ben gülcan hanıma da gittim geçen hafta,kendindin pek emin bi doktor değil,bilmiyorum pek ikna edici konuşmuyor,bilgisinden şüpheli gibi geldi bana,yine de sen bi git şansını dene.hoşgeldi utkum.İnşallah bu bebiş aceleci olmaz ,zamanında gelir.Alpaslan beye gitmiştim ben de hamileliğimde.İlgili ve konuşkan biri,ama benimki riskli bir gebelik değildi,bilmiyorum bu konuda nasıl.Şimdilerde ben de dr araştırıp duruyorum, megaparktaki gülcan hanıma gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay,bakalım.Ama senin durumunda nasıldır bilmiyorum.
selam kızlar...
sağolun hepiniz, inşallah göknurcum görüşebiliriz, kısmet dediğin gibi...
ben akşama mantarlı tavuk yapıcam, dünden makarna vardı, yanına salata ve turşu yine...
utkumuz, merhaba,alpaslan ve erdal beyi duydum riskli gebeliklerde, ben de ona gidicem, herkes öneriyor, yalnız yoğun olduğu için randevuyu ileri tarihlere verecektir, bilgine...
utkumuz
a öyle mi ? çok iyi o zaman, ben yoğun diye biliyorum çünkü arkadaşlarıma 1,5 ay sonraya randevu vermiş ... bazen de yoğun olduğunda, koray bey varmış orda,ona yönlendiriyormuş, koray bey de iyiymiş, arkadaşım koray beye muayene olmak zorunda kaldı ama ondan da memnunduhadi bakalım şansın yaver gidiyor inşallah her şey yolunda gider.
ben hamile değilim ama eylülden beri bebek istiyoruz,insüline bağımlı diyabet hastası olduğum için riskli gebelik grubuna giriyorum, dr araştırdım, ordan bilgim var :)
ANAM KİMSELER YOKMUŞ.nedenki.valla kızlar konya bir soğudu yani tam soğudu maşaallah :)sizlerde havalar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?