Kahramanmaras///46

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli...

göknurcum beni unuttun benim eşim maraşlı ben o bakımdan burdayım cnm

biz bu bayram gitmicez maraşa geçen bayram ordaydık bu sefer burda kalcaz mutluyum o yüzden

merhaba kızlar ve emrhaba melihacım. iyi bayramlar hepinize ben evde kös kös oturuyorum, öpüyorum hepinizi....

merhaba kızlar. uzun zamandır uğrayamadım. bir bakayım dedim. hem bayramınızıda kutlayayım istedim. inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben uzun zaman oğluşumun yolunu bekledim. biraz tedirgindim. zira kötü bir yerde askerlik yaptı. neyse sağ salim döndü. gelincede iş kaygısına düştü. çok şükür bir iş buldu. mesleğini yapamayacak ama olsun dedik. biliyorsunuz öğretmenlik atamaları zor. aslında yüksek puanda almıştı. yinede evde bekleyecekti. en iyisi ne iş olursa dedi ve şans yüzümüze güldü. o sıralar pek internetede giremedim. sıkıntıdan ne yaptığımı bilemez haldeydim. tabii büyük sağlık sorunlarıda yaşadım. artık yaş ilerledi. her hastalık müsaade istemeden kapımı açıp giriyor. şimdide kış geldi. artık tek odaya tıkılıp kalacağız. bundan sonra sık olmasada arada bir uğrayıp hatırınızı sorarım. hepinizi öpüyorum.

firstlady, öncelikle geçmiş olsun, hastalığın olmadığı yer mi var, siz gene yaşım ilerledi diyorsunuz biz gençler ne yapalım, şeker tansiyon kolesterol maşallah hepsi var :) tedavisi olan hastalık versin allah, şükür...

artık dönsün herkes yaaa

Slm arkadaşlar...Herkesin bayramı mübarek olsun....Gidenler daha dönmedi herhalde Ee bayram uzun tabii Bizim pek misafirimiz gelmez ,gidecek yer de pek yok ,ee haliyle evde daha çok vakit geçirdik ama güzel yani Allah tekrarlarını nasip etsin hepimize inşallah:)

Son düzenleme:
merhaba prenses84 iyi bayramlar sana da...bayram uzun değil ama çok kısa da değildi
ilginç gelebilir ama bu bayram eşim hariç hiç kimseyle bayramlaşmadım bayram boyunca :))) apartmanda kimse yoktu ilk gün, zaten bi alt komşumla görüşüyorum en çok, onun da 2 çocuğu var ufak, ağlama sesleri geliyor, rahatsız etmiyim diye inmedim. bi de okuldaki arkadaşlarımla bayram öncesi bayramlaştım, o sayılmaz ama :)))

İlginç gelmedi çünkü gurbette insanlar genelde öyle oluyor Şu an babamın memleketinde oturuyoruz biz bile bayramlaşmadık desem yeridir halalardan falan başka kimseyle....Bayramlar eş dost akrabayla güzel Ben seviyorum öyle kalabalık ortamları belki de ondandır....

Son düzenleme:
herkeze iyi bayramlar kızlaaaarrrr....

bizim bayram çok yoğun geçiyo anck son gün girebildim nete o yüzden ancak şimdi kutlayabiliyorum birazdan tekrar çıkıcaz amcamlara gidicez biraz uzak erkenden çıkıyoruz o yüzden bizim pek dinlenmeye fırsatımız olmadı sürekli gezdik yorucuydu ama güzeldi bende kalabalık bayramları severim hep öyle gördüm çocukluğumda belkide ondandır...

ayşegülcüm sanada iyi bayramlar cnm bol bol dinlenmişsindir sende o bakımda iyi olmuştur senin için bayram eşinle vakit geçirmişsindir ne güzel...

FirstLady öncelikle gözün aydın oğlun sağ salim gelmiş yeni işide hayırlı olsun ayrıca çok geçmiş olsun ayşegülün dediği gibi artık gençlerde çok hastalık sahibi oluyo rabbim çaresiz dert vermesin..

prenses_84 seninde bayramın mübarek olsun bende senin gibiyim kalabalık bayramları severim sanki öbür türlü eksik kalmış bi bayram gibi gelir bana o yüzdende habire geziyoz bakalım bugünde akşama kadar yine dışarlardayız

içim rahatladı ohh, yalnız değilmişim dediğin gibi kalabalık tadı çıkar bayramın, bana bayram gibi olmadı zaten, tatil gibiydi sağlık olsun amaan, önemli değil, eşimin tarafına gitmektense yalnız kalmak daha iyi, onlar çoook kalabalık ve berbat oluyor, evde 20 ye yakın kişi kalıyor işkence gelin olarak, bulaşıktı yemekti falan. hiç alışık değilim öyle

melihacım, geziyorsanız zevkli olur bayram, iyi gezmeler,bayramın tadını çıkardın hadi :)))))

geçmiş olsun ablacım.Oğluna da hayırlı olsun,inşallah sever işini.

