- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
günaydın kızlar.....
birazdan bankaya gideceğim,dıt kart için.Malum artık otobüse bineceğim.Eskiden yürüyordum ne güzel
az kaldı ya,okul başlıyor,ders programım iyi olsa bari,yazdan beri bunun stresi var
bizde program pek değişmez göknurcum.Aldım bugün.Pztesi-salım boş
merhaba kızlar
dilekcim, gerçekten allah sabırlar versin, yakın yerde olunca, insan daha kötü hissediyor, korkuya kapılıyormesleğiniz ne kadar zor ve tehlikeli, allah korusun hepimizi.eşime diyorum da bazen başka meslek mi bulamadın da bu mesleği seçtin diye o da öğretmen olsaymışım keşke diyor, takılıyoruz
göknurcum burçincim ve melihacım sizler de iyisiniz herhalde. öpüyorum
Eskiden 8-5 iyiydi ama çocuklar olduktan sonra zaman yetmez oldu.En çok kendime ve çocuklara zaman ayırabilmek için isterdim öğretmenliği.Sizin mesleğinizde zor allahım kolaylık versin üstelikte şu son günlerde it köpek ortalıkta kol gezerken..Gözü açık ollanı polis yazarlar diye bir deyim vardır umarım tüm polislerimiz öyledir.Benm kardeşim ve gelinimiz polis her olay duymamda ürperiyorum Kazasız belasız mesailer diliyorum
amin canım dediğin gibi bende bebiş düşündüğüm zaman diyorum nolucak kime baktırcam hadi 8-5 e de razıyım ek görevlerde var akşam akşam ortalıktan çocuk mu topliycam diyorum.... Ama bi taraftan da diyorum eğer ki olursa bunca ablalarımız naptıysa bizde yaparız bişiler Allah kolaylık verir yardım eder diyorum...
Maşallah kızlar umarım programlarınız istediğiniz gibi olur.öğretmenlere hep imrenmişimdir.Birde 1 gün çalışıp 3 gün izinli olanlara .Meslek seçerken yol gösterenimiz olsaydı keşke .Bayan için en iyi meslek öğretmenlik.sabah okula git öğleden sonra arkadaşlarınla buluş ,gez toz ,alışveriş yap.Bazen eşime diyorum bir bölüm okusam açıköğretimden sonra formasyon filan sonrada kurumlar arası geçiş yaparım diyorum.Sabah 8 akşam 6 da evde olduktan sonra Türkiyenin her yeri aynı gibi geliyor.Sosyallik 0 ..
canım hayırlısı ama bu ara niyeti bozdum lazer yaptırmak istiyorum öyle olursada 6 7 ay bebişi unuturum çok uzun zaman ama demi vaz mı geçsem yoksa napsam ben şimdii
uyuyamayınca mecbur hergün erkenden kalkıyorum canım.Sağlığın kıymetini bilmek lazım.Baktım tıp çare olamıyor alternatif tıp,şifalı taşlara sardım.Ametist ve hematit taşlarından bileklik aldım,ağrıları azaltıyormuş,bakalım.
sağol canım,sen nasılsın?
cidden akşam oldu canım,ayıptır söylemesi ben de gezmeden geldim.Fazla yedim galiba.Yarın kesin rejime başlıyorum.:78:
cnm Allah yrdım eder mutlaka merak etme bebişi verirken kolaylığınıda verir inşallah...
amin canım dediğin gibi bende bebiş düşündüğüm zaman diyorum nolucak kime baktırcam hadi 8-5 e de razıyım ek görevlerde var akşam akşam ortalıktan çocuk mu topliycam diyorum.... Ama bi taraftan da diyorum eğer ki olursa bunca ablalarımız naptıysa bizde yaparız bişiler Allah kolaylık verir yardım eder diyorum...
canım hayırlısı ama bu ara niyeti bozdum lazer yaptırmak istiyorum öyle olursada 6 7 ay bebişi unuturum çok uzun zaman ama demi vaz mı geçsem yoksa napsam ben şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?