Kahramanmaras///46

burç,n sen gördüm çift çizgiyi diyince b,z rahatlamıştık zaten sen geç kaldın rahatlamakta :))))))) bu bebeğimiz hangi gruptan bakalım :)sağlıkla şansla gelir inşl.
Ayşegül kızımız olacakmış amanda aman .:)ben hemen bir koli hazırlıyayaım pembe patiik yelek alllaaah :)pijama takımı bile diker im ben ona :)Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşlllllllllllllllllllllllll.:)kısmet olursa göreceğim inşl.nereye gidersen git yani :)aman annesi tatlımı kız ya bebek annnesi kim canım zaten kız olarak dünyaya geleceği için şekerli :)
burçinin erkek bebeği olacak.öle malum oldu birden :)meliha seni tahmn edemiyorum azdaha bekleyelim :)

semacım bak hem benm hem eşimin hiç birproblemi yok herşey normal ama olmuyor bebek.nasibinde varsa yersin bir lokma ekmek.nasip değilse ayağın takılır ölür gidersin :)
ya sen adliyedesin.ben hep orda öğrendim herşeyin zamanı sabrı nasipleri :)hiç ummadık bir anda insanın başına neler geleceğini.az çalıştın ya adliyede ondan .:):)yinede herşey gönlüne göre olur inşl.ben önce burçinden sonra sıra bende demiştm şimdi vaz geçiyorum semadan sonra bendeeeeeeeeee :))))))))

ayrıca resmen avatarım değişmiş :):) ddün birdde ben uğraşayım demiştim.olmadı beceremedin demişlerdi.şimdi kadıncağız ağzı açık öle avatarımdaa.becerikliyim vesselam :))))))) herkese iyi geceler.bna iyi akşamlar.

günaydın kızlar...

ağrılarımdan uyuyamıyorum,nasıl olacak doğuma kadar bakalım (

banane ben de isterim koli göknur,meliha da var.3 koli oldu valla.Batarsın bu gidişle

göknurum, canım benim ya, demek pembe pijama dikeceksin, düşünmen bile çok tatlı :) hayırlısıyla bi atlatalım da, görmeye de gelirsin, misafirimiz de olursun inşallah, ne güzel olur, tatile muğlaya gelirsiniz belkim bu yaz da görüşmüş oluruz :) tabi herkesi beklerim, haber vermezseniz kızarım zaten
bebekim anası gibi marazlı olmasıııııın :))))))))))))
sırayı savmak da yok haaa, semayla senden aynı anda gelir inşallah haber, kaçmak yok :)))

burçincim, tekrar hayırlı olsun, göknurun dediği gibi biz doktorun demesine gerek duymamıştık ama senin için rahat olsun :) ağrıların hamilelik sırasında nasıl olucak, artma durumu var mı ya da bebeğe zararı? ilaç da kullanamazsın sanırım....

kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim kese 4 kat büyümüş 2 cm olmuş ama kalp atışalrını duyamadık neyse artık 2 hafta sonra gidince duyarız inşallah yanlız ben çok kötüyüm miğde bulantısı beni mahfetti sabah akşam tuvaletten beri gelemiyorum hiç bişi yiyemiyorum nolcak böyle nereye kadar gidecek ah ah

ayşegülcüm kızın hayırlı sağlıklı olur inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bende burçin gibi çok severim cicili bicili kız çocuklarını rabbim olmayana versin bizim gibi

burçincim oh ne güzel doktora da gitmişsin bende gidene kadar emin olamamıştım niyeyse insan doktorda görsün istiyo neyse sevindim tekrar cnm gözün aydın...

göknurcum burçine katılıyorum valla öyle tek koli olmaz bizde isteriz sen şimdi sarı turuncu bişiler hazırlamaya başla cinsiyeti belli olunca renk değişimi olur inşallah bak bizde senin bebişe yaparız boş durmayız kız

semacım rabbim nelere kadir bi bakmışsın sende hamileyim diye bağırıyosun inşallah o günleride görürüz

sibelcim sen nasılsın cnm??

ay kızlar bebekleri kucağınıza sağ salim alında hepinize koliler hazırlarım ben :)ayşegül abla olacak ya sizin bebeklerinize ondan önce o :))))))))))) birde kız diyince .bak şimdiden söyliyim erkek bebek olanlara bir patik bir yelek yeter.şimdi ayşegül şanslı allllaaaah neler neler hazırlarım ben ona :))))))) kız doğuran şanslı :)))))))şaka tabi sağlıklı olsunşarda ben hepinize hazırlarım koli.
meliha ya gerek yok direk giderim yanına.
ayşegülün teklifi benm içinde geçerli arkadaşlık başka birşey.hem heryerde kapımız oldu ne güzel.Konya ya yolu düşen herkesi beklerim bende.

günaydın güzeller...

