenden uyandım hatta :)))
dilekcim annenler gelmiş gitmiş Allah kavuştursun tekrar cnm
ay katılıyorum sana canım valla mucize artık çocuk sahibi olmak biz muayene aşamalarıda dahil 8 ayda anca bulduk ama2 aylıkken kaybettik olunca karında tutmasıda bi dert bunları inş. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verir
mesaj düzenleme sebebimdir: artık akşamları girebiliyorum nete ve kimse akşam burda olmuyor sanırım kimseyi sobeleyemiycemm...
ayy yakalım senii.... hangi topiklerdesin bakiimmm
seninle aynı sulardayız canım :) polis topiğinde yakaladın, yetmedi bi de burayı bastın
sen de ordaydın ki gördüm seniiiii
ben çıkıyorum canım görüşrüz kendine iyi bak kocişim geliyormuş şimdi ilgi bekler ..gıcık oluyo ben pc başında oturunca
kiş kiş kiş :)):) ben kaçırdım demek sizi .demekki o saatlerde topikte olmam lazım.ayşegül ve dilekle buluşmak için.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?