kiş kiş kiş :)):) ben kaçırdım demek sizi .demekki o saatlerde topikte olmam lazım.ayşegül ve dilekle buluşmak için.:)
ben habersiz çıkmıştım canım,aynen kocişim gelicekti, pc başında olmak istemedim :) ek görevi vardı ,geceye kadar kaldı iş yerinde dün, bugün izinli ama :)
göknurcum bizi sobeleyemediiiiin :) akşamları o saatlerde yokla bakalım ortamı, belli mi olur basarsın herkesiya bu arada ben smileyleri hala tıklayarak kullanamıyorum sizde yok mu o sorun ya? herkes kullanıyor mu? site yönetim kısmındaki forumlara baktım, orda da bu sorunu olan yok pek herhalde ki uğrayan olmamış. numarasını yazarak kullanıyorum ben de napiyim
herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?
herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?
selam canım.ben iyiym.sen nasılsın burda da bir gün buldum yaşasıııın :)ama burda terlik falan yok öle çok çeşitte yok.fakir gün burda olanlar :)
merhaba ayşegüliyiyim ben, sen de iyisindir inşallah.
inanmıyoruuuumgünsüz yapamıyor bu kız hayırlı olsun şimdiden, e maraştaki gibi şıkır şıkır terlikler, çeşit çeşit yiyecekler başka yerde bulunmaz bence.herkes yarışıyor birbiriyle para da döndürün günde artık, ye-iç-kalk olmaz
herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?
selam canım.ben iyiym.sen nasılsın burda da bir gün buldum yaşasıııın :)ama burda terlik falan yok öle çok çeşitte yok.fakir gün burda olanlar :)
:))))) ozaman hücreler çalışmıyor sanırım melihacık :)walla zor işmiş.burçinde zor dedikten sonra.gerçekten zor demektir :)
rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah tabi her işte olduğu gibi bundada bazı zorluklar var inşallah en kısa zamanda arka arkaya gebelik haberlerini duyarız
amin melihacım, sorun alışmak değil aslında, alışırım nolcak da bunu kullandığım halde düzenli olmaması hiç bişeyin, o koyuyor valla... arada gene dalgalanma oluyor, cihazda hortumda falan tıkanıklık olabiliyormuş bazen, mucize değil sonuçta :) takıyorum çıkarıyorum kendim cnm, duştayken ya da denize gidince en fazla 1 saat ayrı kalabiliyorum cihazdan, onun dışında hep üzerimde olucak. 3 günde 1 de iğneyi değiştiriyorum, iğne yerini değiştiriyorum. öyle bişey. duş için falansa hortum ve cihazı çıkartıyorum sadece, deliğin ağzını kapatıyorum vücuduma su girmesin diye :) iğne kalıyor vücutta
Allah yardımcın olsun cnm daha yeni o alet vucudunda belki tam adapte olamamıştır vucut zamanla oturur yerine düzelir inşallah değerler inşallah emeklerinin ve sabrının karşılığını alırsın en yakın zamanda
herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?
malesef şekerim yok öle para falan.teyzeler ve teyze kızları vardı.daha eğlenceli.:)onun için parasız ye iç kalk günü bu :):)
rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah tabi her işte olduğu gibi bundada bazı zorluklar var inşallah en kısa zamanda arka arkaya gebelik haberlerini duyarız
Allah yardımcın olsun cnm daha yeni o alet vucudunda belki tam adapte olamamıştır vucut zamanla oturur yerine düzelir inşallah değerler inşallah emeklerinin ve sabrının karşılığını alırsın en yakın zamanda
slm canım çok şükür ben de iyiyim sen nasılsın napıyosun?
bugün kursumun son günüydü imza attım kaçtım inş. arayıp sormazlargelirken kapalı yüzme salonuna uğradım gereken evrakları sordum hangi tahlilleri istediklerini filan hiç bi şey istemiyolarmış tuhafıma gitti açıkçası istanbulda bir dünya tahlil istemişlerdi iyi de oluyorbir yandan o kadar insan bi havuzda demi ama... hıı yarın buluşuyor muyuz kızlar ?
