rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah tabi her işte olduğu gibi bundada bazı zorluklar var inşallah en kısa zamanda arka arkaya gebelik haberlerini duyarız
Amin diyorum bu güzel temenniye...
İyi hafta sonları kızlar,
oh oh ne güzel demek buluşacaksınız, fotoğrafları bekliyorum sabırsızlıkla.
göknurcum bu hafta yok buluşma, heyecanlanma :) senin gelmeni bekliyoruz
dilekcim , yanlışlıkla 12 şubat parkı demişim :) parkı da var onun ama binevler tarafında, stad diyecektim. stadın yan tarafında zaten ,aynı yerden bahsediyoruz. inşallah gideriz canım, haberleşiriz.
ayrıca 6 sene sıkılırsınız burdagidesiniz gelir bence :44:
hemen bak canım.yada nekadar baktıysan okadar zaten.istemesende sıkılacaksın.Tek şansın işinin olması.ancak o şekilde vakit geçer.
kızlar luna parkı var ya maraşın.biliyormusun ayşegülcük orayı aquapark var orda.sanki onun havuzu daha büyük gibi.gerçi ben sizin dediğiniz yeri bilmiyorum ama :)marinaya kıyasla söylüyorum :) birde oraya el atın bakalım.
rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah tabi her işte olduğu gibi bundada bazı zorluklar var inşallah en kısa zamanda arka arkaya gebelik haberlerini duyarız
Amin diyorum bu güzel temenniye...
İyi hafta sonları kızlar,
oh oh ne güzel demek buluşacaksınız, fotoğrafları bekliyorum sabırsızlıkla.
bu haftasonu kaldı canım aslında bir yana iyide oldu bugün görevim var 12 de kızlarla buluşmaya gidemezdim akşam arayıp haber verdiler görevi... hıı bu arada sobeledim seniii
buluşalım kızlar ya,niye buluşamayacak mışız ki,hem kıskananlar çatlasın (misal göknur ) :90:
selam kızlar
göknurcum herhalde aqua dediğim yer de senin bahsettiğin yer, şu açık olan.günlük alınıyor ücret, sanırım biraz fazladır, sık sık gidilecek bi yer olamaz benim içinama yazları falan gidilebilir böyle arkadaşlarla falan, süper olur ayrıca buluşamıyoruz işte, çok üzüldün demek...hıh...
dilek kalabalıkta biri seni çekmesin suya, düşünülenin tersi olmasın sonrahmm para biriktirelim, sakin bi yerde yaşayalım çocuğumuzu büyütelim diyorsanız tabi burası fena değil... bakarsınız duruma göre artık ben de lunaparka gidemem, gitsem de binemem ama eşim sever çok :)
ayşegül hanımcım, merhabalar, yok yok buluşmuyoruz. ay bi buluşma lafı çıktı buluşamıyoruz dedik ama yanlış anlaşıldı herhalinşallah buluşursak foto ekleriz.
biri gondol mu dedi,ooo tam benlik.Gidecek olursanız haberim olsun kızlar
ilknurcum inşallah herkese uyar bu cmtesi de tanışırız.Bir kaç saat ayırın yaaa
vay vay vay.demek çatlıcam.bak bir dua ederim hiç buluşamassınız:)şaka tabiki inşl buluşursunuz.ben sizlerle tanışmamış olsaydım ne somuncuyu bilirdim nede fıstık gibi fıstıklı dondurmasını :)onun için inşl buluşursunuz.bencede günler çuvala girmedi dimi çıtırım :)daha çoook zaman var.mesela dilek seni tanıyınca artık benm yerime o sobeliyecek seni çarşıda, arabada :)
ama amaben gondola yalnız mı binceemmmm
yüzmeyi uzun vadeli düşünüyorum yani kışında gitmek istiyorum onun için kapalı olsa daha iyi olur ...
doğru diyosun bacım ya beni boğarlarsa amanin vazmı geçsemm
Merhaba kızlar ben geldim.İiyyiki buluşmamışsınız yoksa kaçırırdım yine...Eşimin nöbeti olmazsa haftasonu bana uyar aksi halde benm cadılarla uğraşmak zorunda kalırsınızBen onlarla evden dışarı çıkabilirmiyim sanırım çıkamam
biri gondol mu dedi,ooo tam benlik.Gidecek olursanız haberim olsun kızlar
ilknurcum inşallah herkese uyar bu cmtesi de tanışırız.Bir kaç saat ayırın yaaa
artık buluşma şeklide değişti.gondol,havuz,ooh ne ala.gelecem maraşa tekrar o olacak :)
Gelcem inşallah.Bu defa lunaparka giderizsonra hamama gideriz sonraaaa bowlinge ,sonra boya savaşı yaparız sonra araba yarışına katılırız boya savaşları ile araba yarışı hala varmı bilmiyorum maraşta en son 3 ay önce görmüştüm
bacım sen getir o cadıları ben onlara bi cadılık yaparım melek olur mübarekler
anam gondol seven buldum canım benim bu hafta eşim evde olacak eğer bana görev yazmazlarsa iki haftadır ilk defa eşimle aynı gün izinli olcaz malum kocişimle takılırım artık o günde...
sevdim seni şekerim sen tam benim kafadansın
Bence kocan da gelsin ben getirip kapıda bırakmayı düşünüyorum yoksa kocam beni boşar büyükle baş ediyorda küçüktam bir cadı ben bile zor susturuyorum.Çocuk durmuyor gel dese lunaparktan eve gelmem 1 saat sürer.Lunaparkın kapısında beni beklerler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?