Kahramanmaras///46

yatılı misafir zor olur kesinlikle... ben akşama kıymalı patates yemeği yanına da salata yapıcam...

yoook ya , çok farklı bi meslek değil tabi genelde bizim okuldaki öğetmenlerin eşleri de öğretmen ya da ev hanımı, bi eşiminki farklı, o anlamda kullandım "farklı" kelimesini :) polis memuru eşim

hehe farklı diince bende nasıl bi farklı meslek die düşünmeden edeemedim birden :))
klasık bi meslekmiişş cnmmm ben yanlış algılamışımm

hehe farklı diince bende nasıl bi farklı meslek die düşünmeden edeemedim birden :))
klasık bi meslekmiişş cnmmm ben yanlış algılamışımm

evet şekerim, klasik bi meslek, benim cümle şeklimden de kaynaklıyor olabilir yanlış algılanması

çok özürdileyerek öğretmenler gününüzü gecikerek kutluyorum.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin şekerlerim.

dün ben biraz hastaydım bir faceye bakıp hemen çıktım.sonra yattım tabiki:)bugün biraz daha iyiyim.işlerde çok yoğun bu ara hep bir toplantı yapıp bizde saat en erken saat 7 de çıkıyorum akşam.öle olunca yorgun oluyorum .yoksa bende de önemli birşey yok şükür.Çıtır ne güzel olmuş kız günün.Valla senin adına çok sevindim eğlenceli olmuştur eminim.ayrıca maraşa özgü olan yeride ben hiiiç duymadım nedense :)gerçi hoş eşim maraşlımıydı neydi oda malumda :)
burçincik dediği doprudur eminde yaş biraz geçince hevesin kalmıyoru artık.Sanada kolay gelsin canım yatılı misafir zor olur gerçekten.

geçmiş olsun göknurcum (( iyisindir inşallah şimdi, özre tabi ki gerek yok ama teşekkürler şekerim :)
yoksa eşin maraşlı mı????he hee,çok güzel bi yer ama öyle deme, artık ilerde maraşa geldiğinizde bol bol gidersiniz

evet haklısın çıtır kesin gideriz.yeni evliyken çok gittik ya artık orta yaşa gelince kesiiiiin gideriz :)))))))herkese günaydın diyorum ve ben işe gidiyorum.iyi tatiller siz

evet haklısın çıtır kesin gideriz.yeni evliyken çok gittik ya artık orta yaşa gelince kesiiiiin gideriz :)))))))herkese günaydın diyorum ve ben işe gidiyorum.iyi tatiller siz

şekerim , kocişin konyada değişir artık biraz, gezmeye falan alışır,bakar görür maraşlı olmayan insanlar gezmeyi dolaşmayı seviyor :) benim hala umudum var :))) hadi sana da hayırlı işler, kolay gelsin canım...

geçmiş olsun canım.Yaş geçmesi de neymiş kızarım bak

selaaaam naparsınız bakalım.ben yemk yedim çay içerkende bir bakıyım topiğimize dedim.
Şİmdi mutfak deneylerime devam edeceğim :) kabaklı bir börekmiş :)çk güzel olıyormuş.kabağı normalde pek sevmem ama .çıtırın pekmezli kurabiyesini yaptıktan sonra kurallarımı bodum yani.deneyim güsel olursa tarif hhop sizinle paylaşacağım.

tamam göknurcuk :) tariflerimizi paylaşalım tabi ben de çay içiyorum şimdi :)))
bi akşam bizim eski müdür yardımcısı ve ailesini çaya çağırmayı düşünüyorum, kaç zamandır gelicez diyolardı ama çağırmadan olmuyor.menü için yardım eder misiniz şekerler, bi kek yapıcam belki ıspanaklı kekimi yaparım kremşantili falan süslerim, onlara yapmadım hiç, yanına kurabiye belki yeşil fıstıklı belki pekmezli, bi de tatlı yanına. çerez yani ceviz-tarhana ikilisi ya da meyve servis ederim, nasıl ? akşam oturmasında börek falan gitmez herhalde ya, de mi :S biz hiç yapmıyoruz arkadaşlarla gidip gelmelerimizde ama bunlar maraşlı ne bilim beklerler mi ki ...

dolma bile yap ozaman :):)ben geçen gün tahinli cevizli bir deney daha yapmıştım.ve asrın buluşu olarak ilan ettim kendisi.:)gerçekten enfes oldu.ben bile kendi yaptığıma bayıldım.yarısıda tuzlu oluyor.kat kat açıldı resmen tuzlusu.bir hamurdan iki çeşit pasta oluyor.eğer tahinli birşey seversen veriyim tarifini.şimdide kabaklı börek yapıyorum bakalım o deney nasıl olacak.alman pastası varya çıtır ondan yap istersen değişik birşey olur.yanına kesinllikle pekmezli kurabiye tabiki :)tuzluda yapacaksın bu kat kat olan tarifi veriyim börektemi yapsan acaba küçük dilim koyarsın ay ben arışmayım en iyisi gözüm doymaz benm pek :).bence çay için yeterli bir çeşit.çerezde ikram edeceksin daha. bence kafiii :):)çeşit yeter gibi.yinede sen bilirsin.

günaydın kızlar...

ayşegülcüm sen yine de tuzlu bir şeyler yap.Börek gider tabii,neden gitmesin.Biz yaparız.Çörek de olabilir.Annem çörek çok yapardı eskiden.Ne güzel olurdu

ayyyy kızlar iştahım kabardı hemen gidip pasta börek yapıyım bari

ayşegülcüm bencede börek gibi bişi olsun çayın yanına gider kek kurabiye ve börek yapardım ben olsam çerezde koycakmışsın yeter yani ben tahinli kurabiyeyi çok seviyorum kol böreği tarifim var bitane çok seviyorum genelde yiyen herkez tarif istiyo çok da basit denemek istersen tarifleri yazarım canım

göknurcum ben tahinli şeyleri severim hem tatlı hem tuzlu oluyo demişsin merak ettim tarifi yazar mısın

benimde eşim 16 gündür Maraşta , bi proje için gitti yeni yıla kadar gelip gelmiyeceğide muamma...
iş gereği arazide çalışşıyorlar, orda havalar nasıl kızlaar ? bu soğukta eşim üşüyodur die çok üzülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…