Kahramanmaras///46

merhabalar... kararını ver burçincim, hayırlısı olsun...
göknurcuuuuuk, burası da soğudu akşamları ufo yakıyoruz 1 haftadır. sabah erken çıkmadığım için evden farketmiyorum, bugün güzel ama hava güneşli, serin...sabah 9-9.40 arası 1 dersim vardı,onun için okula gittim :) yarım gün uygulaması vardı ya, okulda 11 e kadar durdum,napiyim evde, bari okulda arkadaşlar var...
akşama tasarım öğrt. arkadaşın resim sergisi açılış kokteyli var, çiğdemle ve kocişlerle oraya gidicez,dışarda da bi yemek yeriz.
biz gene mi buluşamıyoruz yaa nerdesin dilek

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum. Nevar ne yok... Ben çok yoğunum çalış çalış feleğim şaştı hafta sonları bile çalışıyorum Rabbim şu ek görevlerii kaldırsın inş.. Amiiiinnnnn....

çalış çalış diyeceğim ama fazla edepsizlik yapmayım dimi dilek :)hahay ayşegülcüğüüüüm bak dilek yoğum canım oyüzden bulaşamazssınız yani oooh canıma değsiiin :)bayramda burçin olmaz sende belli değilsin.dileğide hiç bilmiyoruz.yani banada kısmet olmaz sizinle buluşmak sanırım.
o yoğun iş temposunu ben bilirim deilecim.insanın ne ayakları kalıyor ne kafası beyni hiç bir organı çalışmıyor :)Allah güç ve sağlık versin sana canım.diğer doktorluk işlerini hallettinmi.haber alamıyoruz artık senden.

off off ne hayallerim vardı kızlarla buluşucaktık gondola gitcektik hayat beni gondola koymuş ordan oraya çeviriyo zaten bacımm ( yinede şimdi isyan etmiş olmayayım çok şükür Rabbime bir işim var ama nerdeyse 1 aydır eşimle aynı gün izin yapmadık)

geçen hafta devlet hast. endokrinoloji ye gittim mehtap hanıma tsh 9.18 e çıkmış ultrason çektirdim modüller çıktı hapın dozunu artırdı. değer 2 olmadan bebek düşünme dedi malum hem düşüğe neden oluyor hemde Rabbim göstermesin bebekte zihin bozukluğu yapıyor... Benimde canım çok sıkıldı artık bebek istiyorum nolucak bilmem bu ay hapımı düzenli kullanıp yeniden ölçtüreyim bakalım inş. değer düşer...

günaydın kızlar....

inşallah değerin düşer dilekcim,beklemek çok zor oluyor.Allahım gönlüne göre versin

göknurcum buluşacağımıza ben de inanmıyorum,bayramda siz buluşursunuz belki.Bugün de güneşliydi ama...

selam... kolay gelsin ve geçmiş olsun dilek, inş her şey yoluna girer...
göknurcum gül sen gül. yaza biz de tayin isteyip gitmeyi düşünüyoruz, sıkıldık artık burdan, ilk tercihimiz de izmir olucak,canımıza yetti :) oh işte ben de gidiyorum :)
burçincim artık benim de umudum kalmadı, buluşamayız, olmadı biz senle buluşalım napalım, atlarız arabaya çarşıya ineriz, turlar geliriz valla, kağanı da alırsın. güneşli bugün evet,güzel... biz de birazdan çarşıya inip bi turlarız. sabahtan dolabımı düzenledim, yazlıkları kaldırma fırsatım olmamıştı, kışlıkları çıkardım artık :)
öpüyorum görüşürüz

hahay g,t tab ne işin var :):) herkes dağılıyor yani.ama biz hep burada kalalım olmazmı :)izmir ayrı br şehir.nedendir bilmem ısınamadığım bir şehir :)artık her köşe başında lokma yersin :)yollarıda yokuş maraş tan bile yokuş :)nasıl süreceksin arabayı şekerim :)ben gitsem eskişehire giderdim herhal :)oraya gidin de bende gezmeye geliyim olmazmı çıtırcık :)inşallah gönlünüze göre olur herşey.

dilekcim çok geçmiş olsun canım.kısa sürede değerle düzelir inşl.ne çok hastalık sahibi olduk .sudan yemekten anlamıyorum.değişik değişik hastalıklar çıkıyor hep.Allah sağlık versn hepimize.

günaydın kızlar....

