Kahramanmaras///46

günaydın kızlar...
burçincim nöbet gününü ayarlamışsın ne güzel sevindim...
ayşegülcüm tedavi için mi gidicektin ankaraya?
göknurcum dilekcim ilknurcum ve diğer bütün arkadaşlarım sizlerde iyisinirdir inşallah...

merhabalar...
melihacım evet tedavi için ama göz tedavisi için, lenslerim gelicek amerika ve ingilitereden. gelen lenslerin gözüme uyup uymayacağını anlamak için gidicez. ben çok marazlıyım malum :)
burçin, sadece 3gün değil mi dersin, ne güzel olmuş, kaç saat giriyorsun ?

oh ne güzel olmuş burçin.Okul saatlerin güzel oldu bu sene.çıtırcık sen hergün g,d,yorsun dimi.
melihacım ben iyiyim canım.Annemler yakın olunca bir orda bir burda vakit geçiyor.sen nasılsın oğluşun nasıl.

öylemi cnm benim kardeşlerimde aynı dertten muzdarip biri ankarada ameliyat oldu gözleri iyi şimdi kurtuldu lenslerden diğeride istiyo ama cesareti yok daha kötü olursam diye kardeşim mimar sürekli çizimle uğraşıyo o yüzden bekliyo şimdilik... senin ne problem var cnm gözünde kardeşlerim de uzağı görememe ve astigmat var..

bende iyiyim cnm bende annemlerde ablamlarda git gel aynı yani oğlumda iyi uyuyo şimdilik... cnm sana bişi sorcaktım ben bildiğin iyi bi kreş var mı ablamın kızı için düşünüyoruzda nurşah anaokuluna gidiyodu bi kaç gündür ama bugün kaydını sildirdik hiç memnun kalmadık...

evet göknurcum, her gün 4 er saat benim dersim,saat 9-12.30 arası. sadece 1 gün 5 saat,o zaman da sınıf rehberliğim var, sınıfımla ilgileniyorum :) annelerdesin ya ne güzel, ben o duyguyu tadamıycam herhalde hiç , kısmet artık .:)

ah benim de miyop astigmat falan filan olsa, lazerle 2 dk lık iş, yaptır kurtul. benim keratokonus adlı bi hastalık, kornea incelmesi var gözlerimde, kornea nakli olmam gerekiyor ama nakli geciktirebildiğimiz kadar geciktiricez. her lens de olmuyor bana, en ufak bişeyde kornea yırtılırsa körlük meydana gelebiliyor, lens çok önemli yani, lenslerin parasını verdik zaten 2 000 tl , çok pahalı , her sene değişmeli...

İnşallah uyar canım.Evet,3 gün dersim.16 saat.İki yarım,bir tüm günüm var.İki tane düz 9'um var.50'şer kişilik sınıflar.Aman Allahım,birine sus desen,diğeri başlıyor.Bakalım derse tam başlayalım,bir şeyler düşünmek lazım.Neyse ki diğer sınıflarım anadolu,daha az sayıdalar.

herkes iyidir inşallah

ah benim de miyop astigmat falan filan olsa, lazerle 2 dk lık iş, yaptır kurtul. benim keratokonus adlı bi hastalık, kornea incelmesi var gözlerimde, kornea nakli olmam gerekiyor ama nakli geciktirebildiğimiz kadar geciktiricez. her lens de olmuyor bana, en ufak bişeyde kornea yırtılırsa körlük meydana gelebiliyor, lens çok önemli yani, lenslerin parasını verdik zaten 2 000 tl , çok pahalı , her sene değişmeli...[/QUOTE]

çok geçmiş olsun cnm zormuş gerçekten Allah kolaylık versin kornea nakli başka birinin gözünden mi olcak yani organ bağışı mı olması gerkiyo yoksa yapay bi nakil mi olcak?

slm kızlar valla fırsat bulup giremiyorum ne var ne yok napıyosunuz...

ayy burçin, 50 kişi ayı gibi çocuklar zor vallahi :) bizimkiler de 40 45 arası ama minik sayılırlar, 8ler hariç. hiç bi sınıfla sorunum yok şükür, çok seviyolar ingilizceyi, çok rahatım o konuda, en kötü sınıfa giriyorum okuldaki, 4. senem bu sene, o kadar güzel geçiyor ki dersler :) idare şaşırıyor bana :)
bu arada haftasonu abim geliyor, buluşma işi yattı yani, gerçi dilek ten haber gelmemişti ama burçinle ben uygunduk, bizim için kötü haber ama benim için çok güzel :) ilk defa ailemden birisi ziyaretime geliyor, çok mutluyum :)

merhabalar........

hava bir anda serinledi,ne giyeceğimi şaşırdım bu sabah.Geç kalıyordum nerdeyse.