Burda olsaydım uğrardım kesin,yalnız sıkıcı olmuştur buralar.

Bayram tatili hemen bitti malesef.Tatil kısa olunca et işi,misafir derken nete giremedik.Dün akşam geldik zaten.

kolay gelsin canım,telaşınız bitmiştir gerçi

sağol burçincim, sıkılmadım fazla,eşimin de tatildi 4 gün, beraberdik. bayağı dinlenmiş oldum ama,sınav işlerimi falan hallettim...

gecikmeli olarak hepinizin bayramını kutluyorum.malum ben maraştaydım ve giremedim.amma yoğun geçti bayramım.en geç saat 8.30 da kalktım.çok dinlendim yani bir bilseniz :)
bayramın ilk günü kurbanla geçti tabiki.baktım bizimkiler deriyi geç yüzüyor aldım elime bıçağı başladım deri yüzmeye :))))valla beceriyorum kayınpeder bizim gelin bizden iyi yüzdü falan dedi.sonra etler ayarlandı.sonra yemek falan derken çıktık bayramlaşmaya.2.gün evdeydik tam azcık dinlenecem dediydimki düdüklü tencere patladı :)))))) aman allahım mutfak savaş alanına döndü resmen.sonra tabi evde tek ben olunca akşama kadar temilk yaptım ayhan mutfağı boyadı sonra bide gelen giden derken ben öldüm tabi.
3.günde sabahtan akşama kadar zeytin dildim :)))))anlıyacağınız haşatım çıktı resmen.
4.gün yola çıktık 4 gibi konyadaydık.eve geldim hemen çamaşırları attım sonra önceden olan ütütleri yaptım.sonra ne oldu bilin bakalım misafir geldiii :)))))) ve yuuuuh dedim artık.en son duşumu alıp yattım ve hala çok yorgunun ayakta uyuyacağım resmen.
kös kös oturanlara çok imrendim walla.
amaan ne dedikodular var ama şimdi çok yazdım hepsini tek tek anlatırım sonra :)

göknurcum konya sana yaramadı, burdayken o kadar misafirin gelmiyordu çat kapı, istediğin zaman sen ağırlıyordun :))))
bana özendin de mi :) her sabah mayışa mayışa uyandım, kocişimle uzun pazar kahvaltıları yaptım her gün ooohhh... he heee

Bayramda yeni evliler falan bayağı bi geziyo onu anlıyoruz Büyükler ve onların çocukları da misafir ağırlıyo heralde
Ben de ikinci sınıfa giriyorum ama misafiri pek gelmeyen büyüklerden bizim ev
Biz de dün çektik mersine gezmeye gittik valla ailecek...Öğlen babamı zor ikna ettik...Gittik lunaparkta eğlendik neyse ordaki bi uzaktan akrabamız var onlara gittik yemek yedik onların oğlu bizi gezdirdi forumda:) Eğlenceli oldu...Güzel oldu akşam da işin tuhafı misafirlikteyken misafir gelecekmiş haber vermeye aramışlar Geçmiş ola bekledik gelmediniz napalım hıh

Son düzenleme:
burçincim hoşgeldin cnm nasıl geçti bayram??

göknurcum sende hoş geldin çok yorucu olmuş senin için dinlenemeden gelmişsin geri

ayşegülcüm sende eşinle görüşmedediğinizi söylüyodun sizin için iyi bi fırsat olmuş ne güzel

prenses oh oh gezmişsin baya severim bende lunaparkı

ayy geçmiş ola, geç kalmış misafiriniz ne güzel gezmişsiniz işte, mersin forumu çok övüyorlar, bu tarftayken hazır, biz de bi görsek iyi olurdu, batıya gidince gelinmez artık buralara...
herhalde çocuksuz evlilerden ben gezmedim bi :)
ayşegülcüm sende eşinle görüşmedediğinizi söylüyodun sizin için iyi bi fırsat olmuş ne güzel

orası öyle oldu valla melihacım :)

maraşlılarr maraşa benide gelin olarak kabul ederler heraldeee :)))

merhaba burda maraşlı sadece melihayiğit var, onun dışındakiler maraşta yaşayanlar :) hepimiz seni tabi ki kabul ederiz ne zaman gelin oluyorsun ya da oldun maraşa?

malesef bu tatilde foruma gidemedim misafirle uğraşmaktan.15 tatile inşallah.Hangi bölümde okuyorsun?

sağol canım,iyi geçti ama kısa olduğundan mıdır,bir şey anlamadım valla
maraşlılarr maraşa benide gelin olarak kabul ederler heraldeee :)))

hoşgeldin,tabiiki kabul ederiz

göknurcum maşallah yoğun geçmiş bayram,bir arada gezmeye gel.Bize de haber ver mutlaka

daha gelin olmadım sözümüz oldu maraşlı sözlüm :)) ne zaman olruz artık allah kerim :))
yavaş yavaş tanıyım dedim bende gideceğim yeri:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…