Kahramanmaras///46

selamlar...
inşallah kızlar bakan dediğini yapamaz, tayyip engel olur diyorlar bizim okulda da ama inanasım gelmiyor hiç , tek güvencim sendikalar. onlar ısrarcı davranıp haklarımızı koruyabilirler diye umut ediyorum. sırf bizi kıskandıklarından boş boş haftasonu,yaz tatilinde ve okul çıkışlarında bekleticekler bizi. ama bize eğitim verilmesi, teknoloji ya da eğitim ile ilgili seminerlerin verilmesi çok mantıklı, az da olsa işini tam yapmayan, vicdansız olan meslektaşlarımız var, onların yüzüne biz de iş yapmıyormuşuz, boş boş okulda yarım gün takılıp geliyormuşuz sanıyorlar hem halk hem diğer meslek gruplarındakiler. ama bu seminerler de işe yarar mı bilemiyorum, uygulama şekli de saçma olduğu için...hayırlısı artık

Kimsecikler yok.Kızlar pazar pazar nerelerdesiniz .Ayşegül bu tarafta oturan kaç kişiydik.Fal bakmayı bilen var mı aramızda..Hadi bana gelin kahve yapim size.

dilekcim lazere her zaman fırsatın olur,ama bebek yaparken ne kadar gençsen o kadar şanslısın.Bazı şeyleri ertelememek lazım,zamanı bir kaçırdın mı....Tabii şahsı fikrim,hayırlısı olsun

teşekkürler kızlar yorumlarınız için ayşegülcüm tespitin doğru tatlım üstelik bir kaç sağlık problemim yüzünden zaten bebeği şurda 3 yada 4 ay düşünemem lazer hiç düşünmemiştim ama hamilelik döneminde ağdalarla uğraşmak çok yorucu ve sıkıntılıydı bir yandan da onun için istiyorum hamilelikte en azından kıllarla uğraşmam özelliklede son aylarda duyduğum kadarıyla bayanların baş belası... Arkadaşımın gittiği bir yer varmış gidip görüşeyim diyorum ama eğer 5 aydan daha uzun bir süre verirlerse yaptırmam çok uzun bir süre çünkü dediğiniz gibi bebek önceliğimde...

ayşegülcüm haberlerde rastlamadım ama şimdi okuyunca çok sinirlendim ne saçma allah aşkına sizin adınız öğretmen bacım öğrenci olmayan okulda bekleten zihniyete şaşarım birde bazı ilköğretim okullarında hafta sonu kurslarda oluyor öğrencilere öğretmenler zaten çalışıyor ki hafta sonu kursu olanlar üstelik kimse yazın 3 ay izin demesin toplasan 2 ay yapar izinleriniz onuna tepe tepe kullanın fazlasıyla hakediyorsunuz kolaymı o bıcırlara ders anlatmak her girdiğin sınıfa aynışeyleri yüzkere anlatmakİşiniz zor zaten birde saçma sapan şeylerle uğraşmasınlar devletin daha büyük sorunları varken nerden aklına geliyor milletin bunlar pes..

günaydın burçincim ve hepinize günaydın

bütün öğretmen arkadaşlarımında yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun...

Kimsecikler yok.Kızlar pazar pazar nerelerdesiniz .Ayşegül bu tarafta oturan kaç kişiydik.Fal bakmayı bilen var mı aramızda..Hadi bana gelin kahve yapim size.
bu tarafta oturan burçin ve ben varız senin haricinde canım...fal bakmayı bilmiyoruz maalesef, öyle şeylerde gözümüz yok herhalde pek :))) başka zaman içeriz inşallah....
Kızlar allah kolaylıklar versin.Yarın ziller çalınıyor.
teşekkürler :)
selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor uzun süre oldu giremiyorum foruma :)
meraba melis, msnden görüşüyoruz gerçi biz senle ama buraya bayağıdır girmiyorsun. :)
günaydın burçincim ve hepinize günaydın

bütün öğretmen arkadaşlarımında yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun...

teşekkürler melihacım :) bugün ilk günümüzü atlattık, yeni sınıfımla konuşmaktan sesim gitti ilk günden,aylarıdr bu kdar çok konuşmamıştım boğazım kurudu :)

bu arada bu haftasonu buluşuyor muyuz kızlar? Buluşalım demekten dilimde tüy bitti valla

günaydın bayanlar....

beklerim göknurcum ,ne yapalım.Ama bayramda da ben yokum.

bu arada bu haftasonu buluşuyor muyuz kızlar? Buluşalım demekten dilimde tüy bitti valla

burçincim acele işe şeytan karışır, oluruna bırakalım, ne zaman müsait olursa herkes o zaman buluşuruz :) biz de hevesliyiz ama sen çoook heveslisin bi sorun olcak diye korkuyorum böyle olunca :) benim şimdilik bi planım yok ama GÖKNURun dediği gibi kocamla sadece haftasounmuz kalıyor, gerçi senin de öyle, eğer önemli bi sorun çıkmazsa ben uyarım kızlar. benim de ankaraya gitme durumum var, haber gelirse ankaradan, olamam burda, onu belirteyim ama şimdilik boşum :)

bencede hayırlısı olsun.Yakın zamanda buluşacağınızı eminim .
Ayşegülcük inşaallaah bu sefer bir sorun çıkmaz ankarada.İyi haberlerini beklicez.

merhaba kızlar...

nöbet günümü ayarladım şükür,rahatladım valla.

ayşegülcüm iyi haberlerle dönersin inş.

umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…