Kahramanmaras///46

burçincim ben iyiyim cnm sen nasılsın sınavlarla başın dertte kolay gelsin cnm...

ayşegülcüm benim face var bende katılsam size ordan olurmuki...

a ne demek tabi olur,şimdiye kadar bunu söylemediğin hata, hem birbirimizi de görmüş oluruz fotoğrafların varsa orda :) benim bi sürü var,öğrencilerimle , eşimle, tatil fotolarım falan :) ama benden başka facede fazla takılan yok, göknur var bi, o da az takılıyor :) özelden seni nasıl bulucağımı yazarsan sevinirim, çünkü benim profilim kapalı,arasan bulamazsın beni,ben seni bulup ekliyim olur mu :)

okuyorum bölee msjları heskess öğretmenn sanki bu topikdee maşallah yaa ne güzeeel

yazılı haftan hayırlı olsun burçin :)kolay şekilde atlatırsın inşl.konya süperdi bugün sabah bembeyaz bir şekilde uyandık.bir yıldır görmediğim için çocuk gibi oldum.gerçi yerde çok kalmadı eridi hemen ama olsun güzeldi.maraşlılar çatlasın :)karsız maraşlılar:))))))bugün yoğurt çorbası yani yayla çorbası yaptım.yani yarın yiyeceğiz.birde patates haşladım yanınada pataes salatası alakasız ama olsun dimi :)

eline sağlık göknurcum, güzel işte menü :) ben de yapayım patates salatası, uzun zaman oldu yapmayalı, fikir oldu :) yarın ben ızgara ciğer yapmayı düşünüyorum, yeni ızgara aldık da denemiş olurum :) soğan salatası da süper olur yanına, patates salatası da olur :))) buraya da kar yağsın yaaa ((((

pantera14, teşekkür ederiz, 2 öğretmen var topikte

ben ciğeri yemediğim için yapmıca fikrini beğenmedim yani şimdide elmalı kurabiye yaptım delimiym ne uykumda geldi ama pişmedi daha :)
size kar yok yiyin rüzgarı işte :)

sevme sen ciğeri..hıh... ben severim, kansızlık da var ya bende,dr tavsiyesi,haftada 1 ciğer, her sabah da pekmez yiyorum 45 gr oh ne güzel işte kurabiye yapmışsın :)ben de evelsi gün iki renkli kurabiye yapmıştım, hep nette denk geliyordum resmine, yaptım güzel oldu :) kar yok mu

bolu da karlı ve çook soğuukk :)
sizde öğretmensiniz sanırımm
muhasebeciyimm bende

bolu da karlı ve çook soğuukk :)
sizde öğretmensiniz sanırımm
muhasebeciyimm bende

ayy ne güzel bayılırım kara kar olunca soğuk olmuyor ki pek,sonrasında oluyor, onun az daha ılığını biz çekiyoruz zaten,biraz daha soğusa da kar yağsa keşke :)))
hı hı ben de örtmenim bi de burçin var meslektaşım. muhasebecilik nasıldır, işleri nasıldır, bilemem :) zordur sanırım... hiç muhasebeci arkadaşm da olmamış düşündüm de:44: mali müşavir var,benzer mi ki

okuyorum bölee msjları heskess öğretmenn sanki bu topikdee maşallah yaa ne güzeeel

amann,iyi ki kar yok.Hiç sevemedim şu karı,mersinli olduğumdan mıdır nedir.Konyadayken yağardı ama asıl karı doğu görevinde gördüm.Kaç kez düştüm,malum zaten omurgam sorunlu ( Yağarken neyse de bir de buz olunca yürümek işkence.Hiç unutmam bir sabah eldiven almadan çıkmıştım.Okul-ev arası 5-10 dk,epey yakın.Ama nasıl bir soğuk var anlatamam.Elim resmen dondu.Donarak ölenleri o an anladım.Elimde öyle bir ağrı ve acı oldu ki,2 dk içinde.Ağlamamak için zor tutmuştum kendimi.Çantayı taşıyamamıştım,arkadaşım yardım etmişti.

