Kahramanmaras///46

kiş kiş kiş :)):) ben kaçırdım demek sizi .demekki o saatlerde topikte olmam lazım.ayşegül ve dilekle buluşmak için.:)

ben akşamcıyım artık şekerim işte giremiyorum ancak evde zamanım olursa bakıyorum... Herkesi bekliyorum akşamları muhabbete ...

ben tıklayarak ekledim oldu sanırım

herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?

selam canım.ben iyiym.sen nasılsın burda da bir gün buldum yaşasıııın :)ama burda terlik falan yok öle çok çeşitte yok.fakir gün burda olanlar :)

merhaba ayşegül iyiyim ben, sen de iyisindir inşallah.

inanmıyoruuuum günsüz yapamıyor bu kız hayırlı olsun şimdiden, e maraştaki gibi şıkır şıkır terlikler, çeşit çeşit yiyecekler başka yerde bulunmaz bence.herkes yarışıyor birbiriyle para da döndürün günde artık, ye-iç-kalk olmaz

malesef şekerim yok öle para falan.teyzeler ve teyze kızları vardı.daha eğlenceli.:)onun için parasız ye iç kalk günü bu :):)

herkese selam,
nasılsınız arkadaşlar?

slm canım çok şükür ben de iyiyim sen nasılsın napıyosun?

bugün kursumun son günüydü imza attım kaçtım inş. arayıp sormazlar gelirken kapalı yüzme salonuna uğradım gereken evrakları sordum hangi tahlilleri istediklerini filan hiç bi şey istemiyolarmış tuhafıma gitti açıkçası istanbulda bir dünya tahlil istemişlerdi iyi de oluyorbir yandan o kadar insan bi havuzda demi ama... hıı yarın buluşuyor muyuz kızlar ?

dilekcim benim yatılı misafirim var bugün,yarına giderler ama yine de riske atmayayım.Haftaya cmtesi uyar mı sizlere? Ayşegül,ilknur...

canım şimdiden bişey söylemem çok erken olur ama eşim gececi olacağı için ctesi evde olur gündüz zaten gündüzleri denk gelemiyoruz onun için o evdeyken çıkamam...

malesef şekerim yok öle para falan.teyzeler ve teyze kızları vardı.daha eğlenceli.:)onun için parasız ye iç kalk günü bu :):)

bi de açık havuz varmış ama gitmedim hiç, tüm gün kalabiliyormuşsun, tabi ona göre de ücreti fazla oluyor. bi tane daha kapalı var diye duydum, ona da gitmedim, benim gittiğim 12 şubat parkındaki havuz,sanırım sen de orayı kastediyorsun, size de yakın olan orası.
yarın gelemem canım ya, belki eşimle planımız olur bilemiyorum ama havuz düşünmüyorum bugünlerde, canım istemior, yazın doydum suya:81:

amaaaaan yarın buluşuyormusunuz kızlar.ay walla kalbim küt küt attı .keşke olsaydım yanınızda.resimlerinizi bekliyorum kızlar.yoksa inanmam size :)

tahlil konusuda cidden güzel bir uygulamaymış.Birsürü insan giriyor sanuçta.çeşitli hastalıklara sahip oluyoruz.sende evdesin anlaşılan.maraşı öğrendinmi azcık dilekcik.

12 şubat satadının yanındaki yüzme havuzundan bahsetmiştim ismi ne olarak geçiyor bilmiyorum aklımızda bulunsun gidelim bir ara haberleşiriz yine

malesef canım kaldı bu hafta haftayada ben katılamam eşim evde oluyor. Keşke burdada tahlil isteselerdi ama nerde... gezdikçe alışıyorum etrafa bir de hemen her yeri tanımak istemşyorum 6 sene burdayız sıkılırım sonra

göknurcum bu hafta yok buluşma, heyecanlanma :) senin gelmeni bekliyoruz
dilekcim , yanlışlıkla 12 şubat parkı demişim :) parkı da var onun ama binevler tarafında, stad diyecektim. stadın yan tarafında zaten ,aynı yerden bahsediyoruz. inşallah gideriz canım, haberleşiriz.

hemen bak canım.yada nekadar baktıysan okadar zaten.istemesende sıkılacaksın.Tek şansın işinin olması.ancak o şekilde vakit geçer.
kızlar luna parkı var ya maraşın.biliyormusun ayşegülcük orayı aquapark var orda.sanki onun havuzu daha büyük gibi.gerçi ben sizin dediğiniz yeri bilmiyorum ama :)marinaya kıyasla söylüyorum :) birde oraya el atın bakalım.

:):) iyi iyi çok üzüldüm buluşamadığınıza.sanırım ben gelene kadar zor iş buluşmanız .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…