selam canım, uğramaz oldun :) ismini sorduyduk ama... neyyyssseee :)))Hepinize selam kızlarr:)
astsubay :) ama şuan yanımda boluda yani maraşa çok istio tayin haliyle bende kendi memleketimi istiyorum
ortak yol bulcaz inş :))
selam canım, uğramaz oldun :) ismini sorduyduk ama... neyyyssseee :)))
inşallah canım,ortak yol bulunur, biraz burda biraz orda yaşarsınız :) biz de hep farklı şehirlerdeniz, ama hiç kendi şehrimizde olmadık napalım artık, sağlık olsun :)
göknurcum, arkadaşın tekse ve samimiyseniz, sorun olmaz zaten yeter o menü :) baklava da yapıyormuşsun ohh ne güzel :)))
senden kavga haberleri duymuyoruz bayağıdır şükür, nedeni belli oldu şimdi :))) iyi ki işimiz var...
benim nöbetim pazartesileri, bazen haftada 2 kez geliyor...
tabiki yaa mutlu huzurlu olalımm da yer mekan farketmezz napalım :)
meliha bana yollasaydın keşke.burçine sonunda face açtıracağız sanırım :)sen özelden banada yolla face adresini tamammı şekerim bende ekl,y,m seni .
menüde bir sorun var gibi bende çözemedim valla.yanına havuçlu yoğurtlu bişey yapacam :)meze :)sonra değişik meze gibi şeyler işte .yeter gibi uğraşmıcam .börekte yapsammı acaba dedim ama birde temizlk var vazgeçtim .:)
çıtırcık 3 kişi annesi eşi ve kendisi.öle o var bu yok diyen bir kız değil ama.eşler tanışacak yani.karar verdiğimiz liste yeter.senin nöbet neden 2 kere çıtırcık.valla burçinin olsa napar acaba :)[/QUOT
evet göknurcum, meliha tam adamına göndermiş :) ikimizin face i var sadece...
menüye meze iyi olur, ben de önermiştim yoğurtlu bişey, börek de yapsan olur ama sen bilirsin, temizlik yoracak seni sanırım. nöbet 2 kere her öğretmene geliyor, çünkü eksiklik oluyor nöbette, yıllardır böyle bu okulda :) 48 öğretmeniz,26 kişi falan sabahçı,4 nöbet yeri var her gün, eksik kalıyor nöbet işte :) gerçekten burçine gelse çıldırırdı :) bi de onun tüm gün sanırım nöbeti, benim öğleye kadar.
kızlar ben kimin face var bilmiyorum geçen gün ayşegül faceden bahsetmişti bende face de de size katılmak istediğimi yazmıştım burçin saolsun bana özelden msj gönder ben eklerim seni demişti onun face gizliymiş beni bulamazsın ben ekleyim seni demişti bende ona gönderdim yoksa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?