Kahramanmaras///46

ayy göknurcum, hiç öyle şey olur mu,aşkolsun :) istediğini diyebilirsin, çıtırcık zaten kötü bi kelime değil ki :) alınsam söylerdim ama alınmam hiç, hoşuma bile gider, samimiyetin göstergesidir böyle adlandırmalar falan :))) inşallah alşırım canım, teşekkürler desteğin için
dilekcim, geçmiş olsun,insan telaşlanıyor leke gelince haklısın, bu ay bende de oldu da acaba sorun mu var dedim ama adet öncesi gelen öylesine lekeymiş. hamilelik denememde ilk ayımı atlattım kızlar... bu ay boş çıktı ,gerçi kay kez beraber olduk ki topu topu bi kaç kez, malum herifin iş yoğunluğu nedeniyle pek olmuyor önümüzdeki aylara bakıcaz artık :)))
melihacım yaa ne kötü olur o eşle limoni olma durumları, için içini yiyordur ama bi de ona sor nasıl geçiyor dakikalar, sana öyle geliyordur hiç düşünmüyor sallamıyor sanırsın ama ona da çok koymuştur gerçekten, sen nasılsan o da öyledir, merak etme, inşallah düzelir kısa zamanda :)
öpüyorum herkesi... inşallah buluşmamız gerçekleşir artık, önümüzdeki haftasonu için şimdiden düşünmeye başlayalım bence...

ayşegülcüm evet ara ara oluyo bu limonilik ama ben çok takıyorum fazla üzüyorum kendimi galiba şimdi düzeldik barıştık ama hala baş ağrım geçmiyo bırakıversem oluruna biraz zamana bıraksam ama işte gelde uyku gir gözüme ben öyleyim ne yazıkki

cnm en hayırlı zamanda haberlerini alırız inşallah ben de bu ay biraz gecikmiştim heralde yanlışlıkla hamile kaldım demiştim ama yok öylesineymiş meğer diilmişim

teşekkürler kızlar saolun.. Ayşegülcüm haklısın valla adamların yüzünü gördüğümüz yok ki... Rabbim inş. hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder tatlım..

ay melihacık geçen sene bir çıtır küser bir ben küsüyordum rekor kırıyorduk yani.oluyor öle şeyler malesef.neyseki düzelmiş aranız.

e hadi buluşun artık bari :)benden izin size :)dilek hafta sonu boşsa tabiki hemen görüşüp kaynaşın :)banada resim valla çatlarım hem resi olmazssa inanmamda zateni.herkese hayırlı bir hafta başları diliyorum ve iyi geceler.

günaydın canlarım....

hayırlısı olsun ayşegülcüm,en kısa zamanda haberini alırız inş.Bizim 5 aydır yok malesef.Hormonlarım da gayet normalmiş,ymurtlama gününü tutturamadık gitti.Olmayınca olmuyor işte,zamanı gelmemiş demek.Bakarsın aynı zamanda hamile kalırız.Aş erersen yakınsın zaten,hemen ulaştırırım sana yemekleri :90:

bu hafta sonu uyar bana,dilek'e de uyarsa buluşalım herzamanki mekanımızda.İlknur epeydir girmiyor,telefonu da yok ki.Umarım görür de o da katılır.

Göknurcum senin için nerde poz versem ki,sen ağaçları seversin ama ...

melihacım,sağol canım amin, hayırlısı inşallah :) barışmanıza da sevindim, oluyor böyle naparsın, iyi tarafları çoook daha fazla eşlerimizin şükür, ufak tefek küsmeler de tadı tuzu şekeri evliliğinizin :)

dilekcim gerçekten öyle kocamı akşamları görüyorum ama geliyor yemeği iyor ağırlık basıyor sonra uykuuu, sabah da erkenden kalkıyor 7de evden çıkıyor, bu durumda ne denir ki, yapacak ve diyecek bişey yok :) memnunum ben yine de tabi

göknurcum, evet geçen yıl ne kadar çok küsüyorduk, siz sanki daha çok küsüyordunuz, biz iyiyiz bu sene şükür, siz de öyle galiba :) buluşma iznin için sağol, reşit değiliz ya izin alalım dedik :)))) resim inş çekiliriz, bi buluşalım da...

burçincim, güleceğim yoktu yaa :))) göknur ağaç severdi haklısın :))) biz de artık başka pozlar veririz, fıstıklı dondurmamla veririm ben söyliyim :) 5 ay olmuş mu sizin başlayalı, hadi bakalım inş bu ay olur...yumurtlama günü denk gelse bile olmayabiliyordur ya, yumurta çatlaması falan filan çok işi var onun (( sorun yok madem yakında verirsin güzel haberi.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar .uzun zamandır giriyodum takılmadan çıkıyordum nete yoğunum bu aralar.Benm hayırlı olsunlar devam ediyor 1 er gün arayla herkesi almaya başladım.Evi bi kez temizletip o temizlikle herkesi çıkarayım aradan diyorum 3-5 gün daha misavir alırsam bitecek inşalllah.Az önce yatılı olan akrabaları gönderdim ancak girebildim.Çocuk çalışmalarınız şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Dilekçim doktor tavsiyesi istemişsin ben Semiha (Hayat hast.)ona gittim ameliyatımı da o yaptırdı .Ama dün ne kadar doğru bilmiyorum senin doktor birini öldürmüş dediler .Doktorum iyiydi ama hemşireleri bu kez beğenmedim .Ayşegül canım lenslerin hayırlı olsun uzun süre idare eder umarım.Burçin takılamama nedenimi açıkladım teleonumu özelden atarım.Benm cadı uyandı öpüyorum sizleri.

