Kahramanmaras///46

melihacım sen de gelebilsen ne güzel olurdu.Siz de buluşsanıza,göknurla sen.Hem seni de görürüz.

melihacım sen de gelebilsen ne güzel olurdu.Siz de buluşsanıza,göknurla sen.Hem seni de görürüz.

selam herkese arkadaşalr.ev telaşesi yüzünden giremedm azcık bir zaman:)yani hoşgeldiiiin demeye geliyorlar bana :)
ben melihaya teklif etmiştim ama yoğun birisi o yüzden ses çıkmadı :)aslında evlerimizde yakın sanırım.Ben hemen hazırım burçincik biliyorsun buluşma işine.:)
Siz buluşun inşl.somuncuya gidersenizde ayşegülcük fıstıklı dondurma ysin.dondurmanın yarısını benm için yesin :)

daha bitmedi mi bu hoşgeldin telaşı bıktırdılar ayol
ayy fıstıklı dondurmaaaa, evde vardı, yiyesim geldi şimdi:131: göknurcuk için o kadar özdeşleşmişim ki fıstıklı dondurmayla :) ayşegül deyince dondurma geliyor göknurun aklına, ya da dondurma deyince ayşegül şekerim sana da söyleriz bi dondurma, sen varmışsın gibi koyarız masaya, seni hatırlarız

Son düzenleme:

:)walla özdeşleştin artık.birde dilime düştün ya tamaaam :)yok sen fazladan alma.sadece bir kaşık sana iki kaşık banaa :) şeklinde yemen yeterli.

günaydın bayanlar....

merak etme göknurcum senin payını yedirtmem ayşegüle

göknurcum keşke buluşabilsek benim yaz tatili biraz telaşlıydı ramazanda girince araya hiç biyere çıkmadım sende ev telaşını geleni gideni atlat buluşalım inşallah benim evim real tarafında bakarsın bizde gün yaparız bi kaç kişi daha bulur kendimize sen seviyosunya bende severim günleri

:)walla özdeşleştin artık.birde dilime düştün ya tamaaam :)yok sen fazladan alma.sadece bir kaşık sana iki kaşık banaa :) şeklinde yemen yeterli.

günaydın bayanlar....

merak etme göknurcum senin payını yedirtmem ayşegüle

a aaa yedirmem ki dondurmamı sana ayrı sipariş verirsek o zaman karışmam, amaaaa önümdeki dondurmayı paylaşmam kusura bakmayın şekerler :131:

yine bir ateş daha düştü bir aile ocağına Allahım ne zor yaa Rabbim sabır versin...

burçin ne kadar erken günaydın demişssin :)kaçta kalkıyorsun öle walla ben o saatte çoook zor kalkarım.bende ev işlerini bitridim.yeni oturdum bilg başına.herkese tünaydın diyiim bende.iyi bir gün geçirirz inşl.

merhaba kızlar
dilekcim, gerçekten allah sabırlar versin, yakın yerde olunca, insan daha kötü hissediyor, korkuya kapılıyor mesleğiniz ne kadar zor ve tehlikeli, allah korusun hepimizi.eşime diyorum da bazen başka meslek mi bulamadın da bu mesleği seçtin diye o da öğretmen olsaymışım keşke diyor, takılıyoruz
göknurcum burçincim ve melihacım sizler de iyisiniz herhalde. öpüyorum

iyiyim ben cnm sen nasılsın? gerçekten zor meslek Allah yardımcınız olsun Allah tez zamanda bizi kurtarsın artık gencecik delikanlılar hayattan kopmasın amin...

günaydın güzeller.....

günaydın demek isterdim ama ben nete girene kadar akşam oldu o yüzden iyi akşamlar diyim sana burçincim aslında iyi öğleden sonraları demek lazım ama sen belki okuyunca akşam olmuş :44::44: olur neyse amma uzattım hem günün hem akşamın aydın olsun seninde bütün arkidişlerinde... :86::86:

uyuyamayınca mecbur hergün erkenden kalkıyorum canım.Sağlığın kıymetini bilmek lazım.Baktım tıp çare olamıyor alternatif tıp,şifalı taşlara sardım.Ametist ve hematit taşlarından bileklik aldım,ağrıları azaltıyormuş,bakalım.

sağol canım,sen nasılsın?

cidden akşam oldu canım,ayıptır söylemesi ben de gezmeden geldim.Fazla yedim galiba.Yarın kesin rejime başlıyorum.:78:

yine bir ateş daha düştü bir aile ocağına Allahım ne zor yaa Rabbim sabır versin...

hayırlı akşamlar,
evet yine acı yine öfke, Rabbim sabırlar versin.
O canilere de bir daha fırsat vermesin.

Çok sık giremiyorum diye beni unutmazsınız değil mi?
Hepiniz iyisinizdir umarım,
Burçin neyin var arkadaşım geçmiş olsun, ağrılardan bahsetmişsin...

iyiyim ben canım sen nasılsın bakalım.nasıl geçiyor okul.

inşaallah geçer canım.Ama ben hiçte inanma öle taşlara.Bir dene bakalım belki benimde inancım gelir.Sağlık gibisi yok walla canım.Allah hepimize şifa versin inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…