Kahramanmaras///46

Hepinize selam kızlarr:)
selam canım, uğramaz oldun :) ismini sorduyduk ama... neyyyssseee :)))

astsubay :) ama şuan yanımda boluda yani maraşa çok istio tayin haliyle bende kendi memleketimi istiyorum
ortak yol bulcaz inş :))

inşallah canım,ortak yol bulunur, biraz burda biraz orda yaşarsınız :) biz de hep farklı şehirlerdeniz, ama hiç kendi şehrimizde olmadık napalım artık, sağlık olsun :)

göknurcum, arkadaşın tekse ve samimiyseniz, sorun olmaz zaten yeter o menü :) baklava da yapıyormuşsun ohh ne güzel :)))
senden kavga haberleri duymuyoruz bayağıdır şükür, nedeni belli oldu şimdi :))) iyi ki işimiz var...
benim nöbetim pazartesileri, bazen haftada 2 kez geliyor...

tabiki yaa mutlu huzurlu olalımm da yer mekan farketmezz napalım :)

iyi akşamlar kızlar...

göknurcum menüde eksik bir şeyler var sanki ama çözemedim.Patlıcan közleyip sarımsaklı yoğurtlu mu yapsan ki?Yanına da salata.

pantera umarım istediğin yerde yaşarsın,herkesin kendi memleketini istemesi normal tabii,hayırlısı olsun.

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli herkez iyidir inşallah..
burçincim özelden msj göndermiştim facede eklemen için ulaşmadıysa sana tekrar gönderiyim cnm..

meliha bana yollasaydın keşke.burçine sonunda face açtıracağız sanırım :)sen özelden banada yolla face adresini tamammı şekerim bende ekl,y,m seni .
menüde bir sorun var gibi bende çözemedim valla.yanına havuçlu yoğurtlu bişey yapacam :)meze :)sonra değişik meze gibi şeyler işte .yeter gibi uğraşmıcam .börekte yapsammı acaba dedim ama birde temizlk var vazgeçtim .:)
çıtırcık 3 kişi annesi eşi ve kendisi.öle o var bu yok diyen bir kız değil ama.eşler tanışacak yani.karar verdiğimiz liste yeter.senin nöbet neden 2 kere çıtırcık.valla burçinin olsa napar acaba :)

evet göknurcum, meliha tam adamına göndermiş :) ikimizin face i var sadece...
menüye meze iyi olur, ben de önermiştim yoğurtlu bişey, börek de yapsan olur ama sen bilirsin, temizlik yoracak seni sanırım. nöbet 2 kere her öğretmene geliyor, çünkü eksiklik oluyor nöbette, yıllardır böyle bu okulda :) 48 öğretmeniz,26 kişi falan sabahçı,4 nöbet yeri var her gün, eksik kalıyor nöbet işte :) gerçekten burçine gelse çıldırırdı :) bi de onun tüm gün sanırım nöbeti, benim öğleye kadar.

melihacım, geçen sen sorduğunda ben göknurla benim var demiştim zaten. bize gönder demiştim. burçinin face i olduğunu bilmiyorduk biz. sen de öyle yazınca şaşırdım ben,bize göndereceğini sanıyorduk herhalde :) sorun çözüldü o zaman...

ayşegülcüm ben atladım heralde okumadım çünkü görseydim msj gönderirdim burçinde bana gönder deyince ona gönderdim henüz eklemedi görmedi yada ben gönderemedim mesajı bana var dedi face ama hiç bilmiyorum

melihacım, bi önceki sayfada senin mesajının hemen altına sadece ben yazmışım cevabı. bakabilirsin.özellikle de aradım bi daha mesajı, emin olmak için.ama yazmışım. her neyse önemli değil...

ayşegülcüm tüh ben ynlış okumuşum canım kusura bakmayın senin msjı burçin gönderdi sanıyorum şimdi sen deyince baktımda gerçekten burçin benim face yok demiş ben ikinizin msjı karıştırmışım sana gönderceme burçine göndermişim ayyyyyyyyyy tüh burçinede ayıp oldu kızın face varmış gibi oldu

yok burçin açacak bu konuşmaların üstüne artık :)meliha 2 soy ismin var sanırım ekledim ben .senide gördüm oğluşunuda.Çok tatlı bir oğluşun var sende tabi :)ben özelden yolladım sana.kabul etmen yeterli sanırım

önemli değil melihacım, olur öyle şeyler :) bu arada soy isini yazmadığın için seni ekleyemiyorum canım...

kızlar ben size tek soyadımı gönderdim yanlışlıkla yani unttum hep tek kullanıyorum ya bugünlerde kafa pek yerinde diil heralde doğru düzgün iş yapamaz oldum göknur eklemişsin beni canım çok teşekkürler bende şimdi gördüm seni sende çok tatlısın
ayşegülcüm ben şimdi sana iki soyadımıda gönderiyorum cnm

neyse ki olay anlaşılmış,ben face açmayı hiç düşünmedim ki :)) Ama yavaş yavaş düşünmeye başlasam iyi olacak,yoksa kimseden haberim olmuyor.

Nöbetten çok şikayetçi gibi olmuşum ama aslında sorun okulda.Herşeyden çok nöbeti önemsiyorlar.Yarım saat önce gelip 15 dk sonra çıkıyoruz.7'den 16.30'a kadar ayaktayız.Bir de habire bina değiştiriyorum,okulda bina çok.Dersin başka yerde nöbetin başka.Oyüzden yani.

kesinlikle şikayet etmekte haklısın burçin, nöbete çok önem veriyorsa bi okul, o nöbet işkence olur işte, bi de bina sorunu varmış, cabası. ve akşama kadar ayaktasın, çok zor, o gün hiç bitmiyordur herhalde ve çekilmez olur okul günü. şükür bizimki öyle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…