gidin ayşegülcüm,hiç olmazsa size yakın olursunuz,daha rahat edersiniz.Buluşabiliriz tabii,neden olmasın?

izmirin güzel bi ilçesi falan olursa iyi olur göknurcum, eskişehre gitmeyi ben de isterm ama orayla hiç bi bağımız yok, izmir en azından 2 saat muğlaya, artık sorunu olmayan bi şehir istiyorum, sağlık alanında da gelişmiş olsun ki sağa sola gitmek zorunda kalmıyim, benim için önemli olan o. aydın,denizli muğla da olabilir tercihlerimiz arasında, bakalım kararımız değişmezse :) araba konusunda ustayım şekerim artık :) izmirin yokuş kısmında işim olmaz inşallah, şöyle urla gibi ilçesi olsa, ufak ama şirin yeri olsa süper olur...:)))
haklısın burçin, hem batı istiyoruz hem de ben aileme biraz daha yakın olmak istiyorum...

hadi bakalım ayşegülcük inşl istediğin gibi olur.çıkar tayinleriniz .sağlık konusunda haklısın o kısmı için git tabi :)
varya bugün köpekbalığı yedik :)))) tadını denemek için almıştım hiçte kötü değil.tavsiye ederim sizlere :)hemde ucuz kilosu 7 tl ymiş.yarınada patates yemeği yapacağım bilginize :)

bir dedikodu daha vermeyi unuttum size :)saçımı bakır rengine boyattım bide kestirdim katlı ve değişk bir şey gibi işte :)tarz dışı.kocam beğendi bende beğendim gibi .tamam bu kadar dedikodu başka yook.hepinize yarın için hayırlı hafta başları diliyim.

piişşttt soobeeeee.... Naber şeker nasıl gidiyo köpekbalığımı kıs ben korkudan onu eve sokmam ... Şaka bi yana afiyet olsun...Ben balığa karşı biraz mızmızım üç beş balık anca yerim yeni tatlarada açık değilim balık konusunda [/FONT

sen erken davranmışsın tatlım sobelendim bile.. Saçlarını güle güle kullan bencede güzel olmuştur....

merhaba güzeller...

haftaya güneşli başladık, bakalım bayram nasıl geçecek?

saçların hayırlı olsun göknurcum,değişiklik yapana çok özeniyorum valla,ama nerde bende o cesaret?Eminim çok yakışmıştır.

selam kızlar kayseriliyim ama maraş geliniyim maraşlı sayılırım bende
hoşgeldin aramıza, biz de maraşlı değiliz genelde zaten :) sohbete bekleriz artık :)

göknurcum hayırlı olsun yeni saçın, güzel olmuştur herhalde,n son rengi de zaten bakıra benziyordu, şimdi daha güzel olmuştur. ama lütfen düzleştir saçlarını, üşenme tamam mı :)))o zaman harika olur :)hom modelini gösterir hem de rengini gösterir saç... benimkiler de uzuyor artık, omzuma yaklaştı, rengi de iyice açıldı...köpekbalığı yediniz demek, nasıl pişirdin canım, ben de yeni şeyler denemeyi sevmem ama belli mi olur :)
ben akşama peynirli ıspanaklı börek yapıcam, yanına salata ve çay gider herhalde.
meraba burçinci, haftaya güzel başladık ddiğin gibi :)

selam kızlar kayseriliyim ama maraş geliniyim maraşlı sayılırım bende

inşallah cee deyip kaçanlardan olmazsın,uğra her zaman

bayılırım ıspanaklı böreğe,afiyet olsun.Ben de taze fasulye-pilav yaptım

msg38 hoşgeldin aramıza bende konyalıyım ama maraş geliniyim o yüzden bende maraşlı sayılırım...

göknurcum yeni saçın hayırlı olsun...

ayşegülcüm cnm börek çekti çok severim ıspanaklı böreği hamuru kendin mi yoğurdun yufkaylamı yaptın cnm??

burçincim pişti olmuşuz senle bende taze fasülye ve pilav yaptım...

dilekcim sende iyisindir inşallah cnm...

Hepinize merhaba arkadaşlar...Bende aslen maraşlı değilim ama 15 yılım orda geçti....16.YILDA ayrıldım ordan ve hala gözümde tütüyor...Çocukluğum gençliğim orda geçti....Sanki benim memleketim orasıymış gibi hissediyorum hasret çekiyorum....Tüm geçmişim güzel anılarım orada ....Hasretim sizler aracılığıyla gideririm artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…