Kahramanmaras///46

küsmeyin ya,ne biliyim işte,ya yanılıyorsa test diye şüphe ettim .Uzun zaman olunca...

Evet melihacım,hesaplara göre 17 aralık,inşallah.

göknurcum bu işin devamı gelir,sıra sema'da,sonra da sende.Bereketlendi burası.

melihacım yaa :) bak bu hamiş resmi daha sevimli, önceki süklüm püklüm,salmış kendini bi de tartıya çıkmış :) komikti ama orası kesin, bu daha yakışmış sana, önceki sana benzemiodu :)

göknurcum, giremiyosun bu aralar,yoğunsun galiba bu işin sırası falan olmaz, "sıra sende " gibi klişe bi lafı hemen yapıştırmıycam :) hani düğünlerde bekarken gelip "sıra sende,sen de bul artık, bulmadın mı..." gibi sözlere benziyor bu iş, hayırlısını beklemek gerek, bazen elinden gelen yetmiyor işte :) hayırlısı ne zamansa, o zaman bize bu haberi sen de verirsin inşallah :)

burçiincim gerçekten bereketlendi burası,ard arda geliyor haberler, sonraki haber kimden gelir acaba :) sen de aralık annessi olucaksın meliha gibi, hayırlısı bakalım...ama yaptığın alınılmayacak gibi mi şimdi :) bi tane test yapmamışsındır herhalde, ben 3 tane yapmıştım evde, sonra size haber verdim :)

bugün okulda memnun olmadığım bi sorun yaşadık,ben çıkınca yaşanmış ama başrolde arkadaşım çiğdem olduğu için naklen yayın yapıldı sayılır... atatürk e dil uzatan, hem de bunu okulda yapan bi öğretmenden bahsediyorum...bu kişi öğrencilere nasıl eğitim verebilir, tarihimizi nasıl anlatabilir, milli bilincimizi nasıl arttırabilir... çok şaşırıyorum, hoş bu maraşta karşılaştığım,beni şoka sokan ilk atatürk vakası değil ama konduramıyorum... sevmeyebilir, yaptığı bazı şeylerden rahatsız olabilir; anlayışla karşılarım elbet, saygısızlık etmem, kaç birey varsa o kadar fikir vardır, ancak hakaret etmek bi öğretmene yakışmaz...olumsuzlukları hep beraber oturup tartışırız zaten okuldaki meslektaşlarla, herkes aynı fikirde,aynı siyasi partide,aynı sendikada olmaz, ancak şakası yapılır, güleriz eğleniriz,yeri geliyor aynı sofrada ekmek yiyoruz. kesinlikle hakaret etmiyor, fikrimizi üstelemiyoruz bağnazca...gelmiş geçmiş en büyük lideri şu anki başbakanımız olarak gören bi zihniyet var biliyorsunuz, tamam öyle görebilirsin ancak tarihimizde büyük yenilikler yapmış, halkımızı yönlendirmiş, örnek davranışlarda bulunmş onca lider ve padişahlarımıza dil uzatılmaz. çok utandım, gururum incindi gerçekten.bütün dil uzatmalardan sonra "ben öyle demedim" de diyeblen din kültürü öğretmeni. en kısa zamanda sınıfıma "dersimiz atatürk" filmini izletmeyi düşünüyorum, bu öğretmen benim sınıfımın dersine de giriyor çünkü.

ayşegülcüm neden öyle çok üzüldün anlamadım.hem bunun eğitimle ilgisi yokki.eğitim sadece meslek seçimi için okadar.insan aynı insan.sen ne kdar eğitsende alacağı kadarını alır.eğitimci yaptı diye üzülecek durumda yok.eğitimli cahil insanlar günümüzde çok daha fazla.adı okumuş.tabiki bir öğretmen yapıca daha tuhaf karşılanıyor durum ama ben sana eğitimci ama düşüncesi aynı bu durum gibi olan birsürü örnek vereyim sana.güya dinci diye adlandırırlar kendilerini ama azcık geçmişlerini ve hareketlerini karıştır bir numara sapık düşünceli çıkabilir :):)yani sen olaya eğitimci değil insan olarak bak.nasıl olsa çoculara bu fikirlerini söylemeye cesaret edemez mesleğin olur diye.kendi içinde yaşasın dursun.:)hem Atatürk'ün meydana getirdiği yenilklerden faydalanırlar hemde hakaret salllaaa gitsiiiiiiiin :)))))))
hem bende saçımı kestirdim boyattım bende yeniledim kendimi :=)azcık erken bıraktım işi bugün ortaktan izin çıktı kaçtım.kendime birkaç parçada giysi aldım.aman şu anda bir mutluyum görmeyin gitsin :):)gelip gidip aynaya bakıyorum :)yarına geçer :)işte böyle.

