Ben ekonomi okudum canım uzattım okulu 3 sene, bi de üstüne okulu kazandığım yıl hazırlık koydular saçmasapan , etti mi sana 8 yıl.....Bi kıytırık okulu 8 yılda bitirebildim dile kolayBu yıl kpss de bi memurluk kazanayım hayırlısıyla yoksa memur olma yaşını kaçıracam Branş ne senin? Maraş bence çok güzel yer yaşamak için canım hem de ilk atama için çok iyi Benim anne - babam öğretmen, maraşın okullarında yıllarca çalıştılar....
8 yıl bayağı uzun bi süre, tam da gençlik zamanında. 3 yıl uzamasına ne demeli, üst üste gelmiş her şey gerçekteninşallah olur kpss. benim branş ingilizce. maraş memur için uygun bi yer, doğu görevi olarak da öyle, sürekli yaşamak içinse asla tercih etmem, çok kapalı, çok donuk hareketsiz,kültürsüz anlayışsız bi şehir. maraşlılar kendisi de kabul ediyor bunu ben çağlayanceritin köyüne atandım ilk, 1,5 yıl orda yaşadım berbattı tam anlamıyla :) istifa edip dönmeyi düşündüm bile ama o da yemedi açıkçası :))) benim ailem de köyde yaşıyor,kendim de köyde büyüdüm, ama burdaki köylere köy demek ayıp geçekten
öğretmen çocuğu olman ne güzel :)
Evet canım maraşlılar yabancıyı pek kabul etmiyorlar aralarına şimdi gerçekçi olursakBenim babamı apartmana yönetici seçtirtmediler o kadar milliyetçiler kendi aralarında Ama çok iyi insanlar da var şimdi hak yemek olmaz....:) 8yıl gerçektan çok uzun benim üniv hayatım çok çetrefilli geçti canım hiç sorma yav:26::26: Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz Sen muğlalıydın galiba dimi
merhaba arkadaşlar ben adanalıyım 7 yıldır maraştayım ünivyı burada okudum ebeyim 1.5 yıldır evlıyım sizleri tanımak isterim.
yani, her yerde iyi ve kötü insanlar varyazdığı üzere muğlalıyım canım
üniversiteyi nerde okudun? nasıl çetrefilli geçer ki ünv hayatıben memlekette okudum,muğlada. güzel,keyifli, eğlenceli geçmişti...
merhaba arkadaşlar ben adanalıyım 7 yıldır maraştayım ünivyı burada okudum ebeyim 1.5 yıldır evlıyım sizleri tanımak isterim.
Ah ah yazsam roman olur desem....Ya ben 1. sınıftayken annemi kaybettim canım..Sonra okulu biraz savsakladım..Sonra eve küçük kardeşlerimin yanına sık sık gelmem icap etti..Zaten devam zorunluluğu da yoktu ben gazi mezunuyum....Git gel falan sınavdan sınava işte öylece geçti zaman....Kpss de iyi puan alamadım ve 27 yaşımda ev kızı oldum iyi miHayırlısı artık bundan sonra bakacaz meslek hayatı evlilik vs...
başın sağolsun kolay diil anneyi kaybetmek okulu uzatman çok normal kardeşlerinin yanında olmaya çalışman da çok güzel rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin inşallah...
hoş geldin ben meliha.. konyalıyım maraş geliniyim 4.5 yıldır evliyim 3 yaşına gelmek üzere olan bi oğlum var...
Ben ekonomi okudum canım uzattım okulu 3 sene, bi de üstüne okulu kazandığım yıl hazırlık koydular saçmasapan , etti mi sana 8 yıl.....Bi kıytırık okulu 8 yılda bitirebildim dile kolayBu yıl kpss de bi memurluk kazanayım hayırlısıyla yoksa memur olma yaşını kaçıracam Branş ne senin? Maraş bence çok güzel yer yaşamak için canım hem de ilk atama için çok iyi Benim anne - babam öğretmen, maraşın okullarında yıllarca çalıştılar....
prenses arkadaşımız ismini söyledinmi bilmiyorum ama yada ben kaçırmışım kesin.Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin anneciğine.O dönemde okumak gerçekten zor olurdu zaten.inşl herşey istediğin gibi olur.
başın sağolsun kolay diil anneyi kaybetmek okulu uzatman çok normal kardeşlerinin yanında olmaya çalışman da çok güzel rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin inşallah...
başın sağolsun canım.Allah ailenin geri kalanlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin.Okulu işi de çok kafana takma,her işte bir hayır vardır,inşallah çok güzel bir fırsat çıkar önüne.
canım üzülme, bahsettiğin durum yani anneni kaybetmen çok acı olmuştur eminim. basit bir olay değil yaniAh ah yazsam roman olur desem....Ya ben 1. sınıftayken annemi kaybettim canım..Sonra okulu biraz savsakladım..Sonra eve küçük kardeşlerimin yanına sık sık gelmem icap etti..Zaten devam zorunluluğu da yoktu ben gazi mezunuyum....Git gel falan sınavdan sınava işte öylece geçti zaman....Kpss de iyi puan alamadım ve 27 yaşımda ev kızı oldum iyi miHayırlısı artık bundan sonra bakacaz meslek hayatı evlilik vs...
oh ooh topik canlandı ne güzel.ayşegülcüm senin her dediğine sonuna denk katılıyorum
ayrıca tayin durumunda haklısın ne kadar küçük olursa olsun maraştaki imkanların olduğu kesindir herhalde dimi :)aileye yakın olmak lazım cidden.malum hastalıklı insanız gelip kapından bakıp bir napıyorsun demeler bile yetiyor cidden.Çok fazla aileye yakın bir yerde oturmamakla birlikte güzeldir yakında olmak.bence yani.
yeni gelen ebe arkadaşımız hoşgeldin aramıza.
katılımlarım için bende çok mutlu oldum :))ben varya dün şehriye çorbası pişrimiştim.aslında pek sevmem ama şimdi sevdim.güzel yapıvermişim :)onu yedim işte.yarına ne yemek var bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?