Kahramanmaras///46

evet söylesek iyi mesela ben bugün dolma ve mercimek çorbası yaptım.yarının yemeği yani :)bugün kahvaltı yaptık :)

evet çıtır 3 yıl hem nine olacam hem anne :)iki büyük zevk bir arada :)

ben dün akşam için sosis,domates ve biberli milföy böreği yaptım, patates kzıartması da vardı ketçap mayonezli, e bi de çay yakışır yanına :)
bugün sabah kahvaltı yaptık,öğlene yine börekler var, akşama da balık ekmek yiycez galiba...

biz bebiş yapamıycaz bu gidişle de mi :) hadi hayırlısı...

meraba kızlar...

burçincim çok teşekkür ederim cnm kaan da hastaymış geçmiş olsun çocukların hastalığı bizimkinden zor oluyo yiğit hala karnım ağrıyo diyo tam atlatamadık inşallah kaan daha iyidir...

ellerinize sağlık kızlar ne güzel şeyler yapmışsınız benimde görümcem geldi dün gece saolsun kayınvalidemler 5 koli yiyecek göndermiş bastıklar sucuklar samsalar biberler salçalar turşular reçeller tarhanalar ve daha neler neler ayyy mutfak şenlendi

kızlar bebişlerden vaz mı geçiyosunuz hele göknurcuk 3 sene ertelemiş :44:

meraba melihacım, bebiş konusunda takılıyoruz göknurla, baktık olmuyo dalgaya vuruyoz artık :)
ne güzel ne güzel ev şenlenmiş ohhh.... bu arada samsa nedir melihacım?

iyi akşamlar kızlar....

ben döndüm memleketten,herkes iyidir inşallah

aa burçincik sen nezamn gittin de döndün memleketen :) benmi kaçırdım yoksa okumayı.hoşgeldin diyim ozaman.gezmeyemi gittin .

meliha hakikaten samsa ne yaw.ben azcık bağlantı kurdum gibi ama :)yani sarma mı demek :)))))))))ay alakaya bak.vay kayınvalideye bak.ben çok merak ediyorum gerçi birşey gelmez bizede.yinede merak ediyorum acaba biz bayramdan dönerken ne katacaklar die.benmki beklenti değilde meraak :)asla düşünemezler.geçen sene biz akşam çaya gelecez demiştikde onalrda biz salça çıkartıyoruz sonra gelin demişlerdi :)ve bir çay tabağı bile gelmedi bize salça.bide ay şöle güzel oldu böle güzel oldu salça dediler :)yinede gelmiş sana.:)ay sucuk dedinde benmde canım istedi maraştan alıyım bari.

evet biz çıtırla artık şamataya vurduk baktık yapamıyoruz bari gırgır yapalım :)
çıtır yarına lahana sarması yapıyorum ben haberin olsun :)yanına zıkkımın peki var :)birşey bulamadım .yoğurt yeterli dedim artık .

günaydınlar....

göknurcum,düğüne gideceğiz demiştim ya haftasonu için.Öyle işte.Benim kaynanam da çok düşünür sağolsun,yine doldurduk geldik.Seninkiler de bir cinsmiş ya,hem söyle hem verme.

Samsayı mutlaka yemişsinizdir de adını bilmiyorsunuzdur,üçgen şeklinde sarıp içine fıstık koyuyorlar ya,o işte.Doğru biliyorsam tabii.

merhaba ...
göknurcum yaaa kayınvaliden evlere şenlik,maraşlı değil mi nolcak :) benimki de bulgur doldurur habire, biz de bulgur tüketmiyoruz pek ama yine de kullanmaya çalışıyorum. sivasta ne yetişir ki başka, un ve bulgur verir ama elinde olsa başka şeyler de verirdi...
bayramda geliyosun ya,inşallah görüşürüz, ben burdayım galiba, 5 günde nereye gidicez, sadece birimizin ailesine gidersek olmaz, kabul etmem, ya ikisine ya hiçbirine. ben bugün makarna yaptım, çarşıdaydım da, demin geldim. yanına da mısırlı havuçlu falan salata, bi de turşu.kociş gecikicekmiş, ben yiyim bari.

hoşgeldin burçin... samsayı görmüşüm o zaman, bastık pestil sucuk falan denilen şeylerin yanında satılıyor değil mi? bi çeşit tatlı yani, yemek değil? o zaman gördüm, yemiş de olabilirim hatırlamıyorum, birbirine benzeyen çok şey var.

kızlar, kuşadasında en yakın arkadaşım vardı,aslı, 2 gün sonra bebişi olucaktı,kızı, bebeğinin kalbi durmuş, bugün haberim oldu,ağlıyordu telefonda, kordon dolanması olmuş çok üzgünüm...herşeyi hazırdı bebişin...

hıııı samsa mıymış onun adı.benm bağlantıma baksanıza samsa sarma :)walla süperim ya.

benmkiler öle malesef valla tozlarını koklatmazlar aman benm için önemi değil .ben saygımı yapıyorum sonuçta.
çıtırcık arkadaşın için çok üzüldüm cidden.birde büyükmüş bebeği.Allah sabırlar versin.çok zor bir durum.Allah evlat acısını vermesin inşl.
ayrıca ben barbunya ve bulgur pilavı yapıyorum yarın için.bayramda olursan inşl görüşürüz ayşegülcük.bende çok isterim nasip artık.

günaydınlar.....

ayşegülcüm çok üzüldüm,ne zordur onun için.Herşeyi de hazırken Allahım kimseye yaşatmasın.

