Kahramanmaras///46

öncelikle aamıza yenş katılanlar için hpşgeldin diyim.
saçım içinde teşekkür edeim kızlar.yani daha kısa oldu saçlarım bide bildiin bakır oldu :)ara sıra değişiklik iyidir burçin.valla insan kendii daha iyi hissediyor.tavsiye ederim ben senden azcıkdaha iyiyiyim zaten süs konusunda :)
mısır unu galeta karıştırdık kızarttık kılçık falan yok :))))))))bende değişik lezzetleri kapalıyım ama denerimde.denedim oldu :)
bayram planınız belli oldumu çıtırcık.
biz bugün gelinimize davetliydik saç böreği yedik.ben ıspanak yemediğim için peynirli yedim.iyi oluyor böle hazır yemek :)
yarına patates yemeği yapacağım yine :)can kurtaranım benm o yemek.

hoşgeldin,bekleriz her zaman

patates yemeği evlendim evleneli bir kez yaptım desem inanır mısın? Eşim tek patates oldu mu burun kıvırır.Her yemeğe mutlak patates eklerim ben de.Lezzet veriyor.Bugün güne gideceğim Akşama da köfte yapacağım fırında,oğlum dün akşamdan siparişini verdi.

ayşegülcüm cnm börek çekti çok severim ıspanaklı böreği hamuru kendin mi yoğurdun yufkaylamı yaptın cnm??

yok melihacım, uğraşamam hamurla falan, hazır yufkayla yaptım :)))

göknurcum, ya belli değil hala napıcaz,muğlaya ve sivasa gitmeyeceğimiz kesin. tatilin 9 gün olmayacağı da kesin sanırım,o yüzden kesin diyorum. ama 5 gün de burda nasıl geçer bilemiyorum, belki istanbul turu yapaız ama maddi durumdan dolayı açılmak istemiyoruz,iskenderunda arkadaşım var belki o tarafa geçeriz
patates yemeği bizim muğlada da çok yapılır ama benim kocam burçinin eşi gibi, içinde bişey yok diye onu yemekten saymadığı için yapamıyorum maalesef...yoksa hem kurtarıcı hem doyurucu hem de kolay bi yemektir...

prenses84 hoşgeldin merabalar... uğrarsan hasretini gidermene yardımcı oluruz tabi...

burçincim, size de afiyet olsun, senin börek sevgini biliyorum :)
ben ne yemek yapsam karar vermedim henüz...köfte olabilir ama aklıma yattı, fikir için sağol

ben çok severim patates yemeğini.hergün olsa yerim yani :)patates oturtması salatası yemeği kızartması hergün yerim yani :)))))eşimde içinde kyma olursa yiyor azcık .yemesede yemesin canı isterse valla.zaten geç geliyorum keyfi bilir yani:)vaktim olsa bende sık yapmıyorum.
biz Allah nasip ederse cuma gece saat 5 gibi çıkmayı düşünüyoruz.erkenden çıklaım dedik ama nasip bakalım.kısmetse görüşürüz çıtırım.bende senin yrinde olsam durmam valla :)

yarın yemeğine karar veremedim bende.iş çıkışında çarşıya gideceğim.ayakabbı alacam kendime bide kayınvalidelere hediye alacam.sanırım yarın aparatif var

göknur ben de her türlüsünü severim patatesin :))) evet sen geç geliyorsun,artık yemek seçme şansı yok...alışır belki. inşallah sağ salim ulaşırsınız, kayınvalidengile ne hediyesi anlamadım şekerim :) ben olsam hayatta almam,neyini gördüm ki ne alayım derim, gitsin kendisi alsın :))) ama sen gene de büyüklüğünü yap tabi, eşine laf gelmesin...
ben dün köfte, pilav,salata ve kuru biber kızartması yapmıştım. bugün ne yapıcam karar verirsem yazarım...

iyi yolculuklar şimdiden göknurcum,biz de cuma günü çıkacağız inşallah

bayram iyi güzel de etle uğraşması yok mu ((

ayşegülcüm tatil etmediler sanırım,daha haberi gelmedi,bakalım.İskenderun yakın ve güzel,gidilebilir.Gitmişken dönerini mutlaka yeyin,üstüne de künefe

ben lepe yapacağım sanırım,canım yemekle uğraşmak istemiyor,ona da en çok cacık yakışır zaten

evet tatil olmadı sanırım... kaldık burda biz (( :)))
lepe nedir burçin? hiç duymadım, cahillik işte :)
ben mercimek köftesi yapıcam gibi, canım ne bişey yemek ne de yapmak istiyor, gribim de bi kaç gündür ona da üşenirsem, kocam geldiğinde tost yaparız beraber.

Bazen öyle oluyor ya,insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.Geçmiş olsun canım,okulda kapıyoruz malesef virüsü.Lepeye eşimgil sebzeli pilav der,siz de yapıyorsunuzdur mutlaka.Soğan,biber,domates,salça,bulgur.Pilavdan az sulu bırakılır,pilavdan çok daha lezzetli olur.Yani bence.

sağol burçincim... biliyoruz onu,biz pilav da demiyoruz, domates bulgurlusu diyoruz, yanında da dediğin gibi cacık gider, başlı başına yemek işte... eline sağlık...bence de çok lezzetli...

