Kahramanmaras///46

8 yıl bayağı uzun bi süre, tam da gençlik zamanında. 3 yıl uzamasına ne demeli, üst üste gelmiş her şey gerçekten inşallah olur kpss. benim branş ingilizce. maraş memur için uygun bi yer, doğu görevi olarak da öyle, sürekli yaşamak içinse asla tercih etmem, çok kapalı, çok donuk hareketsiz,kültürsüz anlayışsız bi şehir. maraşlılar kendisi de kabul ediyor bunu ben çağlayanceritin köyüne atandım ilk, 1,5 yıl orda yaşadım berbattı tam anlamıyla :) istifa edip dönmeyi düşündüm bile ama o da yemedi açıkçası :))) benim ailem de köyde yaşıyor,kendim de köyde büyüdüm, ama burdaki köylere köy demek ayıp geçekten
öğretmen çocuğu olman ne güzel :)

Evet canım maraşlılar yabancıyı pek kabul etmiyorlar aralarına şimdi gerçekçi olursak Benim babamı apartmana yönetici seçtirtmediler o kadar milliyetçiler kendi aralarında Ama çok iyi insanlar da var şimdi hak yemek olmaz....:) 8yıl gerçektan çok uzun benim üniv hayatım çok çetrefilli geçti canım hiç sorma yav:26::26: Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcazSen muğlalıydın galiba dimi

yani, her yerde iyi ve kötü insanlar var yazdığı üzere muğlalıyım canım
üniversiteyi nerde okudun? nasıl çetrefilli geçer ki ünv hayatı ben memlekette okudum,muğlada. güzel,keyifli, eğlenceli geçmişti...

merhaba arkadaşlar ben adanalıyım 7 yıldır maraştayım ünivyı burada okudum ebeyim 1.5 yıldır evlıyım sizleri tanımak isterim.

merhaba daha önce uğramıştınız sanki...tanışalım tabi, muğlalıyım,öğretmenim,ben de 1,5 yıldır evliyim :)

Son düzenleme:

Ah ah yazsam roman olur desem....Ya ben 1. sınıftayken annemi kaybettim canım..Sonra okulu biraz savsakladım..Sonra eve küçük kardeşlerimin yanına sık sık gelmem icap etti..Zaten devam zorunluluğu da yoktu ben gazi mezunuyum....Git gel falan sınavdan sınava işte öylece geçti zaman....Kpss de iyi puan alamadım ve 27 yaşımda ev kızı oldum iyi miHayırlısı artık bundan sonra bakacaz meslek hayatı evlilik vs...

merhaba arkadaşlar ben adanalıyım 7 yıldır maraştayım ünivyı burada okudum ebeyim 1.5 yıldır evlıyım sizleri tanımak isterim.

Hoşgeldin canım ben de baba tarafından adanalıyım adanada oturuyorum Henüz bekarım

oh ooh topik canlandı ne güzel.ayşegülcüm senin her dediğine sonuna denk katılıyorum
ayrıca tayin durumunda haklısın ne kadar küçük olursa olsun maraştaki imkanların olduğu kesindir herhalde dimi :)aileye yakın olmak lazım cidden.malum hastalıklı insanız gelip kapından bakıp bir napıyorsun demeler bile yetiyor cidden.Çok fazla aileye yakın bir yerde oturmamakla birlikte güzeldir yakında olmak.bence yani.
yeni gelen ebe arkadaşımız hoşgeldin aramıza.

prenses arkadaşımız ismini söyledinmi bilmiyorum ama yada ben kaçırmışım kesin.Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin anneciğine.O dönemde okumak gerçekten zor olurdu zaten.inşl herşey istediğin gibi olur.

başın sağolsun canım.Allah ailenin geri kalanlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin.Okulu işi de çok kafana takma,her işte bir hayır vardır,inşallah çok güzel bir fırsat çıkar önüne.

hoşgeldin.Adım burçin,ben de mersinliyim.Öğretmenim.4.5 yıllık evliyim.

başın sağolsun kolay diil anneyi kaybetmek okulu uzatman çok normal kardeşlerinin yanında olmaya çalışman da çok güzel rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin inşallah...