ben de yazayım bari,türlü-pilav yapacağım akşama.

merhaba arkadaşlar,ben de k.maraşlıyım.sizlere bi sorum olacak.2.bebeğime hamileyim ve doktor araştırması içerisindeyim.ilk bebeğim 33 haftalık prematüre doğdu ümmühan hanıma gitmiştim,suyumun geldiğini bile çooooook geç farkedip beni sezeryana almıştı apar topar. şimdi 6 haftalık hamileyim geçen hafta Alpaslan özdarendeliye gittim ilgili bilgisi iyi bi doktora benziyordu,internetten araştırdım alpaslan ya da erdal beyi öneriyorlar riskli gebelikler konusunda.ama ben sizlere de sormak istiyorum,riskli gebelikler konusunda bilgi sahibi daha doğrusu hamilelikle ilgili her konuda bilgi sahibi önerebileceğiniz bi doktor var mı?ayrıca benim için erken doğum konusunda deneyimli olması çok çok önemli.şimdiden çok teşekkür ediyorum...

hoşgeldi utkum.İnşallah bu bebiş aceleci olmaz ,zamanında gelir.Alpaslan beye gitmiştim ben de hamileliğimde.İlgili ve konuşkan biri,ama benimki riskli bir gebelik değildi,bilmiyorum bu konuda nasıl.Şimdilerde ben de dr araştırıp duruyorum, megaparktaki gülcan hanıma gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay,bakalım.Ama senin durumunda nasıldır bilmiyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar...

arkidişler kayınvalidemlerin gönderdiği samsa bastık denen şeyin içine ceviz konarak üçgen biçiminde sarılmasıdır yani bende onlardan gördüm duydum ve yedim saolsunlar bu konuda çok iyilerdir hiç esirgemezler herşeyi gönderirler bayramda gitsek daha çok şey verirlerdi ama otobüsle olunca anca 5 koli bi çuval oldu işte

burçincim ooo gitmiş gelmişsin bile hoşgeldin...

ayşegülcüm arkadaşına çok üzüldüm çok çok zor tam doğacakken rabbim kimseye yaşatmasın...

göknurcum senin kayınvalidenlerde gerçekten tuhaf insan bari biraz salça verir o kadar dyuyrmuşlar...

'utkumuz' slm arkadaşım ben maraşta diilim o yüzden yardımcı olamıyorum Allah kolaylık versin inşallah bebişin sağ salim doğar vakti zamanında...

selam kızlar...
sağolun hepiniz, inşallah göknurcum görüşebiliriz, kısmet dediğin gibi...
ben akşama mantarlı tavuk yapıcam, dünden makarna vardı, yanına salata ve turşu yine...
utkumuz, merhaba,alpaslan ve erdal beyi duydum riskli gebeliklerde, ben de ona gidicem, herkes öneriyor, yalnız yoğun olduğu için randevuyu ileri tarihlere verecektir, bilgine...

hoşgeldin yeni arkadaşımız.inşl bebeiğin sağlıkla gelir sende sorunsuz bir gbelik geçerirsin.

melihacım sayende samsayı da öğrenmiş olduk.aslında kendisini biliyorduk da adını bilmiyormuşuz :)

walla bugünden barbunya kaldı.yarına birde makarna yapacağım okadar

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

ben gülcan hanıma da gittim geçen hafta,kendindin pek emin bi doktor değil,bilmiyorum pek ikna edici konuşmuyor,bilgisinden şüpheli gibi geldi bana,yine de sen bi git şansını dene.

çanım randevusu zannedildiği gibi yogun değil bana aynı gün randevu verdiler.bi kere de randevusuz gitmiştim yarım saat bekledim o kadar.hemşiresiyle konuşunca araya alıyor kadın hemen.3 kasıma randevu aldım ben tekrar bu hafta. bu arada sen de mi hamilesin?

utkumuz
a öyle mi ? çok iyi o zaman, ben yoğun diye biliyorum çünkü arkadaşlarıma 1,5 ay sonraya randevu vermiş ... bazen de yoğun olduğunda, koray bey varmış orda,ona yönlendiriyormuş, koray bey de iyiymiş, arkadaşım koray beye muayene olmak zorunda kaldı ama ondan da memnundu hadi bakalım şansın yaver gidiyor inşallah her şey yolunda gider.
ben hamile değilim ama eylülden beri bebek istiyoruz,insüline bağımlı diyabet hastası olduğum için riskli gebelik grubuna giriyorum, dr araştırdım, ordan bilgim var :)

bu arada benim dünden mantarlı tavuğum var, yanına yoğurt... kociş halı sahaya gitti, yalnız yedim yine :)))

Koray beye ilk aylarımda gitmiştim,neden bilmem hiç elektrik alamadım,sevemedim.Konuşmayı sevmiyor,ağzından laf almak çok zor .Şuan nasıl oldu bilmiyorum.Gülcan hanıma iyi diyen çok duymuştum.Aslında bu hep böyle zaten,mutlaka beğenen de oluyor,beğenmeyen de,insan şaşırıp kalıyor.Amann,kime gideceğim ben şimdi? ((

ANAM KİMSELER YOKMUŞ.nedenki.valla kızlar konya bir soğudu yani tam soğudu maşaallah :)sizlerde havalar nasıl.

burası da sabah çok soğuk oluyor,hele bu sabah dondum ama öğlen gelirken iyiydi.Haftasonu da geldi,dinlenirsin bol bol.

ben bugün barbunya-pilav yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…