melihacım teşekkür ederim canım, dediğin gibi adapte olunca inşallah daha az sorun çıkar, sonuçta sorunsuz olacak değil, mucize değil alet
göknurum pıtırcığımsizinki akraba toplanma eğlenme günü, ayy ne güzel hadi bakalım tadını çıkarın o zaman
dilekcim, sormazlar boşver, sorarlarsa da gidersin bi koşuevet burdaki yüzme havuzunda tahlil istenmiyor, ama görmelisin açık olduğunda, en son gittiğimde 60 kişi saydım, feci dolu oluyor, ayağın kolun falan birilerine çarpıp duruyor, ben sevmedim açıkçası çok, basık da bi durumu var havuzun. sarmadı beni, ama belki beraber gideriz
burçincim, buluşma durumu haftaya nolur ben de bilemiyorum şimdi, o zaman gelsin haberleşiriz yinegeç olsun güç olmasın.
dilekcim, sormazlar boşver, sorarlarsa da gidersin bi koşuevet burdaki yüzme havuzunda tahlil istenmiyor, ama görmelisin açık olduğunda, en son gittiğimde 60 kişi saydım, feci dolu oluyor, ayağın kolun falan birilerine çarpıp duruyor, ben sevmedim açıkçası çok, basık da bi durumu var havuzun. sarmadı beni, ama belki beraber gideriz
içime sinmedi yinede şimdi kalkayımda gideyim kursa zaten son gün aslında yarın buluşmazsak gitmeyi düşünüyorum istersen gel gidip bakalım yada daha güzel bir yer varsa orayada gidebiliriz...
slm canım çok şükür ben de iyiyim sen nasılsın napıyosun?
bugün kursumun son günüydü imza attım kaçtım inş. arayıp sormazlargelirken kapalı yüzme salonuna uğradım gereken evrakları sordum hangi tahlilleri istediklerini filan hiç bi şey istemiyolarmış tuhafıma gitti açıkçası istanbulda bir dünya tahlil istemişlerdi iyi de oluyorbir yandan o kadar insan bi havuzda demi ama... hıı yarın buluşuyor muyuz kızlar ?
bi de açık havuz varmış ama gitmedim hiç, tüm gün kalabiliyormuşsun, tabi ona göre de ücreti fazla oluyor. bi tane daha kapalı var diye duydum, ona da gitmedim, benim gittiğim 12 şubat parkındaki havuz,sanırım sen de orayı kastediyorsun, size de yakın olan orası.
yarın gelemem canım ya, belki eşimle planımız olur bilemiyorum ama havuz düşünmüyorum bugünlerde, canım istemior, yazın doydum suya:81:
amaaaaan yarın buluşuyormusunuz kızlar.ay walla kalbim küt küt attı .keşke olsaydım yanınızda.resimlerinizi bekliyorum kızlar.yoksa inanmam size :)
tahlil konusuda cidden güzel bir uygulamaymış.Birsürü insan giriyor sanuçta.çeşitli hastalıklara sahip oluyoruz.sende evdesin anlaşılan.maraşı öğrendinmi azcık dilekcik.
12 şubat satadının yanındaki yüzme havuzundan bahsetmiştim ismi ne olarak geçiyor bilmiyorum aklımızda bulunsun gidelim bir ara haberleşiriz yine
malesef canım kaldı bu hafta haftayada ben katılamam eşim evde oluyor. Keşke burdada tahlil isteselerdi ama nerde... gezdikçe alışıyorum etrafa bir de hemen her yeri tanımak istemşyorum 6 sene burdayız sıkılırım sonra
göknurcum bu hafta yok buluşma, heyecanlanma :) senin gelmeni bekliyoruz
dilekcim , yanlışlıkla 12 şubat parkı demişim :) parkı da var onun ama binevler tarafında, stad diyecektim. stadın yan tarafında zaten ,aynı yerden bahsediyoruz. inşallah gideriz canım, haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?