Kahramanmaras///46

bende günaydın burçin dicem ama olmucak.İyigeceler diliyim.hafta sonu olunca kimse uğramamış topiğe.bende misafirlerim vardı anca bitti işlerim.iyi geçti Allaha şükür.Bide menüme lahana sarması ekledim.:)duramadım yine.Artık yatıyorum.herkese hayırlı hafta başları diliyorum :)

güneşli bir maraş sabahı,oh ne güzel

atlatmışsın şükür göknurcum,insan strese giriyor valla.

bravo göknurcum, tebrikler, eminim güzel ağırlamışsındır misafirlerini :) bugün de işe gittin sanırım, yorucu olmuş olabilir, ben desabah 6.30da çıktım evden,6.50de ziller çalıyor ne de olsa :)))
burçincim sana da merhabalar

yok canım ya,yazılıları hala okumadım,bir de soru çıkarmam gerek.Çarşıda işim vardı,hallettim geldim,şimdi derse bakayım biraz.Günüm yarın ama ben gideceğim yani benlik bir şey yok.

Bu arada bugün ovulasyon tesi aldım.Kaç aydır aklımdaydı.Hiç olmazsa test sayesinde hagi gün yumurtladığımı bilebileceğim.Bu ay inşallah tuttururuz da bebiş gelebilir.

meraba kızlar ohhh göknurcum atlattın misafirleri ay o gün ben çok fenaydım kızlar yani pazar günü aniden kayınvalidemler gelmeye karar vermiş tuttumu beni bi telaş ben böyleyimdir zaten misafir gelecek mi nefes bile alamam stresten eşim hep kızar telaştan yavaşlıyosun sonra tekrar yavaşladım diye telaş yapıyosun yine telaştan tuvalet temizletken düştüm evde eşim de yoktu kalkamadımda bileğimi incittim heralde çok kötü oldu sonra zar zor toparlandım kendimi banyoya zor attım e malum tuvalette o kadar debelenince iyice bi yıkanıp paklanmak lazım sonra çıktım yemek hazırladım geldiler koşturmaca derken hala belimin ağrısı geçmedi...

sizler nasılsınız kızlar burçin yazık nöbetle başı dertte

ayşegülcüm şükür face trafiğini atlattık ekledik birbirimizi

kolay gelsin burçin, inşallah olur bu ay, öyle bi test yapılıyormuymuş, hiç bilgim yoktu, ben kabatalak hesaplıyordum, o günlerde denk geliyordur zaten :) ben de randevu almıştım geçen hafta ama gidemedim canım istemedi... gideyim bari artık..yavaştan strese girmeye başlıyorum galiba :)))
meliha geçmiş olsun, aniden maraştan konyaya nasıl geliniyor ya,alt komşun değil ki bu :)neyse atlatmışsın. evet face olayınıda atlattık, fotolarınıza baktım, çok güzel hepsi, mutlu bi aile :) allah sağlık versin...

ayşegülcüm teşekkür ederim fotolar için söylediklerine... bende baktım seninkilere eşinle birbirinize çok yakışmışsınız cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kısa zamanda onların yanına bebişli fotolarda eklersiniz...

cnm maraştan gelmediler antalyaya nişana gitmişler ordan konyaya geçelim demişler yoldan aradılar geliyoruz diye e bende pazar olunca rahat rahat dolaşıyodum evde pijama terlik televizyon üçlemesiyle evi topla yemek yap derken ondan telaşlandım...

burçincim bende duymuştum o testi senin bi oğlun var ne düşünüyosun ikinci bebiş için kız mı istersin yoksa farketmez mi diyosun benimde oğlum varya ben birazcık kız istiyom ama hayırlısı tabi

merhaba kızlarcık nööörüsünüz :)
burçin o testi bende hep duydum hatta kk dan epey bir takip ettim memnun olanda var olmayanda sanırım.inşl seninki tutanlardan olur.Ben size bıraktım bebiş olayını.maraşta bir gazla hız vermiştim dr işine falan.şimdi hiiiç istmiyorum artık.yakın arkadaşımın bebişi oldu oh onu seviyorum.ölede güzel :)nedendir bilmiyorum ama ben artık istemiyoum bebişi.ama sizin iyi habrlerinizi dört gözle bekliiyorum.Arkadaşım ozamanlar demiştiki bebek olayını hiç düşünme yoka hamile kalamazssın demişti.başka şey de dedide ayıpolur die söylemiyorum :)))))))))
meliha yine sizinkilr antalyadan haber vermişler.eşimin amcası eşi gelin torun oğlan kız :)beni tam konyanın girişinde aradılar biz konyadayızda sanda uğramak istedik die ben çarşıdaydım ve allahtan araba vardı da gittim aldım onları.vakit yok dediler gittik çarşıda yemek yedik yolladım.ddua et yani :)

