Kahramanmaras///46

Doğum günün kutlu olsun canım.Neşeli neşeli neşeli hep çocuk kalırsın inşallah.

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim bugün doğum günüm artık 28 oldum yaşlanıyoruz be yaww...
daha yeni girebildim eve o yüzden sadece iyi geceler diyebilcem size öpüyorum hepinizi...

nice güzel yıllara canım, mutlu yıllar :))) 28 çok güzel bi yaş bence, herşeyini eline almışsın artık, eşin var çocuğun var, sağlığın yerinde çok şükür. daha ne ister insan, daha güzel yıllara sevdikelrinle inşallah....

evet abimin gelişine çok sevindim ama havalar bozuk, şansa bak, aylardır yağmadı yağmur, şimdi başladı :) yarın antepe gidiyoruz,en yakın gezme yeri, abim görmeyi çok istiyor...

pekmezli kurabiyemi .ben pekmezi sevmiyorum hiç.ama deneylerimin arasına ekliyim bir bariii.nasıl tadı güzelmi.yani pekmez tadı gelmiyor dimi ağzımıza :)sen yolla şekerim tarifi ben denerim mutlaka.

way be bir yıl maraşta kaldım ve birkere bile gidemedim antep e.kadarda merak ediyordum yani.neyse belki bu gelişimde giderim bende :)))))

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim bugün doğum günüm artık 28 oldum yaşlanıyoruz be yaww...
daha yeni girebildim eve o yüzden sadece iyi geceler diyebilcem size öpüyorum hepinizi...

oo daha otuz olmamışıssın melihacım.hala 20 li sayıdaysan daha çoook gençsin demektir.Allah sağlıkla ve huzurla mutlu seneler nasip etsin canım.Nice yıllara.

buda sağolsunlar eşyayı taşıyanların hışmına uğramış masamın yeni hali.ayhanla beraber kapladık.Mahvolmuştu masa ve sandalyeler.böle birşey çıktı.

doğum günün kutlu olsun canım,daha dur bakalım,sen de yaşlandık dersen göknurla ben ağzımızı açmayalım

ne güzel ya,hava da iyi olacakmış,öyle de görünüyor zaten.Ben de eşime çok söylüyorum ama bunca yıldır gidemedik daha,hep gideceğiz

göknurcum ne kadar güzelmiş mutfağın.Hele önceki mutfağını düşünürsek cennet gibi İyi günlerde otur,bol bol pasta börek yap,ama ben de yokum ki,kim yiyecek

teşekkür ederim cnm.. olurmu öyle şey siz çıtırık insanlarsınız bir yıl daha geride kaldı biraz daha yaşlandık demek istemiştim

çok teşekkür ederim göknurcum 20 lerin sonlarındayım az kaldı ama olsun eminim 30larda güzeldir...

ayşegülcüm çok teşekkür ederim haklısın cnm şükretmemiz gereken çok şey var...

bende gitmek istiyorum antepe merak ediyorum ama gelince fazla kalamayınca hiç gidemedim inşallah bizde gideriz bi gün... ben yağmurlu havaları çok severim yağmur yağınca hemen dışarı çıkasım gelir ıslanmazsam rahat edemem
Doğum günün kutlu olsun canım.Neşeli neşeli neşeli hep çocuk kalırsın inşallah.

ilknurcum çok teşekkür ederim cnm inşallah hiç gitmez içimizdeki çocuk mutluluğu

Son düzenleme:
sağol burçincim.daha iyileri en büyükleri sizin olsun inş.siz bildiğiniz için zaten şaşırın die ekledim :):)) diğer mutfakla kıyaslarsak burası cennet oluyor canım.
çıtır gezmede sanırım.bizde birazdan düğüne gidecez.pilavlı düğün :)sen biliyormusun acaba burçin konya düğün pilavını ? gerçi bilmemen imkansız gibi :))))))))