mali müşavirler ne yapıyorlar,hep merak etmişimdir.Arkadaşım var,ayıp olur,ne cahil kız demesin diye soramıyorum :44:

mali müşavirler ne yapıyorlar,hep merak etmişimdir.Arkadaşım var,ayıp olur,ne cahil kız demesin diye soramıyorum :44:

ben sormuştum arkadaşımdı benim de,babasının iş yeriydi, o devam ettiriyordu, anlattı ama unuttum :) ilgili olmayınca ya da lazım olmayınca bilmiyoruz işte.

alllahım ya merak ettiklerine bakarmsın :):) malimüşavir adı üstünde.bence çok zor işleri hep hesapla uğraş sağın solun işlerini takip et sıkıntı yani diyim size :)benm çorbam kaldı.onu yiyeceğiz yarınada.kısmet böyleymiş demek :):)hiçte sevmem aynı yemeyi yemeği ama nafile.ayrıca kar başladı.aman yağsın yoksa çok soğuk oluyor cidden hava.erimişti zaten.

bak ya nasıl bir açıklama yapmışım.siz cahil şeyler sizi :)))))))))açıklamam için kendimi tebrik ediyorum yani.bide kızlar pazargünü arkadaşım yemeye gelecek notacam :)hadi fikirlerinizi bekliyorumben mercimek çorbası kavurmalı pilav kurbandan çıktık ya :)aha da orda tıkanıyorum yanına ne yapsam .

mali işler yaptığını anladık canım sen de göknurcum:))) daha fazlasını merak etmiştim ben :)
hmm kavurmalı pilav yerine,pilavı ayrı yapabilirsin, kavurma da domatesli biberli soğanlı ayrı olabilir.
kavurma yerine kıymalı patates olabilir:) yanına da pilav yerine sarma-dolma olabilir. yoğurtlu közleme kırmızı biber salatası olur.falan filan....kelin ilacı olsa kendisi sürermiş, ben ne yapsam akşama

mali müşavirin altıyız iştee :) inş bigün onuda oluruz
ama ben böle mutluyum ya büroda değilim şirkette çalıştığım için zor ama artık alıştım mesleğime allaha şükür işimiz gücümüz var yani

aynen canım, şükürler olsun çalışmayı seçtik ve çalışıyoruz. isteyip de bulamayanlar var...sözlün ne iş yapıyor maraşta :123:

Allah burçinin bugün nöbet günüymüş yani stresli :)neyse geçti gitti burçincik.bizim işler hep yoğun hele bu aralar berbat valla.saat 8 de çıktım işden.yeni geldim sayılır eve:)Dua et benm gibi bir mesleğe sahip değilsin.
Gerçekten şükür çıtırcık işimiz var.kafa dağıtıyoruz.ben evdeyken çok stresli oluyordum hergün nedeyse kavga ediyorduk :)ama şimdi pek görüşmediğimiz için kavgaya zaman kalmıyor.Hep du ed,yorum Allahım sağlığımızı bozma da bizde çalışakım de .
ayrıca yemek konusunda iyi oldu fikir.pilav ayrı yapacam kavurmayı arı pilavla verecem bide çorba salata falan yeter işte :)sarma dolma falan yapmıcam wallaçıtır.temizlkde var o gün.zaten yoruluyorum uğraşmıcam .yeter zaten yemekte .baklava yufkasıda var onuda yaptımmı iş tamamdır.

aynen canım, şükürler olsun çalışmayı seçtik ve çalışıyoruz. isteyip de bulamayanlar var...sözlün ne iş yapıyor maraşta :123:

astsubay :) ama şuan yanımda boluda yani maraşa çok istio tayin haliyle bende kendi memleketimi istiyorum
ortak yol bulcaz inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…