daha gelin olmadım sözümüz oldu maraşlı sözlüm :)) ne zaman olruz artık allah kerim :))
yavaş yavaş tanıyım dedim bende gideceğim yeri:26::26:
malesef bu tatilde foruma gidemedim misafirle uğraşmaktan.15 tatile inşallah.Hangi bölümde okuyosun?
hmm anladım,allah tamamına erdirsin :) hayırlı olsun...
maraş merkezden herhalde sözlün? biz yaza burdan ayrılmayı düşünüyoruz, o zamana kadar geldin geldin :))))) şaka bi yana bekleriz sohbete buraya :)
Ben bitirdim canım okulu soruyosan
hmm anladım,allah tamamına erdirsin :) hayırlı olsun...
maraş merkezden herhalde sözlün? biz yaza burdan ayrılmayı düşünüyoruz, o zamana kadar geldin geldin :))))) şaka bi yana bekleriz sohbete buraya :)
evet bayağı uzak bolu-maraş... evet ya bizim ortam çok güzel, biz buluştuk da evlerimizde, dışarda falan. bizim topik kadar hareketli olan memleket topiği görmedim ben, ne kendi memleketimin topiği ne başka. gel sen de hep :)evet merkezmiş ben dahaa gitmedim :)
uzunda biraz memlektımle arası
nasip kısmet bakalım heycanlanıorm bende burdayım artık ayrıca okudum baya ne güzel sohbet ve ortam oluşmuşş :)
eğer tercih yaparsak, gitme ihtimalimiz %100 burçincimamannn,hemen tayin çıkma imkanınız var mı?Biz daha burdayız sanırım
ikinci sınıfa giriyorum yazmışsın,ben de ikinci sınıfa gidiyorum diye okudum.Yaşlılık işte.Nerelisin canım?
ayşegülcüm ben maraşlı diilim cnm konyalıyım eşim maraşlımerhababurda maraşlı sadece melihayiğit var, onun dışındakiler maraşta yaşayanlar :) hepimiz seni tabi ki kabul ederiz ne zaman gelin oluyorsun ya da oldun maraşa?
maraşlılarr maraşa benide gelin olarak kabul ederler heraldeee :)))
haklısın... muğla ufak bi yer olduğu için, sıkılmamızdan korkuyorum, benim de yıllardır olduğum bi yerdi, 2 adım her yer, dolmuş bile yok pek, herkes her yere yürüyor, o kadar ufak yani :) ama tabi çoğu açıdan maraştan daha üstündür. o yüzden kararsız kaldım...bu arada tayin için köy,belde ya da ilçe düşünüyorum ben, merkez okul istemiyorum,o taraflarda şirin oluyor ufak yerlerin okulları, çok da rahat oluyor.burda köy okulu bile merkezin kalabalıklığını aratmıyor.günaydın güzeller....
hayırlısı olsun ayşegülcüm.Ne güzel işte,memlekette olacaksın.Her eş yapmaz bunu,şanslısın.
günaydınlarrrr
prenses84, sanırım aynı yaştayız, 84 lüysen...
ayşegülcüm ben maraşlı diilim cnm konyalıyım eşim maraşlı
hoş geldin cnm bende maraş geliniyim o yüzden burda takılıyorum aslen konyalıyım maraşa gelin gelcekmişsin rabbim mutluluk versin inşallah çabuk alışırsın...
yok cnm ne kusuru önemli diil evet eşim ceritli unutmamışsınhaklısın... muğla ufak bi yer olduğu için, sıkılmamızdan korkuyorum, benim de yıllardır olduğum bi yerdi, 2 adım her yer, dolmuş bile yok pek, herkes her yere yürüyor, o kadar ufak yani :) ama tabi çoğu açıdan maraştan daha üstündür. o yüzden kararsız kaldım...bu arada tayin için köy,belde ya da ilçe düşünüyorum ben, merkez okul istemiyorum,o taraflarda şirin oluyor ufak yerlerin okulları, çok da rahat oluyor.burda köy okulu bile merkezin kalabalıklığını aratmıyor.
selamlaaaar sana da
yaa melihacım harbiden pot oldu bu :) yoksa bilmem mi eşinin ceritli olduğunu,ne rezilllikler yaşadım orda :) bi an aklımdan çıkmış kusura bakmayasın :)))
göknuur maraşlı seniçihacii tayinimiz inşallah çok geçmişler olsun canım, ne kötü oluyor öyle hastalık siz buluşun, resim de koyun da biz de çatlayalım hadi bakalım
prenses84, sanırım aynı yaştayız, 84 lüysen...
walla burası hem konya hem maraş topiği gibi oldu :)herkes dağılıyor ama kimse topiği bırakmıyor Allaha şükür.Çıtır vallaa gidicisin haaa :))))çıhaciii tayin :)aay bakın maraşlı oldum :)
ben dün bir hasta oldum bir hasta oldum öle yani.acile gitmekten son anda kurtuldum.hava değişikliğimi oldu ne bide salgın hepsi toplandı saat akşam 9 da uyudum.dinlenince geçti şükür.
yeni gelen arkadaşımız maraş gelini hoşgelmiş aramıza.Hayırlısı olsun canım evliliğinizde.sanırım maraşa hiç gelmedin.evlenince nerde yaşıyacasn maraştamı.çomu sordum ne.
hemşehrim nasılsın bir görüşssek seninlede buluşamaynlara nispet olsa meselaaaa nasıl olur melihacık :)sonra onlara bir resim koysak )
Evet canım 84lüyümSen öğretmen misin peki? Ben ev kızı oldum okulu bitirdim de
aa üzülmeher işte vardır bi hayır, bakarsın sen de çalışmaya başlamışsın bi gün, ne mezunusun ? umudunu yitirme
evet, öğretmenim ben. görevde 5. yılım. branşımın şansına ben sadece 1 dönem bekledim, onda da ücretli öğretmenlik yaptım, şubata da atandım boş kalmadım hiç şükür. atandım atanalı da maraştayım işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?