göknurcum, kurabiye fırından çıktıktan sonra pekmezi her bir kurabiyenin üzerine döküyosun sıcak sıcak, kurabiye yumuşacık oluyor, yani tadı öyle çok hissedilir değil, içine koyulmayacağı için kurabiyeleri pişirirsin, bi kısmına dökersin, beğenirsen sorun yok, beğenmezsen sade kurabiye olarak yersin, onun tadı da yumuşak harika oluyor. denemeni isterim :) tarifi yazarım :)
antepe benim bu 10. gidişim falan olmuştur herhalde... eşim sevdiği için gezmeyi, ben de takılıyorum peşine...kız arkdşlarım da çok gider antepe, bizde moda... inşallah gidersiniz göknur,burçin ve melihacım.
göknurcum mutfağın gerçekten çok güzelmiş, güle güle oturun inşallah. ben çok beğendim, harika :))) hem geniş,hem dolapları çok hoşmuş...

bilmem mi göknurcum

hahay demiştim zaten bilmemen imkansız diye.ama yinede belki bilemezssin die söylemiştim::)bende uzun bir süredeir yiyemeiştim.

ayşegülcüğüüüm :) teşekkür ederim canım mutfağım için söylediğine :):) daha önceki evle kıyasla cidden iyi oldu bana.
sen yinede tarifi yaz canım bir kaçı üzerinde deney yapayım olmadı kuru olarak yerim.Belki bu sayede pekmezi yerim azcık.

ayrıca melihacık sobe.olay uzun bir aradan sonra sobeledim birisini.

günaydın canlarım...

düğün nasıldı göknurcum,daha doğrusu pilav nasıldı ?

Ayşegülcüm tarifi merak ettim,yazar mısın? Ben de yapayım

bende bugün burçinden önce topiğimize günaydın diyim demiştim:)ama burçin maşaalllah sabahın köründe kalkıyor :)))))))
herkese günaydın arkadaşlar.güzel bir hafta olur bizim için.
düğünde güzeldi pilavda.birda tanıdık olunca torpilli masamız oldu :)

göknurcum şimdi okudum daha beni sobelemişsin sanırım demekki ben o anda çıkmışım görmedim yinede yakalanmışım
dün çok kötüydüm kızlar eşim bankacı söylemişmiydim bilmiyorum dünde çok önemli bi gündü yönetim kurulundan birileri gelcek dedi düzgün giyinmem gerekiyo diye bana cumadan söylemişti takımının gömleğinin hangilerini giymek istediğini ama ben pazar günü yatak odasını yerle bir ettim temizlik yapıcam diye o kadar yorulmuştum ki ütü falan yapmadım sabah yaparım diye sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimi kaldırdım bende o arada ütü yapıyım diyodum ki çat elektirik gitti adam birazdan işe gidecek ütülü tek bişi yok allahım ne yapcamı şaşırdım annemi aradım hemen oraya gittik orda ütü yapıyım derken eşim geç kaldı bide akıllı ben kol düğmelerini evde unutmuşum yazık kociş bu kadar önemli diye gitmek istediği bi güne benim yüzümden kol düğmesiz saç baş aceleden öylesine düzeltilmiş bi şekilde gitti çok üzüldüm ya akşama kadar içim içimi yedi Allahtan o gelicek olan gelememiş bugüne kalmış çok şükür...
işte kızlar benden böyle sizler nasılsınız ayşegülcüm bende merak ettim kurabiyenin tarifini bende alabilirmiyim acaba?????

amann,ne uyuz bir durum,eşin sinirli bir insan değil demek,ne güzel...

sağol göknurcum

ay meliha ben işe gidrken öle bir durum yaşamıştım.eğer ben bir erkek olsaydım valla napardım senin bilmem :)Allahtan sabırlılar eşlerimiz.
Ters bir durum olduğ zaman üst üste gelir zaten.neyseki atlatmışssınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…