burçin bir resimde sen seç bakalım göbüşlü resimden :)ay herkes hamile kalıyor.bende assortik dümdüz bir göbüşlü resim koyuvereyim bariii :)siz bakın çatlayın emi :):):
meliha cidden bu resim daha iyi olmuş :)

göknurcum nasıl üzülmem, ben zaten bu insan öğretmen diye üzüldüm, çocuk atatürkü oklda öğrenmeyecek de nerde öğrenicek, sence kenar mahallede bi evde, anne baba çocuğa atatürkü ne kadar anlatabilir, hangisi nalatır? biz öğretyoruz, milli bayramlarımızda şiir resim kompozisyon yarışmalarını biz düzenliyoruz, bayramlarda 1 dersimizi ayırıp atatürkü işliyoruz, nasıl önemli olmaz? gerçek hayattaki kişiliği beni ilgilendirmiyor, bir eğitimicinin atatürkü anlataması gerken birinin atatürke hakaret etmesi üzdü beni. yoksa banane sokaktaki vatandaştan,doktoran, mühendisten. onlar yetişeceği kadar yetişmiş, aklı selim olmuş, fikrini edinmiş, ama öğreten biziz...bunu hafife alamam asla, kusura bakmayın...ben dersimde atatürkün yenilikerinden bahsederken o adam, "atatürkü bu kadar yüceltmeyin,sıradan bir asker, devletin parasından çalmış bilmem neler yapmış" diye anlatırsa dersi, buna kimse kayıtsız kalamaz, bir tutanağa bakar valla...gelmiş geçmiş en büyük lider diye şimdiki başbakanımızı tanıtıyorlar biliyor musun? geçen yıl mezun olan sınıfımda "en büyük kurtarıcımızı biliyorsunuz herhalde" diye bi cümle geçmişti, biri kalktı "tayyip erdoğan" dedi... böyle öğretilirse sonucu sn düşün. tabi ki başbakanımızı savunabiliriz, yaptığı şeyleri destekleriz ama atatürkün üstüne asla kimseyi koyamayız sorun bu...bilmiyorum herkes farklı düşünüyor olabilir ama bence bi türk evladı böyle düşünmeli...

yeni saçlarını güle güle kullan canım, renk nasıl oldu? nasıl kestirdin ?

ay ilahi.Çok komik ya.En büyük kurtarıcı tayyip dedi yani,bravo.İnsanlar illaki birini benimser,fikirleri hoşuna gider,onu diğerlerinden bir adım önde tutar tamam da bunu saplantı boyutuna getirip onu aşırı yüceltmek,her yaptığını gözü kapalı onaylamak çok yanlış.Birini ne kadar sevsen de yanlışına yanlış diyebilmeli insan.Atatürk hakkında sınıfta atıp tutan adam da seviyesini belli etmiş zaten.Bazı konular hassastır,desteklemesen bile sessiz kalmalısın.Hiç tasvip etmiyorsan bile onunla ilgili konularda yorum yapılmamalısın.Ama nerde bizde susmayı becermek.İnsanlar bir konu hakkında kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayı,biliyormuş gibi görünmeyi pek seviyor,yapacak bir şey yok.Sen sinirlenme,bebiş bunu hisseder :)

göknur ben avatar koymayı bilmiyorum ki Yani bilgisayarımdan bir resim koyarım ama başka bir siteden buraya yükleme gibi becerim yok.Biliyorsun teknoloji özürlüyüm.Saçın da hayırlı olsun,eminim yakışmıştır.

evet burçin, bu konuda haklısın, bazı konularda sessiz kalabilmelisin, okul zaten siyaset yapılacak yer değildir... tutanağı tutarız deyince adam zaten tutuşmuş, "yok ben öyle demek istememiştim, yanlış anlaşılmış, şakasına demiştim..." gibi sözler sarfetmiş, karakteri de bu kadar, yaptın madem arkasında dur, kaypaklık yapma... neyse geçti biraz sinirim :) bu kişilerle çok iletişim içinde değildim, artık hiç olmam :)))

avatar koymak kolay, kontrol paneline girince solda avatar seçeneğine tıklayıp girersin sayfaya, gözat kısmından da bilgisayarına önceden yüklediğin ya da indirdiğin hamiş resmini ekleyebilirsin :) dene istersen...

avatar resim eklemeyi ayşegüle sor diyecektimkiiiiiiiii yazmış zaten hemencik :))))))))bende öyle teknolojiyi karıştırmayı sevmiyoru.anlamıyorum ya ondan :)yani azcık anlıyorum.
saçlarımıda kısa küt gibi birşey kestirdim.renkte kahve toonları.çikolata kahve gibi :)aman olsun yenilendim.kısa saç genç gösteriyor :)))))))))
bu aralar içimde bir sıkıntı var adınıda koyamıyorum.Allah hayırlara getirsin.sevmiyorum baharı ya.heryerim kaşınıyor.ruhum sıkılıyor :)))))))ya gelsede kurtulsam .