günaydın kızlar....

bugün çok çalışmam lazım,işim çok.Bir de gezmeye gideceğim,yarın da günüm var.Apartman gününe katıldım,ohhh.Göknur'a özendim
:90:

günaydın kızlar....

bugün çok çalışmam lazım,işim çok.Bir de gezmeye gideceğim,yarın da günüm var.Apartman gününe katıldım,ohhh.Göknur'a özendim
:90:

senin zaten günlerin vardı de mi burçincim :) sen de çok seviyorsun günleri, iyi olmuş apartman günü, alıştın herhalde komşularına . kolay gelsin şimdiden...yarınki menünü öğrenmek isterim

günüm yoktu ayşegülcüm,okuldaki arkadaşlarla arada toplanıyorduk.Şuan 2 ayrı para günüm oldu,ne güzel.Bugünkü menüde köfte,dolma,havuç salatası ,2 çeşit börek ve ıslak kek vardı.Yarın ne olur bilmem.Ama maraş'ın yerlisine gideceğim,döktüreceğine eminim.Güya tatlıları azaltmıştım.Farkettim ki ağrılarım da azalıyor.

günaydın kızlar...

haklısınız evde ufak tefek kavgalar oluyo ama şükür ki büyümeden bitiyo kocişlerin artılarını görüp sakin mutlu olmaya çalışmak en iyisi galiba

ayyy ne güzel tek tek bebiş haberleri alsak ne güzel olur kızlar hadi bakalım bende size bakıp bakıp bebiş isticem ama bende mi başlasam nedir çalışmalara

merhaba kızlar...
burçin, okuldaki arkadaşlarınla toplanmanızı gün saymıştım ben, parasal olarak düşünmemiştim parasal olanlara gün deniyorsa benim de var 2 yıldır günüm :) ama bizim toplantılar güzel yerlerde dışarda oluyor, kervanhanda,madoda,terasta veya diğer güzel yerlerde toplantılara katılmadım ama hiç, sadece para veriyorum alıyorum, toplananlar pek kafa dengim değil de :) aman hastalığına dikkat et, gerçi ağrıyı çeken sensin, hem yerim hem çekerim diyorsan bizce sorun yok :)
melihacım keşke alsak haberleri ama alamıyoruz (( herkes uğraşıyor ama sonuç yok henüz kimsede...

iyi akşamlar kızlar.....

haber çıkmamış,toplanıyor muyuz cumartesi?

merhaba kızlar.yoğun geçiyor günler o yüzden pek giremiyorum malesef.ayrıca çıtırcıkım pekmezli kurabiyeni yaptım valla harika oldu.hiç o kadar lezzetli olacağını zannetmemiştim.ellerine sağlış şekerim.denemeyen kızlar varsada tavsiye ediyorum :)

burçincik maşaallah sana hemen alıştın apartmana.ben artık günleri unuttum :) benm yerimede günlere git artık notiyim.çok yoğun işler eve helmem 7.30 bazen 8 i bile buluyr.hemen ertesi günün yemeği ortalığı topla al sana saa 11 :)ama en geç 12 de uyumuş oluyorum.benm için mucize gibi birşey bu .işte böyle benden.hem biz sana demiştik burçincik bebek işi zor diye kaç aydır dilimizde ama kimseden ses çıkmıyor :)artık hakkımızda hayırlısı olsun kısmet öte yol yok.

merhaba kızlar... yarın buluşma işi yattı yani (( dilek ortalarda yok, demek ki müsait değil...bi dahaki sefere inşallah :)
göknurcum senin eline sağlık,ama güzelmiş de mi:) afiyetler olsun... ben de çok beğendim, çiğdemden almıştım tarifi, baymıyor da yerken, yaparsın artık sık sık yapımı da kolay :) sen de yeni şeyler öğrenirsen haber ver bana, o muzlu rulo ve burma baklavayı hala yapamadım ben aklımda hep ama...iş senin bayağı vaktini alıyormuş canım, çok yoruluyorsundur olsun artık , ayarlarsın bi şekilde :)
bi de biz o kadar yazıyoruz,göknur da yazmış, burçinden 1 cümle geliyor :))) gülesim geldi görünce :)))

benim mutfaktaki deneylerime şimdilik ara malesef :)artık o performansı senden bekliyorum çıtırcık.burçin yiyor günlerde pastaları börekleri bize tarif vermiyor :)hep kendine saklıyor.gerçeten çok kolay tarif ben içinde 2 tane yumurta olunca korkmuştum aslında.aman olmazsa kuşlar yer demiştim :)ama bizden onlara sıra gelmedi.
dilek yok cidden dr ye gidecekti sonuç ne oldu acaba.bizim gelin hamileydi oda bugün drye gitmişti çocuk gelişmemiş ve düşük yapmaya başlamış.bu aralar çok duyuyorum bu olayları.

günaydın kızlar....

buluşamayız biz bu gidişle,haftaya da bana uymuyor malesef, memlekete düğüne gideceğiz.

aşkolsun ayşegül ya :),o ana acelem vardır da ondan öyle yazmışımdır,okumuş olduğumu belirtmek amaçlı yani.Bu arada kurabiyeyi yaptım,bu akşama misafirim var.Ben beğendim,inş onlar da beğenir

göknurcum üzüldüm gelininize,morali çok bozuktur şimdi.Hayırlısı olsun,bir dahakine sapasağlam,zamanında doğar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…