- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
aman ne güzel ne güzel , çok sevinçli bi haber bu :) zor olsun , bebiş olsun da... burda bebek isteyen bi kaç kişi var da ben dahil, henüz mutlu haberi alamadık((
kızlar ben de umutsuzluğa kapılmaya başladımartık, bu ay da olmadı 4 ay geçti, neden olmuyor gerçekenstres yapmasam iyi olucaktı ama zaman geçtikçe haliyle :)))))
:)))))))))))) ay burçin valla ağzımda olan çay dışarıya çıktı okuyunca:))))))) neden olmuyor bu yaaa:)biz sana çok dedik bu iş zor yapamıyoruz diye.bak sende yapamadın :=)zor iş zor.bak bana baktım olmuyor hemen peees mindere vurun :)yenilgiyi kbul etmekte lazım :)bizi zorla drye götürdün.hele o ilk dr nin çık masaya dediğinde o masanın altındaki çııkmak için basılan tahtanın birden ters dönüp komik duruma düştüğümü hiç unutmuyorum mesela :) baktımki ben o tahtayı daha çok ters çevirecem bıraktım gitti artık.şükret senin bir tane var.aslında sana daha çok ayıp bir tane var beceriksiz burçin 2.yi yapamıyor :))))))))))))birde neden olmuyor bu ya diye bize soruyor :)
sus yalancıhayırlı olsun görev yeriniz canım.bebişinde hayırlı olsun ilk bebekmi.Allahtan topikte bebek bekleyen bir anne adayımız var yüz akımız.ama işin püf noktaları varsa bizimle paylaşssan :)kendim için değil arkadaşlar için :)
canım 1 yıla kadar yolu var,4 ay dediğin nedir ki,inşallah olur.Ama 1 yıldan sonra dr'a görünmek lazım.Seni çok iyi anlıyorum.
Zor cidden ya,10 ay oldu,daha yok bir şey.Bu ay da olmazsa kesin gidiyorum iyi bir dr'a.Belki de yumurtlamıyorumdur.İnşallah sorun yoktur ya,moralim bozuluyor valla.
hayırlı olsun ayşegülcüm,bir prenses daha doğdu demek.Darısı bize inşallah.Ben hala kime gideceğimi bulamadım,sen kimden randevu aldın?
demek sende de bir geri kafalı var çıtır.bnm kocada öyle memlekette tek iyi doktor omuymuş der durur.istediğin kadar çemkir işe yaramaz.hem herşeyide söylemek zorunda değiliz dimi :)sanki seninlemi geliyor.Allahtan hayırlısı artık inşl olur artık bir bebek.streste yapıyoruz sanırım ondan da olmuyor bebek.her seferinde bebek bebek diye düşününce beyin geri çekiyormuş o salgıyı :)nasıl nazik bir salgıysa artık.çıtır vary yaşda geçiyor diyorsun ya yuh yani.biz ölelim ozaman.hem benim bir arkadaşım var 72 doğumlu.daha 20 günlük bebeği var.olunca oluyor yani yaşa bakmıyor bu iş.
günaydın kızlar........
evet ayşegülcüm,Turgay aksu.Maremardaymış.Randevum 3 ocak.İnşallah kötü şeyler duymam.Çok korkuyorum.
bugün hiç uyuyamadım,ağrım feci zaten.Birazdan çarşıya gideceğim,işlerim ve ödemelerim var.Hepinize iyi haftasonları...
göknuuuuurrrrr....pıtırcıııııık, koş kııızzz face e gir,fotoları paylaştım, kendimde olanları paylaştım,ötekileri bekleyemedim gari ya koyacak foto bulamadım, hepsini ben çekmişim, beni çekenler diğer makinelerde kalmış :))) sen gez real'de falan, ohh ne güzel, burda yok, orda iyice gez,tadını çıkar... :)
teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla büyür. senin de hayırlı olsun hadi bakalım... :)
ben gördümmm fotoları çookk güzel yaaa :)) beğendim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?