bayram hediyesi aldım çıtır.ben öle eli boş gidemiyorum malesef.evde olan eltime çocuklarınada aldım bişeyle:)huyum kurusun emiii.eşimde alma dedi ama ben yapamıyorum.dediğin gibi insanlık işte:)daha cuma günü baklava ve su böreğide yapıp gideceğim :))))))))

karışık kızartma canım istedi sen kızartma diyince çıtır.ama işte geç geliyorum yapana kadar saat 8i bulur.pilavda öle hemen yenmeli.ayrıca bizde domatesli bulgur pilavı diyoruz:)) ben çok sevrim onu hatta bayılırım.
şimdden hepimize hayırlı yolculuklar.Allah kaza bela vermez inşl.

seni insancıl seni :) güzel bir alışkanlık, bizde pek yok o adetten, hep ziyarete giderken eli dolu giderler ya,hayranım ne alıp bulup veriyolar hediye olarak, ben hediye seçmeyi de hiiç sevmiyorum, arada sırada giderken almayı seviyorum tabi ama anneme babama kaynanama falan hiç almam. herkes beğenisine göre istediğini alıyor zaten :) çok hoş olur hediyeyle gitmen, destekliyorum seni şekerim :)))
ya bizim maaşlar eksiden kurtulamadı henüz ya sizde nasıl durumlar göknur? ev eşyası borçları bitti şükür de kredi kartları eksiye çekiyor bizi, bi kaç aya düze çıkarız inşallah...biz de kurban kesicez sanırım, bakıcak bugün kurbanlıklara, uygun bişey bulursa keseriz...

iyi akşamlar kızlar....

dondum tüm gün oulda,ne soğuktu,kışı hissettim resmen.

Allah kabul etsin ayşegülcüm,sorasında bir de o etlere buzlukta yer bulmaya çalışacağız,off

iyi akşamlar kızlar....

dondum tüm gün oulda,ne soğuktu,kışı hissettim resmen.

Allah kabul etsin ayşegülcüm,sorasında bir de o etlere buzlukta yer bulmaya çalışacağız,off

Hava gerçekten çok soğuk canım yaa.....Ben adanada donuyorum şu an.Maraş daha soğuktur tabii...Hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun canım?

bende heediye seçerken zorlanıyorum ama az çok herkesin bir tarzı vardır şekerim :=)ona uymak yeterli :)ben alıyımda ister beğensinler ister beğenmesinler.iş yaparken giysinler napim :):)
yetiştirmekmi çıtırcık ne yetişecek valla borç akıyor gitsin :)bizimde ev kredisi ,tadilatı ,ayhan beyin sevgili arabası derkeeen açıldıkda açıldık.aman ne güzel işte çalışıyoruz ama boşa değil bir hedefimiz var borç ödemek :))))))))şimdide maraş çıktı.birde öle açılacağız .mecburen harta yükleniyoruz başka çare yok.
bizim kurban işi belli değil gibi.Nasip artık.sizin kurbanıda Allah kabul etsin çıtırcık.
siz gelin konyayı düşünün soğunu.sabah yağmur yağıyordu ara arada durmadı.ama çok soğuk kar yağacak gibi.soğuklarda boynumda kuduruyor maşaalllah.akşam gelir gelmez boyunluğu takıyorum.robpt gibi dolaşıyorum :)

Evet konyanın soğuğu da fenaa....Benim anne tarafım konyalı...Memleketimin birisi de o....Sen maraşlısın orda mı oturuyosun canım?Yoksa maraş gelini misin?

bu topikte kimse maraşlı değil canım.bende konyalıyım eşim maraşlı bir tek benm eşim maraşlı.diğerlerinin kocaları bile maraşlı değil :))))))geçen sene maraşta oturuyorduk şimdi konyadayız artık.eşimle 6 yıllığına anlaşma yaptık.6 yıl sonra döneceğiz mişiiiz :)
sen adanada mı oturuyorsun

canım sende polis eşisin galiba topikten hatırlıyorum seni

Evet canım adanadayım ben...Maraştan ayrılalı 9 yıl oldu...Çok seviyorum ama ....Galiba herkeste sevgi uyandırmış ki bu topik çıkmış ortaya

Hava gerçekten çok soğuk canım yaa.....Ben adanada donuyorum şu an.Maraş daha soğuktur tabii...Hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun canım?

meslek lisesindeyim canım.Bayramda mersindeyim inş,annem de soğudu buralar diyor,bakalım

geçmiş olsun canım ya,benim ağrılar da azdı son 2 gündür,tatlıyı fazla kaçırdım yine.Bizim tatile gitmediğimiz bir zaman gel de görüşelim.Biz bu gidişle görüşemeyiz ,hem belki bahanesi olur.

canım sende polis eşisin galiba topikten hatırlıyorum seni

evet canım :) orda da takılıyorum arada :) sen de buraya gel bazen,bekleriz....

burçin, gerçekten soğudu birden, kombiyi falan açtık artık,dayanmıştık şimdiye kadar da :) okul sıcak oluyor bizim, kalorifer iyi yanıyor, sınıflar da kalabalık olunca iyice ısınıyor, boya kokusundan da gına geldi artık, tinerci olup çıkacaktık tatil olmasaydı ya :) tadilattan dolayı boyandı da her yer...sağlığına da dikkat et, gerçi hem yerim hem çekerim diyorsan sorun yok tabi :)

göknuuuur :) ayy bizim kocalar maraşlı olma şerefine erişememişler :)))) maraşla ilgimiz yok dediğin gibi.haklısın canım, borç ödeyecek durumumuz var en azından... kurbanlığımızı aldık bu arada, bayram günü köye gidip kestiricez hangi köyse artık :) keşke buraya da kar yağsa çok seviyorum karı ....
burçinin dediği gibi buzlukta yer bulmak zor olucak etlere....herkes bi yerlere gidecek bayramda, hayırlı yolculuklar şimdiden size:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…