dilekcim geçmiş olsun canım .genelde yara olduğu zaman öle leke gelir ama inş yoktur sende.bir aara benmde öle olmuştu çünki.
ayşegül hanıım :)ama bak böylede olmuyor be çıtırcık.yok ben çıtır kelimesini sevmiyorum diyorsan valla demem birdaha :)İlk lensinde de öyl zorlanmıştın sen.hiç yoktan bunda birazcık lens konusunda tecrüben oldu.inşl en kısa sürede alışırsın canım.
burçincik sen nasılsın.kesin dışardasın bugün konya da hava çok güzel.maraş daha da güzeldir eminim.
slm kızlar...
gecenin bu saatinde horul horul uyumam gerekirken ayaktayım ne yazıkk ki uykum kaçtı kocişle aramız limoniöyle olunca gittim erkenden yattım şimdide uyandım uyuyamıyorum
ayşegülcüm gitmiş gelmişsin e hayırlı olsun yeni lenslerin inşallah çabuk alışırsın lenslerine
dilekcim geçmiş olsun...
burçincik ve göknurcuk ve diğer bütün arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah...
ayy göknurcum, hiç öyle şey olur mu,aşkolsun :) istediğini diyebilirsin, çıtırcık zaten kötü bi kelime değil ki :) alınsam söylerdim ama alınmam hiç, hoşuma bile gider, samimiyetin göstergesidir böyle adlandırmalar falan :))) inşallah alşırım canım, teşekkürler desteğin için
dilekcim, geçmiş olsun,insan telaşlanıyor leke gelince haklısın, bu ay bende de oldu da acaba sorun mu var dedim ama adet öncesi gelen öylesine lekeymiş. hamilelik denememde ilk ayımı atlattım kızlar... bu ay boş çıktı ,gerçi kay kez beraber olduk ki topu topu bi kaç kez, malum herifin iş yoğunluğu nedeniyle pek olmuyorönümüzdeki aylara bakıcaz artık :)))
melihacım yaa ne kötü olur o eşle limoni olma durumları, için içini yiyordur ama bi de ona sor nasıl geçiyor dakikalar, sana öyle geliyordur hiç düşünmüyor sallamıyor sanırsın ama ona da çok koymuştur gerçekten, sen nasılsan o da öyledir, merak etme, inşallah düzelir kısa zamanda :)
öpüyorum herkesi... inşallah buluşmamız gerçekleşir artık, önümüzdeki haftasonu için şimdiden düşünmeye başlayalım bence...
günaydın kızlar....
bugün çok çalışmam lazım,işim çok.Bir de gezmeye gideceğim,yarın da günüm var.Apartman gününe katıldım,ohhh.Göknur'a özendim
:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?