Kahramanmaras///46

selam, ben iyiyim melihacım sağol :) hastaneye gidip geliyorum yine, 2. evim orası :))) bugün gittim,yarın yine gidicem... çarşamba da bi sorun olmazsa ankaraya gidicez 1 günlüğüne, yetişebiliriz inşallah. :)

merhaba kızlar.herkes iyi gibi sanırım.bende işten 6.30 da çıkıyorum ölü gibi geliyorum eve valla.iyi oluyor arık erken yatabiliyorum en çokta ona seviniyorum.
Çıtırcık inşl herşey istediğin gibi olur canım.

günaydın kızlar....

kolay gelsin göknurcum,epey geç çıkıyorsun

sağsalim gidin dönün ayşegülcüm,iyi haberlerle inşallah

evet burçincim bende erken kalkarımda pek o saatte girmem nete dün giriyim dedim seni gördüm...
ayşegülcüm sağ salim hayırlı haberlerle gidip gelirsiniz inşallah...
göknurcum geç çıkıyomuşsun memurlara göre ama olsun en azından saati belli eşiminki gibi bi gün 8 de bigün 10 da çıkmıyosun ah keşke onunkide belli olsa..

sağol şekerim :)
biraz geç sanırım bize göre, hayırlı olsun, erken yatırıyor ya seni, iyi taraflarından biri işte erken yatıp erken kalkmak insanı zinde yapıyor, günün daha uzun sürüyor :)
günaydın kızlar....

kolay gelsin göknurcum,epey geç çıkıyorsun

sağsalim gidin dönün ayşegülcüm,iyi haberlerle inşallah
teşekkür ederim burçincim. inşallah ...

sağol melihacım, inşallah...eşinin zamanı belli olmaması kötü gerçekten, bizim de nadiren de olsa ani görev çıkıyor, bütün planlar suya düşüyor :) şükür iş olsun da... ne diyelim başka...

slm kızlar özledim sizleri nasılsınız bakiimm...
Ben fırsat bulup gelemiyorum maleseff...
Size bişi sorcam kızlar bana önerebileceğiniz bir bayan kadın doğumcu var mı ve hangi hast.de?

Size bişi sorcam kızlar bana önerebileceğiniz bir bayan kadın doğumcu var mı ve hangi hast.de?

doktor isimlerini burçine sorabilirsin.hatta sıkıntını söyle o sana hangi işlemlere maruz kalacağını bile söylesin :)geçmiş olsun canım ayrıca.umarım genel bir kontrödür.

merhaba canım,vatan hastanesindeki Hilal hanıma iyi diyor herkes,deneyebilirsin

doktor isimlerini burçine sorabilirsin.hatta sıkıntını söyle o sana hangi işlemlere maruz kalacağını bile söylesin :)geçmiş olsun canım ayrıca.umarım genel bir kontrödür.

ayşegülcüm,döndün mü

döndüm burçincim, sağol. 1 gün içinde gittik geldik, dün de okula gittim başım çok ağrıyordu pc açmadım hiç. yeni lenslerime alışmaya çalışıyorum ama çok değişik bu seferki, bayağı zorlanıyorum...

saol canım bir kaç gündür ufak tefek lekelenmelerim vardı adet günüm ama bi türlü başlamadı bende korktum açıkçası daha önce birde düşük geçince başımdan acaba hamilemiyim kanamammı oluyor diye hatta bugün sabah kan tahlili için gitmeyi düşünüyordum dr. a şükür gerek kalmadı...

merhaba canım,vatan hastanesindeki Hilal hanıma iyi diyor herkes,deneyebilirsin

önerin için saol canım inş. şimdi gerek kalmadı ama inş. ilerde ona giderim. Srkadaşlarada sordum iki gündür adam akıllı bir isim veren yok

çıtırcık lenslerin hayırlı olsun

inşallah burçin....
dilek de bana çıtırcık diyor hayırlı olsun hadi bakalım :) sağol dilekcim, lensim vardı da,değişti işte biraz :)

dilekcim geçmiş olsun canım .genelde yara olduğu zaman öle leke gelir ama inş yoktur sende.bir aara benmde öle olmuştu çünki.

ayşegül hanıım :)ama bak böylede olmuyor be çıtırcık.yok ben çıtır kelimesini sevmiyorum diyorsan valla demem birdaha :)İlk lensinde de öyl zorlanmıştın sen.hiç yoktan bunda birazcık lens konusunda tecrüben oldu.inşl en kısa sürede alışırsın canım.

burçincik sen nasılsın.kesin dışardasın bugün konya da hava çok güzel.maraş daha da güzeldir eminim.

evet göknurcum dışardaydım ama burda yağmur yağdı.Ve beni yine dışarda yakaladı

slm kızlar...
gecenin bu saatinde horul horul uyumam gerekirken ayaktayım ne yazıkk ki uykum kaçtı kocişle aramız limoni öyle olunca gittim erkenden yattım şimdide uyandım uyuyamıyorum

ayşegülcüm gitmiş gelmişsin e hayırlı olsun yeni lenslerin inşallah çabuk alışırsın lenslerine

dilekcim geçmiş olsun...

burçincik ve göknurcuk ve diğer bütün arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah...

yok hala uyuduğu için hala konuşmadık yani düzelmedik ben uyuyamıyorum o horul horul uyuyo ne rahat adam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…