günaydın kızlar...

ayşegülcüm sen üzme kendini böyle densizler için boş konuşmuş bi kere kıyaslaması çok saçma Atatürk ne şartlarda hayatını ortaya koyup bu milleti ayakta tutmuş bakalım o zamanda bi başkası bunu ne kadar yapabilirdi geçipte onları yok saymak ve lider diye başkasını savunmak ancak boşboğazların yapabileceği bişey aman işte haklısın eğitimcinin bunu yapması hiç hoş diil herkezin siyasi görüşü kendinedir ama bunu daha doğru yapsalar hakaret etmeseler daha iyi ama napıcaksın oluyo böyle şeyler.. başbakanında yaptığı güzel şeyler var ama kıyaslamak çok yanlış aman neyse boşver...

evet avatarı değiştirdim oh oh iyi oldu

göknurcum yeni saçın hayırlı olsun bende yakın zamanda kestirmiştim küt gibi ve fındık kabuğuna boyatmıştım inşallah bebişe zararı olmaz

burçincim bak ayşegül tarif etmiş bence sende koy hemen bi göbüşlü avatar

sibelcim sen nasılsın??

çok sevindim canım, harika bi haber, hatta okurken duygulanıp ağladım bile. ne kadar güzel bişi, ben böyle sevindiysem artık senin yaşadığın sevinç anlatılmaz.... ne güzel, hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah....

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum canım, ama ne yazıkki öyle bekleyelim olacak, ya da stresten uzaklaşalım demek yeterli olmuyor bizim için. bazı sıkıntılar var ve birini düzeltmek için uğraşırken kullanılan ilaç başka bir sıkıntıya sebep verebiliyor, işte bu durumlar bizi çok etkiliyor, hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyoruz... normal yolla olma ihtimali çok düşük, illaki bir şekilde destek tedavi olması gerekiyor, işte böyle uzayıp giden bir durum yani, anlat anlat bitmez... Allah kimseye yaşatmasın, sıkıntılı bir süreç yani. inşaallah sende bu sevincini en kısa zamanda yaşarsın tatlım...

merhaba kızlar...
semacım inşallah her şey düzelir, imkansız denen durumlarda bile şans gülüveriyor insanın yüzüne. bizim de dr yüzde 4 falan hamile kalma şansın dedi, kızlar da biliyor burda bahsettim hep,eşim ameliyat oldu falan, tüp merkezine yönlendirmişti doktorum ,biz de zaman bırakmıştık, hiç beklenmedik zamanda oldu, kızlar da biliyor, en son benden bekliyorlardı bu haberi çünkü :) tabi ki sein durumun çok farklıdır, hastalık yoktur hasta vardır kişiye göre değişir ama demek istediğim her an her şey olabilir :)

göknurcum, saçlar hemen hemen aynı model gibi yine, benimki de öyle, önler hafif uzun kısa saç :) ben de çok seviyorum bu saç modelini, yıllar daha kullanıcam sanırım :) uyuz seni, geçer inşallah kaşıntın :)))

melihacım, sağol desteğin için canım, sinirlendim geçti gitti...her şey yolundadır inşallah :)

kızlaaaaaar benim kızım olucakmış galiba, doktora gittim bugün, öyle söyledi

desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah herkesin yüzünü güldürsün, dediğin gibi bazen doktorlar karamsar tablo çiziyor ama sonuç farklı olabiliyor. inşaallah bizim için de öyle olur.

kızın olacakmış çok sevindim, ayyy ne güzel küçük ayşegül geliyor, senin gibi çok tatlı bişi olur o da

sağol canım, evet minik ayşegül geliyor :))) teşekkürler canım, benden daha sağlıklı olsun da :)))

sibel sen nasılsın, gördüm seniiii

semacım Allah'tan umut kesilmez,inşallah doktorları en kısa zamanda şaşırtırsın.

hayırlı olsun ayşegülcüm,ne güzel,kız çocuklarını cicili bicili giydirip saçlarını da tokalıyorlar ya,bayılıyorum valla.

ben bugün gittim,yarın da tahlil sonuçlarımı alacağım inşallah.Umarım sorun yoktur.

inşallah iyi çıkar sonuç burçincim, hayırlısı diyelim her zamanki gibi... evet kız çocuk bambaşka oluyor...

hamilesin lafını doktordan duymak da başka oluyor,rahatladım valla.Diğer değerlerim de iyiymiş şükür.Darısı sema,göknur ve dilek'e inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…