- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
melihacım sen de gelebilsen ne güzel olurdu.Siz de buluşsanıza,göknurla sen.Hem seni de görürüz.
selam herkese arkadaşalr.ev telaşesi yüzünden giremedm azcık bir zaman:)yani hoşgeldiiiin demeye geliyorlar bana :)
ben melihaya teklif etmiştim ama yoğun birisi o yüzden ses çıkmadı :)aslında evlerimizde yakın sanırım.Ben hemen hazırım burçincik biliyorsun buluşma işine.:)
Siz buluşun inşl.somuncuya gidersenizde ayşegülcük fıstıklı dondurma ysin.dondurmanın yarısını benm için yesin :)
daha bitmedi mi bu hoşgeldin telaşıbıktırdılar ayol
ayy fıstıklı dondurmaaaa, evde vardı, yiyesim geldi şimdi:131: göknurcuk için o kadar özdeşleşmişim ki fıstıklı dondurmayla :) ayşegül deyince dondurma geliyor göknurun aklına, ya da dondurma deyince ayşegülşekerim sana da söyleriz bi dondurma, sen varmışsın gibi koyarız masaya, seni hatırlarız
selam herkese arkadaşalr.ev telaşesi yüzünden giremedm azcık bir zaman:)yani hoşgeldiiiin demeye geliyorlar bana :)
ben melihaya teklif etmiştim ama yoğun birisi o yüzden ses çıkmadı :)aslında evlerimizde yakın sanırım.Ben hemen hazırım burçincik biliyorsun buluşma işine.:)
Siz buluşun inşl.somuncuya gidersenizde ayşegülcük fıstıklı dondurma ysin.dondurmanın yarısını benm için yesin :)
melihacım sen de gelebilsen ne güzel olurdu.Siz de buluşsanıza,göknurla sen.Hem seni de görürüz.
:)walla özdeşleştin artık.birde dilime düştün ya tamaaam :)yok sen fazladan alma.sadece bir kaşık sana iki kaşık banaa :) şeklinde yemen yeterli.
günaydın bayanlar....
merak etme göknurcum senin payını yedirtmem ayşegüle
yine bir ateş daha düştü bir aile ocağına Allahım ne zor yaa Rabbim sabır versin...
ee kkkkkkkkkkkkkkkkler dilekcim başka söze ne gerek var .annem çok ağladı valla bugün.Gerçekten Allah sabırlar versin.
merhaba kızlar
dilekcim, gerçekten allah sabırlar versin, yakın yerde olunca, insan daha kötü hissediyor, korkuya kapılıyormesleğiniz ne kadar zor ve tehlikeli, allah korusun hepimizi.eşime diyorum da bazen başka meslek mi bulamadın da bu mesleği seçtin diye o da öğretmen olsaymışım keşke diyor, takılıyoruz
göknurcum burçincim ve melihacım sizler de iyisiniz herhalde. öpüyorum
günaydın güzeller.....
yine bir ateş daha düştü bir aile ocağına Allahım ne zor yaa Rabbim sabır versin...
burçin ne kadar erken günaydın demişssin :)kaçta kalkıyorsun ölewalla ben o saatte çoook zor kalkarım.bende ev işlerini bitridim.yeni oturdum bilg başına.herkese tünaydın diyiim bende.iyi bir gün geçirirz inşl.
merhaba kızlar
dilekcim, gerçekten allah sabırlar versin, yakın yerde olunca, insan daha kötü hissediyor, korkuya kapılıyormesleğiniz ne kadar zor ve tehlikeli, allah korusun hepimizi.eşime diyorum da bazen başka meslek mi bulamadın da bu mesleği seçtin diye o da öğretmen olsaymışım keşke diyor, takılıyoruz
günaydın demek isterdim ama ben nete girene kadar akşam oldu o yüzden iyi akşamlar diyim sana burçincim aslında iyi öğleden sonraları demek lazım ama sen belki okuyunca akşam olmuş :44::44: olur neyse amma uzattım hem günün hem akşamın aydın olsun seninde bütün arkidişlerinde... :86::86:
merhaba kızlar
uyuyamayınca mecbur hergün erkenden kalkıyorum canım hiç inam.Sağlığın kıymetini bilmek lazım.Baktım tıp çare olamıyor alternatif tıp,şifalı taşlara sardım.Ametist ve hematit taşlarından bileklik aldım,ağrıları azaltıyormuş,bakalım.
sağol canım,sen nasılsın?
cidden akşam oldu canım,ayıptır söylemesi ben de gezmeden geldim.Fazla yedim galiba.Yarın kesin rejime başlıyorum.:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?