Arkadaşlar çok sağolun....Ayrıca güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.....Aynı güzellikler size de olsun inşallahh.....Bugünümüze çok şükür.....

canım üzülme, bahsettiğin durum yani anneni kaybetmen çok acı olmuştur eminim. basit bir olay değil yani hayatının alt üst olması olağan, ama herşeye rağmen de hayat devam ediyor, kaldığın yerden başlıyorsun yine hayata...aldığın sorumluluk da kolay değil,kardeşler....allah bundan sonrasında işlerini rast getirsin inşallah...
prenses84 mü diyeceğiz sana hep, ismin nedir ben ayşegül ...

katılımların için teşekkürler şekerim evet , maraştaki imkanlardan iyidir :))) ben de aile hakkında söylediklerine katılıyorum, ne yakın ne uzak, sıkıntın olduğunda ulaşabileceğin kadar yakın olmalı...sen şimdi bu anların tadını çıkarıyorsundur :)))

katılımlarım için bende çok mutlu oldum :))ben varya dün şehriye çorbası pişrimiştim.aslında pek sevmem ama şimdi sevdim.güzel yapıvermişim :)onu yedim işte.yarına ne yemek var bakalım.

eline sağlık canım, ben de severim şehriye çorbasını ama kocam ... sevmiyor pek ben bu akşam bişey yapmadım,acıkmadık çünkü, demin de bi meyve salatası yaptık yedik :) dün kanat ızgara,nohutlu pilav,salata,fırında patates kızartması yapmıştım.

Son düzenleme:
ay çıtırcık maşallah sana ben senin hızına yeişemem malesef akşamdan yapsamda tadı çıkmaz zaten ızgaranın.bizim biraz kolay yemekler luyor iyisi hafta sonu malesf.ben birde açık öğretime başladım kaldığım yerden :) ders çalışmaya çalışıyorum o yüzden öle geçiyor akşamları.yarına bende nohut yapıyım bari.kocmda ben gelene kadar pilav pişirsin dimi :)

aa benim menüm zor değil ki, aksine çok kolay :) hem kolay hem lezzetli, tavukları kocan çıkarır, gelince de koy ızgaraya pişsin kendisi nesi var :) dene bence. nohutları zaten haşlamışındır önceden,ben de öyle yaptım buzlukta var bi sürü. ama açıköğretim çook zor olur,kolay gelsin, inş kısa sürede tamamlarsın :) benim kociş de biz nişanlıyken bitirmişti,beraber çalışırdık,ordan biliyorum zorluğunu.senin vaktin sınırlı olmasına rağmen güzel şeyler başarıyorsun hadi bakalım :)

merhaba bayanlar....
herkes iyidir inşallah.Ben yazılılarla uğraşıp duruyorum.Yazılı haftasından nefret ediyorum,asabileşiyorum.Kopya çekmeye çalışmaları,hiç kitap açmadan gelmeleri bir de üstüne zor sormuşsunuz demeleri yok mu çileden çıktığım andır işte.

katılımlarım için bende çok mutlu oldum :))ben varya dün şehriye çorbası pişrimiştim.aslında pek sevmem ama şimdi sevdim.güzel yapıvermişim :)onu yedim işte.yarına ne yemek var bakalım.

eline sağlık ,ufacık bir tavsiye şehriye çorbasını kıymalı dene,pişmeye yakın maydanoz ve nane de ekledin mi süper olur.Bu arada kolay gelsin,diplomanı alınca kutlarız artık.

Ayşegül,meliha,prenses sizler nasılsınız?Bu arada dilek ve ilknur nerelerde?Zeynep aylardır yok zaten,küstü mü ki,anlamadım.

selamlar... iyiyim burçin sağol :) ben yazılılarımı bayramdan önce yapmıştım,bayram tatilinden önce okudum, tatilde de e-okula girdim :) valla kolay sordum ilk sınav olduğu için, öğrencileri kamçılıyor kolay soru, hepsi sevindi :) kıymalı şehriye çorbası...hmm ,güzeldir eminim :) zeyneple facebooktan haberleşiyoruz, bilgisayarının bozulduğunu söylemişti en son, face e girebiliyordu cepten,ama kk ya giremiyorum demişti.

face olmayınca kimseden haberim olmuyor valla.En sonunda açacağım.12'leri yapmıştım ben de bayramdan önce.Ama 2 yazılı olanlar için erken gibiydi,bu haftaya kaldı.

burçincim ben iyiyim cnm sen nasılsın sınavlarla başın dertte kolay gelsin cnm...

ayşegülcüm benim face var bende katılsam size ordan olurmuki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…