selamlar...
melihacım, söylediklerin için teşekkürler, siz de çok yakışıyorsunuz söylememe gerek yok tabi :) millete kolay geliyor yoldan aramak, köyde falan arayarak gidilmez ya bi yere, samimiyetlerinden öyle pat diye geliyorlar işte naparsın :)

göknurcum, kafaya takmamak lazımmış gerçekten,ben şimdiye kadar takmadım ama bişey yok :) strese başlıyorum gerçekten :) senin misafirlerin bence melihanınkilerden daha iyiymiş, en azından ışardaağırlamış oldun, maksatları sizi görmekmiş nasılsa nerde olursa olsun demişler, ev olsaydı daha zor olurdu,temizlik yemek falan,eli ayağı dolaşırdı insanın...

ayşegülcüm ve burçincim öğretmenler gününüz kutlu olsun canlar...

hep öğretmen olmak istemişimdir ama nasip değilmiş tutturursan konyada okuyacam diye keşke açılabilseydim belki bende şimdi öğretmen olurdum ama neyse hayırlısı böyleymiş napalım ne güzel bi meslek öğrencilerle hep birlikte seni karşılıksız seven bir sürü çocuk

göknurcum keşke bende dışarda ağırlayabilseydim hem yatıya gelmişler 5 kişi biraz koşturdum o yüzden neyseki sağ salim atlattım gittiler

iyi akşamlarr nasıl gidio maraşta hayat :))
eh işte gidiyor bi şekilde :)

melihacım teşekkürler canım, çok memnunum mesleğimden, sadece kanunlar ve bakanımız bizden yana değil pek, onun dışında çok güzel bir meslek :) bir sürü öğrenciye sarıldım,öptüm bugün, ellerim poşetlerle dolu geldim, çiçekler, saksı çiçekleri... hepsi çok güzeldi. hele kendi sınıfıma dersim vardı, bi girdim başımdan aşağı gül yaprakları döküldü alkış ,kıyamet ,ıslık, masamı süslemişler, ingilizce olarak tahtaya da öğretmenler gününüz kutlu olsun yazmaya çalışmışlar :) çok tatlılar...6. sınıf, benim miniklerim :)

burçincim, öğretmenler günün kutlu olsun canım , göknur senin de eşinin gününü kutlarım ...

a aa herkes nerde, daha doğrusu göknurla miskokulum yok... inşallah önemli bişey yoktur...:18:
okulcak dün akşam turaç'taydık , biliyorsunuzdur, maraşa özgü bi restoran, yklaşık 30 kişiydik,eşlerle çoçuklarla eşlik edenler oldu geceye, tabi sazsız sözsüz olmazdı, felekten bi akşam çaldık. türküler söyledik, yemek yedik,eğlendik, müdür bey güne özel karanfil dağıttı her yıl olduğu gibi...ben esprilerimle dikkat çektim yine, bi de eşimin farklı mesleği olmasıyla müdürümüzün diline düştük :))) kızlar inşallah siz de geceye özel planlar yaptığınız için yokmuşsunuzdur burda...
öpüyorum herkesi... :)

Son düzenleme:

eşinizin mesleği nedirr cok merak ettim farklı diyince :)

eşinizin mesleği nedirr cok merak ettim farklı diyince :)

yoook ya , çok farklı bi meslek değil tabi genelde bizim okuldaki öğetmenlerin eşleri de öğretmen ya da ev hanımı, bi eşiminki farklı, o anlamda kullandım "farklı" kelimesini :) polis memuru eşim

merhaba kızlar...

2 gündür yatılı misafirim var,bu günle 3 olacak.Okul derken giremedim nete.Akşama ne yapacağıma karar veremedim ben de.Yatılı misafir ne zormuş ya.

Öğretmenler günümüzü kutlayan herkes sağolsun.

göknurcum erkenden pes etme,bak azcık dinle beni.İlerde keşke diyeceğini hissedebiliyorum.Ayşegülcüm inşallah hayırlısıyla olur artık bizimki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…