merhaba kızlar...
nöbet günümü ayarladım şükür,rahatladım valla.
ayşegülcüm iyi haberlerle dönersin inş.
umarım herkes iyidir...
merhabalar...
melihacım evet tedavi için ama göz tedavisi için, lenslerim gelicek amerika ve ingilitereden. gelen lenslerin gözüme uyup uymayacağını anlamak için gidicez. ben çok marazlıyım malum :)
burçin, sadece 3gün değil mi dersin, ne güzel olmuş, kaç saat giriyorsun ?
oh ne güzel olmuş burçin.Okul saatlerin güzel oldu bu sene.çıtırcık sen hergün g,d,yorsun dimi.
melihacım ben iyiyim canım.Annemler yakın olunca bir orda bir burda vakit geçiyor.sen nasılsın oğluşun nasıl.
evet göknurcum, her gün 4 er saat benim dersim,saat 9-12.30 arası. sadece 1 gün 5 saat,o zaman da sınıf rehberliğim var, sınıfımla ilgileniyorum :) annelerdesin ya ne güzel, ben o duyguyu tadamıycam herhalde hiç , kısmet artık .:)oh ne güzel olmuş burçin.Okul saatlerin güzel oldu bu sene.çıtırcık sen hergün g,d,yorsun dimi.
melihacım ben iyiyim canım.Annemler yakın olunca bir orda bir burda vakit geçiyor.sen nasılsın oğluşun nasıl.
öylemi cnm benim kardeşlerimde aynı dertten muzdarip biri ankarada ameliyat oldu gözleri iyi şimdi kurtuldu lenslerden diğeride istiyo ama cesareti yok daha kötü olursam diye kardeşim mimar sürekli çizimle uğraşıyo o yüzden bekliyo şimdilik... senin ne problem var cnm gözünde kardeşlerim de uzağı görememe ve astigmat var..
merhabalar...
melihacım evet tedavi için ama göz tedavisi için, lenslerim gelicek amerika ve ingilitereden. gelen lenslerin gözüme uyup uymayacağını anlamak için gidicez. ben çok marazlıyım malum :)
burçin, sadece 3gün değil mi dersin, ne güzel olmuş, kaç saat giriyorsun ?
ayy burçin, 50 kişi ayı gibi çocuklar zor vallahi :) bizimkiler de 40 45 arası ama minik sayılırlar, 8ler hariç. hiç bi sınıfla sorunum yok şükür, çok seviyolar ingilizceyi, çok rahatım o konuda, en kötü sınıfa giriyorum okuldaki, 4. senem bu sene, o kadar güzel geçiyor ki dersler :) idare şaşırıyor bana :)
bu arada haftasonu abim geliyor, buluşma işi yattı yani, gerçi dilek ten haber gelmemişti ama burçinle ben uygunduk, bizim için kötü haber ama benim için çok güzel :) ilk defa ailemden birisi ziyaretime geliyor, çok mutluyum :)
teşekkürler ilknurcum :) inşallah bi problem olmaz lenslerimde. ankaradan haber geldi gelmiş lenslerim, ama bu hafta kaldı artık, bi sonraki hafta bizim okul tadilat nedeniyle tatil edilebilir, o zaman gitmeyi düşünüyorum. insan unutuyor şifreleri, hele de bi kaç yere üyeliğin varsa ve değişik şifrelerin varsa :)Merhaba kızlar herkes iyi sanırım (Ayşegül hariç)okuduğum kadarıyla.Canım çoook geçmiş olsun şimdiden lenslerin hayırlı olsun umarım bir problem çıkmaz.Ben bikaç gündür giremiyodum .KK şivremi unutmuşum .Alzaymır başladı sanırım bende .Bu yaşta böyleysem 5-10 yıl sonrayı düşünemiyorum.Adımı aniden sorsalar dururr kalırım.:18:
ayy canım ya ne güzel şimdi nasıl mutlusundur abin geliyor diye ben abimin geleceğini öğrendiğimde ne yemekler yapacağımı nerelere gezmeye götüreceğimizi her şeyi hayal etmiştim insan çok mutlu oluyor...İnş. sağsağlim gelip gider tatlım...
sabah kalkınca havayı ne kadar kapalı görsemde benim kıyafet seçme gibi bir lüksüm yok malum üniforma:)) ama muhteşem yağmur yapdı akşama doğru ve de arkasından güneşin doğması ne güzeldi...
Herkese merhaba,
burçin, ayşegül, meliha, göknur hepiniz iyisinizdir İnşallah,
Ayyy okullar açıldı ben yine uğrayamaz oldum.
görüşmek üzere...
herkese selam kızlar.bizim evde net bir gelip gittiği için çok fazla giremedim.
melihacık ben bilmiyorum canım ya kreş olaylarını.yeğenler gitti.bize yakın.kardelen die bir kreş.hem kuran falanda öğrendi.BEN BİR tek onu biliyorum :)
çıtırcık walla kendim gurbetteymişim gibi sevndim valla abinin gelmesine.kaç gün kalacak.?şimdiden iyi eğlenceler canım.göster ne kadar becerikli olduğunu abine :)
Burçin,dilek sizler napıyorsunuz.
ayy burçin, 50 kişi ayı gibi çocuklar zor vallahi :) bizimkiler de 40 45 arası ama minik sayılırlar, 8ler hariç. hiç bi sınıfla sorunum yok şükür, çok seviyolar ingilizceyi, çok rahatım o konuda, en kötü sınıfa giriyorum okuldaki, 4. senem bu sene, o kadar güzel geçiyor ki dersler :) idare şaşırıyor bana :)
bu arada haftasonu abim geliyor, buluşma işi yattı yani, gerçi dilek ten haber gelmemişti ama burçinle ben uygunduk, bizim için kötü haber ama benim için çok güzel :) ilk defa ailemden birisi ziyaretime geliyor, çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?