- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
dilekcim lazere her zaman fırsatın olur,ama bebek yaparken ne kadar gençsen o kadar şanslısın.Bazı şeyleri ertelememek lazım,zamanı bir kaçırdın mı....Tabii şahsı fikrim,hayırlısı olsun
cnm Allah yrdım eder mutlaka merak etme bebişi verirken kolaylığınıda verir inşallah...
cnm bende burçine katılıyorum bebişi erteleme lazeri ne zaman olsa yaptırırsın ama geç olmadan bebişi yap bence tabi yine de sen en iyisini bilirsin
Canım laserin etki edebilmesi için en az 4 seans gitmen lazım ve de hamilelikte hormonlarının nasıl çalışacağını bilemezsin bazı bünyelerde hamilelik tüylenme yapıyor( bende öyle olmuştu) buda laserin boşa gitmesi demek.İlk bebekten sonra başlamıştım lasere 3 seans gittim kontrol seanslarını saymıyorum.Tekrar bebek isteyince 4 ay gitmedim şuan ilk başladığım gibi .bebek düşünüyorsan önce bebeği sonra laseri yaptır derim.paranda zamanında boşa gitmesin.Laser için de bebği hiçççççççççççç erteleme .En kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi duyarız umarım
merhabalar...
öğretmenliğe o kadar özenmeyin artık, yeni bakanımız herşeyi değiştiriyor, mesaimizi artıtıracak, yaz tatillerini azaltacak, haftasonu falan bile vardiyalı görev yazacakmış okulda kalmamız için... iktisatçıdan eğitim bakanı olursa böyle olur zaten... gelen gideni aratıyor dedikelri bu, 3 dönemdir bakanlarımız konusunda şanssız çıktık, çelik, çubukçu şimdi de dinçer...
dilekcim, diğer topiğimize de yazmıştım, lazer ben de 3 seans gitmiştim menun kaldım açıkçası keşke devam edebilseydim ama durumlar müsade etmedi :) ama başlamayı çok isterim...bayağı faydası oldu bana yarıda kalmama rağmen, ilknurun dediğini de düşünmek gerek tabi, hamilelik döneminde artarsa işe yaramayabilir. araştır bakalım bu durumu.
dilek bebeğini düşürmüştü ve bi süre bebek için bekleyecekti yanılmıyorsam, bu zamanı da lazerle değerlendirmek istedi diye düşünüyorum, zaten sebebi olmasa bebek çalışmalarına başlamaz mıydı hiç, bebeği tercih ederdi tabi :)
dilekcik herkez hem fikir sanırım önce bebek konusunda:)ilk sen varsın sırada haberin olsun.ilk müjdeyi senden alacaz.Sonra sıraya girecez inşl.lazaer hep var zaten.hem sen bebek yapana kadar bakarsın teknoloji ilerler kendimiz evde falan yaparız :)ay hayale bak.
valla kızlar benm eşimde epey bir strese girdi bakanımız konusunda:)birde köye gidiyor.artık şehire hiç inmem diyor.Ama burçinin dediği gibi uygulaması sorun olur.millet öğretmenler çok rahat falan diyince adamın gözüne battınız sanırım.ne bilsn öğretmenlik nasıl diye.dua edelim de çıkmasın öle birşey.
selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor uzun süre oldu giremiyorum foruma :)
bu tarafta oturan burçin ve ben varız senin haricinde canım...fal bakmayı bilmiyoruz maalesef, öyle şeylerde gözümüz yok herhalde pek :))) başka zaman içeriz inşallah....Kimsecikler yok.Kızlar pazar pazar nerelerdesiniz .Ayşegül bu tarafta oturan kaç kişiydik.Fal bakmayı bilen var mı aramızda..Hadi bana gelin kahve yapim size.
teşekkürler :)Kızlar allah kolaylıklar versin.Yarın ziller çalınıyor.
meraba melis, msnden görüşüyoruz gerçi biz senle ama buraya bayağıdır girmiyorsun. :)selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor uzun süre oldu giremiyorum foruma :)
günaydın burçincim ve hepinize günaydın
bütün öğretmen arkadaşlarımında yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun...
günaydın burçincim ve hepinize günaydın
bütün öğretmen arkadaşlarımında yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun...
bu arada bu haftasonu buluşuyor muyuz kızlar? Buluşalım demekten dilimde tüy bitti valla
bu arada bu haftasonu buluşuyor muyuz kızlar? Buluşalım demekten dilimde tüy bitti valla
bencede hayırlısı olsun.Yakın zamanda buluşacağınızı eminim .
Ayşegülcük inşaallaah bu sefer bir sorun çıkmaz ankarada.İyi haberlerini beklicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?