merhaba prenses84iyi bayramlar sana da...bayram uzun değil ama çok kısa da değildi
ilginç gelebilir ama bu bayram eşim hariç hiç kimseyle bayramlaşmadım bayram boyunca :))) apartmanda kimse yoktu ilk gün, zaten bi alt komşumla görüşüyorum en çok, onun da 2 çocuğu var ufak, ağlama sesleri geliyor, rahatsız etmiyim diye inmedim. bi de okuldaki arkadaşlarımla bayram öncesi bayramlaştım, o sayılmaz ama :)))
İlginç gelmedi çünkü gurbette insanlar genelde öyle oluyorŞu an babamın memleketinde oturuyoruz biz bile bayramlaşmadık desem yeridir halalardan falan başka kimseyle....Bayramlar eş dost akrabayla güzel Ben seviyorum öyle kalabalık ortamları belki de ondandır....
merhaba kızlar. uzun zamandır uğrayamadım. bir bakayım dedim. hem bayramınızıda kutlayayım istedim. inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben uzun zaman oğluşumun yolunu bekledim. biraz tedirgindim. zira kötü bir yerde askerlik yaptı. neyse sağ salim döndü. gelincede iş kaygısına düştü. çok şükür bir iş buldu. mesleğini yapamayacak ama olsun dedik. biliyorsunuz öğretmenlik atamaları zor. aslında yüksek puanda almıştı. yinede evde bekleyecekti. en iyisi ne iş olursa dedi ve şans yüzümüze güldü. o sıralar pek internetede giremedim. sıkıntıdan ne yaptığımı bilemez haldeydim. tabii büyük sağlık sorunlarıda yaşadım. artık yaş ilerledi. her hastalık müsaade istemeden kapımı açıp giriyor.şimdide kış geldi. artık tek odaya tıkılıp kalacağız. bundan sonra sık olmasada arada bir uğrayıp hatırınızı sorarım. hepinizi öpüyorum.
firstlady, öncelikle geçmiş olsun, hastalığın olmadığı yer mi var, siz gene yaşım ilerledi diyorsunuz biz gençler ne yapalım, şeker tansiyon kolesterol maşallah hepsi var :) tedavisi olan hastalık versin allah, şükür...
artık dönsün herkes yaaa
Slm arkadaşlar...Herkesin bayramı mübarek olsun....Gidenler daha dönmedi herhalde Ee bayram uzun tabii Bizim pek misafirimiz gelmez ,gidecek yer de pek yok ,ee haliyle evde daha çok vakit geçirdik ama güzel yani Allah tekrarlarını nasip etsin hepimize inşallah:)
herkeze iyi bayramlar kızlaaaarrrr....
bizim bayram çok yoğun geçiyo anck son gün girebildim nete o yüzden ancak şimdi kutlayabiliyorum birazdan tekrar çıkıcaz amcamlara gidicez biraz uzak erkenden çıkıyoruz o yüzden bizim pek dinlenmeye fırsatımız olmadı sürekli gezdik yorucuydu ama güzeldi bende kalabalık bayramları severim hep öyle gördüm çocukluğumda belkide ondandır...
ayşegülcüm sanada iyi bayramlar cnm bol bol dinlenmişsindir sende o bakımda iyi olmuştur senin için bayram eşinle vakit geçirmişsindir ne güzel...
FirstLady öncelikle gözün aydın oğlun sağ salim gelmiş yeni işide hayırlı olsun ayrıca çok geçmiş olsun ayşegülün dediği gibi artık gençlerde çok hastalık sahibi oluyo rabbim çaresiz dert vermesin..
prenses_84 seninde bayramın mübarek olsun bende senin gibiyim kalabalık bayramları severim sanki öbür türlü eksik kalmış bi bayram gibi gelir bana o yüzdende habire geziyoz bakalım bugünde akşama kadar yine dışarlardayız
ayy geçmiş ola, geç kalmış misafirinizBayramda yeni evliler falan bayağı bi geziyo onu anlıyoruzBüyükler ve onların çocukları da misafir ağırlıyo heralde
Ben de ikinci sınıfa giriyorum ama misafiri pek gelmeyen büyüklerden bizim ev
Biz de dün çektik mersine gezmeye gittik valla ailecek...Öğlen babamı zor ikna ettik...Gittik lunaparkta eğlendik neyse ordaki bi uzaktan akrabamız var onlara gittik yemek yedik onların oğlu bizi gezdirdi forumda:) Eğlenceli oldu...Güzel oldu akşam da işin tuhafı misafirlikteyken misafir gelecekmiş haber vermeye aramışlar Geçmiş ola bekledik gelmediniz napalım hıh
ayşegülcüm sende eşinle görüşmedediğinizi söylüyodun sizin için iyi bi fırsat olmuş ne güzel
maraşlılarr maraşa benide gelin olarak kabul ederler heraldeee :)))
Bayramda yeni evliler falan bayağı bi geziyo onu anlıyoruzBüyükler ve onların çocukları da misafir ağırlıyo heralde
Ben de ikinci sınıfa giriyorum ama misafiri pek gelmeyen büyüklerden bizim ev
Biz de dün çektik mersine gezmeye gittik valla ailecek...Öğlen babamı zor ikna ettik...Gittik lunaparkta eğlendik neyse ordaki bi uzaktan akrabamız var onlara gittik yemek yedik onların oğlu bizi gezdirdi forumda:) Eğlenceli oldu...Güzel oldu akşam da işin tuhafı misafirlikteyken misafir gelecekmiş haber vermeye aramışlar Geçmiş ola bekledik gelmediniz napalım hıh
burçincim hoşgeldin cnm nasıl geçti bayram??
göknurcum sende hoş geldin çok yorucu olmuş senin için dinlenemeden gelmişsin geri
ayşegülcüm sende eşinle görüşmedediğinizi söylüyodun sizin için iyi bi fırsat olmuş ne güzel
prenses oh oh gezmişsin baya severim bende lunaparkı
maraşlılarr maraşa benide gelin olarak kabul ederler heraldeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?