Hepinize merhaba arkadaşlar...Bende aslen maraşlı değilim ama 15 yılım orda geçti....16.YILDA ayrıldım ordan ve hala gözümde tütüyor...Çocukluğum gençliğim orda geçti....Sanki benim memleketim orasıymış gibi hissediyorum hasret çekiyorum....Tüm geçmişim güzel anılarım orada ....Hasretim sizler aracılığıyla gideririm artık.....
öncelikle aamıza yenş katılanlar için hpşgeldin diyim.
saçım içinde teşekkür edeim kızlar.yani daha kısa oldu saçlarım bide bildiin bakır oldu :)ara sıra değişiklik iyidir burçin.valla insan kendii daha iyi hissediyor.tavsiye ederim ben senden azcıkdaha iyiyiyim zaten süs konusunda :)
mısır unu galeta karıştırdık kızarttık kılçık falan yok :))))))))bende değişik lezzetleri kapalıyım ama denerimde.denedim oldu :)
bayram planınız belli oldumu çıtırcık.
biz bugün gelinimize davetliydik saç böreği yedik.ben ıspanak yemediğim için peynirli yedim.iyi oluyor böle hazır yemek :)
yarına patates yemeği yapacağım yine :)can kurtaranım benm o yemek.
ayşegülcüm cnm börek çekti çok severim ıspanaklı böreği hamuru kendin mi yoğurdun yufkaylamı yaptın cnm??
iyi akşamlar kızlar....
dondum tüm gün oulda,ne soğuktu,kışı hissettim resmen.
Allah kabul etsin ayşegülcüm,sorasında bir de o etlere buzlukta yer bulmaya çalışacağız,off
bende heediye seçerken zorlanıyorum ama az çok herkesin bir tarzı vardır şekerim :=)ona uymak yeterli :)ben alıyımda ister beğensinler ister beğenmesinler.iş yaparken giysinler napim :):)
yetiştirmekmi çıtırcık ne yetişecek valla borç akıyor gitsin :)bizimde ev kredisi ,tadilatı ,ayhan beyin sevgili arabası derkeeen açıldıkda açıldık.aman ne güzel işte çalışıyoruz ama boşa değil bir hedefimiz var borç ödemek :))))))))şimdide maraş çıktı.birde öle açılacağız .mecburen harta yükleniyoruz başka çare yok.
bizim kurban işi belli değil gibi.Nasip artık.sizin kurbanıda Allah kabul etsin çıtırcık.
siz gelin konyayı düşünün soğunu.sabah yağmur yağıyordu ara arada durmadı.ama çok soğuk kar yağacak gibi.soğuklarda boynumda kuduruyor maşaalllah.akşam gelir gelmez boyunluğu takıyorum.robpt gibi dolaşıyorum :)
hoşgeldin aramıza, biz de maraşlı değiliz genelde zaten :) sohbete bekleriz artık :)
göknurcum hayırlı olsun yeni saçın, güzel olmuştur herhalde,n son rengi de zaten bakıra benziyordu, şimdi daha güzel olmuştur. ama lütfen düzleştir saçlarını, üşenme tamam mı :)))o zaman harika olur :)hom modelini gösterir hem de rengini gösterir saç... benimkiler de uzuyor artık, omzuma yaklaştı, rengi de iyice açıldı...köpekbalığı yediniz demek, nasıl pişirdin canım, ben de yeni şeyler denemeyi sevmem ama belli mi olur :)
ben akşama peynirli ıspanaklı börek yapıcam, yanına salata ve çay gider herhalde.
meraba burçinci, haftaya güzel başladık ddiğin gibi :)
bu topikte kimse maraşlı değil canım.bende konyalıyım eşim maraşlı bir tek benm eşim maraşlı.diğerlerinin kocaları bile maraşlı değil :))))))geçen sene maraşta oturuyorduk şimdi konyadayız artık.eşimle 6 yıllığına anlaşma yaptık.6 yıl sonra döneceğiz mişiiiz :)
sen adanada mı oturuyorsun
Hava gerçekten çok soğuk canım yaa.....Ben adanada donuyorum şu an.Maraş daha soğuktur tabii...Hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun canım?
bende heediye seçerken zorlanıyorum ama az çok herkesin bir tarzı vardır şekerim :=)ona uymak yeterli :)ben alıyımda ister beğensinler ister beğenmesinler.iş yaparken giysinler napim :):)
yetiştirmekmi çıtırcık ne yetişecek valla borç akıyor gitsin :)bizimde ev kredisi ,tadilatı ,ayhan beyin sevgili arabası derkeeen açıldıkda açıldık.aman ne güzel işte çalışıyoruz ama boşa değil bir hedefimiz var borç ödemek :))))))))şimdide maraş çıktı.birde öle açılacağız .mecburen harta yükleniyoruz başka çare yok.
bizim kurban işi belli değil gibi.Nasip artık.sizin kurbanıda Allah kabul etsin çıtırcık.
siz gelin konyayı düşünün soğunu.sabah yağmur yağıyordu ara arada durmadı.ama çok soğuk kar yağacak gibi.soğuklarda boynumda kuduruyor maşaalllah.akşam gelir gelmez boyunluğu takıyorum.robpt gibi dolaşıyorum :)
canım sende polis eşisin galiba topikten hatırlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?