Kahramanmaras///46

Allahım herşeyden önce sağlık versin ,ne zor hastalıklarla uğraşmak .Başka yere yapıştırma olmuyor muydu canım,hiç olmazsa hareketini kısıtlamasaydı.

Allahım herşeyden önce sağlık versin ,ne zor hastalıklarla uğraşmak .Başka yere yapıştırma olmuyor muydu canım,hiç olmazsa hareketini kısıtlamasaydı.

ben demiştim ayşegülcük yapar dikkatli insan die.çok sevindim canım valla.inşl diğer sorunuda atlatırsın.Allah acil şifa versin .

teşekkürler kızlar. göknurcum sağol canım, sanırım zaman herşeyin ilacı dedikelri bu... hem alışmayıp da napıcaz, insanoğlu neler neler öğreniyor şu ömründe, alışmak gerekiyorsa alışılıyor, allah beterlerinden korusun hepimizi.
burçincim, başka yere yapıştırma konusu var da ben en çok karnıma takarken rahat oluyorum, iğnesi çok büyük ve acı yapıyor, en iyi karın bölgesi oluyor benim için. diğer yerler de zaten pek farklı değil, bacağa, karnın tam arka taraftaki bel kısmına veya kola takılıyor. yani şöyle düşününce en iyi yine bu...görünsün istemem zaten.

cnm Allah kolaylık versin inşallah çabuk alışırsın takılıp çıkan bişimi bu yoksa sürelki orda mı kalıyo bilmiyorum cnm ondan soruyorum kusur bakma

cnm Allah kolaylık versin inşallah çabuk alışırsın takılıp çıkan bişimi bu yoksa sürelki orda mı kalıyo bilmiyorum cnm ondan soruyorum kusur bakma

amin melihacım, sorun alışmak değil aslında, alışırım nolcak da bunu kullandığım halde düzenli olmaması hiç bişeyin, o koyuyor valla... arada gene dalgalanma oluyor, cihazda hortumda falan tıkanıklık olabiliyormuş bazen, mucize değil sonuçta :) takıyorum çıkarıyorum kendim cnm, duştayken ya da denize gidince en fazla 1 saat ayrı kalabiliyorum cihazdan, onun dışında hep üzerimde olucak. 3 günde 1 de iğneyi değiştiriyorum, iğne yerini değiştiriyorum. öyle bişey. duş için falansa hortum ve cihazı çıkartıyorum sadece, deliğin ağzını kapatıyorum vücuduma su girmesin diye :) iğne kalıyor vücutta

aman ne güzel olmuş.bu tatil herkes için güzel geçti nerdeyse.Şimdiden Allah kavuştursun diyim canım.İş olmayınca da sıkılıyor insan ya.evde durmak çok daha sıkıcı.

evet canım kesinlikle katılıyorum iyiki çalışıyorum insan yoruluyor ev iş arasında ama bence değer...

herkese selam kızlar.nasılsınız bakalım.kimse uğramamış.bende birilerini sobelerim demiştim.okul başladı hanımlar okuldan gelmiştir sanırım.dilekde görevde.

bu hafta kursum var canım oryantasyon kursundayım ama iş yerinde işler yoğun olduğu için kurstan çıkıp koştura koştura işe gidiyorum çok yoğun geçiyor bu hafta...

görüşelim tabii,hatta bu hafta sonu bile olabilir.Bana hepsi uyar,siz ayarlayın.

şimdilik hafta sonu için herhangi bir ek görev yok sınav var belki görev yazarlar dedim ama idari büronun sesi çıkmıyor inş. görüşürüz...

inş görev yazmazlar da buluşuruz canım şimdilik bir şey görünmüyor size de Allah kolaylık versin okullar sizin için açıldı artık zor iş o bıcır bıcır çocuklarla uğraşmak ve zevklidirde tabiki...

dilekcim annenler gelmiş gitmiş Allah kavuştursun tekrar cnm

saol canım benim ne güzelmiş insanın memleketine yakın yerde olması çıkıp geldiler hemen iyiki gelmişiz maraşa ( Rabbim pişman etmez inş.)...

Son düzenleme:
ben çıkıyorum canım görüşrüz kendine iyi bak kocişim geliyormuş şimdi ilgi bekler ..gıcık oluyo ben pc başında oturunca

ben çıkıyorum canım görüşrüz kendine iyi bak kocişim geliyormuş şimdi ilgi bekler ..gıcık oluyo ben pc başında oturunca

kiş kiş kiş :)):) ben kaçırdım demek sizi .demekki o saatlerde topikte olmam lazım.ayşegül ve dilekle buluşmak için.:)

ben habersiz çıkmıştım canım,aynen kocişim gelicekti, pc başında olmak istemedim :) ek görevi vardı ,geceye kadar kaldı iş yerinde dün, bugün izinli ama :)

göknurcum bizi sobeleyemediiiiin :) akşamları o saatlerde yokla bakalım ortamı, belli mi olur basarsın herkesi ya bu arada ben smileyleri hala tıklayarak kullanamıyorum sizde yok mu o sorun ya? herkes kullanıyor mu? site yönetim kısmındaki forumlara baktım, orda da bu sorunu olan yok pek herhalde ki uğrayan olmamış. numarasını yazarak kullanıyorum ben de napiyim

merhaba kızlar,herkes iyidir inşallah.

Malasef ben de kullanamıyorum gülümsemeleri ayşegülcüm,numarasını yazınca çıkıyor mu demek,dur deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…