burçincim ben iyiyim cnm sen nasılsın sınavlarla başın dertte kolay gelsin cnm...
ayşegülcüm benim face var bende katılsam size ordan olurmuki...
eline sağlık göknurcum, güzel işte menü :) ben de yapayım patates salatası, uzun zaman oldu yapmayalı, fikir oldu :) yarın ben ızgara ciğer yapmayı düşünüyorum, yeni ızgara aldık da denemiş olurum :) soğan salatası da süper olur yanına, patates salatası da olur :))) buraya da kar yağsın yaaa((((
pantera14, teşekkür ederiz, 2 öğretmen var topikte
bolu da karlı ve çook soğuukk :)
sizde öğretmensiniz sanırımm
muhasebeciyimm bende
okuyorum bölee msjları heskess öğretmenn sanki bu topikdee maşallah yaa ne güzeeel
yazılı haftan hayırlı olsun burçin :)kolay şekilde atlatırsın inşl.konya süperdi bugün sabah bembeyaz bir şekilde uyandık.bir yıldır görmediğim için çocuk gibi oldum.gerçi yerde çok kalmadı eridi hemen ama olsun güzeldi.maraşlılar çatlasın :)karsız maraşlılar:))))))bugün yoğurt çorbası yani yayla çorbası yaptım.yani yarın yiyeceğiz.birde patates haşladım yanınada pataes salatası alakasız ama olsun dimi :)
ayy ne güzel bayılırım karakar olunca soğuk olmuyor ki pek,sonrasında oluyor, onun az daha ılığını biz çekiyoruz zaten,biraz daha soğusa da kar yağsa keşke :)))
hı hı ben de örtmenimbi de burçin var meslektaşım. muhasebecilik nasıldır, işleri nasıldır, bilemem :) zordur sanırım... hiç muhasebeci arkadaşm da olmamış düşündüm de:44: mali müşavir var,benzer mi ki
mali müşavirler ne yapıyorlar,hep merak etmişimdir.Arkadaşım var,ayıp olur,ne cahil kız demesin diye soramıyorum :44:
ayy ne güzel bayılırım karakar olunca soğuk olmuyor ki pek,sonrasında oluyor, onun az daha ılığını biz çekiyoruz zaten,biraz daha soğusa da kar yağsa keşke :)))
hı hı ben de örtmenimbi de burçin var meslektaşım. muhasebecilik nasıldır, işleri nasıldır, bilemem :) zordur sanırım... hiç muhasebeci arkadaşm da olmamış düşündüm de:44: mali müşavir var,benzer mi ki
mali müşavirin altıyız iştee :) inş bigün onuda oluruz
ama ben böle mutluyum ya büroda değilim şirkette çalıştığım için zor ama artık alıştım mesleğime allaha şükür işimiz gücümüz var yani
aynen canım, şükürler olsun çalışmayı seçtik ve çalışıyoruz. isteyip de bulamayanlar var...sözlün ne iş yapıyor maraşta :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?