çok sevindim ayşegülcüm,aileden birinin gelmesi çok hoş bir duygu.

sağol burçin :)
evet, hava değişikti bugün, ben normal giyinip gittim ,biliyorum ki maraşta yağmur da yağsa güneş de açsa hava sıcak ve bunaltıcı oluyor. zaten okulun içinde olacağım için üşüme durumum olmuyor :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar herkes iyi sanırım (Ayşegül hariç)okuduğum kadarıyla.Canım çoook geçmiş olsun şimdiden lenslerin hayırlı olsun umarım bir problem çıkmaz.Ben bikaç gündür giremiyodum .KK şivremi unutmuşum .Alzaymır başladı sanırım bende .Bu yaşta böyleysem 5-10 yıl sonrayı düşünemiyorum.Adımı aniden sorsalar dururr kalırım.:18:

Herkese merhaba,
burçin, ayşegül, meliha, göknur hepiniz iyisinizdir İnşallah,
Ayyy okullar açıldı ben yine uğrayamaz oldum.
görüşmek üzere...

ayy canım ya ne güzel şimdi nasıl mutlusundur abin geliyor diye ben abimin geleceğini öğrendiğimde ne yemekler yapacağımı nerelere gezmeye götüreceğimizi her şeyi hayal etmiştim insan çok mutlu oluyor...İnş. sağsağlim gelip gider tatlım...

sabah kalkınca havayı ne kadar kapalı görsemde benim kıyafet seçme gibi bir lüksüm yok malum üniforma:)) ama muhteşem yağmur yapdı akşama doğru ve de arkasından güneşin doğması ne güzeldi...

herkese selam kızlar.bizim evde net bir gelip gittiği için çok fazla giremedim.

melihacık ben bilmiyorum canım ya kreş olaylarını.yeğenler gitti.bize yakın.kardelen die bir kreş.hem kuran falanda öğrendi.BEN BİR tek onu biliyorum :)

çıtırcık walla kendim gurbetteymişim gibi sevndim valla abinin gelmesine.kaç gün kalacak.?şimdiden iyi eğlenceler canım.göster ne kadar becerikli olduğunu abine :)

Burçin,dilek sizler napıyorsunuz.

ayrıca Konya 3 gündür kötü.Herkes kalın ceketlerini giymeye başladı.ve bugün epey yağdı yağmur.mis gibi oldu hava.Sizin maraşınızda da bol bol rüzgar vardır şimdi

teşekkürler ilknurcum :) inşallah bi problem olmaz lenslerimde. ankaradan haber geldi gelmiş lenslerim, ama bu hafta kaldı artık, bi sonraki hafta bizim okul tadilat nedeniyle tatil edilebilir, o zaman gitmeyi düşünüyorum. insan unutuyor şifreleri, hele de bi kaç yere üyeliğin varsa ve değişik şifrelerin varsa :)

evet canım, çok mutluyum heyecanlıyım abim gelicek diye :) ben de planladım neler yapacağımı, yemek, gezme falan :) inş sağlıklı gider gelir canım sağolasın.

göknurcum, marifetlerimi göstereyim de mi :) he hee :))) abimde de ben gibi boğaz yoktur pek, ailecek öyleyiz :) ama ben pekmezli kurabiye yaptım, harika oluyor, istersen tarif yollayım, sen seversin çünkü :) genelde dışarda takılırız diye düşünüyorum, zaten salı günü dönücek, antepe gidesi var bi, bi kaç gün de buralarda geçer, fırnız falan :) biter gider :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
burçin, ayşegül, meliha, göknur hepiniz iyisinizdir İnşallah,
Ayyy okullar açıldı ben yine uğrayamaz oldum.
görüşmek üzere...

ben iyiyim cnm sen nasılsın?

saol cnm bakalım bi araştıralım uygun bi kreş olursa göndeririz...

çok sevindim cnm ne güzel hoş gelmiş sefalar getirmiş abin diyelim o zaman bende senin adına çok sevindim ben bile konyada ailem evime gezmeye geldiğinde çok mutlu oluyorum kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur...

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim bugün doğum günüm artık 28 oldum yaşlanıyoruz be yaww...
daha yeni girebildim eve o yüzden sadece iyi geceler diyebilcem size öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…