Kahramanmaras///46

günaydın kızlar.....

birazdan bankaya gideceğim,dıt kart için.Malum artık otobüse bineceğim.Eskiden yürüyordum ne güzel

az kaldı ya,okul başlıyor,ders programım iyi olsa bari,yazdan beri bunun stresi var

geçen dönem süperdi dimi proğramın:=inşl bu dönemde düzenli olur.olmasa da daha sonra düzeltiyorlar.dahaa çok proğram değişir sanırım.

)) bana sendrom demeyin, hiç haz etmem, pazartesi sendromum yok hem benim :) bizim de bugün ayarlandı program, biz ayarlanırken başında olduğumuz için istediğimiz gibi çıkıyor nerdeyse, 1 gün boş olsun diyenler oldu ancak 25 sabahçı öğretmen olunca olmadı bi türlü. ben de ilk saatlerimi boşalttırdım, aynı geçen yılki gibi oldu. ilk 2 saatlerim boş :) yani 8.30 veya 9da başlıyor derslerim, 12de bitiyor :) yaa benim de hiç başlayasım yok derslere, okulda da tadilat var, napıcaz bilmiyorm öğrencilerle...
meliha, göknur, burçin ben de iyiyim sağolun.burçin, taşlar eğer inanırsan işe yarar, biraz psikolojik biraz alternatif diyelim inş ağrılarına iyi gelir canım. okul yolumuz aynı olsaydı, beraber gider gelirdik, sabah apartmanınızın arka tarafından öğlen de ön tarafından geçiyorum çünkü :)
ayşegül hanım unutmuyoruz sizi tabi ki...

sağol ayşegülcüm,aynı güzergah olmaz sanırım.Olsaydı bir perşembe uyardı galiba.Boş güne nöbet vermişler malesef.Canım ona sıkıldı biraz.İlk 2 saat dolu,sonra 8 saat boş oturacağım okulda.Yönetmelikmiş.Öğretmeni düşünen nerde....

Maşallah kızlar umarım programlarınız istediğiniz gibi olur.öğretmenlere hep imrenmişimdir.Birde 1 gün çalışıp 3 gün izinli olanlara .Meslek seçerken yol gösterenimiz olsaydı keşke .Bayan için en iyi meslek öğretmenlik.sabah okula git öğleden sonra arkadaşlarınla buluş ,gez toz ,alışveriş yap.Bazen eşime diyorum bir bölüm okusam açıköğretimden sonra formasyon filan sonrada kurumlar arası geçiş yaparım diyorum.Sabah 8 akşam 6 da evde olduktan sonra Türkiyenin her yeri aynı gibi geliyor.Sosyallik 0 ..

Bazen bende diyorum keşke öğretmen olsaymışım diye ama mesleğimi oldum olası çok seviyorum. Her mesleğin riskli yanı var tabiki ama bizler göz önündeyiz rabbim herkesi korusun...

Eskiden 8-5 iyiydi ama çocuklar olduktan sonra zaman yetmez oldu.En çok kendime ve çocuklara zaman ayırabilmek için isterdim öğretmenliği.Sizin mesleğinizde zor allahım kolaylık versin üstelikte şu son günlerde it köpek ortalıkta kol gezerken..Gözü açık ollanı polis yazarlar diye bir deyim vardır umarım tüm polislerimiz öyledir.Benm kardeşim ve gelinimiz polis her olay duymamda ürperiyorum Kazasız belasız mesailer diliyorum

Eskiden 8-5 iyiydi ama çocuklar olduktan sonra zaman yetmez oldu.En çok kendime ve çocuklara zaman ayırabilmek için isterdim öğretmenliği.Sizin mesleğinizde zor allahım kolaylık versin üstelikte şu son günlerde it köpek ortalıkta kol gezerken..Gözü açık ollanı polis yazarlar diye bir deyim vardır umarım tüm polislerimiz öyledir.Benm kardeşim ve gelinimiz polis her olay duymamda ürperiyorum Kazasız belasız mesailer diliyorum

amin canım dediğin gibi bende bebiş düşündüğüm zaman diyorum nolucak kime baktırcam hadi 8-5 e de razıyım ek görevlerde var akşam akşam ortalıktan çocuk mu topliycam diyorum.... Ama bi taraftan da diyorum eğer ki olursa bunca ablalarımız naptıysa bizde yaparız bişiler Allah kolaylık verir yardım eder diyorum...

herşein hayırlısı dilekcim.Allah bir yoluna koyar,koymuşturda hatta.ilk senden alalım bebek haberini hadi bakalım:)öncelik senin olsun arkadan biz geliriz belki.

canım hayırlısı ama bu ara niyeti bozdum lazer yaptırmak istiyorum öyle olursada 6 7 ay bebişi unuturum çok uzun zaman ama demi vaz mı geçsem yoksa napsam ben şimdii

