günaydın kızlar....
herkes iyidir umarım
selamlar...
göknur çok üzülmüş olmalı gelininiz(( her işte hayır var,demek ki böyle olması gerekiyordu, sağlıklı olur inşallah bi dahaki sefere...
sen yaparsın ya haftasonları falan,günlere de gidersin, maşallah hem gün hem iş idare edersin, ben o konuda üşengecim biraz :) evet artık güncü burçin oluyor :) ondan bekelriz tarifleri :) bu arda bugün kuru patlıcan dolma yaptım ,annem göndermiş gene :) ama kendim yaptım diye söylemiyorum harika oldu tam maraş usulu oldu :) ilk yaptım ve güzel oldu, işin sırrı bol salça baharat ve sumak ekşisiymiş , bundan sonra yaparım sık sık :)
burçin takıldım tabi, çocukla zaten nete girmene bile şükredelim :) haftaya kaldı demek, en azından bu hafta umutlu olmıycaz... moral bozmayalım buluşuruz... kurabiyeyi beğenmene sevindim, inş misafirlerin de beğenmiştir...
çıtrcık kız ciddenmi kuru dolma yaptın.:)ben maraş gelini olduğum halde bir türlü beceremiyorum yaw.yani onlarınki gibi kurumu oldu.ben onun suyunu bir türlü ayarlayamıyorum.aynı bizimki gibi sulu oluyor.eşim ekşili çorba istiyor kç zamandır olmaz diye yapmıyorum .sen becerikli hatnsun canım.
ayrıca gün olayı cidden bitti.hafta sonu bile yetmiyor ki.ben buduruma epey gıcık oldum yani :)ama gün maraşta keyifli emin olabilirsin.burda kimse terlik giymez 2 kere üst değişmez burası eğlenceli değil :)
çıtrcık kız ciddenmi kuru dolma yaptın.:)ben maraş gelini olduğum halde bir türlü beceremiyorum yaw.yani onlarınki gibi kurumu oldu.ben onun suyunu bir türlü ayarlayamıyorum.aynı bizimki gibi sulu oluyor.eşim ekşili çorba istiyor kç zamandır olmaz diye yapmıyorum .sen becerikli hatnsun canım.
ayrıca gün olayı cidden bitti.hafta sonu bile yetmiyor ki.ben buduruma epey gıcık oldum yani :)ama gün maraşta keyifli emin olabilirsin.burda kimse terlik giymez 2 kere üst değişmez burası eğlenceli değil :)
soğuk bir maraş sabahından günaydınlar......
yapılışı zor ve aşamalı değil aslında ayşegülcüm.Nohut,mercimek,buğday haşlanacak.Pişmeye yakın patlıcan,semizotu veya ıspanaktan birini ,damak tadına göre,ekle.O da pişsin.Pişince de nane,sarımsak,az salça kavurup üstüne dök.
ayrıca buğdayı falan yazmışssın sonradan dank etti :)olsun ayşegül kız bak buğday da var unutma die iki kere yazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?