slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim bugün doğum günüm artık 28 oldumyaşlanıyoruz be yaww...
daha yeni girebildim eve o yüzden sadece iyi geceler diyebilcem size öpüyorum hepinizi...
teşekkürler ilknurcum :) inşallah bi problem olmaz lenslerimde. ankaradan haber geldi gelmiş lenslerim, ama bu hafta kaldı artık, bi sonraki hafta bizim okul tadilat nedeniyle tatil edilebilir, o zaman gitmeyi düşünüyorum. insan unutuyor şifreleri, hele de bi kaç yere üyeliğin varsa ve değişik şifrelerin varsa :)
evet canım, çok mutluyum heyecanlıyım abim gelicek diye :) ben de planladım neler yapacağımı, yemek, gezme falan :) inş sağlıklı gider gelir canım sağolasın.
göknurcum, marifetlerimi göstereyim de mi :) he hee :))) abimde de ben gibi boğaz yoktur pek, ailecek öyleyiz :) ama ben pekmezli kurabiye yaptım, harika oluyor, istersen tarif yollayım, sen seversin çünkü :) genelde dışarda takılırız diye düşünüyorum, zaten salı günü dönücek, antepe gidesi var bi, bi kaç gün de buralarda geçer, fırnız falan :) biter gider :)
slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim bugün doğum günüm artık 28 oldumyaşlanıyoruz be yaww...
daha yeni girebildim eve o yüzden sadece iyi geceler diyebilcem size öpüyorum hepinizi...
nice güzel yıllara canım, mutlu yıllar :))) 28 çok güzel bi yaş bence, herşeyini eline almışsın artık, eşin var çocuğun var, sağlığın yerinde çok şükür. daha ne ister insan, daha güzel yıllara sevdikelrinle inşallah....
evet abimin gelişine çok sevindim ama havalar bozuk, şansa bak, aylardır yağmadı yağmur, şimdi başladı :) yarın antepe gidiyoruz,en yakın gezme yeri, abim görmeyi çok istiyor...
doğum günün kutlu olsun canım,daha dur bakalım,sen de yaşlandık dersen göknurla ben ağzımızı açmayalım
ne güzel ya,hava da iyi olacakmış,öyle de görünüyor zaten.Ben de eşime çok söylüyorum ama bunca yıldır gidemedik daha,hep gideceğiz
pekmezli kurabiyemi .ben pekmezi sevmiyorum hiç.ama deneylerimin arasına ekliyim bir bariii.nasıl tadı güzelmi.yani pekmez tadı gelmiyor dimi ağzımıza :)sen yolla şekerim tarifi ben denerim mutlaka.
way be bir yıl maraşta kaldım ve birkere bile gidemedim antep e.kadarda merak ediyordum yani.neyse belki bu gelişimde giderim bende :)))))
oo daha otuz olmamışıssın melihacım.hala 20 li sayıdaysan daha çoook gençsin demektir.Allah sağlıkla ve huzurla mutlu seneler nasip etsin canım.Nice yıllara.
nice güzel yıllara canım, mutlu yıllar :))) 28 çok güzel bi yaş bence, herşeyini eline almışsın artık, eşin var çocuğun var, sağlığın yerinde çok şükür. daha ne ister insan, daha güzel yıllara sevdikelrinle inşallah....
evet abimin gelişine çok sevindim ama havalar bozuk, şansa bak, aylardır yağmadı yağmur, şimdi başladı :) yarın antepe gidiyoruz,en yakın gezme yeri, abim görmeyi çok istiyor...
Doğum günün kutlu olsun canım.Neşeli neşeli neşeli hep çocuk kalırsın inşallah.
pekmezli kurabiyemi .ben pekmezi sevmiyorum hiç.ama deneylerimin arasına ekliyim bir bariii.nasıl tadı güzelmi.yani pekmez tadı gelmiyor dimi ağzımıza :)sen yolla şekerim tarifi ben denerim mutlaka.
way be bir yıl maraşta kaldım ve birkere bile gidemedim antep e.kadarda merak ediyordum yani.neyse belki bu gelişimde giderim bende :)))))
.
bilmem mi göknurcum
hahay demiştim zaten bilmemen imkansız diye.ama yinede belki bilemezssin die söylemiştim::)bende uzun bir süredeir yiyemeiştim.
ayşegülcüğüüüm :) teşekkür ederim canım mutfağım için söylediğine :):) daha önceki evle kıyasla cidden iyi oldu bana.
sen yinede tarifi yaz canım bir kaçı üzerinde deney yapayım olmadı kuru olarak yerim.Belki bu sayede pekmezi yerim azcık.
ayrıca melihacık sobe.olay uzun bir aradan sonra sobeledim birisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?