Dışardan en iyi meslek gibi görülüyor ilknurcum ama o kadar çok sıkıntıları var ki...

canım hayırlısı ama bu ara niyeti bozdum lazer yaptırmak istiyorum öyle olursada 6 7 ay bebişi unuturum çok uzun zaman ama demi vaz mı geçsem yoksa napsam ben şimdii

dilekcim lazere her zaman fırsatın olur,ama bebek yaparken ne kadar gençsen o kadar şanslısın.Bazı şeyleri ertelememek lazım,zamanı bir kaçırdın mı....Tabii şahsı fikrim,hayırlısı olsun

cnm inşallah faydasını görürsün taşların ayşegül çok haklı birazda psikolojik sen faydalı olacağını düşün mutlaka faydası olur..
ah ah o rejime bide ben başlasam ne iyi olcak
cnm Allah yrdım eder mutlaka merak etme bebişi verirken kolaylığınıda verir inşallah...

cnm bende burçine katılıyorum bebişi erteleme lazeri ne zaman olsa yaptırırsın ama geç olmadan bebişi yap bence tabi yine de sen en iyisini bilirsin

Canım laserin etki edebilmesi için en az 4 seans gitmen lazım ve de hamilelikte hormonlarının nasıl çalışacağını bilemezsin bazı bünyelerde hamilelik tüylenme yapıyor( bende öyle olmuştu) buda laserin boşa gitmesi demek.İlk bebekten sonra başlamıştım lasere 3 seans gittim kontrol seanslarını saymıyorum.Tekrar bebek isteyince 4 ay gitmedim şuan ilk başladığım gibi .bebek düşünüyorsan önce bebeği sonra laseri yaptır derim.paranda zamanında boşa gitmesin.Laser için de bebği hiçççççççççççç erteleme .En kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi duyarız umarım

merhabalar...
öğretmenliğe o kadar özenmeyin artık, yeni bakanımız herşeyi değiştiriyor, mesaimizi artıtıracak, yaz tatillerini azaltacak, haftasonu falan bile vardiyalı görev yazacakmış okulda kalmamız için... iktisatçıdan eğitim bakanı olursa böyle olur zaten... gelen gideni aratıyor dedikelri bu, 3 dönemdir bakanlarımız konusunda şanssız çıktık, çelik, çubukçu şimdi de dinçer...

dilekcim, diğer topiğimize de yazmıştım, lazer ben de 3 seans gitmiştim menun kaldım açıkçası keşke devam edebilseydim ama durumlar müsade etmedi :) ama başlamayı çok isterim...bayağı faydası oldu bana yarıda kalmama rağmen, ilknurun dediğini de düşünmek gerek tabi, hamilelik döneminde artarsa işe yaramayabilir. araştır bakalım bu durumu.
dilek bebeğini düşürmüştü ve bi süre bebek için bekleyecekti yanılmıyorsam, bu zamanı da lazerle değerlendirmek istedi diye düşünüyorum, zaten sebebi olmasa bebek çalışmalarına başlamaz mıydı hiç, bebeği tercih ederdi tabi :)

ben de dün duydum,cinlerim tepeme çıktı ayşegülcüm.8-5 okulda ne yapacaksak?Öğretmenlikten gelmeyen,anlamayan ,hiç öğretmenlik yapmamış birini Milli Eğitim bakanı yaparlarsa olacağı bu.Cins adam!!! Öğrenciye ve veliye karşı hiç bir yaptırımımız kalmadı zaten.Bizi ellerinde oynatacaklar.Biz insan değiliz ya.Ama bence bu düşündüklerini yapmaz,daha doğrusu yapamaz.

dilekcik herkez hem fikir sanırım önce bebek konusunda:)ilk sen varsın sırada haberin olsun.ilk müjdeyi senden alacaz.Sonra sıraya girecez inşl.lazaer hep var zaten.hem sen bebek yapana kadar bakarsın teknoloji ilerler kendimiz evde falan yaparız :)ay hayale bak.

valla kızlar benm eşimde epey bir strese girdi bakanımız konusunda:)birde köye gidiyor.artık şehire hiç inmem diyor.Ama burçinin dediği gibi uygulaması sorun olur.millet öğretmenler çok rahat falan diyince adamın gözüne battınız sanırım.ne bilsn öğretmenlik nasıl diye.dua edelim de çıkmasın öle birşey.

:2::2:Eğer duyduklarım doğruysa çoook kötü.Ben eşimi zor ikna etmiştim (eşim kimya öğretmeni) maraşta açık olsa geçecekti bu alımda artık geçmem diyor.Bence bu bakanlar bayrağı devrederken benden kötü icraat yapmazsan vermem geri alırım diyodur.Umarım dediğiniz gibi olmaz ,yapamazlar çünkü boş boş dairede oturmak ne kadar iğrenç bişey benden iyi kimse bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…