Melihacım seninde mi bulantın var,inşallah uzun sürmez.Ben şanslıyım sanırım.Kağan'da da olmamıştı,bunda da olmayacak sanırım.

göknurcum sağol canım,onca işinin arasında yorma kendini,malum bir değil,iki değil.Aynı şekilde,sen de buraya gelirsen ki gelirsin mutlaka uygun olursa uğramayı ihmal etme,herzaman beklerim.

ayşegülcüm aslında hamilelikte kullanabileceğim ilaçlar var ama ne de olsa ilaç işte,mutlaka zararı dokunur kanısındayım.İnatla içmeyeceğim.Zaten önce de içmiyordum.Allah büyük,inşallah atak geçirmem de :)

ayy melihaa ablacım çok geçmiş olsun valla ayşegül abla diyodu ilk başlarda midem bulanıyo diye şimdi sıra sende geçer heraldee seninkide inşş :26:

,

ayy melihaa ablacım çok geçmiş olsun valla ayşegül abla diyodu ilk başlarda midem bulanıyo diye şimdi sıra sende geçer heraldee seninkide inşş :26:

melihacım, senin de yolunda gitmesine sevindim, büyümüş kesecik :) bulantıların umarım uzun sürmez.benim bulantım geçti ama halsizliğim hala devam,her öğleden sonra okul dönüşü bi uyku basıyor beni, tutamıyorum kendimi, normalde gündüz uykusu hiiiç sevmezdim

göknurcum, çok teşekkürler tekrar :) koli değil, bi pembe patik yeter bize teyzesi :))) evet bi kaç ilde güvendiğimiz dostlarımız var, açıkta kalmayız evelallah :)

burçincim, ilaç konusunu sen bilirsin artık, ben ne diyim :) sorun olmasın da atak falan durumları...

sibelcim merabalar, benim bulantılar geçmişti, artık göbişim çıktı, kotlarımı giydiğimde sıkışıyoum göbişim fırlıyor ama bol üstlerle tamamlamaya çalışıyorum...:) senin nasıl gidiyor?

ayyy göbeğinmi çıktııı çook şekerrr yaa
ben paso çalışıyorummm çeyiz vs telaşı şimdilikk mayısı bekliyoruzz bakalım benimkinin tayin durumu var ona göre ne yapcağımız neler olcağı netleşicek vs. bekliyoruzz şimdilikk ablacımm

o kadar çok çıkmadı canım :) çok yemişim de kilo almışım gibi duruyor, sinir bozucu şimdilik, az daha büyüse sorun yok da:)
ayy tatlı telaş mı desem ne desem, ben hiç sevmedim o dönemi, sıkıcı bunaltıcıydı, inş senin eğlence geçiyordur :) off bizim de taşınma telaşımız var, gözüm korkuyor valla ((

hehe büyücek illakii şimdi tam kaç ay olduki ayşegül abla ? hiçtee tatlı değil vallaa tayin durumu yoktuu inş yinee çıkmazzz ama mayısta belli olcak bakalım burukluk oluştu birden saten şimdiden gitmek istemiorum sanki boludaan gibi tuhafım yanii :26: sizinde kötü zamana denk gelmiş sanki ya sen hamilesinn falan kesin yazın gidicekmsiniz maraştan ablacım ?:26:

15 haftam bitecek işte, 4 ayı doldurmak üzereyim :)
hmm evden şehrinden ayrılmak zor gelir insana ama sevdiğin yanında olunca her yer güzel gelir insana :)
taşınma öyle oldu, planlıydı zaten, taşınacaktık, eşimin doğu görevi süresi bitti, fazladan 2 yıl kalma şansımız var ama burayı sevmediği için bir an önce gitmek istedi, benim için farketmezdi. hamile olduğumu öğrenince ben de kalmak istemedim tabi, gitmek farz oldu. kesin çıkar tayinimiz...temmuz gibi taşınırız sanırım...

bebekte yaparım eşya da taşırım diyorsun yani :):) inşl tayin durumunda aksilik olmaz.bu durumda ailene yakın olman senin için için iyi olacak.istediğiniz yer çıkar inşl.daha dün gibi be ayşegül şimdi kaç aylık olu baksana.olurdu olmazdı diye onuşurken.bide kucağına aldınmı işlem tamam :))))))
burçin hamilelğin güzel geçecek desene.bulantı olmasıda kötü.bizim geline keşke hamile kamasaydı dedik okadar kötüydü yani.:)bebek 1 kilo anca olur demiştik ama normal kilosunda doğdu :)sevgili eşim tarçınlı kek istedi.fırında pişiyor.yavaşta pişer artık.yatmam kesin biri bulacak.herkese iyi geceler kızlar.

günaydın kızlar...

burçincim valla miğdenin bulanmaması çok büyük nimet benim miğdem yiğit tede bulanmıştı bunda da bulanıyo 4.aya kadar bulanmıştı sanırım buda öyle olur inşallah çabuk geçer hiç bişi yapamıyorum çok zor oluyo

ayşegülcüm yine az çıkmış göbek benim 4 aylıkken yiğide baya vardı göbüş gören hemen biliyodu hamile olduğumu kıprdılar başlamadı herlade dimi??

göknurcum valla beklerim buyur gel yoksa bizim konyada görüşeceğimiz pek yok gibi hiç diilse bu vesile ile tanışalım.. ay senin kocişte aynı benim eniştem gece gece kek mi canı çekmiş valla benim ablamda gece 1 de 2 de kek yapar

sibelcim inşallah gönlüne göre olur herşey tayinde senin için hayırlı biyere olur inşallah cnm...

kızlar bu arada biz cuma günü maraşa gidiyoruz 23 nisan tatili varya orda geçircez 3 günlüğüne gidicez inşallah

merhaba kızlar .Burası coşmuş dahada buluşamayız gibi görünüyor herkes bebeklenince.Umarım kolay geçer hamileliğiniz ve sonrası .Ayyyyy ne güzel yeni bebek.Bende mi yapsam kaç hamile var şimdi topicte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…