amann,ne uyuz bir durum,eşin sinirli bir insan değil demek,ne güzel...
evet cnm çok şükür sinirli diil yoksa mahvederdi o kadarda tembih etti adam işte napalım
cnm gerçekten geldimi üst üste geliyo ne kötü bi sabah yaşadım aman atlattık çok şükür gerçekten eşim ne kadar kızsa haklı ama saolsun fazla tepki vermedi canım kocacımay meliha ben işe gidrken öle bir durum yaşamıştım.eğer ben bir erkek olsaydım valla napardım senin bilmem :)Allahtan sabırlılar eşlerimiz.
Ters bir durum olduğ zaman üst üste gelir zaten.neyseki atlatmışssınız.
selam kızlar...
abimi yolcu ettim demin, dönüşte de tıp fak.ne uğradım, sağlık işleri işte. bi kaç gündür geziyorduk, evde boş boş oturmayı özlemişim :)
mutfağım doldu bayağı annemin gönderdikleriyle, salça,domates konserveleri, domates,komposto, biber, patlıcan, fasülye, börülce, armut, peynir,köy ekmeği, bal :) ayy stok yaptım çok...
melihacım gerçekten aksilikler üst üste gelmiş,her işte bir hayır var dedikleri bu, neyse ki yolunda gitmiş her şey :)
göknurcum kurabiye sayesinde pekmez yemiş olursun, faydalı sonuçta, ben de pekmez yiyemem, kurabiyeye çok yakışıyor.tarif bildiğiniz kurabiye tarifleri gibi kızlar farkı yok, sadece fırından çıkınca üzerine pekmez döküyorsunuz,gene de vereyim tarifi, kurabiye konusunda uzmanlaştım:))) şeker kurabiyelere geçicem artık, hiç yapmadım şeker hamur süslemeli :)
1 pk oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı şeker
1,5 veya 2 pk kabartma tozu
alabildiği kadar un
sıcakken her bir kurabiye üzerine 1 yemek kaşığı pekmez... bu kadar
margarin ve yumurtayı önce yoğurun, şekeri de ekleyip yoğuruyorum ben. diğer malzemeler sonra ekleniyor...
Allah kavuştursun ayşegülcüm ne güzel benimde maraştan gelir stoklar ay ne güzeldir şimdi mutfak oh ohafiyet olsun cnm yarasın hepsi...
çok şükür atlattık cnm ben benden gittim ama olsun şükür geçti gitti...
tarifi denicem cnm pekmez yemeyanler için bire bir ay ben ne olsa yiyorum ya ondan böyle çabuk kilo alıyorum heraldebi işkembe çorbasını sevmem ondan başka herşeyi yerim
merhaba kızlar....
Allah kavuştursun ayşegülcüm
günler çok mu çabuk geçiyor,bana mı öyle geliyor anlamadım.Bu sene yorulacağımı hissediyorum,dinlenemiyorum sanki,yarın da nöbetçiyim.Bakıcıya da içim sinmedi bir türlü,canım sıkkın.Amma dert yandım ya,neyse...
evet melihacım, mutfak bol bol :) bugün okul dönüşü markete uğradım ama alacak bişey bulamadım pek, çoğu şey var, rahat oluyor böyle. :) tariften memnun kalırsın umarım. ben çooook yemek seçerim valla, o yüzden zayıfım herhal :) gerçi seçmesem de dikkat ediyorum çok, okulda arkadaşlar tarhanalar bilmem neler yer de ben "hayır,yemiycem sağol" diyebiliyorum :) ama ara öğünüm olursa tarhanayı çocukların ellerinde poşetlerinden alır yerim, güzel oluyor kıtır kıtır...
evet melihacım, mutfak bol bol :) bugün okul dönüşü markete uğradım ama alacak bişey bulamadım pek, çoğu şey var, rahat oluyor böyle. :) tariften memnun kalırsın umarım. ben çooook yemek seçerim valla, o yüzden zayıfım herhal :) gerçi seçmesem de dikkat ediyorum çok, okulda arkadaşlar tarhanalar bilmem neler yer de ben "hayır,yemiycem sağol" diyebiliyorum :) ama ara öğünüm olursa tarhanayı çocukların ellerinde poşetlerinden alır yerim, güzel oluyor kıtır kıtır...
cnm zor iş tabi bakıcı işi en kıymetlini emanet ediyosun neticede peki neden içine sinmedi bi terslik mi oldu bişeyini mi gördün?merhaba kızlar....
Allah kavuştursun ayşegülcüm
günler çok mu çabuk geçiyor,bana mı öyle geliyor anlamadım.Bu sene yorulacağımı hissediyorum,dinlenemiyorum sanki,yarın da nöbetçiyim.Bakıcıya da içim sinmedi bir türlü,canım sıkkın.Amma dert yandım ya,neyse...
oh oh Allah artırsın cnm ne güzel hemde memleletden gelince mutfak şenlenmiştir...evet melihacım, mutfak bol bol :) bugün okul dönüşü markete uğradım ama alacak bişey bulamadım pek, çoğu şey var, rahat oluyor böyle. :) tariften memnun kalırsın umarım. ben çooook yemek seçerim valla, o yüzden zayıfım herhal :) gerçi seçmesem de dikkat ediyorum çok, okulda arkadaşlar tarhanalar bilmem neler yer de ben "hayır,yemiycem sağol" diyebiliyorum :) ama ara öğünüm olursa tarhanayı çocukların ellerinde poşetlerinden alır yerim, güzel oluyor kıtır kıtır...
walla çok çabuk geçiyor günler canım.Aslında senin dersler bu sene daha rahat gibi görünüyordu ama.Neyse sağlık olsun inşl.Ya bakıcı işi cidden sıkıntılı olmuş.neden içine sinmediki.Kağan huzursuzmu yani.
Ayşegülcük Allah kavuştursun canım.Annelerde olmasa halimiz nasıl oludu acaba.ben anne olsam bu kadar hamarat olamam gibi :)Tarifinide en kısa sürede deniyecem .olmadı normal kurabiiye gibi yerim ben de :)
ay size bir dedikodu daha.ben cumartesi işe başlıyorum tekrardan.Evde durmak ta iyi gibi.çalışmak da iyi gibi.:)böyle bir kararsızlk içinde çalışmaya karar verdim.insanın kendi paarsı gibi yok dimi :)
ben şu tarhana işine bir türlü alışamadım ya.ayhan kütür kütür yiyor :)küçük bir parça anca yiyebiliyorum.Ama çorbası harika oluyor.denedinmi çıtır çorbasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?